Home / Evenimente / STOP 5G pe 20 Octombrie la București

STOP 5G pe 20 Octombrie la București

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 19, 2019

Am primit un comunicat de la biroul de presă al Noii Drepte, pe care îl redau integral mai jos. Imaginile sunt adăugate de editorul Incorect Politic.

STOP 5G

STOP 5G

STOP 5G – Viața și proprietatea noastră sunt mai importante decât interesele voastre!
București, DUMINICĂ 20 OCTOMBRIE, începând cu ora 16:30, pe traseul: Ministerul Comunicațiilor – Ministerul Justiției – Ministerul Sănătății – Guvern

Solicităm Guvernului României să renunțe la proiectul de OUG prin care se urmărește amplasarea unui număr foarte mare de antene 5G pe blocurile de locuințe, în locuri publice, în parcuri, pe terenuri agricole, în păduri, pe pajiști și în arii protejate, fără autorizație de construcție și fără acordul proprietarilor.

Până în prezent, 77 de organizații și-au exprimat adeziunea și au semnat Memoriul Stop 5G adresat Ministerului Comunicațiilor și Guvernului.

Proiectul de OUG încalcă în mod flagrant atât Legea fundamentală a țării – Constituția României, precum și legile subsecvente care reglementează în mod imperativ exercitarea dreptului de proprietate precum și alte drepturi cetățenești.

STOP 5G

La Referendumul din luna mai 2019 marea majoritate a românilor care au participat la vot și-au exprimat voința în sensul că NU mai vor ca legile importante să fie modificate prin ordonanțe de urgență. Faptul că reprezentanții guvernului încearcă să modifice prin acest OUG nu mai puțin de nouă legi, dintre care unele foarte importante (Legea fondului funciar, Legea cadastrului, Legea de protecție a mediului, Legea asociațiilor de proprietari, Legea autorizării lucrărilor de construcții, Regulamentul general de urbanism etc.), reprezintă o sfidare fără precedent și inadmisibilă a voinței suverane a poporului român.Motivele pentru care protestăm sunt:

1) Radiațiile generate de tehnologia 5G au efecte nocive asupra sănătății oamenilor, florei și faunei;

2) Tehnologiile invazive 5G au impact negativ asupra echilibrului întregului ecosistem, prin radiațiile emise de rețelele de telecomunicații;

3) Se încalcă legislația în vigoare, inclusiv multiple tratate internaționale;

4) Se încalcă drepturile fundamentale ale cetățenilor, ce sunt protejate de Constituție și Carta Drepturilor Omului;

5) Proiectul de OUG introduce forțat unele proceduri ilicite, destinate profitului corporațiilor și în detrimentul sănătății cetățenilor;

6) Sfidarea voinței suverane a poporului român;

7) Nerespectarea Principiului precauției stipulat de legislația internațională și cerut de mii de cetățeni români prin petițiile semnate și solicitat de comunitatea internațională prin Apelul internațional împotriva tehnologiei 5G, în care se dovedește cu argumente științifice că această tehnologie este nocivă. Acest principiu trebuie aplicat deoarece s-a dovedit prin mii de studii și prin numeroasele cazuri de boli apărute că tehnologia 5G afectează grav sănătatea.

8) Graba forțată și nejustificată cu care se urmărește de către guverne și corporații implementarea tehnologiilor 5G, fără a fi prioritizată siguranța populației și a mediului, nu reprezintă o dezvoltare tehnologică sustenabilă, ci o strategie pentru o crimă împotriva umanității și a mediului înconjurător.

ORGANIZATORI: Grupul STOP 5G și Asociația Pro Consumatori

Veniți la marșul de protest! Acționăm pentru binele nostru, al tuturor!

STOP 5G

6 comments

 1. Ne fortati sa incepem…verificarea acoperisurilor blocurilor si fiecare antena identificata va fi anihilata.

  • De verificat si alte locuri

   Cum ar fi becurile stradale de tip LED. Par sa fie foarte inventivi cand e vorba de lucrat pe de-ascunselea.
   Oricum, trebuie inceput cu zonele in care oamenii au simptome foarte clare de expunere la radiatii de tipul asta: tiuituri puternice sau sunete de tip vuiet “in urechi”, dureri puternice de cap, senzatie de febra si/sau de piele/mucoase incinse, senzatie de iritatie oculara de tip arsura, sangerari nazale, ameteli, dureri in piept, oboseala si somnolenta frecvente, probleme de memorie si cate si mai cate (foarte usor de diagnosticat gresit daca ajungi pe la vreun medic care nu vaneaza asemenea problema, sansa de diagnostic corect undeva spre 0).

   Si aplicatiile de tip analizator de spectru audio pot fi utile. Apar niste benzi constante de frecvente mai ales in zona ultra si infrasonica foarte usor de vazut noaptea, cand sunt putine alte surse de zgomot. Unii oameni le si aud – de aici tiuiturile si vuietele in urech (vorba vine in urechi pentru ca sursa e in mediu nu in ureche).

 2. Fara reintroducerea pedepsei capitale pentru crima de tradator de tara nu realizeaza nimeni nimic ! Ei au suprimat aceasta culpa si pedeapsa capitala care exista in trecut in toate democratiile nationale,cu buna stiinta ca sa demoleze statele complet !
  Nu uitati caci aceasta suprema miscare de shah este singurul antidot pentru ceea ce se intampla azi peste tot !
  De asemeni trebuiesc interzisi francmasonii si toate increngaturile oculte din armata, din aparatul juridic si din posturile decisive din politie , precum si din serviciile secrete ! Fara aceasta miscare nu se poate face nimic !

 3. Nu imi vine sa cred ca am ajuns la Ministerul comunicatiilor si sunt aici organizatorii si presa. Si politia. Pe tineri nu-i intereseaza sanatatea lor fizica si psihica, batranii dorm in papuci. 5G ESTE O ARMA SI NOUA NU NE PASA!
  Meritam sa disparem.

  • Sunteți printre singurii cărora le pasă de sănătate și de viitor, defapt neamul românesc doar așa poate supraviețui în istorie, printr-o minoritate sănătoasă de oameni întregi. Cinste vouă!

 4. PETITIE STOP 5G Romania. Termen limita de depunere - 7 noiembrie 2019!

  Sa le inundam casutele de email! Sa simta macar o durere crancena de cap, asa cum simt zilnic cei care se “bucura” de influenta acestei tehnologii.

  https://m.facebook.com/stop5gromania/photos/a.2351384491805267/2478707489072966/?type=3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *