Home / Educativ / Teoriile Nebune Ale Antisemiților (I) – “Mafia Jidăneasca”

Teoriile Nebune Ale Antisemiților (I) – “Mafia Jidăneasca”

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorectPolitic
Octombrie 30, 2018

Dragi conaționali față de care nu am nici un interes ascuns,

În primul rând vă felicit pe toți cei care ați luptat împotriva fascismului naționalist din România și ați boicotat Referendumul, reușind să mențineți țara pe cursul civilizației și a valorilor europene.

În al doilea rând, ca urmare a atacului armat la o sinagogă din America, vă prezint un “articol” înfricoșător despre ce teorii bolnave au antisemiții din România, semnat “MM”.

Idei cum că evreii ar controla în totalitate băncile și presa și politica românească ne amintesc de conspiraționiștii schizofrenici ce stau în beci și au pereții tapițați cu articole din ziare.


✅📌 ELITA MAFIOTĂ EVREIASCĂ ESTE STĂPÂNĂ ÎN ROMÂNIA📌👉PRIMA PARTE✍🏽

**********************************************

✅ Elita mafiotă evreiască din România a finanţat şi a participat la lovitura de stat din decembrie 1989.

➖ Aceasta jefuieşte, sărăceşte şi atacă cetăţenii României de 29 de ani de zile şi luptă cu ajutorul masonilor şi sataniştilor din instituţiile statului român pentru distrugerea statului şi epurarea etnică a poporului român.

📌Cine a comandat închiderea postul de televiziune OTV❓📌

✅ Postul de televiziune OTV a fost închis de elita mafiotă evreiască din România şi de Ion Iliescu, care este mason de gradul 33.

Unul dintre motive a fost că la o emisiune a lui Dan Diaconescu a venit un cetăţean român stabilit în SUA şi a spus că virusul HIV, care provoacă SIDA, a fost produs de elita malefică evreiască cu scopul de a avea controlul asupra populaţiei planetei.

➖ Acel cetățean a mai spus că acești scelerați au și antidotul pentru HIV, dar îl țin doar pentru ei.

👉 Conform INSTITUTULUI de SUPRAVEGHERE a LUMII (institut înfiinţat şi finanţat de elita mondială evreiască) de pe lângă ONU (altă instituţie dominată de elita evreiască, masonică şi satanistă), în prezent populația planetei este foarte aproape de șapte miliarde și numărul oamenilor continuă să crească, iar elita malefică consideră că această creștere nu este acceptabilă și că populația globului trebuie DRASTIC REDUSĂ.

➖ DAR CINE SE CRED ELITA EVREIASCĂ,masonii şi sataniştii ca să stabilească cine să trăiască şi cine să moară pe suprafaţa Terrei❓

✅👉Acești masoni și sataniști dictează în secret instituțiilor pe care le controlează să ELIBEREZE VIRUȘI pentru a distruge FIINȚA  UMANĂ.

➖ În afară de HIV, tot așa au făcut și cu virusul 👉gripei aviare (H5N1) eliberat de armata americană în Vietnam, cu 👉virusul gripei porcine (H1N1), cu 👉Ebola, 👉Zika, 👉SARS și altele.

✅ Încă un motiv pentru care stăpânii din umbră au hotărât închiderea OTV a fost acela că la o altă emisiune, Vadim Tudor a vorbit despre mineriade împreună cu un fost preşedinte de sindicat al Minerilor, un anume Obreja.

Ei aveau şi anumite probe, nişte casete cu înregistrări incriminatoare ale unor ofiţeri de securitate şi din MAI care conduseseră mineriadele din ordinul lui Ion Iliescu.

✅ Elita mafiotă evreiască din România a cerut sprijinul lui Ion Iliescu pentru a închide postul de televiziune OTV, iar👉 Corina Creţu, purtătoarea de cuvânt a președintelui, a solicitat de la Cotroceni autorităţilor statului să intervină şi să interzică funcţionarea 👉postului OTV.

✅ Tot evreii și masonii din instituţiile statului român au comandat atacarea şi anchetarea clanului Cămătarilor pe motiv că membrii clanului ar fi jefuit chipurile un evreu şi ar fi furat de la acesta un aparat de verificat PIETRE PREȚIOASE.

✅ Instituţiile STATULUI ROMÂN sunt SUBORDONATE ELITEI MAFIOTE EVREIEȘTI, aflată în CÂRDĂȘIE cu FRANCMASONERIA.

✅👉Iată o dovadă:

*guvernul masonului Adrian NĂSTASE a emis Ordonanţa de Guvern 37/30 din ianuarie 2003, prin care a declarat Asociaţia „Marea Lojă Naţională din România” (MLNR) ca fiind „de utilitate publică” şi ca atare aceasta a devenit susţinută FINANCIAR de la BUGETUL STATULUI ROMÂN,din taxele şi impozitele PLĂTITE DE CETĂȚENI.

✅ Există unele interese pentru modificarea abuzivă a Constituţiei României:

 • Deoarece în art. 40 din CONSTITUȚIA ROMÂNIEI este stipulat că „Asociaţiile cu caracter secret sunt interzise“, înseamnă, conform CONSTITUȚIEI, că această ORGANIZAȚIE CRIMINALĂ INTERNAȚIONALĂ SECRETĂ,care este FRANCMASONERIA, este în afara legii❗️

✅ Pentru ca MLNR să intre în legalitate, masonii vor să modifice art. 40 din CONSTITUȚIA  ROMÂNIEI şi să fie astfel finanţaţi în continuare din BANII POPORULUI ROMÂN;

 • 👉CRISTIAN PÎRVULESCU 👈🏼este un trădător naţional care a susținut că „prezenţa UDMR în Parlament este esenţială”, chiar dacă UDMR a cerut îndepărtarea din Constituție a afirmației că „România este un stat național și indivizibil”;
 • 👉UDMR a solicitat în Parlamentul Europei autonomia Transilvaniei, iar deputaţii români masoni din Parlamentul Europei au susţinut acţiunile anti-româneşti ale membrilor UDMR;
 • 👉Statele Unite ale Americii au atacat România prin canalul National Geografic, în ediţia internaţională din iunie 2005, și au prezentat un mare fals istoric despre România.

✅👉 Ei susțineau, nici mai mult nici mai puțin, decât că maghiara ar fi limba maternă în România, eroare gravă care este greu de crezut că a fost neintenționată.

✅ Deputaţii români din Parlamentul Europei susţin solicitările UDMR şi cele ale elitei evreieşti, masonice şi sataniste pentru cei 7000 de EURO pe care-i primesc lunar.

➖👉Deputaţi care până mai ieri DORMEAU  în PARLAMENTUL ROMÂNIEI,acum au fugit să doarmă în Parlamentul European.

✅ Printre aceștia se numărau evreii Mona Muscă, Adrian Cioroianu şi alţii.

✅👉 Mona Muscă şi alţi deputaţi, parlamentari şi ziarişti au făcut un spectacol naţional PENIBIL înainte de alegerile din 2004, în care au arătat plini de IPOCRIZIE în toată MASS-MEDIA cât de SĂRACI SUNT ROMÂNII şi cum trăiesc ei, sărmanii, cu un salariu şi o pensie mizeră (…)

✅ Dar de fapt de 29 de ani de zile românii sunt muritori de foame în România din cauza LOR, a acestor elite CRIMINALE ANTIROMÂNEȘTI, care conduc țara din PARLAMENTUL ROMÂNIEI, după ce au dat lovitura de stat din decembrie 1989.

✅ Politicienii evrei care au pus STĂPÂNIRE pe ROMÂNIA nu au rezolvat nici pe departe problemele cetăţenilor țării.

➖ Să ne gândim la greva pensionarilor muritori de foame din Galaţi din martie 2006, care au fost atacaţi cu jandarmii de prefectul oraşului; sau la greva țăranilor de la Pungești, amenințați în 2013 cu DEZRĂDĂCINAREA de TĂVĂLUGUL CORPORAȚIILOR sprijinite chiar de CLASA POLITICĂ.

➖ Dar acești POLITICIENI FUG DIN INSTITUŢIILE STATULUI ROMÂN în instituţiile evreieşti, masonice şi sataniste internaţionale, respectiv în UE, ONU, NATO (şi altele), unde sunt plătiţi cu mii de dolari şi euro pentru a DISTRUGE STATUL ROMÂN,pentru a obține EPURARE ETNICĂ a POPORULUI ROMÂN şi pentru a apăra interesele CRIMINALILOR PERFECŢI în ROMÂNIA. Inclusiv interesele maghiare, respectiv ale UDMR.

✅ Un alt exemplu este CUNOSCUTUL MASON EVREU 👉 ADRIAN SEVERIN👈,care după ce a primit LISTA CU SPIONI de la ȘEFUL SECURITĂȚII CEAUȘISTE,👉Ion Mihai PACEPA, a renunţat la FUNCȚIA de MINISTRU al AFACERILOR EXTERNE (funcţie primită din partea CDR după alegerile din 1996) şi a NEGOCIAT o ÎNALTĂ FUNCȚIE în PARLAMENTUL EUROPEI,pe un salariu lunar de CÂTEVA ZECI DE MII DE EURO.

📌ȘI TOTUȘI CINE SUNT STĂPÂNII ROMÂNIEI❓📌

✅👉 ELITA MAFIOTĂ EVREIASCĂ își exercită insidios influența prin MEMBRII SĂI, care sunt INFILTRAȚI ÎN TOATE DOMENIILE VIEȚII SOCIALE DIN ROMÂNIA.

✅ Numărul acestora este FOARTE MARE, DAR îL VOI PRECIZA DOAR PE CEI MAI IMPORTANȚI.

➖O listă mai CUPRINZĂTOARE POATE  FI ACCESATA AICI;

✅▪️Foști prim-miniștri:

👉Adrian Năstase, 👉Mugur Isărescu, 👉Petre Roman, 👉Călin Popescu Tăriceanu, 👉Radu Vasile, 👉Mihai Răzvan Ungureanu (care a declarat că „Trebuie să priviți România aproape ca și un nou land federal”);

✅▪️Alți politicieni:

👉Mircea Geoană, 👉Adrian Severin, 👉Teodor Meleșcanu (încă actualul ministru de Externe), 👉Ioan Talpeș, 👉Gabriel Oprea, 👉Crin Halaicu (fost primar al capitalei), 👉Lucian Bolcaș (avocat, fost senator PRM), 👉Viorel Hrebenciuc (fost deputat PSD), 👉ministrul culturii Răzvan Teodorescu (interesantă este opinia sa că „În România nu a existat holocaust”);

✅▪️MAE, MAI și MApN:

👉generalul Virgil Ardelean (loja Quattuor Coronati, fost șef al Direcţiei de Informaţii şi protecţie Informativă, fosta „Doi şi-un sfert”),

👉colonel Olimpian Ungherea (tot loja Quattuor Coronati, redactor la revista Pentru Patrie, şi fost consilier al PDSR, autorul parabolei „Clubul Cocoşaţilor” despre masonii din PDSR/PSD care au condus şi conduc România, care l-a supărat pe Adrian Năstase),

👉general Gheorghe Carp (fost consilier al lui Ion Iliescu, şef de direcţie în MAI),

👉general Mihail Popescu (fost şef al Statului Major General al armatei),

👉Nicu Filip (maior din Ministerul de Interne).

✅▪️ A devenit foarte cunoscut cazul lui Petre Roman, care pe când era prim ministru a intervenit pentru urcarea în grad masonic a lui👉 Gelu Voican Voiculescu, în 1990.

👉Petre Roman i-a ordonat printr-o scrisoare subordonatului său pe linie politică și masonică, 👉Ion Angelescu, ce era atunci ambasador al României la Cairo, următoarele:

*”Sunteţi autorizat ca imediat după primirea la preşedintele 👉Mohamed Hosni Mubarak, să-l asistați la ceremonia afilierii în loja Memphis-Mitraim din Cairo pe trimisul nostru 👉Atherasata Nakej, fratele👉 Gelu Voican, adept al ordinului nostru, cu gradul de Cavaler Kados, în loja swedenborgiană de rit scoţian, rectificat şi acceptat, în care aţi primit Lumina”. ✅

👉Atât Gelu Voican cât și Petre Roman au fost participanţi activi la reuşita loviturii de stat din decembrie 1989 din România.

✅▪️SRI, SIE şi altele:

👉Ioan Rus (ofiţer în SIE), 👉Florin Mihalache (DIPI/STS), gen. 👉Ovidiu Soare (şeful diviziei de apărare a Constituţiei), 👉Victor Marcu și👉 Aurel Rogojan (ofiţeri de securitate cu funcții-cheie în DSS, înainte de ʼ89, au organizat şi participat la lovitura de stat din decembrie 1989), 👉Vasile Iancu (fost şef de contrainformaţii în spionajul lui Ceauşescu, fost numărul doi în SRI), 👉Gheorghe Fulga (fost şef SIE), 👉Ovidiu Tender, 👉Ioan Talpeș (vicepremier, şef SIE).

➖Mulți dintre aceștia au fost în subordinea lui 👉Sorin Ovidiu Vântu.👈

✅▪️Sănătate:

👉🏻În ciuda SECRETOMANIEI care însoțește activitatea masonilor, există informații certe că aceștia sunt PUTERNIC REPREZENTAȚI și la VÂRFUL SISTEMULUI SANITAR.

👉🏻Numai în Senatul Universității de Medicină existau la un moment dat 12 masoni, iar majoritatea șefilor de spitale fac parte dintr-o lojă sau alta.

✅ Printre aceștia se numără:

👉🏻Eugen Pascal Ciofu, 👉Ovidiu Băjenaru, 👉Petru Calistru, 👉Leon Zăgrean, 👉Eugen Brătucu (fost director la Caritas), 👉Sorin Simion (fost director al Spitalului Colentina), 👉Mihai Coculescu, 👉Laurențiu Mircea Popescu (zis „don Lorenzo”, fost senator PSD și rector).

✅👉În rândul medicilor, celebru este cazul doctorului 👉Irinel Popescu (gradul 33). 👈

➖ Și tot medic-mason este și 👉Alexandru Ciocâlteu, condamnat recent la patru ani de închisoare (cu suspendare).

➖ Mason renumit (din tagma medicilor) este și 👉Constantin Bălăceanu-Stolnici👈 (președintele Jokey Clubului Român).

➖ Chiar și de-a dreapta fostului premierului👉 Năstase exista un medic mason de rang înalt: 👉👉doctorul-consilier Dan Georgescu, 👈fost secretar de stat în „guvernul Dăscălescu” și fost membru al CC al PCR.

-M.M.

▪️va urma▪️

 

8 comments

 1. Se pare ca exista multe chestii care nu pusca la atacul din Pittsburgh.

  (((coincidente)))

  In ianuarie 2018 a avut loc un exercitiu de raspuns la un atac armat in comunitatea evreiasca – la 900 de metri de sinagoga unde a avut loc atacul.

  Coincidenta: tot in ianuarie 2018, Robert Bowers s-a inscris pe Gab.

  Probabil s-a infiltrat.

  Alta coincidenta: a atacat sinagoga din senin, cu exact 10 zile inainte de alegeri.

  Fara motiv, doar asa i-a venit din senin.

  (Acest lucru s-a intamplat si la Brexit, cu cateva zile inainte de vot, parlamentara Jo Cox a fost ucisa de un “extremist de dreapta”. )

  Un alt lucru ce nu pusca: de ce a impuscat doar persoane in varsta de 69-90 de ani?

  Toate victimele sunt batrani.

  Adica a spus “Toti evreii trebuie sa moara”, a vrut sa lupte impotriva Mafiei evreiesti —

  Dar s-a apucat sa impuste niste pensionari.

  Pana si fraza “Toti evreii trebuie sa moara”, pare scrisa de un scenarist evreu.

  Eu as fi zic poate “Death to Zionist Jews” “GTKRWN” – nu cred ca are sens ce a spus: “toti evreii trebuie sa moara” fara context.

  Nu a spus si “DE CE” trebuie sa moara?

  Toti evreii trebuie sa moara FARA NICI UN MOTIV? Doar ca nu imi place fata lor?

  O alta coincidenta:

  Acum o luna, in Congres a aparut o lege pentru combaterea antisemitismului.

  Cu exact o luna inainte de atac.

  O alta intrebare:

  A impuscat 11 oameni si a amenintat sa ii impuste pe toti.

  CUM DE L-AU CAPTURAT VIU?

  Pare totul o chestie regizata.

  1. Ianuarie 2018 – exercitiu in comunitatea evreiasca impotriva unui eventual atac (asta e un fel de Repetitie Generala.)

  2. Ianuarie 2018 – atacatorul isi face cont Gab si incepe sa posteze chestii antisemite.

  3. Septembrie 2018 — se pregateste legea antisemitismului.

  4. Octombrie – coincidenta, cu 10 zile inainte de alegeri, il apuca strechea si fara un motiv particular, nu s-a intamplat nimic deosebit.

  Doar l-a apucat nebunia – fix inainte de alegeri.

  5. Dupa, Trump declara ca “trebuie ERADICAT antisemitismul”.

  Nu l-a rugat nimeni sa declare asta. Putea doar sa condamne atacul.

  Pare totul regizat, cu pase, si centrare, si unul da cu capul in minge si altul o trimite in poarta.

  Roosh are aici informatii cu “COINCIDENTELE”

  https://twitter.com/rooshv/status/1056561979169607682/photo/1

  Si un articol daily stormer despre asta.

  https://dailystormer.name/was-the-synagogue-shooting-yet-another-jew-trick/

 2. Alta coincidenta

  La fel ca Norocosul Larry – patronul World Trade Center, care in dimineata zilei de 11 septembrie a mers la dermatolog.

  Desi era la WTC in fiecare dimineata, impreuna cu copii sai (care si ei au intarziat la serviciu pe 11 septembrie).

  Si in Pittsburgh avem un “norocos”.

  Acest rabin si-a petrecut FIECARE sambata din ultimii 35 de ani la aceasta sinagoga.

  Coincidenta: sambata trecuta a ramas acasa, fiindca sotia ii era bolnava.

  Cati dintre voi nu merg la munca fiindca sotia e bolnava (nu ca voi sunteti bolnavi)

  Evreii astia.

  Sunt atat de norocosi!

 3. Un comentator a facut o lista

  rabbi not there since wife had a cold

  bris ceremony happening without the rabbi there

  didn’t show up during normal service where the place would have been packed for higher count, and risking showing up when it is empty

  happens right after the bomb false flag blows up in their face

  city giving money to demolish and build a new synagogue

  shooter only went after old jews that couldn’t reproduce and were retirement age, with the average age being 74

  no video of a single jew being taken out of the Synagogue on a stretcher while some were supposedly bleeding to death and injured

  fake swat running back and forth, doesn’t even bring spare mags to a gunfight, ill fitting mismatched outfits

  ddos on both chans, Gab, and Voat.co starts a few hours before the shooting

  archive of the gab page is from the day before the shooting

  no images of any survivors or injured leaving the building

  rabbis son is a rabbi in the city where the hoax bomber lives

  active shooter drill half a mile away

  social media of the shooter made around the time of the active shooter drill

  shooters accounts mostly only got popular in October

  both DHS and FBI come to check out the area beforehand on separate months just before the shooting

  yells all jews must die, doesn’t even kill 1/5 of the kikes there. Probably also forgot to bring spare mags

  no images whatsoever of the crime scene when the jews would rub that in the faces of the goyim for years for sympathy if it actually happened

  EMS not allowed to enter the building

  perpetrator reffered to as actor in police radio chatter https://www.youtube.com/watch?v=XHUihwuq4LY

  holocaust survivor was headed to the Synagogue but was luckily 4 minutes late

  city paid 30-50k for new security cameras for the synagogue within the last year, but no video of the scene whatsoever

  In the face of all of this, who actually believes the shooting happened and why?

 4. Interesant dublul standard al (((mass-media)))

  Cand cineva impusca oameni in masa, ei sunt ca niste hiene care fac publicitate evenimentului, publiica poze cu victimele sau chiar filme de la camerele de supraveghere.

  In acest caz nu avem nimic.

  Nici macar un film cu atacatorul cum intra in sinagoga.

  NU AVEM POZE CU VICTIMELE, doar numele lor.

  Cineva a sugerat ca sunt niste pensionari evrei, carora li s-a oferit o pensie ca sa se retraga in Israel si sa dispara din SUA, sa fie declarati morti.

  Probabil ASTA e motivul de ce nu avem poze cu ei.

  Ca nu cumva sa ii recunoasca cineva.

  Nu avem o poza cu Robert Bowers in tribunal, avem doar desene.

  Nu avem nimic.

  Aici intervine vorba: “Pics or it didn’t happen” lol

  Chiar daca atacul ar fi real
  Mass media protejeaza viata privata a evreilor — in timp ce exploateaza ca niste ulii alte incidente de acest gen.

  Nu avem nici macar o filmare CCTV cu atacatorul care intra pe usa sinagogii, cum am avut la Dylan Roof.

  Exista o gramada de neconsistente.

  Nu avea sinagoga nici un agent de securitate?

  De ce a venit Robert Bowers la sfarsitul slujbei, cand mai erau putini oameni ramasi?

  Daca a spus: toti evreii trebuie sa moara — de ce i-a crutat pe cei tineri si i-a impuscat numai pe cei batrani.

  Tind sa cred ca acele victime batrani sunt acum pe un avion spre Israel.

  De aceea nu avem pozele lor. Ca sa nu ii recunoasca cineva.

  Vi se pare exagerat?

  Evreii au falsificat 6 milioane de victime, au falsificat Holocaustul.

  E un fleac sa mai falsifice inca 11 victime.

  Si coincidenta: acum o luna au propus in parlamentul SUA legea antisemitismului – un fel de legea Vexler a lor.

  Chiar se asteptau sa fie aprobata, in Tara Oamenilor Liberi — fara un incident de acest gen ca sa motiveze o astfel de lege?

  Nu mai cred nimic.

  4chan ar trebui sa investigheze.

  Cine e acest Robert Bowers, toate informatiile despre el.

  Poze cu victimele. Avem numele lor, pe internet gasesti usor pozele oricui.

  4chan sa faca un colaj cu toate pozele victimelor.

  Poate cineva le recunoaste prin Israel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *