Home / Educativ / Secretul vaccinării – o treaptă spre ceva mai groaznic

Secretul vaccinării – o treaptă spre ceva mai groaznic

Incorect Politic
Octombrie 15, 2021

Secretul vaccinării - o treaptă spre ceva mai groaznic

Secretul vaccinării

Via yogaesoteric:

Pentru cei care vor să priceapă care este situația, un aspect este necesar să fie clar. Scopul principal al vaccinării nu are nimic în legătură cu vreun virus sau vreun covid, 19 sau altul. Vaccinarea are ca scop realizarea unei standardizări a portului identității digitale de către fiecare cetățean.

Se va permite astfel controlul automat al drepturilor de acces al oamenilor în diferite locuri (restaurante, magazine, bănci, localuri publice și administrative etc.), ceea ce va deschide o piață imensă pentru diferitele corporații globalizate și globalizante, și anume piața obiectelor conectate la sistem și interconectate între ele – o piață atât de gustoasă și de savuroasă pentru extracția de profit maxim, încât este capabilă să-i preschimbe pe informaticieni în virologi iar pe săracii oameni în obiecte. De asemenea, se va permite astfel introducerea unei monede digitale deja pregătită prin eliminarea treptată a numerarului (banii sub forma pe care o cunoaștem noi astăzi).
Există două cazuri de luat în considerare:

– portul identității digitale care nu este strâns legat de trup: mobil, brățară, ceas, geantă de mână și
– portul identității digitale strâns legat de trup: inel, cip sub piele, identificarea genelor umane prin scanare cuantică…

În al doilea caz va fi imposibil, cu excepția intervenției chirurgicale, să scăpați de identitatea digitală.

La început, se va aplica primul scenariu. Abia atunci când utilizarea unei identități digitale este normalizată de obiceiul ,,de a trăi diferit”, al doilea caz va apărea în mod „natural” pentru a consolida securitatea utilizării. Astăzi, acest port al identității digitale este deja realizat prin intermediul telefoanelor noastre mobile, dar nu se folosește, cu excepția marginală a aplicației StopCovid.

Oricine are dreptul să intre în orice magazin și să călătorească fără a avea nevoie de un telefon mobil. Pe de altă parte, urmărirea mișcărilor permisă de un mobil este foarte dificilă, precizia acestuia fiind cuprinsă între 1 și 10 metri. Se poate considera că pentru moment, a avea un telefon mobil este aproape inofensiv. Toate acestea s-ar putea schimba radical odată cu controlul automat al statusului vaccinal și generalizarea obiectelor conectate prin 5G. În special, urmărirea nu va mai fi efectuată prin GPS, ci prin analiza și triangularea semnalelor emise de obiectele înconjurătoare conectate și va fi în cele din urmă de 100 până la 1000 de ori mai precisă, pe măsură ce tehnologia evoluează.

Portul identității digitale care nu este legat de trup, într-un mediu populat de obiecte conectate (case, mașini, borne, camere, drumuri, orașe etc.), ar permite de exemplu, colectarea următoarelor date de către un agent AI (bazat pe inteligență artificială):

– Verificarea autorizației de acces pentru vaccinați,
– Controlul vitezei și parcării (mașină conectată);
– Identificarea tuturor tipurilor de infracțiuni de conducere;
– Identificarea persoanelor cu care luăm masa;
– Memorizarea tuturor călătoriilor;
– Calculul timpului de lucru sau al timpului de participare;
– Detecție neobișnuită a deplasării…

Este important de remarcat faptul că nicio lege nu ar putea împiedica implementarea algoritmilor corespunzători, ci doar să interzică utilizarea acestora. Cu toate acestea, ar fi extrem de dificil să detectăm că nu se face o astfel de utilizare. S-ar putea reglementa doar ca utilizarea acestor algoritmi să fie făcută vizibilă, dar acest aspect lasă mult spațiu pentru exploatarea lor nerecunoscută, de exemplu, de către o companie de asigurări unde calculul drepturilor se face deja pe computer.

Acum luați în considerare al doilea caz și extindeți lista anterioară:

– Casa inteligentă (interacțiuni, comenzi, dialoguri etc.);
– Analiza activităților private (dormit, citit, dragoste…);
– Monitorizarea activității copilului;
– Analiza interacțiunilor familiale;
– Analiza situației (odihnă, activitate, cădere…);
– Analiza comportamentului (gest brusc, activitate sportivă etc.);
– Detectarea și memorarea obiceiurilor.

Cu siguranță lista nu este completă, știind că este dificil să ne imaginăm dinainte tot ce ar putea inventa a patra Revoluție industrială pentru noi.

Vorbim aici doar despre transumanismul foarte blând, fără să ne referim la nimic intruziv, cum ar fi un cip din creier, nanoroboți în venele noastre sau viziunea artificială, conectată. Dar este de la sine înțeles că acceptarea acestor tehnologii intruzive este condiționată de acceptarea utilizării identității digitale. Întrebarea dacă intrăm într-adevăr în această nouă lume sau nu, va depinde, așadar, de nivelul de acceptare a vaccinului.

Este într-adevăr puțin probabil să forțăm fiecare cetățean să poarte o identitate digitală atunci când călătorește dacă 50% din populație nu este vaccinată, deoarece nu vom limita libertatea de circulație în această măsură. Pe de altă parte, dacă doar 5% din populație nu este vaccinată, este foarte probabil să intrăm în această nouă lume. Realitatea va fi evident mult mai complexă decât această simplificare binară, care nu are alt scop decât să ne trezească la problemele reale.

Deci, așa cum spuneam la început, nu ne confruntăm nicidecum cu o problemă de sănătate legată de un virus. Această problemă este sau ar fi una minoră, alături de alegerea societății care se prefigurează în fața noastră, pe care o politică de guvernanță globală pare să o fi făcut deja pentru noi.

Iată ce și cum se explică această dictatură sanitară, care nu are în mod logic altă rațiune de a fi. Mai există încă speranță că nu vom intra în această Minunată Lume Nouă pe care nici A. Huxley, autorul cărții cu acest titlu nu și-a putut-o imagina atât de înfricoșătoare, cu toată imaginația sa și cu toate informațiile culese pe ascuns de la părinții săi, care o pregăteau ideatic cu mai bine de 100 de ani în urmă.

A fost necesară, se vede bine, apariția informaticii și a electronicii pentru ca acum aceste idei teribile să poată fi și puse în practică, cu buna știință a unora dar mai ales cu neștiința, incompetența și indiferența celor mai mulți…

sursa;yogaesoteric

4 comments

 1. Sursa articolului este “amic” de-al lui Ciolos…
  Sigur ca pana si aia inteleg ca e ceva care pute, unii chiar deslusesc.
  Totusi…. deja nu mai este actual, e depasit.
  NOTA:
  Nu-i destul ca e “yoga”, mai e si “esoteric” – un fel de drac diabolic – cred ca mesaj lamuritor se gasea in alta partr, pacat ca ii faceti reclama.
  —-
  Din articol nu reiese deloc cine este domnul “se” – se va face, se va stabili, se va arata, se, … se,…
  CINE?
  Zice: “Oricine are dreptul să intre în orice magazin și să călătorească fără a avea nevoie de un telefon mobil.”
  A fost asta… acum downloadezi aplicatie si completezi formular, arati la vama… etc.
  Apoi, din nou observ folosirea improprie – ca sens – a formularilor oficiale.
  Zice de “casa inteligenta” – ca i se spune “smart” pe-afara…
  De fapt este o retea de spionare, nu e nimic inteligent sau destept ci hotie, viclenie, furt de informatii si perversitate in folosirea acestora.
  … atat.
  Solutii – NIET!
  Impresia finala: … Un fel de – asta-i treaba, nu aveti ce face… foarte incurajator!

 2. Orice telefon are un SIM, fiecare SIM are o serie denumită IMSI (International Mobile Subscriber Identity), fiecare modem din telefoanele noastre au IMEI (International Mobile Equipment Identity) astea sunt unice. Fiecare turn telefonic are un ID al lui și mă gândesc că fiecare operator are o listă a turnurilor și respectiv coordonatele geografice. În orașe ca să se suplimenteze lățimea de bandă pentru că sunt mulți abonați se folosesc relee de frecvență mai mare, însă cu cât crești frecvența cu atât aria de acoperire scade, trebuie mai multe antene, practic ai antenă pe fiecare bloc (localizarea prin triangulație se face mult mai ușor, evident nu e precis atât de tare dacă numărul de antene e mic). Fiecare telefon are accelerometru, giroscop și busolă, practic cu chestiile astea poți știi comparând datele cu timpul cât te-ai deplasat (navigație inerțială), de asta unele telefoane precum Librem 5 sau PinePhone (nu fac reclamă, au întrerupătoare electrice cu care oprești toți senzorii, microfonul, camerele și modemul GSM, plus că nu folosesc servicii de la Big Tech). Iar cu mașinile pare interesant trendul cu toate au sistem media cu conectare la internet, Tesla e poreclită „facebook pe roți”, asta e doar în aparență și capabilitățile în clipa asta acum când scriu, nu am mai luat în calcul sistemele de navigație prin satelit (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS) pentru că deja e ușor să extragi chestiile astea din telefoane, mai ales că serviciile Google din toate telefoanele cu Android trimit astfel de date la Google

 3. „Certificatul interoperabil de vindecare este necesar întrucât, potrivit informațiilor
  actuale, persoanele care s-au vindecat de COVID-19 continuă să obțină rezultate pozitive la testele
  pentru SARS-CoV-2, cu toate că acestea nu mai sunt contagioase.
  Mihaela Banu
  11 mai 2021
  Actualizat la 22 iunie 2021”
  http://www.cdep.ro/parlamentari/l2020/Banu_Claudia_Mihaela.jpg
  …..
  http://www.cdep.ro/afaceri_europene/afeur/2021/fi_3174.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *