Home / Educativ / Sinteza Vremurilor

Sinteza Vremurilor

Mihnea Codrescu
Incorect Politic
August 20, 2021

Sinteza Vremurilor

Nu exista om sănătos la cap care să mai creadă sau să mai dorească această farsă pe care slugile sistemului globalist electoralist o întrețin prin forța jidovului electric (“tv”, pentru inconștienți), numind-o “democrație”, de fapt, adevărată tiranie care constă în anihilarea socio-economică a celor care nu se lasă jidăniți mental sau, infinit mai grav, intravenos, cenzurarea lor pentru orice formă de protecționism organic, divinizarea brutelor negroide de pretutindeni, organizarea de parade turbo-anale și construirea edificarea irevocabilă a cultului ultra-religios vizavi de rasa sionisto-vaxx-cinatoare în numele și memoria holocaustului, tragedia incomensurabilă în urma căreia au supraviețuit bunicii lor, însă nu și ai noștri…

Toate acestea în timp ce guvernul Pfizer global impune la conducerea coloniilor albe post-patriarcale, vagino-crația psihopatică de import care este activată pe patru direcții paralele: Sinagoga, cosmopolitism, LGBTQ, diluare etnică și capitalizarea teritoriului național. România sau poporul român nu mai contează în acești termeni, aici este vorba despre supraviețuirea unui grup etnic destul de important, care să reînființeze bazele neamului pe pământul strămoșesc sau aiurea undeva în Est, posibila soluție temporala pana la o eventuala reașezare teritoriala post-Great Reset.

În încheiere, având în vedere gravitatea biblică în care ne aflăm, să răspundă cineva la acestă întrebare: B.O.R. este o filială a Sinagogii, o filială a U.E. sau o filială a C.I.A., cum este Patriarhia Ecumenică din Constantinopol?

26 comments

 1. Nechifor din Peșteră

  Bravo, Mihnea Codrescu! Semnez și eu, deși ar mai fi unele de adăugat, ici și colo.
  În legăturtă cu întrebarea finală, după o viață de studiu, meditație, reculegere zamolxiano-strămoșească, luciditate, înțelegere și acțiune, câtă s-a putut, consider creștinismul romano-catolic, bizantino-ortodox, protestant și neoprotestant drept sfinte și foarte interesante anexe mafiote ale sinagogii, pedofiliei și altor cuvioase deviațiii și idolatrii pentru candidații la neîmplinirea și ratarea omenească, ce traversează aproape o sută de generații de arieni tăiați (tot mai complet) împrejur la creier, goyimizații, vaccinați, bacteridizați, ratații istoriei, ai eroismului (mulți au murit nu ca eroi ai popoarelor ci ca martiri ai falsei biserici). Ăsta este creștinismul în întregul lui. Nu este vorba de o religie. Creștinismul nu ne apropie de Dumnezeu (religare!), de aceea el nu este religie; el este idolatria ce ne-a rupt de Divinitate și de noi înșine, idolatrie de cerșetori, corupți, trișori ai ”mântuirii” într-un soi de ”chibuțo-comunism mafiot numit RAI”, pe lumea cealaltă – RAIUL neisprăviților de care unui om întreg la cap, și cu obraz, trebuie să-i fie rușine, cum le este astăzi celor ce au fost membrii diverselor partide iudeo-comuniste, cum le va fi mâine-poimâine useriștilor, liberalilor, pesediștilor și celorlalți vrednici pupincuriști ce au făcut din România taraba hoților din lumea întreagă și bordelul pedofil cel mai mizerabil care a existat vreodată, de la Adam încoace.
  Răspunsul ar fi:
  1). B.O.R. este filială a Sinagogii!
  2). BOR este și filială a Uniunii Iudeo-continentele (UE), filială C.I.A., filliala oricui plătește cuvioșii poponari din Sfântul Sinod, eminențele poponare, pedofilii și băutorii de sânge (de copil) din culisele Vaticanului, etc. Rămâne de văzut dacă într-adevăr creștinismul a fost vreodată religie, nu simplă idolatrie, pentru sucit mințile celor ce și-au vândut religia strămoșească, neamul geto-dac, galo-celto-franc, romano-italic, germanic, ruso-bielo-ucrainian și alte neamuri.
  3). Creștinismul și-a trăit traiul, și-a mâncat mălaiul, va pierii în rușine și în sânge, cum a și apărut, ca multe alte fenomene istorice, contribuind încă la pieirea multora dintre noi, Români sau ne-Români, indivizi, familii, comunități sau popoare, pe care actualii preoți și ierarhi îi trimit la tăierea împrejur numită vaxicinare. Cine vrea să se ”mântuie”, mai exact și mai concret să împlinească cele puse de Dumnezeu în el, trebuie să se ducă la biserică doar ca turist binevoitor, înțelegător și darnic dacă se poate. Cine vrea să cunoască mai de aproape așa zisa ”Scriptură”, adică Biblia iudeo-jidovească, trebuie să studieze îndeaproape ”devenirea” textelor respective, al căror canon creștin a fost fixat abia în secolul al XVI-lea, după reforma luterană și ca efect teologic al ei! Cine vrea să cunoască cu adevărat Biblia și spiritul iudeo-jidovesc, lucru nu tocmai ușor, nici la îndemâna oricărui curios, trebuie să știe că, inclusiv astăzi, în zilele noastre, asistăm la adăugarea unei ultime și supreme cărți la Vechiul Testament. Este vorba de prea Sfânta Șoa! Vă dați sema? Ar trebui să dăm onorul cuvenit, dar nu suntem în stare de nimic. Probabil vom ajunge și noi, ca și ei, să ne ducă Afganii sau Kirchizii puța la pipi, sâmbăta, când trebuie doar să sfințim sfântul Sabat! Am ajuns niște nimicuri, zerouri cu chip de om, Romunculi, cum ne numește, Dan Puric în splendidele sale apariții actoricești. Pe măsură ce poporul ales se înstăpânește peste ce i-a dăruit Iehova, Biblia se clădește, se reclădește și învârtoșește, ca de-a lungul întregii istorii. Ea s-a reclădit tot timpul, s-a învârtoșit, obligație și respect teologic elementar față de sfântul penis avraamic, primul tăiat împrejur, fără să mai vorbim de faimosul, formidabilul egiptolog Moise, ce nu poate fi comparat cu falșii eroi ai zilelor noastre, zeul Maradona al Mingiei, super-zeul Rothschild, al Dolarului, Vacilor, Vițeilor, Boilor de Aur și altor bancheri de drumul mare, al căror bilanț final pare că se apropie.
  Nota Bene: Isus din Gamala a fost un personaj istoric în carne și oase ce au ținut serios la tăvăleală, naționalist și patriot iudeu ce a luptat contra ocupantului roman, care îi colonizase țara, descendent din spița regelui iudeu David, răstignit pe cruce precum tatăl și bunicul său, pentru același delict față de Romani. Isus a avut zece frați și surori, unul geamăn (Toma, Taoma Necredinciosul) a avut cel puțin o iubită (diva-divina prințesă Salomeea), a fost om la locul lui, în țara și în vremea lui… Nu asta este însă treaba noastră. Ar fi mai normal să ne ne ocupăm de Apollon, Zeus, Zamolxe, Atena, Artemis și alți nemuritori zei păgâni, zeii noștri din totdeauna. Isus nu a fost zeu, nici dumnezeu, nici măcar prinț moștenitor recunoscut oficial. Totuși, a fost un om demn de toată stima celor din neamul lui, inclusiv de stima noastră. Nu mai mult! Nu trebuie să îl stimăm mai mult ca pe Decebal, Mircea cel Bătrân, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul, Horia sau mareșalul Antonescu. Cât despre CRISTOS, acesta este pura invenție, un flatus-vocis al securistului pseudo-creștin SHAOUL DIN TARS, falsul apostol cunoscut sub numele de Sfântul Paul-Pavel, incendiator Romei, sub împăratul Nero, crimă pentru care justiția romană l-a condamnat la foarte legiuita tăiere a capului. Tot acest SHAOUL-PAUL-PAVEL a trădat Romanilor pe sfinții Shimon-Petre (sfântul Petru) și Iacov-Iacob, frații și urmașii lui Isus la conducerea insurecției și armatei de partizani anti-romani, ambii frați fiind răstigniți din această cauză în anul 47, la 12 ani după Golgota. Altfel cum ar fi ajuns securistul și piromanul Pavel sfânt apostol creștin? Între invenția idolatriei lui SHAOUL DIN TARS și constituirea birocrato-imperială a idolatriei creștine, sub împăratul (prichindel) Constantin (cel Mare) au trecut aproape trei sute de ani. Cele mai vechi manuscrise ale așa numitelor ”texte sfinte creștine” datează din secolele IV sau V, lucru ce poate fi controlat de cei interesați să cunoască, nu să se mântuie pe daiboj, hoțește! Mântuirea trebuie meritată, cucerită chiar. Ea nu poate fi furată, cum se obișnuiește azi cu Sula, Prefectura, și cu Anafura! Cunoașterea ADEVĂRULUI, numai ea ne eliberează, ne împlinește, ne scoate din circuitul reîncarnărilor fără de sfârșit. Cine crede că există mântuire fără ADEVĂR se înșeală. Până și Evanghelia după Ioan vorbește de Adevăr, de Calea către el, care este Viața însăși. De aici vechea Treime divină, Adevăr-Cale-Viață.

  • Șlomo, toate gogoșile pentru neopăgâni le-ai servit acolo. Distrugerea Romei, plus vitriolul la adresa lui Constantin. Tot ești supărat că în Bizanț evreii erau supuși unui apartheid bine meritat? Și să nu uităm cine a deschis porțile Bizanțului ca să intre musulmanii. Și cine a colaborat cu ei în Spania catolică.

   “Până și Evanghelia după Ioan vorbește de Adevăr, de Calea către el, care este Viața însăși. De aici vechea Treime divină, Adevăr-Cale-Viață.” Ai tupeu în orice caz, după ce-ai servit gogoșile de mai sus.
   Ba e Calea Adevărul și Viața, ba ne-a furat zeii cei adevărați. Sofisme talmudice în toată regula ca să-i aburească pe goyimii proști.
   Ai tupeu în orice caz să vorbești de adevăr.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Nechifor din Peșteră Cine să mai studieze și istoria? Creștinul ortodox, sfânt în calendar, și-a ucis fiul, pe Crispus conceput cu soția lui Fausta, Dupăm 19 ani de căsnicie Constantin și-a ucis în baie și propria soție. Un veritabil sfânt creștin, urmaș al învățăturilor lui Iisus Hristos.

 2. O să vă dau eu răspunsul băieți: a se compara răspunsul la vaccinare al Bisericii Române cu cel al Vaticanului. Poate că dacă biserica nu face mai mult pentru că nu are echivalentul talibanilor ca s-o susțină.

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ aiurel Am înțeles. Capra vecinului e mai râioasă, dar tot capră rămâne. Sau vorba bancului: “Ioane, amanta noastră este mai faină decât a Popeștilor.”. Dacă nu știi bancul, nu ți-l spun.

 3. Codrescu și cu alalalt Nechifor din peștera Flinstone zamolxiani să vă fie rușine că va permiteți să faceți astfel de afirmații blasfemiatoare !

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Ele Mel Blasfemie este să afirmi că Dumnezeu ar fi ucis toți întâii născuți ai egiptenilor. Egipteni care au primit tribul lui Iacov, redenumit Israel, refugiat din cauza unei secete cumplite pe teritoriile date de Dumnezeul lui israel. Egiptenii le-au dat cele mai mănoase terenuri și au fost jefuiți la fuga israeliților, patru secole mai târziu.
   Blasfemie este să proclami drept sfânt un împărat Constantin care și-a ucis soția și fiul legitim.

   • Vasilica, de ce te-ai inrait asa? Judeci tu in locul lui Dumnezeu cine e sfant? Pui tu marturie ca minunile savarsite de sfintii Constantin si Elena sunt de la diavol, asa cum ziceau evreii de Hristos?
    Fii mai ponderat. Stim si noi ce defecte are Institutia BOR, dar Biserica nu inseamna institutie ci Har, Harul nu poate fi manageriat de cine se crede mai smecher, umbla pe la cine vrea Dumnezeu. Vezi ca o iei pe urmele tradatorilor. Daca esti din familia romanilor speli rufele discret nu cu galagie, in public le spala ceilalti

    • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

     @ Ilie Eu știu că trădătorii lingușesc victima, nu o critică. Critica mea este constructivă. Biserica este a românilor și nu viceversa. dumnezeul creștin este al românilor și nu viceversa. Concepția creștină despre lume și divinitate nu exclude existența unui Dumnezeu unic ce are grijă de toată omenirea, chiar și cea necreștină. Faptul că ești creștin, reprezintă o responsabilitate. Spălatul rufelor în familie, nu este o soluție. Mai ales când rufele sunt jegoase și spurcate de ierarhi pidosnici și pedindosnici.

 4. nu e pentru mine intrebarea dar va dau un indiciu:
  in Biserica ortodoxa romana este un dicton de la Hristos bine pazit de ierarhi : “FITI INTELEPTI CA SERPII SI BLANZI CA PORUMBEII”. La sfintenie te duce rabdarea si suferinta, nu mania. Hristos a mai spus: “cine rabda pana la sfarsit se va mantui”. Asta spune si BOR. Bineinteles ca e ipocrizie ca ceri crediciosilor rabdare, rabdare si tu sa nu le spui nimic despre capcanele cu vaccinurile, despre pecete, ocolesti predicile despre Apocalipsa…,necredinta conducatorilor etc. Nu trebuia sa ajunga aici, cu majoritea pretilor care se dau dupa deget la subiectul actual…dar sunt si multi preoti curati, curajosi prin care tine Dumnezeu Biserica.
  Ortodoxia nu e caracterizata de agresivitate dar acum se vad ca lucreaza eficient generatiile de ierarhi si teologi oportunisti, nu pastori adevarati care sa-si puna viata pentru turma, s-a ajuns la compromisuri prea urate, au fost batjocorite traditiile si ritualurile crestinesti de evreii, arabii si pocaitii care ne conduc. De la selectie pleaca totul, cine controleaza politica de cadre conduce. Nici in comunism nu se auzea gura lor la radio sau TV dar era o generatie de duhovnici sfinti cu adevarat.

  • : … (*vai voua August 21, 2021 at 4:33 am: …„dar sunt si multi preoti curati, curajosi prin care tine Dumnezeu Biserica.”*)

   -Care (?!)/ Ce fel de „preoți curați, curajosi ?!!! (prin care ține Dumnezeu Biserica !!!)”, …

   dacă toți sînt la fel, …

   #(Poporul Roman, atît cît a mai rămas _ Romania 11/3-8; _ Isaia 6/8-13, …vorbind în pilde: -„nu contenește să părăsească turma și pe falșii păstori / lupii îmbrăcați în haine de oi” _ Matei 7/15-2021,22,23, plecînd peste hotare în căutarea de hrană /„iarba verde de pe cîmp” _ Facerea 1/29-31; 9/3-5; _ Matei 4/4, …

   aceia la are v-ați referit apreciindu-i ca „preoți curați, curajosi”, …toți „mîncînd din același blid” în care se adună daniile, cerșitul, zeciuielile / zecimea, stoarsă și înmulțită prin împopoțonarea ritualică faptică și vestimentară, …„mîncînd toți din același blid, propo-prăduind”, denaturînd toate sensurile „pecetluite” ale noțiunilor Scripturistice …

   #(ACOLADĂ: -un singur exemplu, referitor la noțiunea „propo-văduire” pe care continuă să o „răstălmăcească” (_ 2 Petru 2/1-3; 3/15-17) în sensul de „cîntări și bolboroseli de cuvinte înșiruite fără noimă (_ Matei 22/29; 23/2-34), ….
   bașca „ritualurile”/„faptele ritualice cu tămîie, lumînări, apă chioară” zicînd că „ei, nesfinți / nesfințiți, pot s-o sfințească, alături de colive legănate și false veșnice pomeniri lălăite !!!” _ Romania 16/18 )# … & …

   „propovăduire” însemnand „deschiderea ochilor / redarea vederii (prin Credință), adică prin „acumulări” în „Stiință / Evoluție”, inclusiv „educația”/„educarea auzului / auzirii spre „Stiință / Cunoaștere” _ Ioan 7/49; … & …

   _ Osea 4/6-9: …

   -*6. Poporul Meu piere din lipsa de cunostinta. Fiindca ai lepadat cunostinta, si Eu te voi lepada si nu-Mi vei mai fi preot. Fiindca ai uitat Legea Dumnezeului tau, voi uita si Eu pe copiii tai!
   7. Cu cat s-au inmultit, cu atat au pacatuit impotriva Mea. De aceea, le voi preface slava in ocara.
   8. Ei se hranesc din jertfele pentru pacatele poporului Meu si sunt lacomi de nelegiuirile lui.
   9. Dar si preotului i se va intampla ca si poporului, il voi pedepsi dupa umbletele lui si-i voi rasplati dupa faptele lui.
   10. Vor manca, si tot nu se vor satura, vor curvi, si tot nu se vor inmulti, pentru ca au parasit pe Domnul si poruncile Lui.*; … & …

   _ Maleahi 2/1-9: …

   -*1. Acum, catre voi se indreapta porunca aceasta, preotilor!
   2. Daca nu veti asculta, daca nu va veti pune inima ca sa dati slava Numelui Meu, zice Domnul ostirilor, voi arunca in voi blestemul si voi blestema binecuvantarile voastre, da, le-am si blestemat, pentru ca n-aveti pe inima porunca Mea. … & … (_ Ioan 7/49);
   3. Iata, va voi nimici samanta si va voi arunca balega in fata, balega vitelor pe care le jertfiti, si veti fi luati impreuna cu ele.
   4. Veti sti atunci ca Eu v-am dat porunca aceasta pentru ca legamantul Meu (.) sa ramana in picioare, zice Domnul ostirilor.
   5. Legamantul Meu cu el era un legamant de viata si de pace. (.)

   7. Caci buzele preotului trebuie sa pazeasca stiinta si din gura lui se asteapta invatatura, pentru ca el (trebuie să fie) un sol al Domnului ostirilor.
   8. Dar voi v-ati abatut din cale, ati facut din Lege un prilej de cadere pentru multi si ati calcat legamantul lui Levi, zice Domnul ostirilor.
   9. De aceea si Eu va voi face sa fiti dispretuiti si injositi inaintea intregului popor, pentru ca n-ati pazit caile Mele, ci cautati la fata oamenilor, cand talmaciti Legea.”*, … & …

   toți urmărind folosul propriu / personal, hrana pentru pîntece, bogățiile (materiale) și luxul, urmărind doar înmulțirea cîștigului” (iată profețiile) _ Matei 15/3,6; _ 1 Corinteni 10/24; … & … _ Isaia 56/10,11: …
   -*10. Toti pazitorii lui sunt orbi, fara pricepere; toti sunt niste caini muti, care nu pot sa latre; aiureaza, stau tolaniti si le place sa doarma.
   11. Totusi sunt niste caini lacomi, care nu se mai satura. Sunt niste pastori care nu pot pricepe nimic; toti isi vad de calea lor, fiecare umbla dupa folosul lui, fara abatere.*

   _ 2 Petru 2/1-3: …

   -*1. In norod s-au ridicat si proroci mincinosi, cum si intre voi vor fi invatatori mincinosi, care vor strecura pe furis erezii nimicitoare, se vor lepada de Stapanul care i-a rascumparat si vor face sa cada asupra lor o pierzare naprasnica.
   2. Multi ii vor urma in destrabalarile lor. Si, din pricina lor, calea adevarului va fi vorbita de rau.
   3. In lacomia lor vor cauta ca prin cuvantari inselatoare sa aiba un castig de la voi. Dar osanda ii paste de multa vreme, si pierzarea lor nu dormiteaza.*

   _ 1 Timotei 6/3-5: …

   -*3. Daca invata cineva pe oameni invatatura deosebita, si NU se tine de cuvintele sanatoase ale Domnului nostru Isus Hristos si de invatatura care duce la „Evoluție / Știință”,
   4. este plin de mandrie si nu stie nimic, ba inca are boala cercetarilor fara rost si a certurilor de cuvinte, din care se naste pizma, certurile, clevetirile, banuielile rele,
   5. zadarnicele ciocniri de vorbe ale oamenilor stricati la minte, Lipsiti de Adevar si care cred ca „Evoluția / Știința” este un izvor de castig. Fereste-te de astfel de oameni.*; … & …

   – În loc de concluzii (iată) _ Matei 23/1-15,23-34: …

   -*1. Atunci Isus, pe cand cuvanta gloatelor si ucenicilor Sai, …

   #(„Scripturile încă nepetrecute” _ Fapte 3/16-2021,22,23, …fiind valabile pentru această „Vremea de pe Urmă”, care nu a mai fost „niciodată / niciodată” / „Îndepărtată” _ Daniel 12/1,4,7_ Romania,9,13; _ Isaia 6/8-13 _ Romania; _ Isaia 9/1,2,6-„Eu sînt Acela!”; _ Galateni 4/4; _ Matei 11/19; 18/11)#

   2. a zis: -“Carturarii si fariseii sed pe scaunul lui Moise /(Scaunul Meu). …

   #(„Eu sînt Acela! _ Fapte 3/16-2021,22; _ Ioan 1/1,2,5,11,14; 3/16-2021; 4/25,26; 5/39; 10/8-16; 16/8-12)#

   3. Deci toate lucrurile pe care va spun ei sa le paziti, paziti-le si faceti-le, dar dupa faptele lor sa nu faceti. Caci ei zic, dar nu fac.
   4. Ei leaga sarcini grele si cu anevoie de purtat si le pun pe umerii oamenilor, dar ei nici cu degetul nu vor sa le miste.
   5. Toate faptele lor le fac pentru ca sa fie vazuti de oameni. Astfel, isi fac filacteriile late, isi fac poalele vesmintelor cu ciucuri lungi;
   6. umbla dupa locurile dintai la ospete si dupa scaunele dintai in sinagogi;
   7. le place sa le faca oamenii plecaciuni prin piete si sa le zica: -„Rabi! Rabi!”/„Domnu Preot! / Domnu Părinte! / Sfinția Voastră!”
   8. Voi sa nu va numiti „Rabi! / Părinte! / Preot!” Fiindca Unul singur este Invatatorul vostru: -Hristos, si voi toti sunteti frati.
   9. Si “Tata” sa nu numiti pe nimeni pe pamant, pentru ca Unul singur este Tatal vostru: -Acela care este in ceruri.
   10. Sa nu va numiti “Dascali”, caci Unul singur este Dascalul vostru: -Hristosul.
   11. Cel mai mare dintre voi sa fie slujitorul vostru.
   12. Oricine se va inalta va fi smerit, si oricine se va smeri va fi inaltat.
   13. Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi inchideti oamenilor Imparatia cerurilor: -Nici voi nu intrati in ea, si nici pe cei ce vor sa intre (și ar putea să intre) nu-i lasati sa intre.
   14. Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi mancati casele vaduvelor, in timp ce, de ochii lumii, faceti rugaciuni lungi, de aceea veti lua o mai mare osanda.
   15. Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi inconjurati marea si pamantul ca sa faceti un tovaras de „credință / falsă credință” (_ 2 Tesaloniceni 2/1-4, …făcînd „prozelitism” _ Matei 19/11,14), …si, dupa ce a ajuns tovaras de credinta /(„rătăcire” _ Matei 22/29), faceti din el un fiu al gheenei, de doua ori mai rau decat sunteti voi insiva.*

   23. Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi dati zeciuiala din izma, din marar si din chimen si lasati nefacute cele mai insemnate lucruri din Lege: dreptatea, mila si credinciosia; Pe acestea trebuia sa le faceti, si pe acelea sa nu le lasati nefacute.
   24. Povatuitori orbi, care strecurati tantarul si inghititi camila!
   25. Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi curatati partea de afara a paharului si a blidului, dar inauntru sunt pline de rapire si de necumpatare.
   26. Fariseu orb! Curata intai partea dinauntru a paharului si a blidului, pentru ca si partea de afara sa fie curata.
   27. Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi sunteti ca mormintele varuite, care pe din afara se arata frumoase, iar pe dinauntru sunt pline de oasele mortilor si de orice fel de necuratenie.
   28. Tot asa si voi, pe din afara va aratati neprihaniti oamenilor, dar pe dinauntru sunteti plini de fatarnicie si de faradelege.
   29. Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi ziditi mormintele prorocilor, impodobiti gropile celor neprihanit
   30. si ziceti: -“Daca am fi trait noi in zilele parintilor nostri, nu ne-am fi unit cu ei la varsarea sangelui prorocilor.”
   31. Prin aceasta marturisiti despre voi insiva ca sunteti fiii celor ce au omorat pe proroci.
   32. Voi, dar, umpleti masura parintilor vostri!
   33. Serpi, pui de naparci! Cum veti scapa de pedeapsa gheenei?
   34. De aceea, iata, va trimit proroci, intelepti si carturari. Pe unii din ei ii veti omori si rastigni, pe altii ii veti bate in sinagogile voastre si-i veti prigoni din cetate in cetate.*

   = Cu stimă. -„Mesia” _ Fapte 3/16-2021,(22); _ Romania 5/14; _ Isaia 8/19-2021,(22); _ Romania 10/4,(14-?!!!),16-2021; _ Isaia 1/9-17,(18),19-2021,(22),23,25,26; 9/1,2,(6),15-17; … & …

   _ Fapte 17/23-25: …

   -*23. Caci, pe cand strabateam cetatea voastra si ma uitam de aproape la lucrurile la care va inchinati voi, am descoperit chiar si un altar pe care este scris: “Unui Dumnezeu necunoscut!” Ei bine, ceea ce voi cinstiti fara sa cunoasteti, aceea va vestesc eu.
   24. Dumnezeu, care a facut lumea si tot ce este in ea, este Domnul cerului si al pamantului si nu locuieste in temple facute de maini.
   25. El nu este slujit de maini omenesti, ca si cand ar avea trebuinta de ceva, El, care da tuturor viata, suflarea si toate lucrurile.*

   • Gheorghe, generalizezi dar si exagerezi. Neamul nostru a avut preoti si duhovnici sfinti si are si acum, dar nu apar la tv si nu au parohii cumparate de la patriarhie. Pentru ei tine Domnul Biserica si nu se va darama in veac. Nu te grabi sa zici precum sf. prooroc Ilie ca el e singurul drept, ca tine Dumnezeu ascunsi pe multi drepti. Chiar si in oras avem preoti cu har, trebuie sa cauti.

    • -„vai voua”, te rătăcești, împreună cu pastorii și preoții voștri, din toate Religiile Planetare (așa cum este scris în profeții) _ Matei 22/29, … context în care nu poți sa vorbești și să invoci felurite ipoteze, zicînd: -„Neamul nostru a avut preoti si duhovnici sfinti si are si acum”;

     -„Sfințenia”, este o noțiune Scripturistică ce trebuie „tîlcuită” _ Daniel 12/4), …fiind „un fenomen” implicit „în Dumnezeire / în Evoluție”, respectiv în „nivelul maxim posibil al Evoluției” -OMEGA (coroborează) _ Revelarea 1/1,8; _ Apocalipsa 22/13-2021;

     -Noțiunea „Sfînt”, …tîlcuită, înseamnă „Cunoaștere / Cunoștință / Știință”, adunată / acumulată în /(prin), Evoluție în „Paharul cu Vin din Vița Viei, care are Rod / Via Viei Planetare /(citește) _ Matei 26/(20),2021-29; _ Ioan 8/(20),2021-29, …
     adică, materializat /(implicit), in Genetica Umană (în ADN și ARN), în Cunoștințe și Memorie, și în Cunoașterea Tainei Evoluției Vieții / Evoluția Ființei Umane, la care nu ați ajuns / nu a(u) ajuns nici măcar unul dintre cei pe care î-i invoci în comentariul tău;

     -Dacă ar fi fost vre-unul măcar dintre cei invocați de tine ca „preoți, pastori, părinți, dascăli, (etc. din celelalte religii planetare) …dintre „Sfinți”, v-ar fi povestit cum l-au cunoscut pe „Dracul, cel ales de Mine între cei 12 (vezi) _ Ioan 6/70,71, …doar, presupun că nu veți îndrăzni să ziceți că cei 12 nu sînt Sfinții, Aleși (toți) pentru săvîrșirea Lucrării de Mintuire / Vînzare, (către cei care au 30 de Arginți), …astfel ca în urma „Răstignirii în Cruce / în Evoluție”, …Nu pe Cruce / Nu pe vre-Un Crucioi din lemn (vezi) _ Efeseni 2/16; _ Coloseni 2/15, …„Irod și Pilat Domni în Imperiului Roman, să împlinească Legea facerii / Legea Evoluției Vieții (să zică): -„Iată Omul!” _ Ioan 19/5,26,27,(28-30) …„Omul după Chipul și asemănarea Noastră” _ Facerea / Geneza 1/26-31, …

     context în care, știu sigur (_ Ioan 2/25) că nici unul dintre preoții voștri nu M-au cumpărat, de la Dracul / Iuda, Fiul lui Simon Iscarioteanul (_ Ioan 6/70,71; _ Matei 26/14,15), …astfel că nu puteți să-i numiți sfinți, (ajunge că se PreaSfințesc ei intre ei și se laudă ca „Fericiți, PreaFericiți, Sfinți, ÎnalțiPreaSfinți, etc.), …

     și, aici, invocănd implicita neînțelegere a „Proverbului Romanesc / Latinesc – Ancestral: _ Făceți-vă frate cu Dracul, dacă vreți să treceți puntea! (de la Iad la Rai / de la Întuneric la Lumină)”, …

     și, tot în același context, continuînd „să despicăm firul în Patru, sau apele Mării (Marea Neagră _ Isaia 9/1,2,6), și mergînd mai la adîncul apelor căutînd Adevărul, …

     #( care se află prin ape, în adîncul Mării, unde nu pot ajunge decăt Peștii care au aripioare înotătoare și solzi (vezi) _ Levitic 11/9,10; _ Deuteronom 14/9,10 )#, …

     se înțelege clar faptul că pastorii și preoții voștri și toți ceilalți din toate „misticismele / superstițiile, Bisericile / Religiile de pe Pămînt, nici măcar de coadă nu l-au apucat pe Dracul, dară-Mi-te să se și mai înfrățească cu el.

     = Cu stimă. -„Mesia” _ Fapte 3/16-2021,22; _ Matei 13/13-17,34,35; _ Ioan 16/25; _ Romania 16/25; _ Coloseni 1/26.

 5. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Mihnea Codrescu, știu că întrebările tale sunt retorice iar fundamentaliștii cu creierele spălate au sărit în apărarea patriarhului Daniela.
  Doresc să-ți atrag atenția asupra adaosului de la finalul Psalmului 50, rostit papagalicește de o majoritate a credincioșilor ortodocși. “Fă bine, Doamne, întru bună voirea Ta, Sionului, şi să se zidească zidurile Ierusalimului.Atunci vei binevoi jertfa dreptăţii, prinosul şi arderile de tot; atunci vor pune pe altarul Tău viţei.”. Oamenii se roagă de fapt pentru împlinirea profețiilor iudaice legate de reconstruirea Templului lui Solomon și reluarea jertfelor de animale pe altarele Templului. Ei se plasează în afara creștinismului și sunt în acel moment adepții Dumnezeului lui Israel – iute la mânie, răzbunător și criminal în serie (a se vedea numai uciderea într-o noapte a tuturor întâi-născuților egiptenilor).
  Colac peste pupăza B.O.R., toți preoții ortodocși se roagă la fiecare Sfântă Liturghie cu aceste cuvinte, în timp ce tămâiază Darurile puse înainte, care vor deveni Trupul și Sângele Mântuitorului. Mâncare kosher, cum ar decreta hahamul!!
  P.S. Nu mă aștept ca cel ce-și spune aiurel să priceapă ceea ce am scris.

  • : … -„Mesajul Meu”, …este valabil pentru toate (așa-zis) „Biserici & Religii”, din Lume!, … & … _ Romania 1/14,15; 10/4,(14-17),18-2021.

   = Cu stimă. -„Mesia” _ Ioan 1/1,2,5,(11),14; 3/16-2021; 4/25,(26); 5/(24,25),30,39; 9/39-41; 10/8,(9-16); 16/8-11,(12); _ Isaia 55/1-11.

   • : … -„Mesajele Mele”, sînt referitoare la toate „Bisericile & Religiile”, din Lume!. … & … _ Facerea 3/16-2021,(22-24).

    = Cu stimă. -„Fiul Omului” _ Ioan 8/12-2021,23,24,26,28,(29),42,43,(44),45-47; 9/4,5; 11/9; 12/35,36.

 6. : … -Iată căteva detalii (pentru cei care pot să le înțeleagă _ Matei 11/19; _ Romania 10/4,16-2021) …adiacente postarii (_ https://www.incorectpolitic.com/sinteza-vremurilor/ ), …
  implicite în cea din urmă postare ( 20.08.2021), din Blogul Meu _ https://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com/?zx=d9b60b6341814a2f , …(posibil cenzurat), …

  _ (Subiectul): …vineri, 20 august 2021

  _ Galateni 4/4; _ Matei 11/19; 18/11; _ Ioan 1/1,2,5,(11),14; 3/16-2021; 4/25,(26); 5/39, … & … _ 2 Tesaloniceni 2/1-4; _ 2 Petru 2/1-3; _ 2 Timotei 3/1-9; 4/3,4; _ Romania 16/18.

  _ @ (* http://www.cunoastelumea.ro/patria-noastra-trebuie-sa-fie-credinta-noastra-ioan-aurel-pop-la-putna/?fbclid=IwAR2-cswdvFBbhugnxyqK61BPUbzItuarGhgZUYDStmBkkU3tfeB8VXPphyE *).

  _ Potrivit copiei „mesajului Meu” distribuit prin facebook, postat (azi 20.08,2021) și în contul Meu:

  _ https://www.facebook.com/gheorghe.moise.3114 , …

  iată (coroborează) _ Fapte 3/16-2021,22,(23), _ Numeri 12/6-8; _ Ieșirea 4/(1,10),11-17, … & … -„Înțelegeți ?!!!”: …

  -„Ce am scris, am scris! _ Ioan 19/2,5,2021,22”, … & …_ Luca 8/5-8,18; _ Ioan 7/37-40; 19/5,(2021),22-29,(30 -„Urmează!”), …& … _ Ioan 7/37-40; _ Isaia 9/1,2,6 -„Eu sînt Acela!”; _ Ioan 1/(1,2,5),11,(14); 3/16-2021; 4/44; _ Luca 18/(7),8.

  -Iată, mai jos: … comentariul Meu, …aferent postării potrivit „linkului” de mai sus: …

  : … ?!!! = „Retorică” implicînd „mesaje subliminale potrivnice Poporului Roman”, …„în complicitate” _ Isaia 1/10-2021,22,23; 9/1,2,(6-Eu sînt Acela),15-17; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-8; _ Mica 2/1,2; 3/11; 7/1-4, …
  adică, …„mînă-n mînă”cu falșii Preoți / Păstori / Fericiți / ArhiMandriți, Prelați ÎnalțiPreaSfinți _ Matei 7/15-2021,22,23; 23/2-34, …bașca „ca ArhiErei / niște Derbedei” _ Ioan 10/8,(9-16); _ Daniel (8/26; 12/4,9); 11/14; 12/7- Poporul Roman (_ Romania 10/4,14-?!!!,16-2021), …precum niște „cameleoni”/„lupi îmbrăcați în haine de oi” _ Matei 7/15-2021,(22,23), …potrivnici Romaniei / Poporului Roman /„Rămășița Imperiului Roman” _ Romania 11/3-8; _ Isaia 6/8-12,(13 -„Sămînța Sfîntă”), …
  „lupi îmbrăcați în haine de oi”, …care, „Împotrivindu-Mi-se” _ Daniel 11/14; _ Apocalipsa 5/1-9; 17/14, … ca „dobitoace fără minte” _ Facerea 1/24,25; _ Iuda 1/10-16, …„nemintuiți” _ Deuteronom 29/4; _ Ioan 3/3-7, …„zburdă ca niște netrebnici, slugind pîntecelor” (_ Romania 16/18) /„dobitoace fără minte” _ Iuda 1/10-16, …„dîndu-se drept Dumnezei” (coroborează) _ 2 Tesaloniceni 2/1-4; _ Ioan 3/16-2021; … & …_ Galateni 4/4; _ Matei 1/18-2021; 11/19; 12/18-2021; 13/57; 18/11; 19/11.

  = Cu stimă. -„Mesia”/„Mielul”/„Fiul Omului” _ Galateni 4/4; _ Ioan 1/1,2,5,14; 3/16-2021; 8/2021,23,28; _ Matei 5/17; 10/34 -„ATENȚIE!” … & … _ Romania 1/14,15; 5/14; _ Isaia 53/1-11; 52/6 _*Iată-Mă!*; 55/1-11; 65/1 _*Iată-Mă! Iată-Mă*; _ Ieșirea 4/(1,10),11-16, … & … _ Luca 8/5-8,18; 18/(7),8, … & …

  _(Q-?!!!): -*Unde este inteleptul? Unde este carturarul? Unde este vorbaretul veacului acestuia? N-a prostit Dumnezeu intelepciunea lumii acesteia?* _ 1 Cor.1/20; _ Isaia 29/10-13,(14-„Urmează!”);

  _ Ioan 1/1,2,5,(11),14; 10/8,(9-16),20,2021: …

  -*20. Multi dintre ei ziceau: -“Are drac, este nebun, de ce-L ascultati?”
  21. Altii ziceau: -“Cuvintele acestea nu sunt cuvinte de indracit, poate Un Drac sa deschida ochii orbilor?” … & … (_ Isaia 6/8-13 _ Poporul Roman)*.


  _ 1 Corinteni 1/18-2021: …

  -*18.Fiindca propovaduirea Crucii („Științei / Evoluției”), este o nebunie pentru cei ce sunt pe calea pierzarii (_ 2 Petru 3/1-17), …dar pentru noi, care suntem pe calea mintuirii, este puterea lui Dumnezeu.

  19. Caci este scris: -“Voi prapadi intelepciunea celor intelepti si voi nimici priceperea celor priceputi.”

  20. Unde este inteleptul? Unde este carturarul? Unde este vorbaretul veacului acestuia? N-a prostit Dumnezeu intelepciunea lumii acesteia? … & …(!!!)

  21. Caci intrucat lumea, cu intelepciunea ei, n-a cunoscut pe Dumnezeu in intelepciunea lui Dumnezeu, Dumnezeu a gasit cu cale sa mintuiasca pe credinciosi prin nebunia propovaduirii Crucii /(„Evoluției / Științei” _ Osea 4/6-14).*

  Publicat de Gheorghe Moise la 11:44 a.m. Niciun comentariu:
  **************************************************

 7. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Iată cum o întoarce BOR-ul patriarhului Daniela. Varlaam anunța bombastic canonizarea a trei foști deținuți politic: Dumitru Stăniloae, Ilie Cleopa (sic! mare deținut politic) și Gherasim Iscu.
  https://basilica.ro/canonizari-2025-ps-varlaam-ofera-trei-nume/
  Speriați de asaltul iudaic asupra pseudo-academicianului Ioan Aurel Pop, sinodalii au schimbat macazul canonizărilor cu trei mari luptători anticomuniști: Ilie Cleopa, Paisie Olaru și Dionisie cel orb. Teofan Savu, vărul fostului șef al Direcției Generale de Informații a Armatei, a făcut genialele propuneri. Mulțimea aclamează zgomotos cu vâlvă și bucurie imbecilă, conform basilica.ro.
  https://www.comisarul.ro/articol/trei-fosti-calugari-printre-care-parintele-cleopa-_1254791.html

 8. Vasilicã, incep sa-i dau dreptate lui Gheorghe ca esti un deraiat-dezaxat. Constantin cel Mare a devenin crestin la sfarsitul vietii lui dupa ce a facut toate atrocitatile de care amintesti.Stii asta dar spui doar o parte din poveste poate suntem prosti si te credem. Se pare ca incepi sa te descoperi singur.

  • : …-În plus, (presupunînd că vă va răspunde), rugați-l frumos (din partea Mea)…„să detalieze /(eventual să reformuleze), la cine s-a referit prin „pro-poziția” din comentariul / data _ August 21, 2021 at 2:24 pm: …

   -„Speriați de asaltul iudaic asupra pseudo-academicianului Ioan Aurel Pop”, …

   adică, „să detalieze / să nominalizeze”: …-Cine sînt aceia care au făcut „asaltul iudaic” (?!!!), asupra pseudo-academicianului Ioan Aurel Pop.

   = Cu stimă. -„Mesia” _ Romania 10/4,(14-?!!!),16-2021; _ Isaia 52/6 -„Gheorghe-Biruitorul balaurilor!” _*Iată-Mă!*; 53/1-11; 55/1-11; 65/1 _ *Iată-Mă! Iată-Mă!*.

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ Cristinel Constantin cel Mare a trăit între anii 274-337. Bătălia de la Podul Milvius, cu semnul crucii pe cer, a avut loc în anul 312. În anul 312, Constantin „a trecut la credința creștină” și a continuat să dețină funcția Pontifex Maximus funcție care permitea conducerea religioasă, pe care o avuseseră toți cei cărora li se atribuise titlul de „Caesar”, adică conducător al statului roman și al religiei,- bineînțeles păgâne -, funcție deținuta de toți Caesarii, inclusiv cei de dinainte de Hristos. Exista un templu al împăratului la care se închinau supușii acestuia. Lui Constantin îi convenea să fie unicul ales al unei divinități unice, Dumnezeul creștinilor, Tatăl lui Iisus Hristos.
    Din motive strategice, pentru a calma populația imperiului divizată din cauza prigoanei împotriva creștinilor, Constantin a emis în anul 313 Edictul de la Milano. Edictul recunoștea creștinismul ca religie acceptată.
    În anul 325 a prezidat Conciliul de la Niceea și a susținut tabăra pro-ortodoxă tot din rațiuni strategice. Acolo a fost o bătălie de interese și nicidecum una teologică, pe care s-o fi înțeles Constantin.
    Fiind creștin, în anul 326, Constantin l-a ucis pe fiul său mai mare, Crispus, care a fost acuzat (pe nedrept) de adulter cu Fausta. În același an o ucide în baie și pe soția sa, Fausta.

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ Gheorghe Moise
    Totul a plecat de la această carte. Citește cele două articole.
    https://www.art-emis.ro/analize/despre-stiinta-lui-paulescu-si-nestiinta-altora
    https://www.art-emis.ro/analize/cazul-paulescu

    • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

     @ Gheorghe Moise
     Proba asaltului:„Vă spun deci, cu regret, că dacă delimitarea Academiei de această persoană, cerută de guvernul României, nu va fi publicată cât mai curând, voi notifica Anti-Defamation League, American Jewish Committee, și United Nations Commission for Human Rights”.
     https://ioncoja.ro/la-loc-comanda/

 9. @EleMel Pai daca afirmatiile lor sant blastfemiatoare , cum sa le fie lor rusine ? Evident n-au asa ceva iar ce afirma Nechifor din …pestera muierii , se vede si fara ajutorul lui Hubble ca-i pescuit din scrierile coanei Wikipedia caci , atata “stiinta ” nu poate incapea in mintea unui om de pestera altminteri , pana si aia din Neandertal ar fi descoperi deja care-i treaba cu fisiunea nucleara .

  • _ Ai dreptate; -Nu am avut curiozitatea să-i citesc bîlbele, care chiar că le-a scos ca din „Wickipedia, un fel de peșteră de muieri”, …care „Wikipedia”, cînd le-am transmis cîteva articole / modificări la (contextul) „Mesia”, …Mi-au comunicat că le vor șterge, dacă nu le precizez „sursele”, adică „de unde M-am inspirat”, …și cînd le-am zis că „Eu, Mesia, sînt sursa!”, … au șters tot și M-au interzis.

   = Cu stimă. -„Mesia”.

 10. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Jigodiile etnicului Victor Roncea au născocit o nouă vrăjeală. Părintele Iustin Pârvu mi-a spus personal că nu crede în icoanele făcătoare de minuni. Îl las pe etnicul Victor Roncea să ghicească cine s-a născut în ziua de 21 august și care este numele ucenicului lui Iustin Pârvu car e s-a născut în această zi de mare minune. Ghinion pentru etnicul Victor Roncea, prieten cu Filotheu Bălan.
  https://www.activenews.ro/stiri/MINUNE-Icoana-Parintelui-Justin-de-la-Petru-Voda-a-izvorat-mir-sub-ochii-reporterului-ActiveNews.-FOTO-VIDEO-EXCLUSIV-168769

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *