Home / Actualitate / Știrile PROTV- Jurnalism la Nivel Înalt INFORMAȚII DE INTERES PUBLIC!

Știrile PROTV- Jurnalism la Nivel Înalt INFORMAȚII DE INTERES PUBLIC!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 3, 2019

Dintre toate știrile naționale și internaționale, declarația de mai sus a lui Liviu Dragnea ocupă spațiul digital al unor publicații cu istorie de peste 20 de ani în România.

Asta înseamnă să faci jurnalism.

StirilePROTV:

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, că mănâncă zilnic câte o eugenie și că păstrează acest desert atât în mașină, cât și la birou și acasă.

„Da, sunt cu eugeniile de când eram mic şi mănânc eugenii de Boromir – uite, ca să mă şi critice… – pentru că sunt singurii care fac eugeniile ca atunci când eram mic. Am spus-o şi pe asta”, a precizat Liviu Dragnea, conform Agerpres.

Atenţionat de un jurnalist că ar fi toxică umplutura eugeniilor, șeful PSD a afirmat: „Aia nu e toxică, dar mănânc una pe zi, maxim. În fiecare zi. Am şi în maşină, şi în birou, şi acasă”.

Așa funcționeaza jurnalismul.

Ce să vorbim despre problema țiganilor, despre Vestele Galbene care îl denunță pe Macron ca fiind o marionetă a Rothschild, despre epidemia pornografiei în rândul tinerilor, despre iluzia democrației și lipsa libertății de exprimare prin legi anticonstituționale, ce să mai vorbim despre abuzurile săvârșite de instituții antiromanesti finanțate din banu public ca și CNCD și Institutu Elie Wiesel, de ce să menționăm starea precară în care trăiesc mulți pensionari, ce să vorbim despre depopularea satelor în care au rămas bătrâni și copii și buruieni ce cresc în case abandonate, darămite despre lipsa autostrăzilor peste Carpați spre Moldova, dapoi despre mafia medicală plină de șpăgari de la asistente pînă la medici, să nu mai vorbim despre starea învățământului din Gorj unde licee funcționează ilegal sub numărul necesar de elevi, cu clase fictive, biblioteci neprotejate, fără căldură în clase, apoi ce să mai vorbim despre otrăvirea alimentelor prin chimicale nocive care, în cantități mici nu produc efecte imediate, dar pe termen lung afectează organismul, de vaccinuri nici nu se pune problema, să nici nu mai vorbim despre slugărnicia politicienilor față de niște birocrați nealeși de la Bruxelles, sau despre pământurile agricole vândute în proporție covârșitoare la străini, sau despre ideologia de gen impusă în școli, despre mafia țigănească a retrocedărilor frauduloase din Timișoara, despre mafia ungurească a retrocedărilor frauduloase din Cluj și Mureș, despre mafia jidănească a retrocedărilor frauduloase care a pus mînă pe primăria din Galați, care plătește chirie iudeilor, despre criza forței de muncă și iminenta imigrație după semnarea pactului pentru migrație ONU… mă obosesc să continui lista, ideea principala e că mai bine vorbim despre ce mănâncă Dragnea, o știre cu adevărat relevantă pentru români.

Ce mănâncă Dragnea. Asta reprezintă o informație de interes public.

Într-adevăr presa este câinele de pază al democrației și a patra putere în stat.

Jurnaliștii neobosiți lucrează permanent pentru prostirea vitelor, îndobitocirea norodului, adormirea maselor,  protejarea democrației din România.

9 comments

 1. Adulţii stau cu capul în televizor, iar tinerii în telefon. Foarte puţini oameni evită în mod conştient “divertismentul” oferit de ecrane şi folosesc internetul pentru a căuta informaţie neviciată. Pentru aceasta, ar trebui să fie conştienţi că există o agenda perfidă a presei (anti)româneşti. Mi-a plăcut acest exemplu, prin care ai subliniat prăpastia dintre ceea ce ar trebui să fie şi ceea ce este televiziunea în România.

 2. TV, adica Talmudic Vision, este un instrument in gheara jidanilor, folosit exclusiv pentru filtrarea informatiei, distorsionarea realitatii, indoctrinare auto-distructiva. Pe scurt, are rolul de a controla mintea oamenilor.

 3. Omul stă seara cu ochii în televizor, râde şi se încruntă în funcţie de imagini şi sunete, află ce trebuie să creadă şi se culcă. Nu ştie că este deja sclav. Încă n-are cip în cap dar îşi doreşte unul, mai performant decât al vecinului.

 4. Cum sa nu fie informatie de interes public ce mananca OMUL CU MUSTATA? Adica mananca eugenii Boromir, monstrul absolut!
  Ce bine ca exista presa certificata mainstream (TM) sa aduca in discutie ceea ce conteaza, nu ce vrea presa asta STIRI FALSE antisemita si homofoba.
  Sper sa apara articol despre ce culoare la acoperis are omul cu mustata (care e rau oricum). Atata ii trebuie sa spuna ca e rosu, ca voi iesi in strada sa urlu la o cladire goala si sa fiu batut de jandarmi. Pazea, mustaciosule!

 5. Cum s-ar zice, rade ciob de oala sparta !
  Parca voi sunteti departe, cu articolele alea neserioase, care fac reclama aiurea unui tiriplici rimator, care pune pe rime orice “eugenie” de moment !

  Sau tot acest circ trebuie privit impreuna cu marea auto-laudare aparuta de doua zile ?
  Chiar nu aveti ce sa scrieti ? Chiar aveti nevoie de “bataie bataie bataie” ?

  Eu cred ca nu va veti recastiga repede demnitatea patata de ala care scrie ca TOT poporul roman nu voteaza fiindca se freaca in cur !
  De ce faceti reclama pentru LGBT ?

  Sa va fie rusine !

 6. Este clar ca ProTV a învățat de la CNN care este treaba cu jurnalismul de calitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *