Home / Știrea zilei / SFIDARE! Ceremonia de UMILIRE a Poporului Român!

SFIDARE! Ceremonia de UMILIRE a Poporului Român!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 9, 2019

5 comments

 1. Hai sictir!

 2. A declarat in campania de alegere ca-i face pe jidanii supra-oameni?
  Nu merita nici macar 1 (un ) vot acest talhar, belfer (jidanit, viclean – hot!) care batjocoreste,k sfideaza natia romana!
  Maghiarii romani merita fiindca in 500 de ani de ocupatie au avut si oameni de mare tinuta morala, adevarati…. romani!
  Ne trebuie un presedinte (ca Rege am fost smintiti sa nu il repunem in drepturi!!!!) care sa anulezew o multime de tampenii, nu atat economice ci morale, anti-romanesti: lege cu anti-semitismul (care “da drumul” la anti-crestinism), ceaq cu tiganii – inventati “rromi” de britanici (!?!) si acum asta cu muzeul minciunii absolute, inexistentul holocaust, frauda profitabila jidanimiii mondiale si distructive a natiei romane!!!!
  Va veni adevaratul holocaust curand cand Israeluln va fi “terminat” – atunci vor muri prin ardere/topire cele 6 milioane bagate pe gat nu doar germanilor (victime ale luptei de APARARE pentru supravietuire, nicidecum de cucerire a Europei, alta minciuna jidaneasca = sionista, marxista).
  Iohanis, Iohanis… focul \iadului nu te va ierta – eretic si vrajmas al lui Dumnezeu, adica potrivnic Adevarului!

 3. Eu cred ca membrii organizatiei Elie Wiesel au vrut asa o cladire imensa ca sa infiinteze un stat major iudaic pentru a obliga romanii sa stie cine le dicteaza legile in tara lor .
  Mai ales pentru extorcarea datoriilor viitoare si pe veci care considera conducerea lor ca le datoreaza Romania ovreimii .
  E vorba de oficializarea sangerarii poporului roman , pe veci, in numele modificarii istoriei tarilor invinse de Aliati, (nu doar a Germaniei!!!) asa cum o doresc invingatorii celui de al doilea razboi mondial ,modificare stipulata la Nurnberg cu legi care au rasturnat traditia beligeranta veche AUTENTIC EUROPEANA !!! care a dominat pana atunci in stare de razboi intre popoarele Europei, pentru a fi inlocuita cu una “moderna”, cea a “drepturilor omului “, conceptie iudaica suprapusa jurisprudentei authentic europene de pana atunci, prin modificarea conceptiei de crima de razboi bazata pe eliminarea lui Habeas Corpus Act si pe introducerea valabilitatii legilor in mod retroactiv , conceptie ce contrazice integral gandirea europeana clasica, veche de secole, a filozofiei dreptului european !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  In numele unei religii, caci holocaustul asa cum il prezinta Elie Wiesel si comilitonii lui, este imposibil de dovedit in acei termeni grosolan modificati fata de istoria adevarata, care ramane prin natura ei , revizionista ! Caci nu exista istorie nerevizionista , deoarece in continuu apar noi dezvaluiri care arunca mereu o noua lumina asupra faptelor istoriei, modificand-o spre a o apropia cat se poate de mult de adevarul dovedit stiintific . IN MOD OBLIGATORIU.
  ISTORICUL GERMAN ERNST NOLTE :
  REACTIA GERMANIEI FATA DE BOLSHEVISM PRIN RIDICAREA ARMELOR CONTRA RUSIEI COMUNISTE IN CURS DE EXPANSIUNE NESTAVILITA ASUPRA EUROPEI(Berlinul a fost sub ocupatie comunista trei zile prin intronarea lui Roza Luxemburg si Karl Liebknecht datorita rebelinii zisa Spartakus , ce vreti mai mult de atat demonstratie asupra dreptului german la autoaparare ?), NU A CONSTITUIT DECAT O CONTRAFORTA STRUCTURATA IN TENTATIVA DE AUTOAPARARE A EUROPEI IN FATA INTERNATIONALISMULUI BOLSHEVIC CARE CONTINUA SI AZI NESTAVILIT DE NIMENI, SA INGHITA ACEST CONTINENT, PRIN TROTZKISTII CARE S-AU AUTOINTRONAT – NEALESI FIIND DE CATRE NIMENI – LA CONDUCEREA EUROPEI RESTRUCTURATE CONTORSIONAT IN TERMENII LOR, a invingatorilor Razboiului 2 Mondial (vezi Vladimir Bukowski).
  Si finantatorii iudaici ai lui Hitler, unde i-ati pus , domnilor de la institutul MEGAESCROCULUI INTERNATIONAL ELIE WIESEL ? SUNTETI SIGURI CA NU I-ATI UITAT LA TAXARE ???????????????

  NU UITATI CA ROSA LUXEMBURG A FOST ARUNCATA IN CANALUL BERLINULUI DE CATRE membrii SPD la comanda lui Friedrich Ebert !

 4. Mie mi s-a facut greata la propriu dupa primele cuvinte spircate ale tradatorului iohanis si am intrerupt vizionarea tradarii. Iuda României-iohanis. JOS CU TRADATORII! TREBUIE LINȘAȚI! E SINGURA SOLUȚIE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *