Home / Actualitate / Segregarea și Discriminarea pe Criterii Sanitare

Segregarea și Discriminarea pe Criterii Sanitare

Incorect Politic
Mai 15, 2021Segregarea și Discriminarea pe Criterii Sanitare

Via Art-Emis:

Nebunia pașapoartelor de libertate, segregarea pe criterii sanitare, implicită sau afirmată pe șleau, acceptarea de către o minoritate semnificativă (peste 30%…) a mizeriilor totalitare antrenate de restricțiile perene de drepturi și libertăți, pot pune oricărui om decent și rezonabil întrebarea: Fraților, cum e posibil să renunțați la libertate atât de ușor, pentru motive atât de minore, la cererea unor autorități atât de prostești și corupte, în favoarea unor asemenea pirați digitali sau escroci sentimental-chimici?

Dincolo de acestă uluire a omului cu bun simț, care încă mai gândește singur, cu propriul cap și propria inimă, realitatea faptica e mult mai gravă. Libertatea nu mai e un dat funciar, o caracteristică lipită de om, un atribut al condiției umane. Libertatea a devenit o concesie acordată de autorități sau de stăpânii lor, corporațiile IT și Pharma, pe ochi fricoși ascunși sub inutila mască și pe supușenie voioasă. Perușii care așteaptă eroic în spatele gratiilor înțepătura izbăvitoare au ajuns să impună stilul lor de viață în captivitate tuturor celor care încă se mai comportă natural, adică liber

„Breaking news”

Potrivit celui mai recent raport al „Institute for Health Metrics and Evaluation” (I.H.M.E.), publicat în data de 6 mai 2021, 34% din populația României a trecut prin Covid până la data de 3 mai 2021, adică sunt deja 7 (șapte) milioane de oameni vindecați. Această cifră este de 7 (șapte) ori mai mare cifra oficială, afișată zilnic de „autoritățile” pandemice, acele citadele ale științei și logicii care dau numai știri, date și informații corecte, de netăgăduit (sub sancțiunea ștampilării ca negaționist sau conspiraționist sau terorist a tăgăduitorului). Întrucât cifra deceselor este greu de „coafat” (exceptând invențiile lui V. Voiculescu sau inadvertențele de raportare și calcul ale Ministerului Sănătății și S.T.S.), iar aceasta cifră nu a depășit 30.000[1], înseamnă că rata de fatalitate a „acestei boli nenorocite” este de 7 (șapte) ori mai mică decât cea oficial afișată. În plus, rata de imunizare naturală la covid este de o treime din populație, ceea ce depășește cu mult „imunizarea” prin înțeparea cu serul experimental de manipulare genetică, achiziționat cu munți de miliarde de la „Big Pharma”.

Dacă un întreg sistem medical, golit de toate celelalte cazuri, nu poate face față unei boli cu o rată de vindecare atât de ridicată, înseamnă că avem un sistem sanitar de tot… respectul. De precizat că, dintre cei 7 (șapte) milioane de oameni care au trecut prin boală, mai puțin de 100 de mii au fost spitalizați, restul vindecându-se natural sau prin tratament la domiciliu. Cu toate acestea, o întreagă națiune a fost pusă la pământ de „acest virus nenorocit”, care a fost fatal unui „imens” procent din populație, de 0,06%.

Indicatorul „effective R” (effective reproductive number) este de 0,78 la noi în țară, încă din data de 28 aprilie, în timp ce 21 de țări europene au un astfel de indicator mai mare decât 1 (unu). În statistica virusologilor, când acest indice este mai mic de 1 (unu), ca la noi, epidemia începe să dispară, devenind endemică. Orice prelungire a stării de alertă este, după ce se intră pe această pantă descendentă, artificială și motivată strict politic.

Notă suplimentară unu – deși 80% dintre cetățenii români poartă mereu mască la ieșirea din casă (rata este de 50% în Europa), 7 milioane de oameni s-au infectat, totuși, cu masca permenantă purtată pe față.

Notă suplimentară doi – în disonanță cu cifrele enunțate și în mod oarecum ilogic în raport de ultimele date științifice relative la inutilitatea purtării măștilor, raportul citat insistă pe obligativitatea purtării măști oriunde și oricând, ca metodă de reducere a efectelor pandemiei (care nu mai este decât o boală infecțioasă endemică); desigur că, propagandistic, raportul insistă asupra necesității vaccinării, estimând că România va avea 9 mil de vaccinați până la 1 septembrie .

P.S. Precizez că ieri, 11 mai 2021, am fost prezent la dezbatarea unui proiect de lege de implementare avant la lettre a viitorului regulament U.E. referitor la adeverință „verde”, pentru a susține neconstituționalitatea și contrarietatea cu „Carta Fundamentală a Drepturilor Omului (parte componentă a T.F.U.E.) a acestor reglementări din ce în ce mai agresive și mai nejustificate științific. Acolo am aflat de existența acestui raport, care este periodic, de altfel. Oricine îl poate descărca de pe site – ul I.H.M.E.

5 comments

 1. De ce nu cereti in instanta sa fie “adus” ceea ce numesc ei…. virus?
  In cazul de fata SARS si inca ceva, cum ii zic ei…
  Ca sa dovediti ca totul se bazeaza pe minciuna si intreaga istorie este frauda stiintifica, medicala si genocid coordonat din strainatate, in interes anti-romanesc (in cazul, nostru)!
  —-
  Cand se discuta statistici si rapoarte deja esti prins in mrejele minciunilor lor; toate acestea trebuie respinse si ne-comentate deoarece sint FALSURI, fac parte din scenariul genocidal al schizofrenicilor, adica al marxistilor.

  • INCLUSIV TESTUL PCR CARE NU POATE PUNE UN DIAGNOSTIC, CUM NE EXPLICA CHIAR AUTORUL, KERRY MULLINS .ACEST TEST VA FI DAT IN JUDECATA, PRINTRE ALTE GRUPURI DE AVOCATI SI DE GRUPUL DIN JURUL AVOCATULUI AMERICANO-GERMAN, REINER FUELLMICH .
   TESTUL PCR LANSAT PE PIATA DREPT TEST VALABIL PENTRU DETECTAREA COVIDULUI ESTE NUMIT IN USA SI “TESTUL DROSTEN” CACI ESTE FALSUL LANSAT PE PIATA DE IMPOSTORUL MERKELIST CU DOCTORAT FALS SI CU TITLU UNIVERSITAR DE IMPOSTOR, PE NUME CHRISTIAN DROSTEN !

 2. repetir descoperire recenta :

  caroline gunderodeMay 15, 2021 at 7:29 pm
  ALAAAARMAAAAAA!
  DESCOPERIRE NOUA : VIRUS SAU NEVIRUS, PROTEINA SPIKE DISTRUGE VASELE , NU PLAMANII , DECAT IN SECUNDAR !
  DE ACEEA OAMENII VACCINATI VOR MURI IN VALURI VALURI IAR ALTII VOR CADEA BOLNAVI DE TOT FELUL DE BOLI DATORITA VASELOR DISTRUSE !!!
  DECI ESTE O BOALA VASCULARA NUUUU PULMONARA !
  NU-I LASATI SA SE ATINGA DE COPII !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  link:
  http://www.concept-veritas.com/nj/sz/2021/05_Mai/10.05.2021.htm
  titlul:
  Trotz galaktisch großer Verluste – der größte Menschenvernichtungsplan in der Erdengeschichte ist gescheitert
  (traducere mecanica:
  ” În ciuda marilor pierderi galactice – cel mai mare plan de exterminare umană din istoria pământului a eșuat”)

  „Virusul nedetectabil”

  Există numeroși oameni de știință care cred că pot demonstra în studii că virușii nu există deoarece nu pot fi detectați ca atare. Este adevărat că până la invenția microscopului electronic de scanare și transmisie, nu a fost posibil să se imagineze un virus. Este dificil pentru laici să spună dacă acest lucru este posibil acum. În orice caz, așa-numitele dovezi ale existenței unui virus se bazează mai mult sau mai puțin doar pe urmele genetice pe care un virus le-ar lăsa în urmă.

  Faptul rămâne, totuși, că există agenți patogeni care îi îmbolnăvesc pe oameni. Nu face nicio diferență dacă le numiți viruși sau doriți să le desemnați diferit. Faptul că un virus produs de tehnologia de laborator a fost de fapt implicat în cursul planificării coroanei ar trebui să fie adevărat, deoarece acest lucru nu a fost confirmat doar de Universitatea din Hamburg, Prof. Dr. Roland Wiesendanger , hotărât, dar și de mulți alți oameni de știință de renume. Și atâta timp cât oamenii de știință din rezistența coroanei, precum Dr. Wodarg, Dr. Hockertz, Dr. Yeadon și atât de mulți alții vorbesc despre un virus, putem presupune că există așa ceva ca și virușii.

  Dacă nu ar exista viruși, laboratoarele mondiale de arme biologice nu ar produce probabil virusuri absolut mortale ca arme biologice. Prin urmare, este recomandabil să se presupună existența virușilor. Deci, putem atribui un tip de virus produs în laboratorul de război din Wuhan Planului Corona, care diferă oarecum în ceea ce privește caracteristicile pentru a justifica o justificare argumentativă pentru presupusa „luptă”. Dar planificarea prevede că acest virus de laborator ar trebui mai întâi activat de tehnologia ARNm special produsă în acest scop.

  Studiul bomba anihilanta, executat de către Institutul SALK

  Prestigiosul Institut SALK pentru Studii Biologice , La Jolla, San Diego, California, înființat de pionierul vaccinului Jonas Salk, a publicat un raport de cercetare exploziv care arată că proteina spike SARS-CoV-2 provoacă de fapt leziuni vasculare la pacienții cu Covid și vaccinul Covid primește și promovează accidente vasculare cerebrale, atacuri de cord, migrene, cheaguri de sânge și alte reacții nocive. Mii de oameni au fost deja victime ale vaccinului, se spune.

  Institutul SALK remarcă faptul că cele patru mărci de vaccin Covid utilizate în prezent injectează pacientul cu proteina spike, care utilizează tehnologia ARNm pentru a instrui corpul pacientului să producă proteine ​​spike în sine și să le elibereze în propriul sânge. Cu alte cuvinte, tocmai acele proteine ​​periculoase care sunt responsabile de așa-numita pandemie. Da, acest lucru inundă corpul pacientului cu aceeași proteină spike pe care Institutul SALK a identificat-o acum ca „arma crimei”. „Ca cauză a leziunilor vasculare și a evenimentelor asociate, cum ar fi cheagurile de sânge care ucid multe persoane care au fost vaccinate”Potrivit studiului. Pur și simplu, vaccinurile sunt concepute pentru a produce în mod activ chiar elementul care este un virus care ucide oamenii.

  Ipoteza falsă a industriei vaccinului și a propagandiștilor săi este că proteina spike rămâne „inactivă” și, prin urmare, este „inofensivă”. Institutul Salk dovedește acum că această presupunere este foarte imprecisă și , prin urmare , foarte periculos. În contribuția Institutului SALK din 30 aprilie 2021, realizată de 21 dintre cei mai renumiți oameni de știință din lume, sub titlul „Proteina spike a noului coronavirus joacă un rol cheie suplimentar în boală” ( Noua proteină spike a coronavirusului joacă un rol cheie boala) , totuși, s-a demonstrat că Covid-19 provoacă mai ales o boală vasculară decât o boală pulmonară. Proteina Spike poate provoca daune imense in vasculatura daca cineva este injectat cu aceasta proteina Spike. În timp ce se spune că dacă sistemul imunitar atacă și neutralizează proteina spike, daunele ar putea fi conținute, dar că inserția este datorată finanțatorilor studiului, giganții vaccinului. Dar esența studiului ajunge la concluzia că orice persoană care supraviețuiește de fapt vaccinului Covid poate face acest lucru doar din cauza sistemului imunitar înnăscut care protejează persoana vaccinată de vaccin în loc de vaccinul care luptă împotriva virusurilor. Vaccinul este arma, sistemul imunitar este apărarea:
  SALK – proteina spike

  „Proteinele cu vârf de virus (care se comportă foarte diferit de vaccinurile codificate în siguranță) joacă, de asemenea, un rol cheie în boala însăși. Lucrarea publicată pe 30 aprilie 2021 în Circulation Research a fost publicat, arată, de asemenea, în mod concludent că COVID-19 este o boală vasculară și demonstrează exact modul în care virusul SARS-CoV-2 dăunează și atacă sistemul vascular la nivel celular. „Mulți oameni cred că este o boală respiratorie, dar în realitate este o boală vasculară. Acest lucru ar putea explica de ce unii oameni au accident vascular cerebral și de ce unii oameni au probleme în alte părți ale corpului. Comunitatea dintre ele este că toate sunt declanșate vascular ”, spune Uri Manor, asistent de cercetare, autorul co-senior al studiului. Pentru prima dată, lucrarea oferă o confirmare clară și o explicație detaliată a mecanismului prin care proteina dăunează celulelor vasculare. În noul studiu, cercetătorii au generat un „ Pseudovirus care a fost înconjurat de proteinele clasice SARS-CoV-2, dar nu conținea un virus propriu-zis. Expunerea la acest pseudovirus a dus la deteriorarea plămânilor și arterelor unui model animal – demonstrând că proteina spike singură este suficientă pentru a provoca boala. Probele de țesut au arătat inflamație în celulele endoteliale care acoperă pereții arterelor pulmonare.

  Echipa a replicat apoi acest proces în laborator și a expus celulele endoteliale sănătoase (care linia arterelor) la proteina spike. Au arătat că proteina spike a deteriorat celulele prin legarea ACE2. Această legare a întrerupt transmisia semnalului molecular de la ACE2 la mitocondrii (organite, generarea de energie pentru celule), prin care mitocondriile au fost deteriorate și fragmentate. Studiile anterioare au arătat un efect similar atunci când celulele au fost expuse virusului SARS-CoV-2, dar acesta este primul studiu care arată că deteriorarea are loc atunci când celulele sunt expuse la proteina spike singură. „Dacă eliminați capacitatea virusului de a se replica, acesta are în continuare efecte dăunătoare mari asupra celulelor vasculare pur și simplu datorită capacității sale de a

  Deci, rezultatul acestei cercetări este că vaccinurile Covid induc boli vasculare și provoacă în mod direct leziuni și moarte din cauza cheagurilor de sânge și a altor reacții vasculare. Motivul dovedit: Acesta este cauzat de proteina spike care este încorporată în mod intenționat în vaccinuri.

  Industria minciunilor și a sacrificării mass-media a preluat acest studiu fără să sufle o furtună

  Referindu-se la studiul renumitului Institut SALK, n-tv explică pe 3 mai 2021 : „Proteina spike periculoasă – cercetători: Covid-19 este o boală vasculară. Se pare că proteina spike este extrem de fatală în sine. Acest lucru arată cercetătorii care lucrează la un „pseudovirus”. Până în prezent, proteina spike a coronavirusului a fost în principal asociată cu riscul special de infecție cu Sars-Cov-2. Un studiu arată acum că proteinele sunt implicate și în virusul Covid-19 declanșat de Bolile joacă un rol cheie, așa cum este descris în jurnalul Circulation Researchlucrarea publicată arată cercetătorilor din SUA și China că Sars-CoV-2 dăunează și atacă sistemul vascular la nivel celular. Din punctul lor de vedere, Covid-19 este deci o boală vasculară. În opinia ei, aceasta este singura modalitate de a explica numărul mare de complicații aparent fără legătură după infecțiile cu coroană. ”

  Și principalul propagandist medical al sistemului spike corona, Dr. Christoph Specht explică cu îndrăzneală în fața camerei: „Știm despre tromboze, despre micro-trombozele care pot apărea acolo”. ( n-tv, 4 mai 2021 )

  Și tocmai acest proces este creat cu vaccinurile ARNm. Cu toate acestea, merkeliștii – adică roșii , verzi , negri , galbeni , stângaci – au voie să continue. Acum, chiar și copiii nevinovați și fără apărare vor fi injectați cu el.

  Dacă acum se răspândește faptul că cei injectați ar trebui să-și recapete drepturile de bază, limbile malefice numesc deja acest lucru un fel de „masă de spânzurat”.

 3. caroline gunderodeMay 16, 2021 at 11:27 am
  DISTINCTIE IMPORTANTA CARE MERITA O PAGINA SPECIALA !

  TOATE TESTARILE LOR VACCINALE RAMAN LA SECRET PENTRU PUBLICUL AVIZAT SAU LARG, EI LE TIN DOAR PENTRU EI IAR GRESELILE SAU CRIMELE LOR INTENTIONATE NU VOR FI COMENTATE SAU CORECTATE DE NIMENI CACI REZULTATELE VACCINARILOR NU SUNT PUBLICE, ASA CUM ESTE CAZUL STUDIILOR/TESTELOR VACCINALE CLINICE TRADITIONALE, CARE IN MOD NORMAL DUREAZA 10 ANI CEL PUTIN !

  AICI AVETI SUB FORMA FRUSTA :

  INFORMATIE INEDITA de la DR WOLFGANG WODARG DESPRE TESTELE SECRETE SI NECORECTATE DE NIMENI, CU DATE CUMULATE SI ASCUNSE PUBLICULUI JEFUIT DE DREPTUL LA PROTEJAREA INFORMATIEI PRIVATE A FIECAREI PERSOANE..

  Ce zice Wolfgang Wodarg despre teste clinice versus teste adunate in “REAL WORLD DATA” , cum isi numesc ei azi testele lor secrete , necorectate de nimeni.
  caroline gunderode
  May 15, 2021 at 12:22 pm
  TOATE ACESTE COMPANII SUNT ORIENTATE SPRE MULTIPLICAREA PROFITURILOR ACTIONARILOR LOR : TOAAAATE SE BAZEAZA PE ACTIUNI FINANCIARE CU PROFITURI TOTAL DISPROPORTIONATE OBTINUTE PE SPINAREA MORTILOR SI BOLNAVILOR DIN CE IN CE MAI NUMEROSI SI MAI VIZIBILI IN URMA VACCINARILOR !
  PFIZER A FOST DAT IN JUDECATA SI AMENDAT PENTRU CRIMA , CU 4.000.000 dolari acum cativa ani , tot cu vaccinuri testate in secret pe persoane neinformate – exact ca si azi !
  NUMAI CA AZI CRIMA ESTE PUBLICA SI NU-I SANCTIONEAZA NIMENI !
  Asta in timp ce
  SOROS
  se lupta azi sa-si instaleze JUDECATORII LUI la CEDO si peste tot unde-i trazneste : AUTOALESII PLANETEI II FAC LOC PESTE TOT UNDE SE AFLA EI LA BUTOANE !
  FARA O RASTURNARE ESENTIALA , PRIN INTERZICEREA INTERNATIONALA A CUMULULUI DE PUTERE DISPROPORTIONATA IN MAINILE CATORVA ABRUTIZATI AI BANULUI(vezi ce zice Robert F. Kennedy Jr) , NU PUTEM SCAPA DE REPTILELE OTRAVITE ALE CAMATARIEI PLANETARE .
  REPET: ACESTE COMPANII FARMACEUTICE NU LUCREAZA SPRE BINELE OMENIRII CI SUNT
  SIMPLE BUSINESSURI !!!!!!!!!!!
  CARE ACTIONEAZA PENTRU MULTIPLICAREA NELEGITIMA (caci prin metode criminale care nu garanteaza nimic !!!) A VENITURILOR ACTIONARILOR LOR,
  FACAND TESTE ,
  NU PE SOBOLANI, CI PE OAMENI, CU O CIORBA DE OTRAVURI PE CARE LE CUNOSC NUMAI EI !!!!!!
  CACI
  TESTELE CLINICE NORMALE SUNT PUBLIIIIIIIIIIIIICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  (explica cel mai mare pulmonolog al Germaniei, dr Wolfgang Wodarg, in STIFTUNG CORONA AUSSCHUSS SITZUNG NR 52 – tot el isi bate joc de eufemismul de “REAL WORLD DATA ” CU CARE AU INLOCUIT MONSTRII CARE NE TESTEAZA AZI CA PE ANIMALE, AU INLOCUIT TESTELE CLINICE TRADITIONALE, PUBLICE SI CORECTIBILE SI DE ALTI SPECIALISTI DINAFARA COMPANIILOR CARE EXECUTA TESTELE , DECI, AU INLOCUIT TESTELE PUBLICE CU TESTELE LOR SECRETE , PENTRU CA OMOARA OAMENI FARA SA FI FOST ANTERIOR TESTATE PE ANIMALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! )
  SUBLINIEM DECI INCA ODATA CA TESTELE CLINICE DE PANA ACUM FACUTE LA NIVEL INTERNATIONAL PENTRU VERIFICAREA NOILOR PRODUSE FARMACEUTICE INAINTE DE LANSAREA LOR PE PIATA ,SUNT CONTRAVERIFICATE DE GRUPURI DE SPECIALISTI CARE LE CRITICA SI CARE CER MODIFICAREA CIORBEI DE OTRAVURI CAND CIORBA SE ADEVERESTE A FI NOOOCIIIVAAA, CA ACESTE VACCINURI DUPA CARE MOR OAMENII IN MASA SAU SUNT SCHILODITI PE VIATA !!!
  DECI, REPETAM:
  ACESTE PRODUSE ZISE VACCINURI SUNT TOOOOOTALLLL NECUNOSCUTE PUBLICULUI AVIZAT CACI NEVERIFICATE SI CUNOSCUTE DOAR DE EI, CASTA DE MAFIOTI CARE SUNT SINGURII CE ADUNA DATELE REACTIILOR CU IDENTITATILE INJECTATILOR !!!!!!!!!!!!!!!
  DOAR EI VOR STI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  EXPLICA DR WOLFGANG WODARG, CAND , CE SI CUM ACTIONEAZA ACESTE “NOI VACCINURI” – ADICA OTRAVURI, ASUPRA OMENIRII INTREGI !
  REPET , AICI ESTE DEOSEBIREA INTRE TESTELE CLINICE TRADITIONALE CU COMPOZITIE PUBLICATA SI VERIFICABILA SI CONTRACARABILA/CORECTIBILA, SI TESTELE NOI, SECRETE, ALE CABALEI DE AZI, ZISA BIG PHARMA , care lucreaza cu eufemismul de “REAL WORLD DATA” (in loc de teste clinice) CU O RETETA TINUTA SECRET DE CATRE PRACTICANTII EI FACATORII BANETULUI TOTAL ILEGITIM CACI BAZAT PE TESTARI CRIMINALE .
  SI TESTELE CRIMINALILOR MERCANTILILOR DE AZI ZISI “BIG PHARMA” .
  SI SUSTINUTE DE OMS, ORGANIZATIE PRIVATA, 80% POSEDATA DE KILL GATES .
  ACEASTA ESTE O SITUATIE DE CARE NU SE SINCHISESTE NIMENI DACA NU SE OPUNE LUMEA CACI SISTEMELE LEGISLATIVE SI EXECUTIVE SUNT DIN CE IN CE MAI BLOCATE PESTE TOT PRIN INCRENGATURI DE LEGI SCOASE ILEGAL, PE REPEDE INAINTE SI PRIN CUMPARAREA JUDECATORILOR CARE REFUZA SA APLICE CONSTITUTIILE SI LEGILE ORGANICE IN GENERAL!
  DACA ROMANIA NU SE SMULGE AFARA DIN UE , ROMANII VOR FI EXTERMINATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  NU UITATI DECI CA SOROS ISI BAGA JUDECATORII LUI PLATITI LA CEDO !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *