Home / Educativ / Teoriile Nebune Ale Antisemiților (II) – “Mafia Jidăneasca”

Teoriile Nebune Ale Antisemiților (II) – “Mafia Jidăneasca”

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorectPolitic
Februarie 4, 2019

Dragi conaționali față de care nu am nici un interes ascuns,

Vă prezint continuarea unui “articol” înfricoșător despre teoriile bolnave pe care le promovează antisemiții din România, semnat “MM”. Partea I aici [link].

Idei cum că evreii ar controla în totalitate băncile, presa și politica românească ne amintesc de conspiraționiștii schizofrenici ce stau în beci și au pereții tapițați cu articole din ziare.

***

📌 ELITA MAFIOTĂ EVREIASCĂ ESTE STĂPÂNĂ  ÎN ROMÂNIA📌s

✅👉Patapievici DENIGRA STATUL ȘI POPORUL ROMÂN,care primea anual de la bugetul de stat aproximativ 270 de miliarde de lei vechi (8,5 milioane de 💰dolari), trebuia să se ocupe de promovarea culturii româneşti şi a imaginii ROMÂNIEI ÎN LUME.✅👉PARTEA A II-A✍️

*****************************************************

▪️ CONTINUARE▪️👉

✅▪️ Diplomație:

➖Dau exemplul lui 👉Dumitru Prunariu, fost astronaut, ambasadorul României la Moscova.

➖Conform revistei Forum masonic, 👉Prunariu are gradul de CAVALER TEMPLIER, pe care l-a dobândit în Florida, SUA.

➖👉Totodată, singurul român care a zburat în spaţiu deţine și funcţia de GRAND KING în MARELE CAPITUL de MASONI ai ARCULUI REGAL din ROMÂNIA.

▪️👉Mai are gradul 32 în Loja RITULUI SCOȚIAN şi este MAESTRU VENERABIL al lojei ROZA VÂNTURILOR DIN ORIENT.

✅▪️Justiţie:

👉Gavril Iosif Chiuzbaian (fost ministru al Justiţiei, membru PUNR), 👉Victor Babiuc (fost ministru al Apărării, Justiţiei şi Internelor).

✅▪️Alţi masoni:

👉Sorin Teșu, 👉Alexandru Bittner, 👉Gabriel Oprea, 👉Eugen Bejenariu (director RAPPS, secretar general al Guvernului Năstase), 👉Crin Halaicu (fost primar liberal al capitalei), 👉artistul Tudor Gheorghe, reprezentanţi ai comunităţii evreieşti în Parlamentul României (de exemplu, Aurel Vainer), 👉Andre Szakvary (cetăţean francez de origine maghiară), 👉Viorel Dănacu, 👉Traian Drăgușanu, 👉Constantin Dinculescu, 👉Sebastian Telbitz, 👉Constantin Mândru Macostrai, 👉Daniel Serghi, 👉Mircea Tănase, 👉Antonio Iervolino, 👉👉Eugen Zubcov, 👉Dan Enescu, 👉Dan Grigore Adamescu (fost patron al companiei de asigurări ASTRA), 👉Gheorghe Cirhoc, 👉Ovidiu Drâmba (istoric şi profesor universitar), 👉Constantin Maximilian, 👉Ioan Pecsi, 👉Claudio Teseo, iar lista este foarte lungă.

✅👉Printre mulți alții îi mai menționez pe: 👉👉Felicia Antip (fostă redactor la Agerpres și apoi la Lumea), 👉Alexandru Elias (Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România), 👉B. Elvin (secretar literar la Teatrul de Comedie şi la Teatrul Naţional din Bucureşti), 👉Leonie Waldmaneliad (actriţă la Teatrul Evreiesc de Stat), 👉Adrian Videanu (fost primar general al capitalei), 👉Radu Cătălin Dancu (sponsor al unor cărţi cu tematică evreiască), 👉Mariana Valeria Stoica (ambasadoarea României în Israel), 👉Mihaela Rădulescu (prezentatoare de programe TV), 👉Victor Bârlădeanu, 👉Maria Bănuş, 👉Miriam Bercovici, 👉Maty Blumenfeld, 👉Arthur Brenner, 👉Ada Brumaru,👉 Ștefan Cazimir, 👉Marc Clarian, 👉Radu Cosașu (pe numele originar Oscar Rohrlich), 👉Harry Eliad, 👉Heinrich Falic, 👉Aurel Giroveanu, 👉Moise Held, 👉Toma Hirth, 👉Mirel Iliescu, 👉Itik Kara, 👉Dan Mizrahi.

✅În continuare, voi oferi mai multe detalii despre unii dintre ei:

✅ 👉EUGEN OVIDIU CHIROVICI a fost şeful masoneriei din România în perioada 2003 – 2010 și consilier al premierului mason Adrian NĂSTASE.

👉 CHIROVICI era totodată şi președinte al AGENȚIEI NAȚIONALE pentru IMM-uri, funcție prin care administra anual peste 👉240 de milioane de 💰dolari pentru a înfiinţa întreprinderi mici şi mijlocii.

_____________________________________________________

▪️✨ ÎN REALITATE EL  A  DISTRUS INDUSTRIA ȘI ECONOMIA ROMÂNIEI CU PRIVATIZĂRI, RESTRUCTURĂRI ȘI DISPONIBILIZĂRI ABUZIVE ILEGALE.👈🏽✅

**********************************************^****

✅ Toate aceste acțiuni păguboase şi falimentare, renumita baroneasă 👉Emma Nicholson s-a făcut că nu le vede de la înălţimea CONSILIULUI EUROPEI.👈🏽

✅ În schimb, au fost înființate întreprinderi care CHELTUIE BANII STATULUI ȘI POPORULUI ROMÂN,dar care 👉sunt scutite de taxe şi impozite. 👈

▪️Și în același timp CETĂȚENII ROMÂNI👉 au fost aruncaţi în stradă, 👉fără serviciu, 👉fără salariu şi 👉fără pensii pentru că (…) NU SUNT BANI LA BUGET❗️

✅👉De 29 ani NU EXISTĂ BANI:

✨pentru salarii,

✨pentru pensii decente pentru cetăţenii români,

👉dar există milioane, zeci şi sute de milioane de 💰dolari şi 💶 euro anual pentru a ÎNTREȚINE NISTE SOLDAȚI EVREI, MASONI şi SATANIȘTI din BANII STATULUI ȘI POPORULUI ROMÂN,ca să LUPTE DIN INTERIORUL ACELOR INSTITUȚII ÎMPOTRIVA STATULUI ȘI POPORULUI ROMÂN.👈

✅ ÎNVĂȚĂMÂNTUL ROMÂNESC s-a transformat în ÎNVĂȚĂMÂNT EVREIESC MASONIC şi SATANIST.

✅ Pentru 👉EI dreptul de a gândi româneşte a devenit un DELICT care ar trebui pedepsit cu MOARTEA dacă s-ar putea.👈

.    ✅ În timpul MINERIADELOR din Bucureşti, minerii au fost instigați să strige MOARTE INTELECTUALILOR❗️,în aplauzele „👉minerilor-gradaţi” (care erau de fapt👉 agenți ai securității), care rupeau în bătaie orice intelectual sau student doar pentru că trecea strada, ori pentru că era la cursuri în interiorul UNIVERSITĂȚII  BUCUREȘTI sau la INSTITUTULUI DE GEOLOGIE.

✅👉Iancu FISCHER  a fost din 1990 membru în Senatul Universităţii Bucureşti.

▪️👉Din 1997 a devenit preşedinte al Consiliului Naţional de APROBARE a MANUALELOR. 👈

✅ Prin „👉soldații” lor din instituțiile statului, anumiți EVREI au fost FINANȚAȚI PE BANII STATULUI SI POPORULUI ROMÂN să facă NUMEROASE EDITURI prin care scot manuale și cărți după INTERESELE ELITEI EVREIEȘTI, FALSIFICÂND ISTORIA ROMÂNIEI👈

✅ 👉COPIII ROMÂNI sunt OBLIGAȚI să înveţe la şcoală că în România NU A FOST LOVITURĂ DE STAT în DECEMBRIE 1989 👈(condusă de Ion Iliescu), ci că a fost „Revoluție”, ceea ce este un MARE FALS ISTORIC.

✅👉De 60 de ani ISTORIA ROMÂNIEI ESTE FALSIFICATĂ.👈

✅👉 ACTUALII STĂPÂNI AI ROMÂNIEI nu ne dau voie să-l sărbătorim pe mareşalul ANTONESCU,un mare PATRIOT NAȚIONAL, care a fost CONDAMNAT LA MOARTE de către regele MIHAI la ORDINUL RUŞILOR  şi AMERICANILOR.

✅ 👉Este semnificativ să menționez  că deportările în SIBERIA sovietică a cetăţenilor 👉români, 👉maghiari, 👉bulgari, 👉basarabeni, 👉polonezi (şi alţii), după al ll-lea Război Mondial, au fost făcute de RUȘI şi AMERICANI cu MAȘINI AMERICANE 👉DODGE

✅▪️Horia Roman PATAPIEVICI👈 este scriitor, fost membru al CNSAS, fost director al Institutului Cultural Român (ICR). ICR, care primea anual de la bugetul de stat aproximativ 270 de miliarde de lei vechi (8,5 milioane de 💰dolari), trebuia să se ocupe de promovarea culturii româneşti şi a imaginii ROMÂNIEI în lume.

✅ În loc de aceasta, 👉Patapievici DENIGRA STATUL şi POPORUL ROMÂN.

▪️Au devenit de notorietate AFIRMAȚIILE lui conform cărora „👉Româna este o limbă în care trebuie să încetăm să mai vorbim👈“, sau „👉Eminescu este cadavrul nostru din debara👈”.

✅▪️ VLADIMIR BELIȘ👈a fost numit directorul Institutului de medicină legală Mina Minovici în decembrie 1989 de către Ion ILIESCU, pentru a ASCUNDE CRIMELE COMISE  de KGB, CIA şi alte servicii secrete internaţionale ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN.

✅👉 BELIȘ s-a opus AUTOPSIERI SOTILOR CEAUȘESCU şi a CETĂȚENILOR  ROMÂNI OMORÂȚI  în timpul LOVITURII DE STAT din ROMÂNIA din decembrie 1989, pentru a nu se putea vedea cu ce TIP DE GLOANȚE  AU FOST UCIȘI CETĂȚENII ROMÂNI,respectiv gloanțe de arme aparținând CIA, KGB şi altor servicii.

▪️👉Probele privind lovitura de stat din decembrie 1989 se află în corpurile morţilor din cimitirul EROII  REVOLUȚIEI, dar ONG-urile „revoluţionare” NU SOLICITĂ AFLAREA  ADEVĂRULUI, ci vor DOAR CASE, TERENURI, TITLURI, FABRICI, ÎNTREPRINDERI, SPAȚII COMERCIALE şi BANI.👈

✅▪️ DAN IOSIF👈, fost consilier prezidențial al lui Ion Iliescu, a fost supranumit „sufletul” organizațiilor de revoluționari.

▪️👉El a luat pentru fiica sa o întreagă întreprindere în oraşul MEDGIDIA.

▪️👉A fost apoi implicat în traficul cu MONEDE ANTICE DIN ROMÂNIA.

▪️👉Fiul său a fost implicat în trafic internaţional de DROGURI.

✅▪️ TIBERIU BENEDEK👈 a fost profesor la Facultatea de Arhitectură din Bucureşti. Şi-a dat doctoratul la Institutul de Arhitectură din Moscova.

▪️👉Sistematizările din toate oraşele României în perioada comunistă erau făcute de arhitecţi evrei ruşi.

✨Este important să știm că aceşti arhitecţi bolșevici sunt vinovaţi pentru demolarea bisericilor ortodoxe din România, şi nu Ceauşescu.

✨👉Ceaușescu era foarte naționalist și aproba aceste sistematizări întrucât lui i se arăta ce urma să se construiască şi nu ce se demola.

➖ Demolarea efectivă a bisericilor era aprobată de primăriile oraşelor şi nu de Ceauşescu.

▪️👉Distrugerea satelor Româneşti a fost propusă de aceşti arhitecţi evrei bolșevici şi tot ei au făcut planurile de sistematizare prin care s-au construit COTEȚE DE BETON  pentru cetăţenii români, fără căldură, lumină şi WC.

✨👉Știind toate acestea, suntem astfel avizați față de minciunile lui 👉Cristian Tudor Popescu (CTP), care susține că în planul de distrugere a satelor româneşti, Ceauşescu s-a inspirat din nu-ştiu-ce lucrare. ▪️👉Este util de știut că CTP este nepotul (vezi aici) generalului Iulian Vlad, cel care a participat la înlocuirea lui Nicolae Ceaușescu.

✅▪️ AUREL DRAGOȘ MUNTEANU👈este un scriitor fugit la Paris, de unde ATACA STATUL ROMÂN în perioada noiembrie-decembrie 1988, prin posturile Europa liberă şi Vocea Americii.

✅👉A participat la lovitura de stat din decembrie 1989, iar la 22 decembrie 1989, ora 13, după arestarea şi plecarea lui Ceauşescu din CC al PCR, Aurel Dragoş Munteanu a împărţit legitimaţii de revoluţionari agenților şi ofiţerilor aflaţi în CC al PCR.

✅👉Unde şi când s-au tipărit înainte de 22 decembrie aceste legitimaţii de revoluţionari❓

▪️După 1989, Ion Iliescu l-a numit reprezentant permanent al României la ONU, unde a îndeplinit rolul de Preşedinte al Consiliului de Securitate al ONU. ▪️🌟👉Poziție din care să susţină lovituri de stat, războaie civile, atentate (şi altele) ale CRIMINALILOR PERFECŢI în întreaga lume şi după aceea să trimită „Căştile Albastre”, armata de rezervă a NATO, alcătuită din militari ai ţărilor aliate pentru a instaura în vreo țară un nou preşedinte sau guvern, care să servească interesele CRIMINALILOR PERFECŢI. Nu

✅După 1992, a fost numit ambasadorul României în Statele Unite.

✅ Un alt episod edificator cu privire la rolul jucat de acest VIERME EVREU AUREL DRAGOȘ MUNTEANU,este cel petrecut în timpul unui scandal de la România Liberă, când s-a dus să îi dea afară pe Petre Mihai Băcanu şi întreaga redacţie.👈

✅▪️ NICOLAE CAJAL👈 a fost director adjunct al Institutului de Virusologie din Bucureşti și apoi director plin al aceluiaşi institut. 🌟Între 1990-1994 a fost vicepreşedinte al Academiei Române și a fost adus de Ion Iliescu să fie senator independent în primul Parlament al României de după decembrie 1989, aşa cum Iliescu i-a adus și pe 👉Metiz Cerchez şi alţi👉 mafioţi să jefuiască ROMÂNIA.

✅▪️ DOLPHI DRIMER👈 a fost conferenţiar, apoi profesor, apoi şef de catedră la tehnologia materialelor de sudură a Institutului Politehnic Bucureşti. În 1990 a înființat Universitatea Ecologică, ce cuprindea o Facultate de Drept și una de Medicină.

🌟Studenții erau ACCEPTAȚI FĂRĂ EXAMEN DE ADMITERE,dar contra unei taxe substanțiale.

✨Universitatea a primit autorizație de funcționare abia în 1995 și acreditare tocmai în 2003. ▪️Mai mult decât atât, în calitate de rector al Universităţii Ecologice, 👉Dolphi DRIMER a vândut ZECI DE MII DE DIPLOME FALSE DE ABSOLVIRE A STUDIILOR SUPERIOARE ÎN ROMÂNIA,cu sume cuprinse între 20.000 şi 60.000 de💰 dolari bucata.

➖Ion ILIESCU a intervenit personal pentru ÎNCETAREA CERCETĂRII PENALE asupra acestui caz, care a făcut de RÂSUL LUMII ÎNVĂȚĂMÂNTUL ROMÂNESC.

✅▪️ ARISTIDE BUHOIU 👈a devenit UN ESCROC DE RENUME NAȚIONAL după ce a FURAT și a fugit cu lucrări ştiinţifice trimise de cetăţeni români în scopul prezentării acestora la emisiunea de popularizare a ştiinţei pe care BUHOIU o făcea la postul de televiziune Tele7ABC.

🌟După ce a părăsit televiziunea Tele7ABC, s-a lăudat la OTV cu relaţiile lui EVREIEȘTI din AMERICA.

✅▪️ EMIL HUREZEANU👈a fost redactor la Radio EUROPA LIBERĂ înainte de 1989, de unde ATACA STATUL ROMÂN.

✨După lovitura de stat din decembrie 1989, şi-a făurit propria emisiune, „România mea” (cu alte cuvinte, România LOR), difuzată la televiziunea securistă Antena 1.

🌟El a organizat şi un concurs de jurnalism intitulat „Germania mea” (cu alte cuvinte, Germania LOR), organizat de Ambasada Germaniei la Bucureşti.

✅▪️ SORIN ROȘCA  STĂNESCU👈 (zis SRS) este un MASON RECUNOSCUT, fost agent KGB și unul dintre SPIONII DE PE LISTA LUI ADRIAN SEVERIN (pe care acesta o avea de la securistul PARCEPA).

✨A participat la DEVALIZAREA BANCOREX prin INTERPUȘI.

✨A fost directorul general al ziarelor 👉Ziua, 👉Gardianul şi 👉Averea (cotidian patronat de un alt mason, Sorin Ovidiu VÂNTU, zis SOV).

✅▪️ CONSTANTIN TOMA 👈a fost preşedinte și director general al companiei OMNIASIG (fosta Gelsor a lui SOV), sponsor al Teatrului Evreiesc de Stat.

✅▪️ ION CARAMITRU👈actor, este directorul Teatrului Naţional din Bucureşti.

🌟În caz că nu știați, la TEATRUL NAŢIONAL se ţin și spectacole cu UȘILE ÎNCHISE, întrucât ELITA EVREIASCĂ, MASONII şi SATANIȘTII ţin acolo ȘEDINȚE  RELIGIOASE MASONICE şi SATANISTE.

🌟Tot EI au distrus 90% din TEATRELE şi CINEMATOGRAFELE din ROMÂNIA,și-au AROGAT MONOPOLUL, CA ȘI CUM DOAR EI ARE DREPTUL SĂ 👉FABRICE CULTURA ÎN ROMÂNIA.

✅▪️ PAUL B. MARIAN, 👈redactor la importante reviste precum 👉Adevărul literar şi artistic, 👉Rampa, 👉Cinema, 👉Timpul, 👉Argus, 👉Bilete de papagal.

🌟Este colaborator la 👉Gazeta literară, 👉Viaţa Românească, 👉Amfiteatru, 👉Colocvii, 👉👉România literară,👉 Cronica, 👉Ateneu, 👉Tomis, 👉Lumea, 👉Magazin istoric.

✅▪️ DOREL Alin Dorian👈 și-a luat un nume românesc, numele de evreu fiind IANCOVICI

🌟A fost mulți ani redactor la revistele 👉Știinţă şi Tehnică, 👉Tehnium, 👉Magazin, redactor-şef al revistei 👉Realitatea evreiască.

🌟👉A fost și DEPUTAT în PARLAMENT.

✅▪️ LIVIU BERIS👈– a INVENTAT MINCIUNI ÎNFIORĂTOARE ÎMPOTRIVA ROMÂNILOR în calitate de președinte al Asociației Evreilor din România .

✅ ▪️LUCIAN BOIA👈– scriitor care URMĂREȘTE SISTEMATIC SĂ ADUCĂ ÎN DERIZORIU ISTORIA ROMÂNILOR și să-i CARACTERIZEZE PE ROMÂNI CA  FIIND UN POPOR DE NIMIC.

🌟Nu întâmplător este DEOSEBIT DE PROMOVAT ȘI PUBLICAT DE PRINCIPALELE EDITURI DIN ROMÂNIA, care sunt CONTROLATE DE EVREI.

One comment

  1. Abraham Banksterberg

    Oy gevalt ! Holocahahahauuuust !!!
    Au murit degeaba 666 de miliarde de evrei nevinovati in lagarele de concentare ?!

    Opriti goimii care profaneaza unica religie a viitorului: Holocaustianitatea !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *