Home / Actualitate / Partidul A.U.R. îl somează pe Alexandru Muraru să-și retragă afirmațiile mincinoase

Partidul A.U.R. îl somează pe Alexandru Muraru să-și retragă afirmațiile mincinoase

Incorect Politic
Mai 8, 2021

Via R3Media:

Partidul AUR a răspuns acuzațiilor lui Alexandru Muraru, cerându-i acestuia să-și retragă „cu celeritate afirmațiile mincinoase pe care le colportează în spațiul public”.

Într-un comunicat trimis presei,  AUR afirmă că Alexandru Muraru „denunță fapte care nu există” și spune că deputatul PNL „și-a făcut o obișnuință din a profera, în mod programatic, atacuri furibunde asupra singurului partid ce reprezintă în mod autentic vocea și aspirațiile națiunii române. O conduită incalificabilă și dezonorantă pentru un reprezentant al guvernului României și care nu își poate avea obârșia decât într-un context nefavorabil interesului românesc”.

Cei de la AUR spun că îndemnul de a lupta pentru românii din toate teritoriile unde locuiesc este unul „sacrosant” și care a fost trimis, printre alții, de către Corneliu Coposu.

Iată comunicatul AUR:

1. Domnul Alexandru Muraru denunță fapte care nu există. Este de domeniul evidenței că și-a făcut o obișnuință din a profera, în mod programatic, atacuri furibunde asupra singurului partid ce reprezintă în mod autentic vocea și aspirațiile națiunii române. O conduită incalificabilă și dezonorantă pentru un reprezentant al guvernului României și care nu își poate avea obârșia decât într-un context nefavorabil interesului românesc.

2.Îi cerem public domnului Alexandru Muraru să-și retragă cu celeritate afirmațiile mincinoase pe care le colportează în spațiul public în mod programatic, potrivit agendei grupurilor de interese din care face parte. Acțiunile dumisale reprezintă o jignire la inteligența românilor și un pericol real pentru democrația din România.

3.Îi cerem public domnului Alexandru Muraru să-și dezvăluie sursele care-i servesc punctajul pentru acțiunea de kompromat la adresa Alianței pentru Unirea Românilor, o practică de extracție bolșevică continuată de KGB și, iată, aplicată de un demnitar al statului de drept din țara noastră. Același demnitar care face apologia Armatei Roșii de Ziua Veteranilor Români morți pe câmpul de luptă în Crimeea, la Stalingrad, la Cotul Donului. România este astăzi o țară europeană și deține un rol major în așezarea geopolitică a structurilor euro-atlantice; practicile și simpatiile sovietico-rusofile nu-și mai pot găsi locul în spațiul românesc.

4.Acțiunile înfăptuite ani de-a rândul în folosul unirii tuturor românilor au fost fundația care a dat naștere forței noastre politice pe care electoratul a consacrat-o prin vot democratic și pe care o susțin din ce în ce mai mulți români care aspiră la o Românie suverană și demnă.

5.În singurul discurs al său de la tribuna Parlamentului, adevărat testament pentru România, Regele Mihai ne-a transmis un îndemn sacrosanct: Nu trebuie niciodată uitaţi românii şi pământurile românești care ne-au fost luate, ca urmare a împărţirilor Europei în sfere de influenţă. Seniorul Corneliu Coposu, un simbol al verticalității și onoarei, ne-a lăsat un alt testament: Integritatea noastră națională până la frontierele etnice ale neamului românesc este o obligație sfântă pentru toţi, este a 11-a poruncă a Decalogului Românesc.

Cu aceste gânduri îi asigurăm pe românii de pretutindeni că vom continua neclintiți misiunea cu care ne-au trimis, prin vot legitim, în Parlamentul României și celor care ne vor fi alături pentru a deveni o voce la fel de legitimă în Parlamentul Basarabiei de peste Prut”.

 

9 comments

 1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Deși nu sunt de acord cu limbajul trivial al comentatorului raluca, sunt de acord cu mesajul transmis. Cei de la AUR nu aveau nevoie să-și stabilească demnitatea apartenenței la Neamul Românesc și la pământurile strămoșești, raportându-se la neica nimeni de Hohențoale rupte-n coate. Comunicatul AUR demonstrează faptul că acolo este o încropeală de partid, o petardă a pseudo-naționalismului românesc. Dacă nu-și găsesc mniște comunicatori competenți, Târziu și Simion vor fi scoși cu șutu-n partea dorsală de pe scena politică de către generalii din Partidul Neamul Românesc.

 2. Și cam ce ți se pare că nu știu cei de la AUR? Despre Vasilică nu mai zic, aproape că nu merită să-ți pierzi timpul cu el.

 3. a 11-a poruncă a Decalogului Românesc!? decalog înseamnă 10 porunci.
  în mod normal Integritatea noastră națională ar trebui să fie prima și totuși pt admiratorii trădătorului Mihai e a ..11-a.

  • probabil că au făcut referire la „Cele zece porunci” ale românului, înfăţişate de Ion Raţiu la primul Congres al Uniunii Mondiale a Românilor Liberi, desfăşurat la Geneva în anul 1984. Gafa mea.

 4. Vasile Zarnescu

  Alexandru Muraru este fratele lui Andrei Muraru, unul dintre consilierii „supercompetenți” ai președintelui Klauss Iohanniss. Împreună cu alți 10 indivizi de pe la USR+ constituie „duzina de ticăloși”, ca să folosesc titlul unui film celebru. Ca să nu risc să fac o blasfemie, precizez că cei 12 ticăloși selectați pentru o misiune sinucigașă și-au acceptat statului de luptători pentru o cauză nobilă și au avut tăria morală să lupte și să se scarifice pentru acea cauză (cf. https://filmehd.se/the-dirty-dozen-duzina-de-ticalosi-1967-filme-online.html).
  Deci, nu e cazul să fie identificați cei 12 ticăloși din film cu cei 12 ticăloși grupați de mine acum. Duetul Muraru rămîne la stadiul de ticăloși.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   La căt de slab pregătit este președintele Klaus Iohannis, nu mă miră gradul de incompetență al consilierilor care-l înconjoară. Cei doi nu sunt doar ticăloși ci și trădători ai Neamului Românesc. În Israel ar fi fost trecuți pe LISTELE NEGRE ale lui Schwarzenberg, dacă ar fi trădat Neamul iudaic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.