Home / Chestiunea Jidănească / SFIDARE la adresa Românilor din partea ministrului Aurescu-Goldenberg: “MAE reafirmă sprijinul deplin al României pentru integritatea teritorială a Ucrainei”!

SFIDARE la adresa Românilor din partea ministrului Aurescu-Goldenberg: “MAE reafirmă sprijinul deplin al României pentru integritatea teritorială a Ucrainei”!

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iulie 29, 2022

SFIDARE la adresa Românilor! Ministrului Aurescu-Goldenberg: "MAE reafirmă sprijinul deplin al României pentru integritatea teritorială a Ucrainei"!

SFIDARE la adresa Românilor! Ministrului Aurescu-Goldenberg: “MAE reafirmă sprijinul deplin al României pentru integritatea teritorială a Ucrainei”!

Trădător nu este, pentru că are antiromânul Aurescu urmează alte interese. Își dă arama pe față, reacționând virulent la harta pe care a publicat-o Medvedev și în care României îi erau înapoiate teritorii istorice.

Ministerul condus de Bogdan Aurescu-Goldenberg afirmă: MAE respinge ferm demersul vicepreşedintelui Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, care a publicat pe o rețea de socializare o hartă care atribuie, în mod fantezist, teritorii ale Ucrainei României și altor state vecine Ucrainei. MAE consideră că astfel de atitudini fac parte din instrumentarul de propagandă și dezinformare la care recurge de mai multă vreme Federația Rusă și care a fost amplificat după declanșarea războiului ilegal și ilegitim de agresiune împotriva Ucrainei.(…) _*MAE reafirmă sprijinul deplin al României pentru independența, suveranitatea și integritatea teritorială ale Ucrainei în frontierele sale recunoscute internațional* și reiterează condamnarea agresiunii militare nejustificate și neprovocate a Rusiei împotriva Ucrainei._

Teritoriile românești nu înseamnă nimic pentru Aurescu-Goldenberg, pentru că nu este român. “Combaterea dezinformării” reprezintă noul nume de cod pentru cenzura aplicată nealiniaților, dizidenților, surselor alternative, neoficiale, de informații. Orice și oricine contrazice “linia partidului” trebuie închis.

Cu ce conducere antiromânească s-a pricopsit biata țară…în câte feluri e umilită de străini cu rânjet de șarpe, care se lăfăie în fotolii, în palate…

Doamne! Când îi trăznești?!

E un lucru trist să constați că Țara nu mai îți aparține…

 

9 comments

 1. Seserman Dorin Vasile

  aurescu(nume împrumutat) , altă slugă a Babilonului actual .
  Un antiromân ❗
  🙋‍♂️🙏🙏🙏🙏🙏🇷🇴✝️.

 2. Aurescule Goldenberg, pui de napârca ce esti, cara-te in Israelul tau!

  • S-a dus in Israel un inaintas al lui, Iosif Aurescu, pe care in perioada interbelica, inainte de a scrie in presa pro-comunista din Bucuresti, il chema Iosif Goldenberg (la Arhivele Nationale, il gasim si ca Iosif Goldemberg, drept comunist evreu ilegalist din Romania).
   In Israel, Iosif Aurescu (fost Goldenberg, unchi al tatalui lui Bogdan Aurescu) a fondat o presa de limba romana ce este in prezent finantata si sustinuta de ministerul de Externe roman, condus de Bogdan Aurescu.

   • Acesti Aurescu-Goldenberg se trag din negustorimea evreiasca din Braila-Galati (cu afaceri in porturi si zonele comerciale / magazine, targuri). Stramosii lui Bogdan Aurescu, care inca mai are rude cu numele Aurescu la Braila-Galati, s-au deplasat spre Focsani la un moment dat, dar au dobandit proprietati (terenuri) pe langa Ramnicu Sarat. De aici, din zona Ramnicu Sarat, a ajuns, cu numele C-tin Aurescu, tatal lui Bogdan Aurescu in Bucuresti, ofiţer la MapN, apoi din 1998 director la Lukoil Romania (care nu apartine statului rus, ci unor afaceristi “rusi” propulsati cu sprijin american inclusiv la Bucuresti, pe langa presedintele Emil Constantinescu).
    Deocamdata atat (dar dosarul Aurescu-Lukoil-familia israeliana Ofer ar fi foarte interesant pentru cine l-ar parcurge; israelienii Ofer, originari din zona Galati, ca si familia AUrescu-Goldenberg, au inceput sa cumpere mari halci din Romania in acelasi an sau concomitent cu propulsarea lui Bogdan Aurescu la MAE).

 3. integritatea u.e. a avut de suferit-la brexit!

 4. Magistratul-asistent prezintă obiectul contestaţiei.În motivarea contestaţiei, doamna Simion Ecaterina susţine următoarele:- Domnul Ion Iliescu “nu este român”, ci “este venit cu armatele roşii” şi “nu are dreptul decît de a sta în ţara, nu la conducerea tarii”. De asemenea, candidatul “a făcut parte din nomenclatura şi a ieşit revolutionar”, iar “în doua perioade de conducere a dus ţara la pirjol şi tot soiul de invazii”;- Domnul Petre Roman “nu este român”, ci “este evreu, fiul lui Walter Newlande (veneticul) cel care a decapitat armata şi taranul român”. Domnul Petre Roman “după instalare în conducerea României a adus o invazie de evrei şi i-a instalat consilieri ministeriali peste ministere”;- Domnul Adrian Paunescu “este evreu venit cu armatele roşii – nu are dreptul la conducere”;- Domnul Mudava “este evreu” şi “nu are dreptul”;- Domnul Emil Constantinescu “îşi permite sa hotărască în numele poporului român” mai întâi ca “aduce el pe rege în ţara; poporul nu mai are dreptul să fie întrebat”; de asemenea, ca “aduce pe nemti sa ne se facă drumuri”. Contestatoarea conchide ca “toţi sunt gata sa ne colonizeze”.- Domnul Funar este “reprezentantul Uniunii Democrate”. Or, considera contestatoarea, “noi suntem o ţara România, nu uniuni” -anul 1996!

  • Nu Iliescu, ci un bunic comunist (probabil evreu) al lui Ion Iliescu a venit in Romania dinspre Rusia (din zona Ucrainei de mai tarziu). Nu a venit singur ci cu grupul lui Dobrogeanu-Gherea (Solomon Katz pe numele real, evreiesc, sau Mihail Nikitici Kass, ca “ucrainean”), care a devenit un pionier al socialismului comunist in Romania.

 5. În schimb, Polonia ar fi decisă să ia vestul Ucrainei (!!!?)
  Aşa spune analistul militar rus Igor Korotcenko, care a afirmat recent în cadrul unei emisiuni a televiziunii ”Russia-1” că şi prim-ministrul ungar Viktor Orban va trebui să se hotărască „în următoarele luni” dacă vrea să anexeze teritoriile ucrainene ce conţin etnici maghiari.
  „Obiectivul nostru este să ne asigurăm că proiectul „anti-Rusia” sub forma Ucrainei moderne dispare pentru totdeauna de pe harta geopolitică a Europei”, a declarat Korotcenko.

  „Presupun că pentru un număr de alte state învecinate cu Ucraina, de exemplu Ungaria, afirmarea controlului asupra teritoriilor istorice ale Ungariei şi salvarea celor 150.000 de etnici maghiari din Transcarpatia este probabil de asemenea o alegere politico-militară pe care guvernul lui Viktor Orban va trebui să o facă în următoarele luni”, a mai adăugat Korotcenko.
  Despre românii din Transcarpatia, care conţine Maramureşul de nord (mai mare decât cel din România) nu se sinchiseşte nimeni. Îi va lua Ungaria de la ucraineni.
  „Spre deosebire de Polonia – continua Korotcenko – care pur şi simplu vrea să devoreze o întreagă bucată din vestul Ucrainei, aş spune că în această privinţă Ungaria se comportă onorabil, cu precizie şi responsabilitate”. (?).
  Şi directorul Serviciului de Informaţii Externe al Rusiei, Serghei Narîşkin, spunea la sfârşitul lui aprilie că Polonia complotează cu SUA pentru a împărţi Ucraina.
  Pe aceeaşi notă, Nikolai Patruşev, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, a declarat, la începutul lunii iunie, că Polonia anexează deja vestul Ucrainei: „De asemenea, aşa-zişii parteneri occidentali ai regimului de la Kiev nu se opun să profite de situaţia actuală pentru propriile lor interese egoiste şi au planuri speciale pentru pământurile ucrainene… Se pare că Polonia trece deja la acţiune… “.
  https://adevarul.ro/international/rusia/un-analist-rus-sustine-ucraina-moderna-trebuie-dispara-ungaria-hotarasca-vrea-anexeze-teritorii-video-1_62e3d6c45163ec4271199278/index.html

 6. Dumnezeu ii țâșnește în ultimul moment. Pina atunci e datoria celor cu cuțitul ajuns la os sa acționeze. Se pare ca paharul încă nu este pnin. Sau dacă e plin nu da pe afara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.