Home / Educativ / Secretul Vaccinării – Treapta spre Identitate Digitală pentru fiecare cetățean

Secretul Vaccinării – Treapta spre Identitate Digitală pentru fiecare cetățean

H.P.
Incorect Politic
Septembrie 6 , 2021

Secretul vaccinării

Via HoratiuMP:

Pentru cei ce vor să priceapă cum stă treaba, un lucru trebuie să fie clar.

Scopul principal al vaccinării nu are nimic în legătură cu vreun virus sau vreun covid, 19 sau altul. Vaccinarea are ca scop realizarea unei standardizări a portului identității digitale de către fiecare cetățean. Se va permite astfel controlul drepturilor lor de acces în diferite locuri (restaurante, magazine, bănci, localuri publice și administrative, etc.) să se facă sub control automat, ceea ce va deschide o piață imensă pentru diferitele corporații globalizate și globalizante, și anume piața obiectelor conectate la sistem și interconectate între ele, o piață atât de gustoasă și de savuroasă pentru extracția de profit maxim, încât este capabilă să-i transforme pe informaticieni în virologi iar pe săracii oameni în obiecte. De asemenea, se va permite astfel introducerea unei monede digitale deja pregătită prin eliminarea treptată a numerarului, cash (a banilor sub forma care o cunoaștem noi astăzi).

Există două cazuri de luat în considerare: Portul identității digitale care nu este strâns legat de corp: mobil, brățară, ceas, geantă de mână și Portul identității digitale strâns legat de corp: inel, cip sub piele, identificarea genelor umane prin scanare cuantică … În al doilea caz va fi imposibil, cu excepția intervenției chirurgicale, să scăpați de identitatea digitală. La început, numai primul caz trebuie luat în considerare serios. Abia atunci când utilizarea unei identități digitale este normalizată de obiceiul ,,de a trăi diferit,, , al doilea caz va apărea în mod natural pentru a consolida securitatea utilizării. Astăzi, acest port al identității digitale este deja realizat prin intermediul telefoanelor noastre mobile, dar nu se folosește, cu excepția marginală, ca în cazul aplicației StopCovid.

Oricine are dreptul să intre în orice magazin și să călătorească fără a avea nevoie de un telefon mobil. Pe de altă parte, urmărirea mișcărilor permise de un mobil este foarte dificilă, precizia acestuia fiind cuprinsă între 1 și 10 metri. Se poate considera că pentru moment, a avea un telefon mobil este aproape inofensiv. Toate acestea s-ar putea schimba radical cu controlul automat al vaccinului și generalizarea obiectelor conectate prin 5G și chiar de la 4G. În special, urmărirea nu va mai fi efectuată prin GPS, ci prin analiza și triangularea semnalelor emise de obiectele înconjurătoare conectate și va fi în cele din urmă de 100 până la 1000 de ori mai precisă, pe măsură ce tehnologia evoluează.

Portul identității digitale care nu este legat de corpul identității digitale, într-un mediu populat de obiecte conectate (case, mașini, borne, camere, drumuri, orașe etc.) ar permite de exemplu, colectarea următoarelor date de către un agent A.I. ( Artificial Intelligence) Verificarea autorizației de acces pentru vaccinați, Controlul vitezei și parcării (mașină conectată) Identificarea tuturor tipurilor de infracțiuni de conducere, Identificarea persoanelor cu care luăm masa, Memorizarea tuturor călătoriilor, Calculul timpului de lucru sau al timpului de participare … Detecție neobișnuită a deplasării …

Trebuie remarcat faptul că nicio lege nu ar putea împiedica implementarea algoritmilor corespunzători, ci doar să interzică utilizarea acestora. Cu toate acestea, ar fi extrem de dificil să detectăm că nu se face o astfel de utilizare. Doar utilizarea acestuia ar putea fi făcută vizibilă, dar acest lucru lasă mult spațiu pentru exploatarea lor ne recunoscută, de exemplu de către o companie de asigurări unde calculul drepturilor se face deja pe computer.

Acum luați în considerare al doilea caz și extindeți lista anterioară: Casa inteligentă (interacțiuni, comenzi, dialoguri etc.) Analiza activităților private (dormit, citit, dragoste …) Monitorizarea activității copilului Analiza interacțiunilor familiale Analiza situației (odihnă, activitate, cădere …) Analiza comportamentului (gest brusc, activitate sportivă etc.) Detectarea și memorarea obiceiurilor. Cu siguranță îi uit pe unii, știind că este dificil să ne imaginăm dinainte tot ce ar putea inventa a patra Revoluție industrială pentru noi.

Vorbesc doar despre trans umanismul foarte blând, aproape acceptabil, fără să mă refer la nimic intruziv, cum ar fi un cip din creier, nanoroboți în venele noastre sau viziunea artificială, conectată. Dar este de la sine înțeles că acceptarea acestor tehnologii intruzive este condiționată de acceptarea utilizării identității digitale. Întrebarea dacă intrăm într-adevăr în această nouă lume sau nu, va depinde, așadar, de nivelul de acceptare a vaccinului.

Este într-adevăr puțin probabil să forțăm fiecare cetățean să poarte o identitate digitală atunci când călătoresc dacă 50% din populație nu este vaccinată, deoarece nu vom limita libertatea de circulație în această măsură. Pe de altă parte, dacă doar 5% din populație nu este vaccinată, este foarte probabil să intrăm în această nouă lume. Realitatea va fi evident mult mai complexă decât această simplificare binară, care nu are alt scop decât să se trezească la problemele reale.

Deci, repet, nu ne confruntăm nicidecum cu o problemă de sănătate legată de un virus. Această problemă este sau ar fi una minoră alături de alegerea societății care se prefigurează în fața noastră, pe care o politică de guvernanță globală pare să o fi făcut deja pentru noi.

Iată ce și cum se explică această dictatură sanitară, care nu are în mod logic altă rațiune de a fi. Dar repet încă o dată, părerea mea este că nu vom intra în această Minunată Lume Nouă pe care nici A Huxley autorul unei cărți cu acest nume nu și-a putut-o imagina atât de înfricoșătoare, cu toată imaginația sa saturată de droguri și informațiile culese pe ascuns de la părinții săi, care o pregăteau ideatic cu mai bine de 100 de ani în urmă. A fost necesară se vede bine, apariția informaticii și a electronicii pentru ca acum aceste idei teribile să poată fi și puse în practică, cu buna știință a unora dar mai ales cu neștiința, incompetența și indiferența celor mai mulți …

4 comments

 1. “se va permite astfel introducerea unei monede digitale deja pregătită prin eliminarea treptată a numerarului, cash”

  Oricum, nici cash nu înseamnă nimic pentru că în afară de faptul că sunt niște foițe de plastic fără nici o valoare, cei mai mulți bani sunt la bănci, sub formă de biți stocați pe harddiscuri. Observația mi se pare însă cam aiurea având în vedere că aici pe sait se găsește o reclamă la criptomonede. Mie de la început mi s-a părut că treaba cu Bitcoin pute de la 100 km și am găsit un sait care detaliază situația: https://www.mybloggertricks.com/2018/06/bitcoin-is-scam.html iar în pagina https://www.mybloggertricks.com/2018/06/bitcoin-rfid-blockchain-cashless-society.html zice ceva și de vaccinuri, chiar dacă nu anti-Covid, că pe vremea aia nu era Covid.

  Zic unii că au câștigat cu Bitcoin, dar care e problema, că și la Caritas primii care au depus bani au câștigat? Iar din câte am înțeles, Bitcoin a devenit popular din 2017, de când cu WannaCry (https://www.investopedia.com/articles/forex/121815/bitcoins-price-history.asp). În ceea ce mă privește, eu în 2017 foloseam un sistem de operare din 2006 (https://archives.fedoraproject.org/pub/archive/fedora/linux/core/6/i386/iso/) fără nici o actualizare și nu mă durea capul și eram așa de mulțumit că l-aș fi folosit și azi dar nu puteam să instalez pe el decât cel mult Vulpeadefoc 16 cu care deja nu mai puteam să intru pe o grămadă de saituri (https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/16.0.2/) dar era bun, că ăsta ultimu’ (91.0.1) mănâncă memoria ca pe biscuiți, adică am 2 GB și tot nu-i ajung.

  • Da frățioare dar cash-ul ăla îl poți retrage și poți plăti cu el, și dacă vrei, îl poți ține în casă. Cu banii digitali nu poți asta.

 2. PECETEA sau ID ul biometric este scopul celui de-al treilea razboi in desfasurare. Pecetea, si la final simbolul fiarei.

 3. Bun articolul, dar eu as trage o alta concluzie: in teorie, eu cred ca au nevoie de aprox 80% de vaxati ca sa implementeze digitalu’ mortii mamii lor, iar asta – tot in teorie – ar fi “gata” prin 2025. Cica.

  Problema e ALTA (si aici motivul pt care eu cred ca planul nu le va merge conform): ei joaca cartea totul sau nimic INDIFERENT de felul in care merg lucrurile, mai exact, pulimea vaxata pana acum si asa cu sanatatea alterata pe viata (la pachet cu sterilizarea) va incepe ca clacheze, sa ajunga frumos in spitale (triaj “natural” de pulime cu gradul cel mai avansat de prostie), iar GOGOASA – incet-incet – va iesi la iveala din ce in ce mai pregnant, nu ca trejii nevaxati n-ar sti-o, dar e nevoie sa o stie si pulimea nevaxata pana acum si inca nehotarata/impusa.
  Cu alte cuvinte, toata “lucrarea” e pe efect DOMINO, iar daca o singura carte nu se culca, totul se opreste! Nu le va iesi, iar daca le va iesi, va urma multa varsare de sange. Nimeni nu stie exact, nici macar ei (reptilele). Ei au planul, dar vechiul proverb nu e atat de banal precum pare: “socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ”.
  Desi pana acum nu le place deloc, mizeaza pe ceea ce va urma si merg mai departe ca un tanc.
  Asadar, pana la deznodamant vor urma in curand si altele: coiVID cibernetic, posibil “triere” totala pe internet peste noapte astfel incat sa ramana varianta oficiala a povestii si atat, posibil ceva criza alimentara, economica de propprtii sau nu,
  si alte “surprize” de care noi nu avem habar – totul in vederea inteparii pulimii. Cata pulime o va face, vom vedea. Treaba e ca biologul din pulimea intepata pana acum lucreaza… Tic-tac, timpul trece. Eu zic ca deja sunt disperati, au pompat ei cu Teoria Virusului imaginar de 150 de ani si tot degeaba, pulimea ceva mai treaza nu prea pune botul (ca trejii ADEVARATI nu vor pune botul NICIODATA!). Exceptand cei vaxati pana acum (pulimea absoluta, de care avem neaparata nevoie sa scapam, in acest moment ei sunt primii nostri dusmani), taraba nu prea vede clienti noi, cam bate vantul…

  Lucrurile vor deveni din ce in ce mai interesante. Scria pe un perete pe la Universitate: “omenirea e condusa de sociologi si psihologi”. Desi e mai profund si mai mult de atat, e perfect adevarat, TOTUL este O OPERATIUNE PSIHOLOGICA si TOTUL este O MINCIUNA! Nici pamantul pe care traiesti nu stii ce forma are, esti doar intr-o “secta” in care ti-a spus si ti-a indus ideea ca este rotund si ca se invarte cu viteza sunetului intr-o galaxie infinita, doar pt ca tu sa NU contezi si sa nu dai doi bani pe viata ta!
  Totul e o minciuna!
  Virusii BAU-BAU sunt ce cureti tu cu aspiratorul. 😀 Sunt marketing pt vax pt pulime, in realitate nu exista, totul este OPERATIUNE PSIHOLOGICA aka REALITATE INDUSA!
  Na, uite ce-s virusii, STIINTIFIC vorbind:
  https://m.youtube.com/watch?v=oAM9y8gmDF0
  Nu ca ar mai conta… Deja nu mai conteaza. Desi am stiut de la inceput ca atata timp cat pulimea pune botul la teoria virusilor nu ne vom elibera niciodata, deja nu mai conteaza, caseta e in VCR. Filmul ruleaza…

Leave a Reply

Your email address will not be published.