Home / Actualitate / Curve Femei din Politică

Curve Femei din Politică

Dan Cristian Ionescu
Incorect Politic
Octombrie 8, 2019

  L-am simpatizat pe Ludovic Orban și am fost prieten cu el. Din păcate, ultimul lucru ca lumea pe care […]

Azi, doar despre femei

Preluat de pe Justițiarul:

L-am simpatizat pe Ludovic Orban și am fost prieten cu el. Din păcate, ultimul lucru ca lumea pe care l-a spus a fost acum mulți ani cînd a declarat un ceva deja cunoscut de mulți, că în politică tinerele promovează țupăind dintr-un pat într-altul. A provocat cu această declarație un scandal enorm, de parcă ar fi negat holocaustul.

Iată unul dintre motivele pentru care în România lucrurile merg prost.

Am postat următorul articol: Nu sînt misogin!

Citez din el doar atît  „Într-un mod halucinant, Vasilica le-a numit (doar pentru scurt timp, din fericire) pe Mihaela Triculescu (fostă contabilă de primărie comunală) șefă la ANAF și pe Adriana Cotel șefa la CNAS. Am undeva o fotografie mai veche cu cele două, nu mai știu unde este și nici nu știu să o postez. Dacă găsiți fotografia, veți vedea două tinere fufe parcă plecate la agățat pe linia de centură! Două fufe ajunse demnitare ale statului român!”.

Fotografia la care se face referire în textul citat mai sus, contestată ulterior de Adriana Cotel.

Acum vreo două zile a apărut un articol cu adevărat exploziv, care conține și o înregistrare telefonică (nu știu cum a fost obținută!). Nu comentez nimic, veți vedea pe mîna cui ajung sute de milioane de euro. (https://www.curentul.info/actualitate/audio-amantele-care-gestioneaza-sute-de-milioane-de-euro-au-infectat-romania-fosta-nora-a-lui-vacaroiu-amanta-lui-orlando-teodorovici-e-geloasa-pe-o-alta-fata-din-minister/)

Cîți ați auzit despre Andreea Ioana Lambru?  La 27 de ani, în  2012, a ajuns secretar general adjunct la guvernul României, în 2014 a devenit secretar de stat, în 2017 președinte al Consiliului de supraveghere la Hidroelectrica S.A și din nou secretar general adjunct la guvern.

Andreea Ioana Lambru

Mă jenez să îi dau venitul încasat de la Hidrotehnica. Mă jenez întrucît acel venit incredibil l-am citit într-un articol pe care nu l-am mai găsit. În orice caz, după numire, prima măsură a fost să dubleze indemnizațiile membrilor Consiliului (și, desigur, și al său).  În rest, fată săracă. Nu are avere, doar un autoturism Peugeot. În declarația de avere de anul trecut, declara cîștiguri de 74.885 lei de la guvern, 58.251 lei indemnizație de la CIFGA. Suma primită indemnizație de la Hidroelelectrica este blurată (sau ștearsă). O fi corect, domnule chestor? – vorba lui Băsescu. (https://cdn.hidroelectrica.ro/cdn/declaratii_avere/LAMBRU_IOANA-ANDREEA_2018_2.pdf)

Inimă zburdalnică, zburdalnică a fost și ea, dintr-un pat într-altul.

A început cu răposatul Mihai Bălășescu, secretar general al PNL, ucis de socrul său. Încă există pe youtube un interviu al lui Bălășescu în care povestește desfătarea pe care Ioana-Andreea (mai cunoscută ca Oana) i-o provoca pe canapeaua din piele a lui Crin Antonescu,

Apoi, l-a preluat pe Radu Stroe: https://www.dcnews.ro/andreea-lambru-implicata-intr-un-scandal-sexual_248762.html

Ziariștii se pare că nu știau prea multe, eu știu ceva în plus. Se vorbește de o posibilă legătură cu un lider PNL de la Gorj. Nu este vorba de o posibilă legătură, ea chiar a avut o legătură cu Dian Popescu, liderul liberalilor de la Gorj. Ceea ce a dus la ruperea legăturii cu Bălășoiu, după ce acesta i-a surprins în casă. Și mai știu ceva, calitățile pentru care bărbații de la guvern o apreciază, dar mă jenez să vorbesc despre asta.

Tînăra noastră însă nu avea prejudecăți politice, iată de pildă alte informații: http://www.turnucustiri.ro/stiri-locale/7041-liviu-dragnea-aventuri-galante-cu-andreea-lambru-pe-la-vilele-de-protocol-ale-guvernului

Elena Cătălina Ștefanescu este o alta amantă a lui Liviu Dragnea, care a trimis-o pe tînăra vîlceană, devenită teleormăneancă, în parlamenul României la doar 24 de ani. Ajunsă în parlament, a țupăit și ea din patul lui Dan Șova în cel al lui Vlad Cosma. Fată bună, dar fără noroc, și nu a adus noroc nici iubiților – Dragnea, Șova și Cosma au ajuns inculpați. Acum, lucrează la Bruxelles, consilieră la cabinetul unui europarlamentar, Chris Terheș.

Curve din PoliticăElena Cătălina Ștefanescu

La ministerul românilor de pretutindeni, secretar de stat este Lilla Boglarka Debelka. Cind am auzit prima dată numele ei, am crezut că este negresă sau cel puțin măritată cu un negru. Mă înșelasem crunt! Este o tînără româncă de origine maghiară, blondă, superbă. Eu am o înaltă apreciere față de unguroaice, întrucît nu sînt șovin și am cunoscut mai multe.

Curve din PoliticăLilla Boglarka Debelka

Ministru este Natalia Elena Intotero, tineră și frumușică și ea, femeie serioasă, măritată cu un italian.

Femeie serioasă este și ministrul justiției Ana Birchall, soția britanicului Martyn Birchall. Eu nu cred calomniile conform cărora ea era cea care în genunchi, îl supunea la perversiuni sexuale pe Mircea Geoană. Între timp, filmulețul a dispărut de pe internet. Am prins-o în direct la TV (pe atunci aveam cablu) și am auzit cu urechile mele cum a negat vehement, fiind foarte revoltată. Cum să nu o crezi pe ministreasa justiției, chiar dacă pe atunci nu era pe acest post?

Curve din PoliticăAna Birchall cu Klaus Iohannis, sluga și stăpânul.

Acum vreo 10 ani, în „Codul lui Lucifer”, scriam  despre România: „O țară în care instituțiile statului s-au transformat în bordeluri în care cîteodată se plătește, alteori nu – iar cînd se plătește, se plătește de la bugetul statului.

*

În urmă cu 3 ani și jumătate am postat acest text: Să ucidem pensionarii!

Era vorba despre o serie de evrei celebri care propuneau eutanasierea pensionarilor.

Iată însă că acestora li se alătură și o creștină, Christine Lagarde.

https://karensmithdotblog.wordpress.com/2018/02/09/christine-lagarde-batranii-traiesc-prea-mult-si-este-un-risc-pentru-economia-globala-trebuie-facut-ceva/

Este mai tînără decît mine, dar după unele criterii poate fi considerată o babă – oricum, are vîrsta de pensie (depinde de legislația din diferite țări). Și atunci mă întreb, ea nu se consideră o povară, un risc pentru economia globală? Și atunci, dupa ce a fost directoarea Băncii Mondiale, la aproape 64 de ani, în loc să ceară eutanasierea, a acceptat acum să devină președinta Băncii Centrale Europene?

Dan Cristian IONESCU

2 comments

  1. Christine Lagarde, crestina !!!!!!!Hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    Pe schnazul ei de cotoroantsa calare pe matura, si pe hotiile ei , ca nu-i!
    FMI -ul integral este constituit dintr-un vraf de kazari deosebit de venali, pusi acolo ca sa distruga in primul rand Germania si Europa consecutiv -sau simultan !!!!! O zice universitarul economist emeritus din Canada de la universitatea din Ottawa , pe nume Michel Chossudovsky, hahahaaaaaa!

  2. Domnu’ Cristian,
    Va rog sa scrieti in continuare, este o informare cinstita, continua…. care aduce echilibru mental si sufletesc – nu e putin sa stiu ca nu m-am tampit, ca si altii vad si stiu…
    Multa sanatate si – vorba “cuiva” – putere de munca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *