Home / Internațional / Se cer 4 ani de închisoare pentru Alain Soral!

Se cer 4 ani de închisoare pentru Alain Soral!

Carolina Gunderode
Incorect Politic
Aprilie 2, 2021

Se cer 4 ani de închisoare împotriva lui Alain Soral!

Se cer 4 ani de închisoare împotriva lui Alain Soral!

(traducere semi- mecanica)

În timp ce starea de urgență a sănătății a fost prelungită până la 1 iunie 2021, trei noi departamente au fost închise (Rhône, Nièvre și Aube) începând cu 26 martie sunt 19 în total, alte 24 de departamente sunt plasate în vigilență sporită și ar putea de asemenea, să fie redefinite în orice moment, se pare că ne îndreptăm spre o amânare a alegerilor regionale și departamentale care, inițial programate pentru martie, au fost amânate pentru prima dată la 13 și 20 iunie și ar putea fi reprogramate din nou în toamnă. În așteptarea unei alte posibile amânări ( a treia), poate după alegerile prezidențiale și legislative din primăvara anului 2022! Dacă, după cum putem vedea, isteria pseudo-sanitară nu slăbește, precipitând falimentul țării, nici forța polițienească de gândire nu încetează să se întărească.

Astfel, pe 24 martie, în fața Curții de Apel din Paris, procurorul a solicitat împotriva lui Alain Soral nu mai puțin de patru ani de închisoare (deciziile vor fi date pe 19 mai) în trei cauze. Cereri de o severitate fără precedent și fără precedent în ceea ce privește legea presei. A fost necesar un an ferm pentru publicarea unui post pe VK la două zile după incendiul din Notre-Dame din 15 aprilie 2019, în care președintele Egalității și Reconcilierii a scris: „Să ne amintim că ura fata de Hristos și fata de  lăcașurile de cult provin în primul rând de la sinagogă și ramurile ei masonice […] Să nu lăsăm sioniștii și franc-macii  să recupereze focul (deliberat) al Notre-Dame. […] Acest incendiu este evident un incendiu, intentionat , din mai multe motive.
Sionistii fac tot posibilul pentru a da vina pe musulmani ca sa ne faca sa uitam ca arderea bisericilor constituie o injonctiune a Talmudului si ca ura pe Hristos se afla in centrul iudaismului (si a sucursalei sale, Francmasoneria )

Fraze care rezonează singular pe măsură ce Sfânta Biserică se pregătește să comemoreze Patimile și moartea lui Hristos pe Cruce, evenimente tragice în care Sinagoga a jucat un rol central, planificând pierderea Mântuitorului, fără să-și dea seama că „a permis astfel, în ciuda faptului că însuși, Cuvântul Întrupat pentru a-și finaliza lucrarea de Răscumpărare, pentru a redeschide Raiul până atunci închis și astfel pentru a restabili speranța, puterea și bucuria oamenilor de bunăvoință.”

A fost necesar un al doilea an de închisoare împotriva lui Alain Soral, care tocmai a publicat un nou eseu Comprendre l’Epoque (la Kontre Kulture), pentru un interviu din 9 august 2018 cu revista canadiană Le Harfang, în care a declarat: „Deci pe de o parte, suntem supuși cenzurii cerute de puterea evreiască și, pe de altă parte, de concurența de pe site-urile de internet fals- „libere”, care sunt, de fapt, atunci când ne întoarcem la tiranii, legați de aceeași lume a banilor, sionismului și globalismului. […] Marea lașitate a „înlocuitorilor”, precum scrie homosexualul Renaud Camus, inventator al conceptului {“marea inlocuire”} și protejat de academicianul talmudo-polonez Finkielkraut, constă în a ne arăta pericolul acestor prădători migranți, dar fără a arăta vreodată pe cei care i-a  instrumentalizaț  și protejat:

Cred că Marine Le Pen a înțeles că cea mai puternică putere din Franța a fost puterea evreiască întruchipată de CRIF. O putere profund antinațională și antisocială, dar căreia a decis să i se supună pentru a continua să existe fără prea multe ciocniri în ceea ce ar trebui să numim micul joc al politicii politice, spectacolul. Neavând nici curajul, nici mijloacele de a conduce o politică de confruntare cu această adevărată putere distructivă, ea a ajuns să accepte să joace rolul pe care această putere profundă l-a atribuit întotdeauna extremei drepte: acela de opoziție controlată în perioada actuală, luptând doar împotriva islamului. […]

Astfel, contribuind la responsabilizarea musulmanilor pentru o criză in care  ei sunt doar instrumentele, întrucât această prezență musulmană este consecința unei imigrații de așezare dorită de aceeași putere profundă care astăzi îi îndreaptă spre divizare și cucerire, Marine face treaba murdară. Apelând la ratonadă, fără niciun alt rezultat practic decât valorificarea sionismului prin această ecuație forțată: musulmani = palestinieni, deci Franța = Israel, Marine face ca partidul naționalist să suporte riscul și responsabilitatea unui război civil dorit de ceilalți masoni seculari. O soartă care amintește de rolul jucat de Gemayel în Liban, apoi de Milosevic în Iugoslavia pentru același rezultat practic: 30 de ani de război civil distructiv pentru libanezi, mica Serbia pentru sârbi și, în cele din urmă, Tribunalul Penal Internațional de la Haga. ”

Adică o persecuție istorică pe care interzic să o studieze după criteriile istoriei pentru a ascunde de fapt un proiect de dominație teologic-rasială perfect inegală. “

Pe lângă acești trei ani de închisoare, procuratura a solicitat revocarea a trei amenzi pentru un total de treisprezece luni (patru luni, trei luni și șase luni). Din câte știm, este pentru prima dată când în materie de drept al presei procurorul a solicitat revocarea pedepselor de închisoare însoțite de o pedeapsă cu suspendare. Dacă magistrații urmează sfatul acuzării, Alain Soral ar putea fi condamnat la patru ani de închisoare pentru simple infracțiuni de opinie, ceea ce este uluitorPentru că, oricare ar fi judecata pe care o adoptăm asupra declarațiilor lui Soral pe care le-am citat, că le împărtășim sau că le dezaprobăm, este neverosimil ca în Franța, țara care se mândrește cu apărarea libertății și a drepturilor omului, să putem cere ani de zile de închisoare împotriva unui eseist, a unui gânditor.

De asemenea, este neobișnuit ca Parchetul să ceară pedepse mult mai severe decât cele hotărâte de magistrații din primă instanță care, în cele trei cauze pe care le-am menționat, nu l-au condamnat pe Soral la închisoare, ci la simple zile de amendă. (90 de zile la 60 de euro, sau 5.400 de euro, în cazul incendiului Notre-Dame, 80 de zile la 50 de euro, sau 4.000 de euro, în dosarul de interviu de la Harfang, 90 de zile la 60 de euro, sau 5.400 de euro, pentru videoclip produs în urma mandatului de arestare solicitat împotriva sa) și peste 21.000 de euro în daune și rambursarea taxelor legale în beneficiul LICRA, UEJF, MRAP, SOS-Racisme și J’Accuse.

De obicei, procurorul solicită confirmarea sentințelor pronunțate în primă instanță, uneori ușurarea sau ușoara lor agravare, dar nu mai văzusem niciodată Parchetul, în materie de drept al presei, să solicite transformarea a 260 de zile – amendă în patru ani de închisoare!

Aceasta înseamnă că există subiecte deosebit de tabu. Și acesta este un răspuns pentru câțiva cititori care ne-au făcut reproșul prietenos pe 3 martie că nu vorbim doar despre imigrație și islam. Lobby-ul iudeo-sionist și religia sa Holocaust joacă un rol central în situația pe care o trăim astăzi, împiedicând orice politică de renaștere națională: intenționăm să inversăm valul imigrației, suntem acuzați că vrem să deportăm imigranți ca pe iudeii de ieri , vrem să apărăm moralitatea naturală și familia tradițională, suntem acuzați că vrem să-l imităm pe Pétain, despre care ni se spune că este complice într-un genocid, aspirăm să restabilim ordinea, securitate și pedeapsă capitală și suntem imediat bănuiți de ideologia fascistă de care știm unde a condusȘi în acest șantaj odios, entitatea sionistă este campioană cu memoria sa Shoah care îi conferă impunitate și imunitate totală. În ceea ce privește palestinienii umiliți, disprețuiți și oprimați, ale căror pământuri sunt furate, recolte distruse, apă deviată, orice speranță prăbușită, toată demnitatea refuzată. În ceea ce privește statele vecine reduse în bucăți, catastrofa care se extinde din Libia până în Irak, entitatea sionistă dorind să exercite o dominație implacabilă și ucigașă asupra întregului Orient Mijlociu și, prin urmare, nu suferă vecini, apropiați sau îndepărtați, care pot umbri.

Acesta este modul în care Germania lui Merkel, invadată și supusă, slabă din punct de vedere demografic și mental (de obicei asta merge mână în mână), finanțează în prezent campania de vaccinare a „supraviețuitorilor holocaustului din întreaga lume” (190 000 oficial) și că a plătit deja 13,5 milioane dolari în acest scop. Cine poate spune atunci că problema sionismului, revizionismului și iudaismului este lipsită de importanță, fără interes și fără consecințe pentru pacea și stabilitatea lumii, pentru salvgardarea și prosperitatea țării noastre, a continentului nostru, a civilizației noastre? ?

Paștele este victoria triumfătoare și definitivă a Aceluia care este Calea, Adevărul și Viața. Dacă și noi dorim să ne realizăm Paștele, trebuie să ne îmbrăcăm cu armele dreptății și adevărului. Și, prin urmare, luptați hotărât cu Prințul acestei lumi care a fost mincinos și criminal de la început. Și toate forțele întunericului care contribuie la degradarea și ruina noastră, la falsificarea istoriei noastre, la respingerea ființei noastre istorice, la imoralitatea generală, la apostazia universală. Convinși din tot sufletul nostru, din toată puterea noastră, că victoria finală ni se promite, în timpul Parousiei, întrucât Hristos cel Înviat nu mai poate muri.

Paște fericit și sfânt tuturor!

Jérôme BOURBON,  RIVAROL

12 comments

 1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Am și eu o întrebare de român neștiutor. Câți imigranți sirieni, de origine semitică asemenea evreilor, au fost primiți și li s-a acordat cetățenie israeliană de către statul Israel??? Doar rabinii lor propovăduiesc „înțelegerii fraterne universale“ și „unitatea în diversitate“. Refugiații semiți sirieni ar trebui să se îndrepte către Israel, unde Dumnezeul iudeilor, le-a promis tuturor semiților că va curge lapte și miere din muntele Sionului. A se vedea Tora iudaică. (cf. Deuteronom 6,3 și Isaia).

  • Foaarte multi, enorm, la ce populatie de romani mai exista. De aceea Romaniei i se spune Noul Israel. Inlocuirea e planificata din sec.19.
   Daca am fi avut servicii secrete in slujba poporului crestin….dar avem doar agenti prelucrati dupa manualele vrajitorilor babilonieni…
   Si pt ca numarul ocupantilor creste, drepturile lor sunt mai egale decat ale noastre, o sa stea in altare si uraciunea pustiirii…

   • “refugiatii” in majoritate sunt niste zdrahoni la varsta militariei singura lor ocupatie fiind violul si taiatul gatului “infidelilor”..cand armata lui Assad a trecut la ofensiva (in anii trecuti) au fugit ca sobolanii prin toata Europa unde si au continuat “hobby-ul”.. jidanii nu sunt prosti, rasisti, da, dar nu naivi, nu isi baga taietorii de capete in ograda proprie.

 2. Foaarte multi, enorm, la ce populatie de romani mai exista. De aceea Romaniei i se spune Noul Israel. Inlocuirea e planificata din sec.19.
  Daca am fi avut servicii secrete in slujba poporului crestin….dar avem doar agenti prelucrati dupa manualele vrajitorilor babilonieni…
  Si pt ca numarul ocupantilor creste, drepturile lor sunt mai egale decat ale noastre, o sa stea in altare si uraciunea pustiirii…

 3. Buna Sterie,

  Nu stiu daca ai văzut ce se întâmplă în Crimeea.

  Ucrainenii au făcut greșeala sa aleagă un presedinte jidan.

  Președintele jidan cu sprijinul jidanilor din SUA, a inceput sa atace militar Crimeea.

  Planul e următorul: soldati ukraineni, imbracati in uniforme rusești – vor detona bomba atomică, si vor da vina pe Putin.

  Toata Europa va intra in razboi cu Rusia.

  De-asta au vrut o armata UE, ca sa nu voteze intrarea in război, poate Ungaria voteaza contra.

  De-asta s-a făcut exercițiul militar vara asta.

  Jidanii visează de mult un razboi cu Rusia.

  Acum e sansa lor, si nu e intamplator ca au pus un presedinte jidan in Ucraina.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9427633/amp/US-declares-unwavering-support-Ukraine-amid-Russian-escalations.html

  Articolul asta devine actual.

  Partea in care Jirinovski explica planul jidanilor.

  False flag cu bomba nucleara, dau vina pe Putin, si pornesc razboiul.

  Ar fi interesant de republicat acest articol. Poti sa tai introducerea lunga, si sa pui partea cu Jirinovski.

  E foarte actuala.

  Ce zicea Jirinovski se implineste acum.

  Aici articolul, in a doua parte e Jirinovski, si vad ca videoclipul cu interviul inca e pe YouTube.

  https://www.incorectpolitic.com/evreii-ne-pregatesc-un-razboi-nuclear/

  Scuze sa intrerup maneaua cu covidul… dar in timp ce toti sunt ocupati cu aceasta manea fără sfârșit, jidanii vor începe razboiul cu Rusia.

  Au reusit sa il dea jos pe Trump, acum vor sa il dea jos pe Putin.

  Un razboi care distruge tot in Europa e cea mai mare bucurie pentru ei. Dupa, vor cumpăra totul ieftin, in timp ce goyimii se vor macelari intre ei.

  Intelegi?! Ca ei nu trebuie sa se mai chinuie sa aduca negri si musulmani in Europa, daca albii se vor macelari intre ei.

  Mai ales in Europa de Est, unde planul cu inlocuirea populației cu negri nu prea funcționează.

  Poti republica partile esențiale ale acestui articol cu Jirinovski si false flagul din Siria.

  Acelasi false flag il vor face cu Putin, doar ca cu bomba nucleară.

  In timp ce populatia Europei e ocupata cu aceasta manea ieftina a coronavirusului.

  • In a doua parte a articolului sunt screenshot-uri cu articole din 2016, cand lumea credea ca va câștiga Hillary.

   Presa publica articole despre un razboi nuclear cu Rusia, pe banda rulanta.

   Ei bine, a câștigat Biden, planul a fost reluat. Razboi nuclear.

   Sunt foarte interesant aceste screenshot-uri din ziare care vorbesc de razboi nuclear cu Putin.

   Poate cineva din redacție sa aranjeze putin articolul, sa înceapă cu articolele din ziare din 2016, cand credeau ca va câștiga Hillary si vorbesc de razboi nuclear..

   Dupa care interviul cu Jirinovski e interesant fiindca zice tot planul, la sfârșitul articolului.

  • Aici e articolul, partea a doua cu screenshot-uri din ziare si ce zice Jirinovski e interesanta.

   Se pare ca Biden nu pierde timp si continua planul care a fost intrerupt de Trump: război nuclear cu Rusia.

   Acum se intelege de ce administratia Biden e plina de jidani. Ca sa nu blocheze nimeni atunci cand SUA declara razboi Rusiei.

   https://www.incorectpolitic.com/evreii-ne-pregatesc-un-razboi-nuclear/https://www.incorectpolitic.com/evreii-ne-pregatesc-un-razboi-nuclear/

  • Acum mi-a picat fisa!

   Asta era planul lor de la început.

   In timp ce oamenii sunt închiși in casa si PROTESTELE INTERZISE – vor declara razboi Rusiei.

   Cine sa se împotrivească? Protestele sunt interzise, internetul cenzurat.

   Trebuie sa bata fierul cat e cald. Razboi cu Rusia.

   Cum au declarat guvernele Europei stare de urgență.. vor declara stare de razboi… toti vor accepta, daca nu amenzi si batai de la jandarmi.

   Oricum traim in epoca in care opinia publica e ignorata, si se face ce vor jidanii.

   Lui Trump i-au furat alegerile – si presa urla ca oricine sugereaza frauda in alegeri e un nebun.

   Oricine sugereaza ca vaccinurile nu sunt testate, presa urla ca e nebun.

   Presa baga pumnul în gura opiniei publice.

   Vor declara ca Putin e nebun si a folosit arma nucleară – guvernele vor decreta stare de urgență si stare de razboi – si nimeni nu va putea zice nimic.

   Starea de alertă pentru covid a fost un test, o repetiție inainte de spectacol.

   Starea de urgenta/ razboi cu Rusia va fi declarata, si toti se vor conforma.

 4. Gata.

  A inceput razboiul.

  Ucrainenii au bombardat un oras rusesc.

  Zelinski a vorbit 50min la telefon cu Bideu.

  Incepe distractia.

  Covidul a fost doar preludiul.

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10219333203789284&id=1486386923

  Vor sa faca false flag cu bomba nucleara si sa dea vina pe Putin.

  Articolul de acum 2 ani e actual acum si devine realitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *