Home / Evenimente / Miting Pentru Familie la Cluj-Napoca pe 21 August

Miting Pentru Familie la Cluj-Napoca pe 21 August

Incorect Politic
August 20, 2021

Miting Pentru Familie la Cluj-Napoca pe 21 August

Comunicat primit pe email-ul redacției

După succesul Marșului pentru Normalitate de la București, Partidul Noua Dreaptă anunță organizarea celei de a IV-a ediții a Mitingului pentru Familie la Cluj-Napoca, sâmbătă 21 August, începând cu ora 13:00 în Piața Avram Iancu.

Clujenii sunt invitați să spună un NU hotărât parteneriatelor, căsătoriilor și adopțiilor homosexuale și un DA pentru normalitate, DA pentru familia naturală, întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Mitingul pentru Familie va exprima totodată și protestul clujenilor față de organizarea celei de a patra parade a homosexualilor care se va organiza duminică la Cluj-Napoca și față de decizia Primăriei Municipiului Cluj-Napoca de a autoriza această paradă numită batjocoritor “Cluj Pride”. Dacă am fi aflat de organizarea unei parade a elevilor clujeni care au reprezentat România la olimpiadele și concursurile internaționale, dacă am fi aflat de o paradă a sportivilor clujeni întorși de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, am fi fost de acord cu titulatura de “Cluj Pride” și am fi fost și noi mândri de niște oameni care au muncit, care au învățat ori s-au antrenat pentru a obține niște rezultate cu care se pot mândri.

Fiind însă vorba de o paradă a homosexualilor, a unor travestiți costumați ca la circ ori a unor indivizi care se prostituează și au pretenția ridicolă să fie numiți “lucrători sexuali”, nu avem niciun motiv de mândrie și considerăm că această paradă nu aduce niciun plus Clujului și niciun beneficiu clujenilor.

Mitingul este susținut de Asociația Comunitatea Identitară și de numeroși clujeni de toate confesiunile.

Vă așteptăm sâmbătă la ora 13:00 în Piața Avram Iancu pe toți aceia care doriți să trăiți și să vă creșteți copiii într-o țară normală și într-un oraș de care cu toții să fim cu adevărat mândri.

Av. Tudor Ionescu
Președintele Partidului Noua Dreaptă

4 comments

 1. Exista statistici pe internet cu interviuri luate copiilor crescuti mari in cadrul unei adoptii de parinti homosexuali : copiii acestia, in majoritate, se declara nefericiti !
  Mai ales depresivi si nu numai!
  Treaba este deci dovedita ca aceste adoptii cresc copii nefericiti !!!
  Jos cu adoptiile de copii ale homosexualilor !
  Ele trebuiesc interzise .

 2. PREZENT! Am adus și materiale de la marșul din București (steaguri, boxe, pancarde). Să nădăjduim că și clujenii vor veni la miting în număr mare pentru a arăta că le pasa de sănătatea morală a copiilor lor.

 3. “aceste adoptii [de parinti homosexuali] cresc copii nefericiti !!!”

  Ok, dar unde sunt studiile care arată că copiii adoptați de “părinți” heterosexuali sunt fericiți? Pentru că pot fi și alte cauze pentru nefericire, cum ar fi faptul că trăim într-o lume de tot rahatu’, de exemplu. Iar din câte știu eu, treaba nu stă bine (da’ chiar deloc) nici măcar cu copiii crescuți de părinții naturali, heterosexuali și tradiționali ( https://www.google.com/search?q=copii+abuzati+de+parinti ).

  Legat de alte probleme, am văzut un studiu pe care nu-l găsesc acum și care zicea că homosexualii interesați de bărbați adulți (deci nu bisexuali care preferă femeile) nu prea molestează copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.