Home / Știrea zilei / Termoscanarea la Români – Abuzuri și Ilegalități

Termoscanarea la Români – Abuzuri și Ilegalități

Vlad Voicu
Incorect Politic
Mai 23, 2020

2 comments

 1. Mi s-a întîmplAt aceeasi situatie la mall-ul Blejoi-Ploiesti si la supermarket-ul romanesc Cocos din Ploiesti.Este o hărțuire a cetățenilor români,Pentru ca am refuzat scanarea,nu m-au lăsat sa intru .
  Rusine autorități!Omul acela a fost trîntit pe jos,rănit la cap pentru ca a refuzat sa i se ia temperatura.In acelasi timp ,nici politistii nu aveau masca ,motivul pentru care au fost amendate acele persoane.Plătim politia ca sa ne asigure securitate am,comform legii de functionare a ei ,iar in schimb aceasta ne agreseaza

 2. Pelaghia CIOBOTEA

  J O S K A U F L A N D U L !
  Episodul cu TERMOSCANAREA, de la magazinul KAUFLAND, este revoltător. Magazinele Kaufland, gașca jidovească de negustori internaționali otrăvesc lumea și țara cu produsele lor hormonizate, traficate, falsificate. Iată că neisprăviții aceștia își permit să ne și TERMOSCANEZE! Auzi vorbă: după BOTNIȚĂ, BOTNIȚARE, PANDEMUIE COTROCENIZATĂ SE LANSEAZĂ ȘI TERMOSCANAREA! Circul golănesc și vrăjitoresc al TERMOSCANORILOR ANALFABEȚI, completat cu CIRCUL POLIȚIENESC, reprezintă încă o consecință a trădării întregii caste privilegiate, a BOTNIȚĂRII POPORULUI ROMÂN, ca urmare a complotului anti-românesc, practicat de nedemnul președinte al țării (ce trebuie demis și judecat), de un guvern de hahalere incompetente și trădătoare (ce trebuie și el demis și judecat), sprijiniți de niște medici certați cu adevărata ȘTIINȚĂ MEDICALĂ, ce trebuie și ei, de la caz la caz, puși în imposibilitate de a-și bate joc de ȘTIINȚA MEDICALĂ ȘI DE BOLNAVI, ACEȘTIA FIIND ADESEA LĂSAȚI SĂ MOARĂ LA POARTA SPITALULUI, BA CHIAR UCIȘI ÎN MOD DELIBERAT, PRIN AȘA NUMITELE PROTOCOALE MEDICALE EMISE DE IRESPONSABILUL, MINCINOSUL, FALSIFICATORUL DE STATISTICI OFICIALE ȘI UCIGAȘUL MINISTER AL SĂNĂTĂȚII. JOS CU INCOMPETENTUL NELU TĂTARU!
  SĂNĂTATEA ESTE PROBLEMA FIECĂRUIA DINTRE NOI, NU A MINIȘTRILOR TRĂDĂTORI, NICI A MEDICILOR INCOMPETENȚI, AFACERIȘTI, CRIMINALI, CORUPȚI!
  SĂ VĂ INTRE ÎN CAP BANDIȚILOR DE POLITICIENI: SĂNĂTATEA NOASTRĂ, EDUCAȚIA COPIILOR NOȘTRI NU ESTE TREABA VOASTRĂ. REFUZĂM STATULUI MAFIOT DE LA BUCUREȘTI ORICE DREPT DE LEGIFERARE ÎN MATERIE DE SĂNĂTATE ȘI DE EDUCAȚIE!
  TOT CE FACEȚI VOI, TRĂDĂTORILOR, ESTE PENTRU DISTRUGEREA ROMÂNIEI ȘI EXTERMINAREA POPORULUI ROMÂN. ÎN CONSECINȚĂ NU AȘTEPTAȚI DIN PARTEA ROMÂNILOR NICIUN FEL DE STIMĂ! POPORUL ROMÂN VĂ DETESTĂ, DOMNILOR POLITICIENI. DUPĂ DISPREȚUL ROMÂNILOR VA VENI ÎNSĂ MÂNIA, SFÂNTA MÂNIE REVOLUȚIONARĂ. SĂ VĂ FEREASCĂ DUMNEZEU DE MÂNIA ROMÂNILOR CE SE VOR ÎNFRĂȚII CU UNGURII, PENTRU A FACE DIN ROMÂNIA O ȚARĂ CU ADEVĂRAT LIBERĂ, PENTRU AMBELE POPOARE. ROMÂNII NU SUNT TEMNICERII UNGURILOR, IAR UNGURII TREBUIE SĂ SE SIMTĂ LIBERI ÎN ROMÂNIA. CUM SE POT SIMȚI ÎNSĂ UNGURII OAMENI LIBERI ÎN ROMÂNIA, DE VREME CE EU ÎNSUMI, CA ROMÂNCĂ, MĂ SIMT ÎNROBITĂ ÎN PROPRIA MEA ȚARĂ. ROMÂNILOR, MAGHIARILOR, PREGĂTIȚI-VĂ DE AUTONOMIE ÎN PROPRIILE VOASTRE CASE, ÎN PROPRIILE VOASTRE GOSPODĂRII,PE CARE VA TREBUI, LA NEVOIE, SĂ LE APĂRAȚI PRIN TOATE MIJLOACELE POSIBILE. DA! CU TOPORUL, CU FURCA, CU BÂTA, CA LA BOBÂLNA, CA LA 1907! ACESTA ESTE PREȚUL LIBERTĂȚII!
  Golanilor obraznici, postați cu termoscanerele în fața magazinelor, trebuie să li se răspundă cu BOICOTAREA ABSOLUTĂ A ORICĂRUI MAGAZIN KAUFLAND, așa cum a propus luptătorul Daniel Ghiță. Bravo Daniel Ghiță!
  Ca urmare a crizei în care a fost aruncată omenirea, nu doar România, criză premeditată, și clocită în laboratoare criminale, ultra-secrete, de BANDIȚI MONDIALIȘTI IRESPONSABILI, POLITICIENI VÂNDUȚI ȘI TOT FELUL DE NEISPRĂVIȚI, miniștri, directori și președinți de GRUPURI, COMISII, COMITETE ȘI COMIȚII MAFIOTE, MARE PARTE DIN POLIȚIA ROMÂNĂ SE COMPORTĂ CA BANDIȚII DE DRUMUL MARE. ÎMPOTRIVA LOR VA TREBUI SĂ NE APĂRĂM SINGURI VIAȚA NOASTRĂ ȘI A FAMILIILOR NOASTRE. DACII SE APĂRAU CU TOPORUL, CU ARCURI ȘI SĂGEȚI, ETC. ȘI LA NOI EXISTĂ PIETRE! NU NUMAI ÎN PALESTINA! GOLANII, BRUTELE, CĂLĂII ȘI UCIGAȘII CUIBĂRIȚI ÎN POLIȚIE TREBUIE SĂ ȘTIE CĂ S-AR PUTEA TREZI ORICÂND CU O OALĂ DE APĂ FIARTĂ ÎN CAP, SAU CHIAR CU CĂRĂMIZI ARUNCATE DE PE ACOPERIȘUL BLOCURILOR. SĂ NU UITĂM: ÎN UNUL DINTRE BLOCURILE BUCUREȘTENE, CĂLĂII POLIȚIEI AU UCIS UN OM ȘI AU ÎMPUȘCAT, SE PARE, ALȚI CÂȚIVA, CARE AR PUTEA FI RĂZBUNAȚI! GEALAȚII IRESPONSABILI, CU PISTOALE LA BRÂU, SE CRED STĂPÂNI PE CORPUL ȘI PE VIAȚA NOASTRĂ, PE SUFLETELE NOASTRE. JOS CU CRIMINALII DIN POLIȚIE! JOS CU CĂLĂII DIN POLIȚIE CE BATJOCORESC MÂNDRA COMUNITATE ȚIGĂNEASCĂ, CE CALCĂ ȚIGANII ÎNCĂTUȘAȚI ÎN PICIOARE! JOS CU POLIȚIȘTII-CĂLĂI, DIN FAȚA MAGAZINULUI KAUFLAND, CARE AU TORTURAT ÎN GRUP ORGANIZAT DE RĂUFĂCĂTORI, AU RĂNIT LA CAP ȘI AU CĂLCAT ÎN PICIOARE UN ROMÂN PENSIONAR. NU CUMVA ACEL ROMÂN PENSIONAR TREBUIA UCIS, PENTRU SIMPLUL FAPT CĂ A DEPĂȘIT 65 DE ANI? JOS LABELE VOASTRE CRIMINALE, POLIȚAI NEMERNICI, DE PE BĂTRÂNII COMPATRIOȚI ȘI ÎNȚELEPȚII NOȘTRII, AI ȚĂRII!
  CEI ȘAPTE, OPT SAU ZECE POLIȚIȘTI, IMPLICAȚI ÎN ACTUL DE TERORISM GOLĂNESC ȘI POLIȚIENESC DE LA KAUFLAND, TREBUIE DAȚI AFARĂ DIN POLIȚIE! URGENT! FĂRĂ TERGIVERSĂRI, FĂRĂ NICIUN DREPT DE PENSIE SPECIALĂ, NEMUNCITĂ. DREPTUL POLIȚAILOR LA PENSII SPECIALE ESTE O INSULTĂ PENTRU ÎNTREG POPORUL ROMÂN. ORICE PENSIE SPECIALĂ TREBUIE DESFIINȚATĂ. LEGEA 19, DE PE VREMEA LUI CEAUȘESCU, TREBUIE REPROMULGATĂ. PREȘEDINTELE ȘASE CASE TREBUIE JUDECAT ! PREZENȚA UNOR STRĂINI ÎN FRUNTEA ȚĂRII ESTE INTOLERABILĂ DIN PUNCTUL DE VEDERE AL DEMNITĂȚII NOASTRE ROMÂNEȘTI. ÎN PLUS, CÂND ACEȘTI NEMȚI, UNGURI SAU PALESTINIENI ÎȘI BAT JOC DE DREPTURILE ȘI LIBERTĂȚILE NOASTRE STRĂMOȘEȘTI ȘI LEGALE, DE CONSTITUȚIA ȘI LEGILE ȚĂRII, REVOLTA POPULARĂ, REVOLUȚIA SOCIALĂ ȘI NAȚIONALĂ DEVINE INEVITABILĂ, MAI DEVREME SAU MAI TÂRZIU! LIBERTATEA NU SE CERȘEȘTE CI SE CUCEREȘTE ȘI SE PĂSTREAZĂ, LA NEVOIE CU SÂNGE! DREPTUL POPORULUI LA REVOLTĂ, LA REVOLUȚIE, LA DREPTATE SOCIALĂ ESTE IMPRESCRIPTIBIL! ACEST DREPT NU SE CERȘEȘTE NICI MĂCAR DE LA DUMNEZEU. CU ATÂT MAI PUȚIN DE LA NEMȚI, UNGURI, PALESTINIENI ȘI ALȚI VENETICI VENIȚI AICI NUMAI PENTRU CĂPĂTUIALĂ, PENTRU FURAT!
  Această incredibilă barbarie polițienească, golănească și vrăjitorească, din fața magazinului KAUFLAND, pune probleme de natură constituțională, juridică, social-cetățenească, științifico-medicală și chiar vrăjitorească — medicina prin termoscanare fiind un act vrăjitoresc, de intimidare a celor slabi de înger! Faptul punerii PISTOLULUI-SCANER ÎN FRUNTEA OAMENILOR LIBERI NU ESTE UN ACT MEDICAL, ÎN SENSUL DEPLIN AL CUVÂNTULUI, CI UNUL GOLĂNESC, BANDITESC, VRĂJITORESC, ȚIGĂNESC! ACTUL MEDICAL PRESUPUNE O SERIE DE CONDIȚII, DINTRE CARE NICIUNA NU A FOST ÎNDEPLINITĂ ÎN CAZUL DE FAȚĂ. ACTUL MEDICAL PRESUPUNE 1) UN BOLNAV CE SE PREZINTĂ LA CONSULT, ÎNTR-UN CABINET MEDICAL SAU SPITAL, DE BUNĂ VOIA LUI, 2) UN MEDIC SAU ALTĂ PERSOANĂ CALIFICATĂ ȘI ÎNDREPTĂȚITĂ JURIDICEȘTE SĂ EXERCITE MEDICINA, 3) MEDICUL TREBUIE SĂ ÎL INFORMEZE CINSTIT, PE PACIENT, ASUPRA RISCURILOR, PENTRU CARE, DACĂ VA FI CAZUL, VA TREBUI TOTUȘI SĂ RĂSPUNDĂ. CONTESTĂM DREPTUL MEDICILOR DE A UCIDE CU ACTE ÎN REGULĂ, PRIN INCOMPETENȚĂ, NEGLIJENȚĂ, CORUPȚIE ȘI ALTELE. MEDICII CARE ÎNTÂMPLĂTOR ȘI-AU FĂCUT DATORIA CINSTIT, SĂ NU AȘTEPTE MULȚUMIRI SPECIALE PENTRU ASTA. SIMPLUL FAPT CĂ S-AU MASCAT, ÎN SCAFANDRI RIDICOLI SAU COSMONAUȚI DEMENȚI, ÎI COMPROMITE CA OAMENI ÎNTREGI, NU NUMAI CA MEDICI. PENTRU CĂ V-AȚI MASCAT CA LA CARNAVAL, PENTRU ASTA VĂ DISPREȚUIM ȘI VĂ SCUIPĂM DOMNILOR MEDICI! SURORILE, INFIRMIERII, ASISTENȚII OR FI INSUFICIENT PREGĂTIȚI. VOI, ÎNSĂ, MEDICII, SPECIALIȘTI, CU ÎNALTE STUDII, CHIPURILE, V-AȚI BĂTUT JOC DE BOLNAVI, DE HIPOCRATE, DE OMENIE, DE OMENIRE! NU AVEȚI NICIO SCUZĂ PENTRU FAPTUL DE A FI ACCEPTAT SĂ VĂ BOTNIȚAȚI, SĂ VĂ MASCAȚI ÎN CADRUL UNUI INCREDIBIL SPECTACOL ABSURD, LA CARE NU S-A GÂNDIT NICI ORWELL, POATE NICI TALPA IADULUI! MEDICI INCOMPETENȚI ȘI TRĂDĂTORI, VOI SUNTEȚI COMPLICII, SLUGILE SUPUSE ALE POLITICIENILOR, CE SE VOR ȘTERGE CU VOI LA CUR! AȚI AUZIT BINE! EXACT ACOLO SE VOR ȘTERGE CU VOI! SĂ NU SPUNEȚI CĂ NU O MERITAȚI. LAȘII NU AU NICIO SCUZĂ, MAI ALES CÂND LAȘITATEA, INCOMPETENȚA, UCIDEREA CU BUNĂ ȘTIINȚĂ A PACIENȚILOR, INCLUSIV ABSOLUT SĂNĂTOȘI, LI SE PLĂTEȘTE CU 500 DE EURO!
  În situația de față, rețeaua magazinelor KAUFLAND s-au dovedit complici ai COMPLOTULUI POLITICO-MEDICAL de ÎNJOSIRE, UMILIRE, BATJOCORIRE ȘI ÎNROBIRE A POPORULUI ROMÂN, DIN CARE CAUZĂ TREBUIE BOICOTATĂ ȘI SILITĂ SĂ PLECE DIN ȚARA NOASTRĂ. RUȘINE DOMNILOR DE LA KAUFLAND! RUȘINE NEGUSTORILOR FĂRĂ SCRUPULE! RUȘINE NEGUSTORILOR DE ALIMENTE OTRĂVITE! ȘTERGEȚI-O DE AICI, SCÂRBE CAPITALISTE!
  Sunt pe deplin solidară cu cei câțiva ROMÂNI CURAJOȘI, DEMNI ȘI CONȘTIENȚI, care au reușit să demaște unul dintre aspectele înjosirii, umilirii și înrobirii Românilor, în propria lor țară, de către GOLANII DE LA KAUFLAND ȘI COMPLICII LOR, BĂTĂUȘII, BRUTELE, CĂLĂII ȘI CHIAR UCIGAȘII CE AU COMPROMIS TOTAL POLIȚIA ACTUALĂ, CE SE COMPORTĂ CA O MAFIE.
  SUNT MÂNDRĂ CĂ ÎNTRE VREDNICII ROMÂNI CE AU DEMASCAT BANDITISMUL PSEUDO-MEDICAL, ANTICONSTITUȚIONAL ȘI ILEGAL, DE LA KAUFLAND, S-A AFLAT ȘI O FEMEIE.
  ROMÂNCELOR, LA LUPTĂ! NIMENI MAI BINE DECÂT VOI NU VĂ POATE AJUTA! NUMAI VOI VĂ PUTEȚI AJUTA COPIII VOȘTRI, FAMILIILE VOASTRE. DREPTUL VOSTRU, AL TUTUROR ROMÂNILOR, LA O VIAȚĂ LIBERĂ, DEMNĂ DE A FI TRĂITĂ, ESTE IMPRESCRIPTIBIL, INALIENABIL. DREPTUL NOSTRU LA LIBERTATE ȘI LA VIAȚĂ DEMNĂ NU POATE SĂ DEPINDĂ DE CHEFUL, COMPETENȚA SAU INCOMPETENȚA, BUNA SAU REAUA CREDINȚĂ A CHIRIAȘULUI DE LA COTROCENI SAU A INCOMPETENȚILOR ȘI TRĂDĂTORILOR DIN PIAȚA VICTORIEI SAU DIVERSELE MINISTERE ȘI ADMINISTRAȚII, UNA MAI CORUPTĂ DECÂT CEALALTĂ.
  POLIȚIA, PROCURATURA, DIICOATELE, GUVERNUL ACTUAL, ADMINISTRAȚIILE DE TOT FELUL SE COMPORTĂ CA TOT ATÂTEA MAFII. CARACALUL DEMONSTREAZĂ CĂ FETELE NOASTRE SUNT VÂNDUTE DE PROXENEȚII DIN GUVERN. SE PARE CĂ ÎNSUȘI NEMERNICIA LUI, TOVARĂȘUL CUM ÎL CHEAMĂ, DE LA CORTOCENI, A FOST IMPLICAT ÎN TRAFIC DE COPII, LA SIBIU, DIN CARE CAUZĂ S-A ÎNCERCAT INTERZICEREA ȘI CHIAR ASASINAREA ZIARISTULUI LIBER ȘI INDEPENDENT MARIUS-ALBIN MARINESCU, DIN SIBIU! ROMÂNIA ACTUALĂ ESTE O MAFIE PE MÂNA UNOR MAFIOȚI, O ȚARĂ PE CARE EI O CRED DE SĂRĂNTOCI!
  DRAGI ROMÂNI, DRAGI MAGHIARI, DRAGI COMPATRIOȚI, SĂRĂNTOCI SAU NESĂRĂNTOCI, SĂ NE TREZIM. SINGURA SOLUȚIE? ÎNCĂ O REVOLUȚIE! ÎNCĂ O REVOLUȚIE, PENTRU O ȚARĂ LIBERĂ, CU OAMENI LIBERI!
  VOR VENI VREMURI ȘI MAI GRELE. VA TREBUI SĂ ÎNVĂȚĂM SĂ MURIM CU TOPORUL ÎN MÂNĂ, CA STRĂMOȘII NOȘTRI DACI. VA TREBUI SĂ NE ÎNVĂȚĂM COPIII SĂ MÂNUIASCĂ PRAȘTIA CONTRA MAFIOȚILOR. SĂ O MÂNUIASCĂ LA FEL DE BINE CA DAVID! CONTRA LUI GOLIAT!
  AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEUL LUI BUREBISTA ȘI DECEBAL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *