Home / Actualitate / Serialul Profu’ De la ProTV Face Propagandă Homosexuală

Serialul Profu’ De la ProTV Face Propagandă Homosexuală

Incorect Politic
Noiembrie 9, 2019

 

Serialul Profu' Propagandă Homosexuală

Via Buciumul:

Propagandă homosexuală în serialul Profu’, pentru care ProTV a primit finanțare de 2,2 milioane de lei de la Guvernul României

Cel mai recent episod din serialul Profu’, pentru care ProTV a primit finanțare de 2,2 milioane de lei de la buget, prezintă un moment în care personajul principal, profesor de liceu, își invită elevul la o cafea într-un local și îl încurajează să-și declare orientarea homosexuală. În episodul 7 din filmul serial Profu’, personajul principal, profesor de liceu, își invită elevul la o cafea într-un bar pentru homosexuali…

 

– „Unde m-ați adus?”, întreabă elevul.

– E un bar care tolerează și altă orientare sexuală”, răspunde Profu’.

În continuare, Profu’ încurajează elevul să-și recunoască orientarea sexuală, arătând spre cuplurile de homosexuali din local.

-„Uită-te în jur, vezi altceva decât oameni care se iubesc? Oameni normali. Vezi oameni care din cauza unor preconcepții se ascund. Își ascund iubirea. Oameni normali…au alte preferințe sexuale. Nu e nimic în neregulă cu tine”, îi spune profesorul elevului.

Serialul Profu’ este prezentat pe site-ul Protv drept „o comedie educată, un film realizat cu sprijinul Guvernului României”.

Serialul Profu’, scrie Paginademedia.ro, îl are pe actorul Andi Vasluianu în rolul principal și este realizat după o licență international, respectiv  producția germană „Der Lehrer”, care a avut primul sezon în urmă cu zece ani.

Pentru realizarea filmului, ProTV a primit din schema de ajutor de stat pentru sprijinirea industriei cinematografice un buget de 2,2 milioane de lei.

Pro TV a mai primit bani de la stat pentru realizarea unui serial copiat de la turci, dar și pentru serialul „Las Fierbinți”.

sursa: ActiveNews

6 comments

 1. Greata maxima

 2. Șase, vine jidovu’
  O comedie de profilare!

 3. Au ales actorul potrivit pentru propaganda poponarilor: ovreiul Andi Vasluianu.

  • Salutare maestre,
   Bine ați venit! Și da, Andi Vasluianu are personalitatea și fizionomia unei cămile “extraeuropene”…

 4. Dupa mine , as interzice acest post! De la infiintare si pana in momentul de fata, a avut numai manifestari antiromanesti, projidanesti, etc. Dar CNA-ul nu vede!

  • Întreaga presă și „cultură” jidovească de limbă română merită o noapte a cristalelor în care sediile lor să fie sparte, devastate și incendiate, emisia oprită iar personalul bătut și aruncat în stradă. De 150 de ani ne batjocoresc jidanii, iar ultimii 30 au fost insuportabili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *