Home / Educativ / Cei care doresc să învingă marxismul cultural trebuie sa-l combată frontal

Cei care doresc să învingă marxismul cultural trebuie sa-l combată frontal

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 8, 2021

Extrase din cartea Corectitudinea Politica “Religia” marxista a noii ordini mondiale:

Cei care doresc să învingă marxismul cultural trebuie sa-l combată frontal. Trebuie să utilizeze cuvinte pe care el le interzice (*) și să refuze să folosească acele cuvinte pe care el vrea să le impună (**) ; re reținut de pildă că a spune sex (masculin/feminin) e mai bine decât gen(***). Ei trebuie să proclame de pe acoperișuri realitățile pe care el încearcă sa le suprime.

[…]

Rezistența e contagioasă.

Atunci când alți români vor vedea o persoană care se opune corectitudinii politice și supraviețuiește – și deocamdată încă puteți face acest lucru-, ei vor prinde curaj. Vor fi tentați să o combată si ei, unii chiar o vor face. Ecourile unui singur gest de curaj, ale unui singur exemplu al cuiva care înfruntă idolul de lut și-l doboară se pot face auzite până departe. Nu există nimic de care cei corecți politic să se teamă mai mult decât o sfidare deschisă și asta pe bună dreptate: e principala lor vulnerabilitate.

Cine îndrăznește va birui.

*

*Exemple de cuvinte pe care marxismul cultural le interzice: jidan, țigan, negrotei, etc.

**Exemple de cuvinte pe care vor să le impună: transgender, transexual, rrom, etichete ca fascist, nazist, antisemit.

*** Substantivul gender din original a căpătat în discursul corect politic un sens specializat, ca în sintagma Gender studies (Studii e gen), unde “genul” nu corespunde neapărat cu sexul biologic, somatic, ci e mai curând o categorie fluidă, de ordin psiho-socio-emoțional, respectiv un mod în care individul “se simte” (bărbat, femeie sau alte variante transgender, care “transcend” genul).

7 comments

 1. Pelaghia CIOBOTEA

  Ușor de vorbit despre lupta frontală cu ”marxismul cultural”. Expresia ”marxism cultural” nu înseamnă lare lucru, iar lupta frontală înseamnă să te descoperi în fața unui inamic bine înarmat, în vreme ce tu nu ai nimic, nicio armă, nici măcar nu ști ce este de fapt ”marxismul cultural” sau ”neo-marxismul”, cum i se mai spune.
  Părinții și bunicii noștri au pierdut lupta cu ”marxiștii” vremii lor, pentru că nu i-au cunoscut suficient de bine. Legionarii, mareșalul Antonescu, eroii noștri din munți, miile, zecile de mii, poate sutele de mii și chiar milioanele de Români asasinați, uciși, închiși, manipulați de acești ”marxiști” merită efortul cunoașterii a ceea ce se ascunde în spatele ”marxismului” lor. Bandiții trebuie cunoscuți bine. Trebuie cunoscuți cu adevărat. Abia apoi se pune problema luptei, a celui mai potrivit mod de luptă, a armei ce trebuie folosită, a condițiilor prealabile ce trebuie create, a momentului loviturii decisive.
  Altfel vom ajunge cu toții la Jilava, Tâncăbești…, vom repeta greșelile părinților și bunicilor noștri…
  Cei ce vor să lupte cu adevărat trebuie să înceapă prin a-și cunoaște dușmanul, prin a vorbi puțin sau deloc. Fapta să fie vorba noastră, cum spunea Căpitanul. De spus a spus-o, dar de aplicat a aplicat-o așa și așa…, de exemplu în decembrie 1937 și după… Să nu repetăm greșelile trecutului!
  Cine vrea să deschidă ochii minții trebuie să mă caute.
  Maica Ciobotea

  • Va cautam, dar unde?

  • Daca “Expresia ”marxism cultural” nu înseamnă lare lucru…” (nu ai nimerit M pt mare, da’ intelegem …) de ce mai insiri atatea vorbe?

   Probabil nu ai habar ce semnifica, ce “cuprinde”.
   Nu este expresie ci un set de dogme si instructiouni care alcatuiesc – practic – un cult religios, talmudic si deci anti-crestin.
   Simplu.
   Nu trebuie sa cauti “momente potrivite”: capul sarpelui trebuie strivit deindata ce il vezi.
   Anunta-ma cand se distribuie “uneltele”.

   Prea multe vorbe, nimeni nu vrea sa se mai sacrifica; e misto “lupta” cu gura, pe ‘net si injuratul plin de spume la o bere, intre doi mici…

 2. Si “homosexual” sau “homofob” sunt cuvinte impuse de ei.

  In limba romana le spunem “curlangii” ca Panait Istrati sau “gaozari” ca in cartiere.

  Cuvantul “homofob” nici nu exista in DEX. Recomand articolul https://www.culturavietii.ro/2013/04/01/de-ce-sunt-homofob/

Leave a Reply

Your email address will not be published.