Home / Chestiunea Jidănească / Secretul din Spatele Revoluției Bolșevice

Secretul din Spatele Revoluției Bolșevice

Cel Mai Mare Aliat
Incorect Politic
Noiembrie 7, 2017

Se împlinesc 100 de ani de la revoluți din Rusia, care a cauzat un război civil sângeros și a dus la distrugerea bisericilor, a tradițiilor creștine și la moartea a milioane de oameni.

Și lumea încă nu știe cine a fost defapt în spatele ei.

Ce aveau in comun Karl Marx,Lenin si Trotsky?

Ei bine, toți trei aveau origini evreiești, Karl Marx sau mai bine zis Mordechai Levi a fost născut într-o familie de rabini, Lenin era pe jumătate evreu și avea nevastă evreică iar numele adevărat a lui Trotsky era Lev Bronstein.

Să nu îi uităm pe mai puțin cunoscuții Zinoviev sau Kamenev sau cele trei neveste evreice ale lui Stalin care, deși era gentil, știa ebraică.

Dar nu numai asta! Aproape că pare ironic, dar revoluția bolșevică a fost finanțată de bancheri evrei din SUA cum ar fi Jacob Schiff sau Max Warburg.

Dar evreii au avut un rol important nu doar în timpul revoluției „rusești”.

De exemplu dictatorul comunist al Ungariei, din 1919 , Bela Kuhn se născuse Cohen(noroc că i-am salvat pe unguri de comunism atunci).

Teroristul Max Goldstein din România e un alt exemplu bun.

Secretul din Spatele Revoluției Bolșevice

Max “Năsosu” Goldstein

Și nu cele din urmă comisarii genocidali din CHEKA si NKVD, cum ar fi Genrikh Yagoda sau Lazar Kaganovich sau odiosul Ilya Ehnlenburg care este parțial vinovat pentru comportamentul barbar al trupelor sovietice din timpul celui de-al doilea război mondial, când au fost violate multe femei din Europa de Est și Germania.

După cel de-al doilea război mondial prezența evreilor în rândurile partidelor comuniste a mai scăzut, mulți plecând în Israel, un stat făcut prin furtul de teritorii de la palestinieni și genocidarea acestora.

E amuzant cum evreii se plâng de persecuții și pogroame când ei au creeat cele mai genocidale regime de pe această planetă, care au adus moartea a peste 100 milioane de oameni, majoritatea evident fiind gentili.

Cei mai mari criminali din istorie au fost evrei.

 

 

 

One comment

 1. Ana Pauker era evreica –

  https://en.wikipedia.org/wiki/Ana_Pauker#Early_life_and_political_career

  born Hannah Rabinsohn

  Pauker was born into a poor, religious Orthodox Jewish family in Codăești, Vaslui County

  Marele politolog Vladimir Tismaneanu – e fiul unui nomenclaturist comunist evreu – Leonte Tismaneanu

  https://en.wikipedia.org/wiki/Leonte_Tism%C4%83neanu

  born Leonid Tisminetski; Born into a Jewish family in Soroca, Bessarabia

  Vladimir Tismaneanu e acum mare expert in comunism – asa de mare expert incat nu si-a dat seama ca comunismul e creatia evreului Marx si ca 80% din bolsevici in Rusia erau evrei.

  In schimb Vladimir Tismaneanu a fugut din Romania in 1981.
  A stat in Venezuela in 1982.

  Iar in 1983 a ajuns in America direct la Foreign Research Institute in Philadelphia. Atatia romani dau la lopata in occident iar diploma lor nu valoreaza hartia pe care a fost scrisa.

  Insa evreul Tismaneanu a fost imediat luat sub aripa mafiei evreiesti din SUA, iar acum ne explica (dezinformeaza) in privinta comunismului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *