Home / Educativ / Singurul Candidat Naționalist de la Alegerile Prezidențiale

Singurul Candidat Naționalist de la Alegerile Prezidențiale

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 9, 2019

Candidat Naționalist

Un singur partid a reușit să înscrie un candidat naționalist în cursa electorală.

Este vorba de Partidul Neamul Românesc cu Ninel Peia.

Știu ce vă întrebați “Cum de au reușit să strângă cele 200.000 de semnături și să ajungă pe liste fără o campanie vizibilă? Sunt oare opoziție controlată, apărută pentru a fura votul naționaliștilor?” 

Candidat Naționalist

Hai să aflăm mai multe.

Președintele acestei formațiuni, Ninel Peia, fost membru PSD expulzat de către Daniel Funeriu după ce a sugerat că vaccinurile ar fi de vină pentru îmbolnăvirea unor copii din Argeș cu E.coli.

Ninel Peia a mai propus o lege care prevedea pedeapsa cu închisoarea pentru profesorii ce impun educația sexuală în școli fără acordul părinților:

Digi24:

Un fost deputat PSD, Ninel Peia, a iniţiat în 2016 un proiect de lege care prevede pedeapsa cu închisoarea până la doi ani pentru profesorii care dau orice fel de informaţii de educaţie sexuală elevilor, fără acordul scris al părinţilor. Proiectul a trecut tacit de Senat şi acum se află în Camera Deputaţilor. Peia l-a botezat Legea inocenţei copilăriei

„De ce trebuie să omorâm inocența copiilor noștri, atunci când încă se mai joacă cu maimuțoii de pluș? În școlile copiilor noștri se introduc pe ascuns prozelitismul LGBT, pornografia și încearcă să distrugă și să distorsioneze mințile copiilor noștri”, a declarat Ninel Peia pentru Digi24.

Vicepreședinții partidului sunt generalii Mircea Chelaru și Nicolae Rotaru, iar secretar general este generalul Constantin Onișor.

Candidat NaționalistMircea Chelaru

Generalul Mircea Chelaru a avut numeroase apariții în media alternativă.

A participat la un interviu intitulat “Europa Neomarxistă vs Europa a Națiunilor”, găzduit de Daniel Roxin.

A fost invitat la mai multe ediții a emisiunii “Trezește-te Gheorghe, Trezește-te Ioane”, realizată de Miron Manega.

Căutându-i numele pe YouTube se deschid multe ore de conținut, pentru cine dorește să-l cunoască mai bine.

https://www.youtube.com/results?search_query=mircea+chelaru+6tv

Candidat NaționalistNicolae Rotaru

Generalul Nicolae Rotaru, al doilea vicepreședinte al PNR, care este și profesor doctor universitar, are o pagină dedicată informațiilor biografice în care ne arată parcursul profesional:

Treptele almei mater ale celui care astăzi este Gl. Bg. (r) Prof. Univ. Dr. Ing. Nicolae Rotaru  s-ar putea numi: (1965) după opt ani consecutiv posesor al Premiului I absolvent al Şcolii elementare din sat (al cărei patron spiritual este azi), (1969) bacalaureat al Liceului teoretic profil real la actualul Colegiu Naţional „Vladimir Streinu” din Găeşti, (1972) absolvent al Şcolii militare de ofiţeri de transmisiuni Sibiu, (1981) licenţiat al Academiei Militare Generale, facultatea transmisiuni, Bucureşti, (1990) licenţiat al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti, (1996), master în specialitatea Presă Scrisă, Universitatea din Bucureşti, (2003) doctor Sociologia comunicării, Facultatea de Sociologie şi Universitatea din Bucureşti urmate de alte cursuri post-doctorale în cadru ANIMV.

Devenirea profesională poate fi periodizată trinitar astfel: ofiţer instructor, specialist transmisionist, expert statmajorist în unităţi ale Jandarmeriei inclusiv în Comandamentul de Armă; jurnalist profesionist angajat în presa centrală a MAI, îndeplinind toate funcţiile, inclusiv pe cea de primul director al revistei Pentru Patrie; dascăl urcând toate treptele ierarhiei didactice universitare, angajat al Academiei Naţionale de Informaţii şi asociat la diferite instituţii de învăţământ militar (precum Şcoala de subofiţeri Jandarmi Drăgăşani) şi civile (cum este Universitatea bucureşteană Hyperion).

Constantin Oprișor

Despre secretarul general Constantin Oprișor, care este tot un general, pe lângă datele biografice din pagina sa de pe platforma partidului, aflăm de pe Ortodoxinfo:

Secretariatul General este asigurat de catre Constantin Onisor, un alt general provenind de la Academia Nationala de Informatii a SRI, ramane de vazut cum va fi primit noul partid nationalist nu doar de catre electorat, dar si de catre restul sistemului…

Iata câteva declarații interesante ale domnului general despre Academia de Științe ale Securității, la construcția căreia a participat și dânsul:

EVZ:

Este ceva defect acolo (la Academia Științe ale Securității – n.red.) sau a fost și poate mai este o structură pseudo-științifică superelitistă de grupuri cu interese contrare securității și apărării naționale”, ne-a declarat generalul (r) Constantin Onișor, implicat în construcția celebrei “Academii”, moșită de Gabriel Oprea și George Maior, ulterior fiind „uitat” pe afară.

“După părerea mea nu se justifică cu nimic acum prezența acestei structuri academice, numai cu numele, pe eșicherul științei românești, și nici să mai mimeze a funcționa  nu ar mai fi cazul”, ne-a precizat generalul Onișor.

În interviul pe care ni l-a acordat mai spune: În viziunea mea clasa politică actuală este un dușman pentru Neamul Românesc.  Generalul atrage atenția și asupra a ceva nefiresc ce se întâmplă sau urmează…”.

Citiți tot interviul pe EVZ.

Partidul “Neamul Românesc a fost înscris la Tribunalul București în data de 7 februarie 2018. Potrivit lui Peia, în PNR s-au înscris 3000 de ofițeri din structuri precum armată, poliție, servicii (SRI, STS, SPP). Acesta a mai spus: „Numai anul trecut, au ieşit la pensie din SRI peste 400 de ofiţeri între 45 și 55 de ani. 70% dintre ei sunt deja în partid.”

*

Justițiarul:

Candidat Naționalist

„Partidul generalilor” porneşte războiul cu Soros şi cu progresiştii

Partidul Neamul Românesc s-a înscris la tribunal având ca obiective politice lupta împotriva „antiromânilor”, a progresiştilor care promovează corectitudinea politică impusă de la Bruxelles şi împotriva lui Soros, despre care susţin că deţine controlul asupra a patru ministere. Partidul este condus de fostul deputat PSD Ninel Peia, care a cooptat în conducere patru foşti generali: Mircea Chelaru (prim-vicepreşedinte), Nicolae Rotaru (vicepreşedinte) şi Constantin Onişor (secretar general).

partid site

Cei care se înscriu în Partidul Neamul Românesc, vor fi puși să rostească, cu mâna pe Biblie, un jurământ de credință față de patrie, la fel cum se procedează în cazul învestirii demnitarilor. Jurământul este înregistrat video și va fi încărcat pe rețelele sociale.

Noua formațiune este foarte pornită împotriva antiromânilor și vrea toleranță zero la orice „circumstanță de apariție și manifestare antinațională tot mai activă, consistentă și rafinată, plină de conținut extremist, separatist și românofob”.

Mai mult, vrea să scoată conceptul de minoritate din Constituție, cu argumentul că, din moment ce toți cetățenii sunt egali și protejați de lege, nu trebuie că unii să aibă mai multe drepturi. Totodată, PNR cere introducerea unui mecanism de revocabilitate pentru parlamentari şi primari, precum şi organizarea cât mai urgentă a referendumului pentru familie. De asemenea, se doreşte adoptarea unei legi care să definească ca obiectiv naţional reîntregirea neamului românesc. „Neamul românesc, nedreptățit și furat tânjește acum după lege, ordine, respect și demnitate. Toate instituțiile statului sunt expirate, funcționează după dogme vechi și sunt căpușate în toate punctele cheie de așa-zișii «idioti utili», cum le spunea Lenin, aceștia punând în practică programul multiculturaliștilor progresiști de tip neobolșevic. Suntem foarte dezbinați, este necesară refacerea solidarității și coeziunii națiunii în jurul valorilor sale fundamentale”, a motivat preşedintele Ninel Peia decizia de a fonda un nou partid.

peia chelaru partid

Acesta susţine că există „grupuri de presiune” care acţionează pentru dezordine instituţională. „Aceasta este abil întreținută și de grupuri de influență autohtone sau străine infiltrate în sfera puterii, indiferent de guvern și putere și au obiective vădit îndreptate în acapararea pe mai departe a bogățiilor și resurselor țării, inclusiv a celor privind resursa de forță vie a națiunii. Cele 4 milioane de români plecați pentru o viață mai bună în occident au plecat, și nu știu asta, numai din cauza acțiunii de destabilizare a progresiștilor, acțiune economică, politică și socială”, crede Peia.

Ministerul Justiției, Ministerul Culturii, Ministerul Educației și Ministerul Mediului sunt cele patru ministere ocupate complet în punctele cheie de oamenii lui Soros, susține Ninel Peia. „Indiferent ce ministru ar fi pus la cele 4 ministere, și au fost destui, nu va putea să facă absolut nimic pentru că ideile novatoare vor fi blocate, întârziate sau distorsionate. Pe langă cei plasați în funcții cheie în cele 4 ministere, mai sunt în guvern și alții, așa numiții „idioți utili”, care fac jocurile lui Soros fără să fie neapărat adepți ai ideologiei progresiste promovate de acesta”, a afirmat preşedintele PNR.

pnr

De altfel, Peia nu se fereşte de cuvinte tari când cine vorba de miliardarul George Soros. „Adepții lui Soros sunt ca sectanții, se sprijină unii pe alții pentru a ajunge în pozițiile cheie ale statului român și din acele poziții blochează orice inițiativă în folosul poporului român. Progresismul promotor al corectitudinii politice a ridicat la rang înalt prostituția morală, care a terfelit morala creștină, acceptând până și împerecherea nefirească. Dacă nu se face cât mai repede referendumul pentru familie, vom deveni sclavii noii societăți de consum și desfrâu, promovată de corectitudinea politică. Tot corectitudinea politică a propagat în România neobrăzarea, violența fizică si verbală. Acestea au ajuns să fie percepute drept normalitate”, a conchis preşedintele PNR.

 

Peia, dat afară din PSD din cauza lui Funeriu

Ninel Peia a fost deputat PSD de Ilfov în legislatura 2012-2016, perioadă în care a făcut mai multe declaraţii care au provocat vâlvă. De la una dintre acestea i s-a tras şi excluderea în partid, în martie 2016. Peia susţinea că îmbolnăvirile cu E.coli ale unor copii din Argeş ar putea fi provocate de vaccinuri, afirmaţie care a provocat o reacţie virulentă a fostului ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, care l-a gratulat cu apelativul de „imbecil”. În replică, Peia l-a comparat pe Funeriu cu un vierme intestinal şi l-a ameninţat cu bătaia.

„Promit că, într-o zi, te voi întâlni, dottore, şi, fără să te jugănesc în vreun fel, îţi voi administra o bătăiţă la popoul gol, în piaţa publică, de o s-o ţii minte toată viaţa ta”, a scris Peia pe Facebook. Cu altă ocazie, Peia a afirmat că protestul care a dus la căderea guvernului Ponta a fost orchestrat de forţe oculte care pregăteau secesiunea Transilvaniei şi a Moldovei.

 

Partid cu epoleţi

Potrivit lui Peia, în PNR s-au înscris 3000 de ofițeri de carieră din toate structurile: armată, poliție, servicii – SRI, STS, SPP. „Numai anul trecut, au ieşit la pensie din SRI peste 400 de ofiţeri între 45 și 55 de ani. 70% dintre ei sunt deja în partid. Totuși, partidul nu e al generalilor sau al militarilor, ci al conştiinţelor naţionale. Ni s-au alăturat deja miniştri şi alți foști deținători de funcții guvernamentale din tot spectrul politic din 2000 până acum, foști ambasadori, sindicaliști cunoscuți. 11 actuali deputați și senatori PSD sunt interesați de acest proiect”, susţine Peia.

Generalul Mircea Chelaru a devenit cunoscut după numirea sa, în 1997, funcţia de comandat al Corpului 10 de Armată din Iaşi, calitate în care a vrut să ridice în faţa garnizoanei busturile mareşalilor români, inclusiv al lui Ion Antonescu. Valul de proteste i-a blocat iniţiativa, dar ulterior a participat la dezvelirea unui bust al lui Antonescu de lângă una din bisericile din Iaşi. În februarie 2000, a fost numit şef al Marelui Stat Major, post din care a demisionat după 8 luni. În acest interval a apucat să afirme că există forţe care pregătesc o separare de România a Dobrogei şi Olteniei. După retragerea în rezervă, în 2002 a devenit preşedinte al Partidului Unităţii Naţionale Române, aflat la acea vreme într-un declin pe care Chelaru nu a reuşit să-l stopeze. În 2006, PUNR a fuzionat cu Partidul Conservator. Un an mai târziu, Chelaru a fost exclus din partid, împreună cu Codrin Ştefănescu, pentru declaraţii publice neconforme cu linia partidului.

 

Despre electoratul ţintă

„Cetățenii care se simt dezamăgiţi de clasa politică şi care vor să trăiască demn şi să hotărască singuri ce e mai bine pentru copiii lor, să nu mai fie umiliţi de toată propaganda venită de la Bruxelles şi să fie răsplătiţi la valoarea muncii lor.”

Despre Bruxelles

“Bruxellesul e progresist până în măduva oaselor dar să sperăm că, până la alegerile europarlamentare de anul viitor cât mai multe partide care pun mai presus familia, credinţa şi neamul lor, vor trimite cât mai mulţi politicieni acolo. Aşa cum este cazul partidului Lege şi Justiţie din Polonia.”

Despre femeile din partid

„Foarte multe. Sunt judeţe în care 80% din membri sunt femei. Organizaţiile Sibiu, Alba, Bistriţa-Năsăud, Satu Mare, Constanţa chiar sunt conduse de femei.”

Despre trădători

„Nu putem ierta pe cei care au denigrat România în afara şi în interiorul ţării. Sau pe cei care sunt “idioți inutili” ai acestei ideologii progresiste care promovează corectitudinea politică și în care nu poți avea încredere. Monica Macovei e mai rea decât Ana Pauker, Cristian Preda – un trădător, Traian Ungureanu-alt trădător. Şi mulții alții. Şi jumătate din europarlamentarii din partea PSD sunt progresiști, au fost infestați.” Ninel Peia, preşedintele Partidului Neamul Românesc

Sigla partidului este crucea sf. Andrei, înconjurată de iniţialele NR şi frunze de stejar, care apar frecvent în simbolistica miliară a armatelor mai multor ţări, precum România sau Germania.

Mihaela Bîrzilă

Sursa articol: jurnalul.ro

Detalii despre partid pe propriul său site: https://partidulneamulromanesc.ro/2018/02/09/o-aparitie-necesara-si-vitala-spatiul-politic-romanesc/

*

Încă nu știu ce să cred despre acest partid și despre Ninel Peia. Sigur, spune lucruri pe care vreau să le aud, chiar a făcut ceva concret (legea inocenței copilăriei), iar colaborarea sa cu generalul naționalist Mircea Chelaru este un semn bun. Totuși faptul că o grămadă de ofițeri ai serviciilor secrete alcătuiesc o bună parte din efectivele partidului îmi dă de gândit.

Dacă SRI-STS-SPP ar fi acționat pentru apărarea intereselor României nu s-ar fi ajuns să avem parade de poponari în orașele mari, educație sexuală în școli și inchiziție modernă prin CNCD.

Legături vizibile cu masoneria n-am găsit, dacă știți ceva vă rog lăsați un comentariu. Ce am găsit însă este faptul că generalul Mircea Chelaru a fost invitat de onoare la inaugurarea Partidului Lege și Ordine, partid care a fost înființat de un mare maestru al Marii Loje Naționale 1880.

De pe Libertatea:

Lideri ai masoneriei din România, generali în rezervă și naționaliști înfocați s-au adunat, miercuri, în sala unui hotel din Capitală, pentru a lansa o nouă formațiune politică: Partidul Lege și Ordine. Președinte este Bartolomeu Săvoiu, Mare Maestru al Marii Loje Naționale 1880.

 

Cît despre Partidul Neamul Românesc, dacă acești ofițeri sunt defapt patrioți și fac parte din misteriosul Nucleu, rămâne de văzut. Nu-mi pun speranțe în șansa lui Peia de a ajunge președinte, dar în cazul în care se întâmplă ceva neașteptat, vom judeca pomul după roade.

În continuare, Ninel Peia vi se adresează direct, via Justițiarul:

    Ninel PEIA – Un Președinte ca NICIUNUL – Nr. 7 pe buletinul de VOT Toți știm acum ce […]

Ninel PEIA – Un Președinte ca NICIUNUL – Nr. 7 pe buletinul de VOT

Toți știm acum ce se petrece cu Neamul Românesc și cu Raiul de Țară ce ne-a fost hărăzită cu atâta generozitate. Hoții și ticăloșii ne conduc pentru că au grijă ca străinii să fie regi în România. Clanuri de politicieni corupți până dincolo de poate scot zi de zi la mezat viitorul copiilor noștri.

Oameni de nimic ne explică ce bine ne este, deși noi vedem cum totul se surpă în jurul nostru și numai veneticii și slugile lor prosperă. Ființe cu suflet de drac ne vând vorbe goale intoxicându-ne cu aberații nemaivăzute menite să ne îndepărteze de Legea lui Dumnezeu, Lege pe care am ținut-o de-a lungul veacurilor și care ne-a ajutat să existăm, mândri, până azi.

Icoanele noastre cele mai de preț, mama și tata, au ajuns să fie pângărite doar pentru ca feciorii și mândrele noastre să intre cu sufletul deschis în noua Sodoma care se construiește acum peste lume. Familia pe care o știm este împinsă spre extincție cu bună știință pentru că un popor fără conștiința lucrurilor drepte nu este decât o gloată decerebrată.

Clasa politică care a pus gheara pe Parlament, pe Guvern și Președinție asta ne pregătește: un Neam Românesc redus la tăcere, o Țară la cheremul lor, o populație bătrână și vlăguită, promisiunea unui viitor de unde Dumnezeu lipsește cu desăvârșire.

Între acești vânduți și viitorul pe care ni-l pregătesc stăm numai noi. Numai noi putem să împiedicăm satanizarea României și reducerea poporului nostru la o tăcere impusă de neoameni, de deviații de la umanitae și de bubele unui sistem care își apără propria putreziciune.

Când ne-am apărat familia tradițională, pentru ca mama să fie mama și tata tată, singura formă de familie care a dus omenirea mai departe, ne-au numit fanatici religioși. Ca să minimalizeze puterea pe care suntem dispuși să o punem la bătaie pentru acest demers, ne-au spus că suntem vreo trei milioane.  O minoritate de reactionar desueți. Ne-au făcut retrograzi și opozanți ai progresului, au încercat să ne vopsească în culorile unor kamikaze ale ortodoxiei, ne-au numit pupători de moaște și voiau să arate că suntem din alte vremuri, ce mai, niște neandertalieni care se opun marelui marș victorios închinat avansului globalist.

Le-am încasat pe toate, suntem dispuși să întoarcem și celălalt obraz, dar nu vom ceda niciodată la demnitatea Neamului Românesc, la identitatea națională, și la credința strămoșească. Aceste valori ne-au croit pârtie prin istorie, ne-au ars în inimi când șrapenele de oțel rupeau carnea strămoșilor nostri sau când ne-au condamnat la frigurile Siberiei.

Nu, nu vom renunța!

Știu că nici voi nu veți renunța!

Luați-vă destinul în mâini, veniți alături de mine și de Neamul Românesc și împreună să pornim la cea mai dreaptă dintre lupte, aceea pentru Popor și Țară. Pentru viitorul vostru și al copiilor nostri. Pentru iubire, sănătate și liniște. Pentru bunăstare și respect. Pentru strămoși, dar și pentru strănepoți.

Ajunge cu bătaia de joc, cu străini pe post de stăpâni în Țara noastră, cu sufletele vândute altora pe un pumn de arginți!

Haideți să redevenim ce am fost și ceva mai mult!

Haideți să ridicăm frunțile din clisa aruncată pe noi de alții, veniți ca împreună să ne modelăm un destin de care ne mândrim în veacul vecilor.

Nu mai îngenunchiați în fața ticăloșiei politicianiste, nu vă mai lăsați păcăliți și înjosiți pentru nimic.

Împreună putem să reparăm 30 de ani de hoție, de aservire, de sclavie camuflată, de opresiune dehgizată!

Haideți să vindecăm Țara. Haideți să vindecăm viitorul Neamului Românesc!

Împreună avem această putere, alături de vrerea bunului Dumnezeu!

Veniți lângă Ninel Peia și Neamul Românesc!

Ninel PEIA

Ei bine, ce părere aveți de acest discurs electoral? L-ați vota pe Ninel Peia, sau vi se pare un demagog?

Credeți că prin vot se mai poate rezolva ceva?

7 comments

 1. O sa-l votez, desi sansele sunt nule.

 2. Decodificarea e simplă: orice cadru superior al statului este afiliat la Lojă. Chelaru este mason, vezi dezvăluirile lui Dan Cornel Nicolae. Toți sunt pro NATO, U.E., FMI sau BCE, Shengen etc. Dialogul permanent cu Israel și parteneriatul cu SUA, condiție sine qua non. Dar mai știu un lucru, oamenii vor neapărat să creadă în mirajul democratic, să “voteze” la infinit lozinci și slogane.

  • Cea mai puternica organizatie mondiala este reprezentata de un grup restrans de oameni foarte bogati si influenti, majoritatea khazari care se strang periodic în grupari secrete de genul Bilderberg si hotarasc soarta lumii. Spre deosebire de masonerie, ei sunt foarte putini, nu pun pret pe ritualuri, pe grade, pe virtuti sau ceremonii bizare. Singura lor preocupare este banul si puterea. In lacomia lor fara margini si dorinta de a acapara tot, chiar si vechea masonerie a devenit un adversar. Intre cele doua organizatii secrete este un razboi fatis, fara menajamente care s-a acutizat in ultimii ani. Iar in subordonarea khazarilor-finantisti, proprietarii tiparnitei de dolari de la Federal Reserve sunt serviciile secrete nationale (mai bine spus multinationale) ale tarilor supuse, toata conducerea UE, Soros cu ONG-urile sale, guvernele tarilor suverane din UE care in viitor nu vor mai fi nici in proportie de 1% suverane.
   Acesta fiind tabloul, apartenenta la masonerie nu reprezinta un lucru foarte grav, mai ales ca au fost evenimente in istoria Romaniei cand masoneria a jucat un rol pozitiv, spre exemplu Revolutia de la 1848 sau momentul de varf 1 DECEMBRIE 1918 cand masonii romani au intervenit la presedintele SUA Woodrow Wilson, mason si el, ca sa recunoasca Romania Mare. Ca si atunci, in prezent multi patrioti si-au cautat tovarasi si sprijin in masonerie, tratand organizatia ca pe un mijloc pentru realizarea idealului national, nu ca pe un scop in sine. Patria pe primul loc!
   Pe langa scopul nelegitim de creare a unui pol obscur de putere, masoneria nu agreeaza nici globalismul, nici multiculturalismul, nici ideologia de gen. Ei sunt mai degrabă de partea statelor naționale. Știu asta chiar de la un mason.
   Uniunea Europeana este o pacoste pentru toate natiunile Europei. Este o forma de refacere a imperiului roman cu Bruxelles-ul noua capitala in locul Romei. Toate celelalte tari din afara nucleului sau cetatii sunt tratate ca provincii, spoliate amenintate si batjocorite. Obiectivul nr. 1 al Romaniei ar trebui sa fie Roexit
   Iar sub umbrela NATO au aparut tot felul de agenti care n-au nicio treaba cu apararea si cu obiectivele aliantei, adica: Asasini economici, vanatori de resurse naturale pe degeaba, traficanti de droguri, traficanti de copii, femei, organe, etc, etc. In prezent continuarea in alianta n-are nici măcar o justificare militara. Rusia reprezinta o amenintare atat timp cat se simte la randul ei amenintata. Si in cazul un conflict, Rusia ne zdrobeste chiar si pe cale aeriana unde dispune de o incontestabila superioritate, nu mai vorbim de trupele terestre care ar intra ca-n branza. Deci ar trebui renegociata de catre niste patrioti adevarati apartenenta la NATO mai ales acum cand platim cu 2% din PIB, pentru firma de paza. Noi suntem clientii si ar trebui sa punem conditii. Dar pentru asta ne trebuie niste patrioti la conducere, nu Johannis sau Dancila sau Barna
   Despre SRI stiu ca exista un nucleu nationalist care lupta pentru Romania. Sunt oameni devotati tarii care nu se simt bine sub papucul CIA, BND, Mossad sau Soros. Banuiesc (nu sunt sigur) ca si Catalin Berenghi pe care l-am sustinut cu toata convingerea are un sprijin in aceasta factiune a SRI.
   Singurul candidat 100% onest, neafiliat, ar fi fost Liviu Plesoianu.
   In momentul de fata dintre cei 14 nu se poate vota altcineva decat Ninel Peia.

   • Masonii pe care-i aperi nu au convins strainii sa recunoasca Independenta ci au promis ca ii las pe jidani sa colonizeze Tara si au parazitat-o complet.
    Si asta au facut.

    • Nu apar masonii, apar romanii. Scriu ce stiu, am antene in interiorul organizatiei. Singurul lucru pe care l-am subliniat este faptul ca apartenenta la masonerie nu este obligatoriu un gest antiromanesc, descalificant. Exemple sunt multiple incepand cu domnitorul Al. Ioan Cuza care se spune ca era mason.
     In vremurile acestea tulburi, ca si patriot trebuie sa ai spatele asigurat cumva, ca altfel te mananca astia cu fulgi cu tot. Vezi cazul marelui patriot Vadim Tudor, singur impotriva tuturor, cel care a scris poezia Masoneria, cu putin timp inainte de moarte:

     MASONERIA

     de Corneliu Vadim Tudor

     Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie:
     Scapă cît mai iute de masonerie!

     Numai neamuri proaste, şmecheri, impostori
     Toţi sînt Mari Maeştri (în a trage sfori)………

     Nu o scriu pe toata, o gasiti pe net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *