Home / Actualitate / Se Pregătește Opoziția Controlată

Se Pregătește Opoziția Controlată

Incorect Politic
Octombrie 13, 2018

De pe Justițiarul:

Globaliștii, prin lojile iudeo-masonice – celule lor foarte active în societatea românească – , sunt veșnic în căutarea de noi soluții pentru prostirea electoratului.

Nu puteau să rateze un electorat al nimănui, care ar putea fi manipulat la viitoarele alegeri și după aceea, conform agendei lor progresiste. Este vorba de cele 3.531.732 de persoane, cei care au votat DA la Referendumul pentru familie, adică pentru înscrierea în Constituție a căsătoriei ca fiind posibilă doar între un bărbat și o femeie.

Electoratul acesta este al nimănui, fiindcă toate partidele au boicotat discret Referendumul, iar USR, partidul cel mai progresist –- format în mare parte din alogeni lipsiți de sentimentul patriotic și creat artificial de falangele soroșiste și serviciile secrete trădătoare din România –, s-a opus fățiș votării.

Cele trei milioane și jumătate de cetățeni români cu drept de vot, care au votat DA la Referendum,  reprezintă electoratul conservator, în mare parte credincios ortodox și naționalist.

Unii dintre acești votanți sunt foști membri ai Partidului România Mare, care s-au retras după decesul liderului Corneliu Vadim Tudor. 

Acest segment al populației este insensibil la aburelile demagogice ale partidelor politice actuale, doar un partid naționalist-creștin i-ar putea mobiliza sub stindardul său!

Așa că, „păpușarii” globaliști au întrezărit imediat posibilitatea creării unui nou partid, aparent nationalist-creștin, dar în fond tot un soi de USR progresist, cu ambalaj atrăgător, poleit cu un fals românism și ceva creștinism pentru atragerea în capcană a naivilor.

Iudeo-masonii au găsit și propagandiștii care să mobilizeze electoratul ortodox-naționalist și cel doar creștin: Adrian Papahagi, preotul Constantin Necula, Mihai Neamțu, Traian Ungureanu și pastorul neoprotestant Vladimir Pustan.

Aceștia vor susține împreună  conferințe la Cluj, în data de 17 noiembrie 2018, pe tema „Viitorul României creștine în Europa”. Chiar titlul simpozionului spune totul despre capcana întinsă naivilor, segmentul de populație vizat și scopul propus.

Se Pregătește Opoziția Controlată

Toți acești palavragii sunt globaliști progresiști, inclusiv popa Constantin Necula, care face propagandă ecumenismului și spală creierii tinerilor. Citiți despre isprăvile acestui trădător al ortodoxiei, chiar dacă textul este amplu, acesta trebuie lecturat până la capăt fiindcă merită și vă va ajuta să descifrați mai ușor intențiile conferențiarilor de la Cluj: Constantin Necula, un popă ecumenist și globalist

Cine sunt ceilalți participanți la simpozionul de la Cluj, progresiștii globaliști preocupați de „Viitorul României creștine în Europa”? Adrian Papahagi: filolog și eseist , băsist și macovist notoriu, aparent bun creștin, a susținut Referendumul pentru familie (Totuși, mai există și ‘telectuali „dă” dreapta normali la cap: Adrian Papahagi despre Referendum, zece întrebări și răspunsuri).

„La alegerile parlamentare din 2012 a candidat fără succes la un mandat de deputat din partea PDL, iar în 2014 a înființat Partidul Mișcarea Populară. Pe 17 februarie 2014 a anunțat că se retrage temporar din politică. În data de 1 martie 2015, a lansat împreună cu europarlamentarul Monica Macovei un nou partid politic numit M10.” (Wikipedia)

Mihai Neamțu: alt băsist notoriu, pseudo-legionar și susținător în stradă al mișcării #rezist, alături de doi alți falși patrioți, secesionistul Rareș Bogdan și neomarxistul Oreste Teodorescu, amândoi de la postul de televiziune al SRI-ului, „Realitatea TV”.

Traian Ungureanu: fost jurnalist, pupincurist băsist, un oportunist ajuns europarlamentar sinecurist în două mandate (2009-2014 și 2014-2019) din parte PDL.

Vladimir Pustan: mai puțin cunoscut decât camarazii lui globalisto-progresiști, acesta este un pastor penticostal din Beiuș (să nu uităm că în județul Bihor neoprotestanții au votat masiv în favoare Referendumului), care și-a creat propria sectă, „Biserica Creștin Liberală”, altă denumire care spune tot. (https://www.apologeticum.ro/2014/04/atentie-un-inselat-penticostal-reuseste-sa-creeze-o-noua-secta-profitand-de-naivitatea-oamenilor/) Predicatorul neoprotestant Vladimir Pustan este un apropiat al popii Constantin Necula, amândoi se tot screm pe la Beiuș să pună de o struțo-cămilă ecumenică: SMINTEALA UNUI AMESTEC ECUMENIST INTRE NEOPROTESTANTI SI ORTODOCSI?

Pentru analiștii politici reali – nu papagali ca Marius Pieleanu, Bogdan Chirieac, Radu Tudor sau Niels Schnecker, pe care-i vedeți zilnic la televizor, impostori folosiți ca unelte distorsionante de serviciile secrete indigene și străine, – este clar ce se pune la cale  în data de 17 noiembrie 2018 la Cluj.

Va fi o adunare dirijată de niște propagandiști ecumeniști și pseudo-patrioți, o trambulină de lansarea a unui nou partid creat special pentru un segment electoral țintă și o amăgire pentru susținătorii ortodoxiei și ai neamului românesc.

O capcană perfidă, care, din păcate, chiar va funcționa în cazul unora, a celor superficiali, predispuși la spălarea creierului.

De ce și-au unit talentele de manipulatori Neamțu, Ungureanu  – ăștia doi au până și numele predestinate pentru globalismul antiromânesc pe care-l susțin! -, Papahagi, Necula și Pustan taman la Cluj, unde este culmea secesionismului și antiromânismului din Transilvania, orașul în care activează și securiștii ăia siniștrii cunoscuți ca „Grupul de la Cluj”?

Pentru că aici este cel mai fertil teren pentru a semăna semințele unui nou partid progresist și antinațional,  aparent creștin și patriotic.

Marius Albin MARINESCU

 

Notă a domnului Dan Diaconu: După terminarea luptei câmpul se umple de păsări necrofage. E legea oricărui război şi recent terminatul referendum n-avea cum să nu se lase fără apariţia necrofagilor. Care necrofagi n-au cum să nu fie alţii decât aceeaşi ţuţeri pe care istoria recentă ni i-a adus în atenţie. Mai un Papahagi, mai un Neamţu, mai un Traian Ungureanu s.a.m.d. Scopul lor e înhăţarea deosebit de generoasei hălci electorale dezamăgite de jocului dublu făcut de PSD şi care, fără doar şi poate, a abandonat acest partid. Ai dracu’ securişti! Iar au mirosit oportunitatea.

Ceea ce n-au înţeles însă este că românul, aşa lipsit de acţiune, cu coloana vertebrală genetic îndoită şi cu conformismul înscris în ADN, are câteva valori pe care nu şi le schimbă. Desigur, poţi să-l urmăreşti, poţi să-i impui şi, culmea, el va accepta. Problema e că fix atunci când ai crezut că ai câştigat războiul, el se dezlănţuie şi-şi arată adevărata faţă. Cele câteva fixuri naţionale, valorile pe care le are în sânge nu pot fi schimbate.

Aşa puteţi înţelege de ce diaspora n-a mai putut fi manipulată şi a votat la referendum. La fel, dar desigur, prea târziu, politicienii trădători vor realiza acest lucru abia după ce se vor trezi cu fundul în baltă.

Vreţi exemple recente? Luaţi partiduleţul lui Bogdan Diaconu, năşit de securitate, Ponta şi Ghiţă. Teoretic, din calculele meseriaşilor „de la analiză”, rezulta că un partid naţionalist ar înhăţa segmente bune din electorat. De ce n-a făcut-o? E simplu ca bună ziua: au fost identificaţi. Dincolo de delăsarea proverbială, românul e dotat cu o teribilă intuiţie. Simte pericolul, îl miroase. Chiar şi-atunci când greşeşte ştie că greşeşte şi că, într-un fel, e luat de un val iraţional. Iar în momentu imediat următor se repliază.

Am văzut mulţi oameni dezamăgiţi „c-au fost iar prostiţi”. Că iar au picat la fenta propagandei, aşa cum au făcut-o cu băsescu, aşa cum au făcut-o cu Plăvanul s.a.m.d. Dezamăgirea aceasta se răzbună. Însă nu în sensul în care tiriplicii Neamţu şi Papahagi şi-ar dori. Oricât de mult se văd ei purtaţi pe braţe de naţionaliştii români, nu vor avea parte decât de iluzii.

Încă din start, construcţia pe care-o promovează oastea asta de strânsură e una aberantă: cică naţionalist-euro-atlantică. Numai în ţara şaormei „cu de toate” se putea naşte o asemenea aberaţie. Iniţiatorii sunt atât de proşti încât nici măcar nu disting eroarea logică. Păi cum poţi fi, tembelule, atât naţionalist cât şi euro-atlantist?

Mă rog, probabil c-am alocat mult prea mult spaţiu unui non subiect. Cred că la europarlamentare o să vedem o cădere spectaculoasă a prezenţei la vot. Rămân în teren doar babele cu plase şi kilu’ de ulei, beţivii şi ‘telectualii analfabeţi. Fără cei 20% de la referendum sunt toate şansele să vedem o participare de sun 20%. Ceea ce-ar fi un excelent început.

Nota redacției IonCoja: Nu împărtășim temerile dlui Marinescu. Mulți umblă pe cărări greșite înainte de a descopri matca normală, a naționalismului. Domnul Neamțu, antipaticul domn Neamțu, a avut un discurs creștin și naționalist remarcabil în ultimele sale apariții TV, mai ales în ultima, la Nașu TV. Părea sincer!

Nota redacției Incorect Politic: Un partid naționalist-creștin va fi veritabil atunci când tineretul naționalist al României se organizează și acționează pentru un țel comun. Atâta vreme cât încercările de a face astfel de partid sunt făcute de fosile politice și farisei mediatici, pasul se bate pe loc și dezămăgirile continuă să apară. Să spunem cu adevărat “Am cu cine!” va fi posibil doar atunci când vom avea o formațiune politică făurită de tineri naționaliști militanți, susținuți și îndrumați de seniori, dar cu propriul stil de acțiune, cu energie proaspătă și valori autentice naționaliste-creștine. Altfel e oportunism politic.

3 comments

 1. Parlamentarii au votat in unanimitate legea antisemitismului.

  Sunt toti cumparati!

  Doar fiindca cineva are un discurs crestin si nationalist, nu inseamna ca nu e cumparat.
  Exact asta e definitia opozitiei false.
  90% din timp se preface ca e in opozitie. dar la momentul potrivit voteaza cum ii spun stapanii.

  Partidul Romania Unita e opozitie controlata si cumparata.

  Seful lor e Bogdan Diaconu un fost pesedist care si-a dat demisia din PSD ca sa creeze acest partid. Cu ce bani?
  I s-a dat bani sa creeze un nou partid ca sa ia suporterii lui Vadim?

  E invitat pe la toate televiziunile.

  Daca ar fi opozitie reala, ar mai fi invitat la televiziuni?

  Vreti sa vedeti opozitie reala?

  Partidul Noua Dreapta si Tudor Ionescu.

  Semnul ca un partid e opozitie reala: sunt boicotati.. respectiv atacati si defaimati de mass-media.

  E interesant ca spuneti ca acesti oameni sunt opozitie controlata.

  Eu credeam ca e evident ca in Romania NU exista opozitie reala.

  Toti cei care au putut constitui o opozitie reala: Dan Diaconescu, Gigi Becali — au fost bagati la inchisoare de Kovesi pe motive inventate.

  Kovesi a maturat orice opozitie reala.

  Deci nu exista opozitie reala.

  Semnele ca cineva e opozitie reala:

  1. E boicotat de mass-media.

  2. E defaimat de mass-media

  3. E bagat la inchisoare.

  Deocamdata singurii care corespund la punctele 1 si 2 sunt Partidul Noua Dreapta.

  Uitati ce scrie wikipedia despre ei.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Noua_Dreapt%C4%83

  Puteti unii dintre voi sa va imbatati cu apa rece ca cineva are un discurs crestin si nationalist:

  Praf in ochi.

  CINE NU E ATACAT DE EVREI NU E OPOZITIE REALA

  Evreii l-au atacat pana si pe Dragnea, care s-a milogit s-a caciulit la Israel si le-a pupat mana.

  Si totusi l-au atacat.

  CU ATAT MAI MULT VOR ATACA O OPOZITIE REALA.

  In opinia mea, Tudor Ionescu are stofa sa devina un Trump al Romaniei.

  Dar asta se va intampla peste vreo 10 ani.

  ORICINE E LAUDAT DE MASS MEDIA – e semn clar ca e cumparat.

  Oricine e invitat la televiziunile nationale, ca Bogdan Diaconu – nu e opozitie reala.

  Daca ar fi cu adevarat o amenintare,

  1. Nu l-ar invita

  2. L-ar invita ca sa il atace cu intrebari capcana – fara sa il lase sa raspunda la ele pana la capat.
  Ca sa il defaimeze.

  Cat priveste personajele din articolul de mai sus.

  Un grup de oameni – impreuna cu Traian Ungureanu si Papahagi?

  Sunteti chiar ORBI daca nu vedeti ca sunt cumparati si sistemul ii sustine cu bani si publicitate.

  Neamtu “Părea sincer!”

  LOL

  Cat de fraieri puteti fi?

 2. Apropo de Partidul Noua Dreapta.

  Semnele sunt bune.

  https://ro.wikipedia.org/wiki/Noua_Dreapt%C4%83#Antisemitism

  Noua Dreaptă este considerată unul dintre principalii susținători ai tezelor rasiste și antisemite în România,[7] pagina de internet a organizației având un număr de articole ce conțin teorii conspiraționiste antisemite (precum cele despre atacul de la 11 septembrie), cât și republicarea unor articole antisemite din proza lui Mihai Eminescu.

  În 2008, Comunitatea Evreiască a acuzat Noua Dreaptă ca fiind responsabilă de inscripții antisemite de pe clădirea Comunității Evreiești din Cluj-Napoca,[8] iar în 2009, la împlinirea a 120 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu, un grup de membri ai Noii Drepte a fost la Ipotești, locul nașterii poetului, unde au scandat lozinci antisemite, acuzând evreii de asasinarea lui Eminescu.[9]

  /ourguys/

 3. Nota de sfârșit a redacției I.P. este coerentă și trează. Ce legătură are o declarație “creștină” sau o poziție “naționalistă” cu realitatea faptelor? Faptul că d-ul Ion Coja a căzut în admirație pentru Mihai Neamțu mă dezamăgește, dar nu mă miră. Vârstă începe să-și spună cuvântul, coerența dispare când memoria te lasă… Imi aduc aminte de Mihai Neamțu și unul Borcan sau Orcan, un jidan propagandist cu butic pe
  B1TV, întreținînd o campanie manipulatoare de defăimare împotriva lui Vasile I. Zărnescu, cerând pușcărie și arderea lucrării: “Holocaustul. Gogorita diabolica, vol. I – Extorcarea de “Bani de Holocaust”. În toată Europa asistăm la manevra opoziției controlate zisă de “extremă dreapta”; Geert Wilders, Le Pen, Sebastian Kurz, Horst Seehofer (Juden AfD) etc., și lista “naționaliștilor” controlați de serviciile Israeliene poate continua… Votul unanim împotrivă Ungariei drept răspuns la refuzul lui Orban de a-și transforma țara în groapă de gunoi, dovedindu-se foarte revelator în privința onestității celor care se strecoară după titulatura “național creștină”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.