Home / Problema Țigănească / Se Întorc Țiganii, Prostituatele și Paraziții

Se Întorc Țiganii, Prostituatele și Paraziții

Incorect Politic
Martie 23, 2020

Via Justițiarul:

Medicul Vlad Roșca a povestit pe pagina sa de Facebook ce s-a întâmplat în noaptea de 19-20 martie la Vama Nădalc 2:

Seara a început cu o liniște deplină, la frontiera Nădlac 2 erau doar lumini roșii-albastre. Era liniștea dinaintea furtunii! Inițial credeam că am scăpat de infern și zâmbeam satisfăcuți. Parcă ne spuneam în minte: „noaptea aceasta va fi liniște”.

Se Întorc Țiganii Prostituatele și Paraziții

Echipa de medici din vama Nădlac.

Pe la 3 și ceva, târziu în noapte, din depărtare se văd sute de faruri. Parcă un oraș luminos se apropia de noi. În câteva minute erau aliniați pe patru coloane! Erau kilometri de faruri. Știam de unde începe, dar nu unde se termină.

A început haosul!

Echipa poliției de frontieră, jandarmeria, echipajele de poliție pregătite de escortă și noi, toți medicii împreună cu asistenții, ne-am mobilizat cum trebuie. Fluxul conținu și volumul mare de lucru era de așteptat.

După câteva minute însă am realizat că nu lupți aici doar cu epidemia de Covid-19, ci cu indolența, nesimțirea și lipsa de respect a celor ce au intrat în țară.

O lipsa de respect față de noi și față de întreagă Românie. Aroganță, superficialitate, lipsa de educație și de rușine, toate au fost prezente. Nu a contat nimic! Izolarea, carantina, riscul de a fi bolnavi și de a îmbolnăvi oameni, toate erau un preț mic în comparație cu dorința de a intra în țară.

Pentru ei nu au contat românii, ci doar România văzută ca ultima oportunitate și șansă. Infracționalitatea va crește semnificativ, nu avem nevoie de studii pentru a constata asta. Epidemia aceasta va deveni din problemă principală doar o problema asociată celor ce vor urma.

Medicul Vlad Roșca.

După o noapte de triaj, de frig, de stres, am pornit spre case cu gândul sinistru la ceea ce va să vină: ei nu au mai fost pe aici de ceva vreme, ei nu înțeleg că România nu mai e doar un loc, ci noi suntem România, cei ce tragem pentru țara asta.

Vlad ROȘCA  

P.S. Nu vorbim de diaspora, nu vorbim de românii din străinătate care sunt exemplu de caracter și omenie, ei nu au fost, ei nu vin, ei respectă și noi îi respectăm! Vorbim aici de cei cărora nu le mai merge cu furturile, prostituția și cerșitul, despre asta vorbim și știți bine!

IncorectPolitic: Adică țiganii, cocălarii, criminalii și alte loaze parazitare care ne-au croit o reputație proastă în vest.

3 comments

  1. sa`ti iau articolu in cuc incorectule :)))

  2. Nu aveti dreptate. Orice stat de pe aceasta planeta este obligat sa-si primeasca cetatenii, in cazul in care acestia doresc, indiferent ca ei sunt curve, hoti, banditi sau potentiali violatori, adica neaflati pe rolul unor instanta de judacata straina si necondamnati. La fel procedeaza si Noua Zeelanda, si Franta, si Ungaria si Burkina Faso, si Tokelau. Rai, buni, savanti nesavanti, trebuie sa-ti primesti cetatenii. Incetati cu stigmatizarea asta cu romanii care se intorc. Sunteti o rusine!

  3. @ordeal: NJu era vba de a fi sau nu primiti, ca fusera, e vba de atitudinea lor in situatii ce se pretind speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *