Home / Actualitate / Senatul Adoptă Legea Căsătoriilor “Homosexuale”

Senatul Adoptă Legea Căsătoriilor “Homosexuale”

Incorect Politic
Octombrie 18, 2019

Senatul Adoptă Legea Căsătoriilor Homosexuale

Flux24:

După ce la începtului lunii nu mai puțin de 22 de proiecte de lege au fost lăsate pentru adoptare tacită de către senatori, acum au trecut fără dezbatere peste 100 de proiecte, care vor fi transmise astfel, fără modificări, deputaților. Printre acestea se numără zeci de ordonanțe de urgență, modificări la Codul Penal și Codul Fiscal, introducerea unei grile de salarizare minimală, noi obligații pentru constructuri și locatari sau stabilirea dreptului persoanelor de același sex de a forma o uniune consensuală, transmite Profit.ro.

Senatul Adoptă Legea Căsătoriilor Homosexuale

A fost adoptată tacită o inițiativă care legiferează uniunea consensuală, inclusiv între două persoane de același sex, care pot încheia între ele un contract civil și pot avea drepturi similare cu celor ale membrilor unei familii formate prin căsătorie.

4 comments

  1. Clasa politica din intreaga lume, lucreaza diabolic pentru a duce lumea cat mai rapid, la sfarsitul vremurilor, la sfarsitul istoriei. Dovada ca toti diavolii sunt pe pamant, sunt aceste “decizii” blasfemiatoare la adresa lui Dumnezeu care a pedepsit homosexualitatea si pe oamenii care s-au impotrivit chipului firesc creat de El. Daca omenirea a ajuns sa conteste pana si chipul omului creat de Dumnezeu, atunci asemanarea cu El, la care Domnul ne-a indemnat sa tindem, devine imposibila. Iar daca omul nu vrea asemanarea cu Dumnezeu, atunci El va opri istoria, caci a mai trai este de nefolositor omului.

  2. Erata:

    Iar daca omul nu vrea asemanarea cu Dumnezeu, atunci El va opri istoria, caci a mai trai este nefolositor omului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *