Home / Chestiunea Jidănească / Scrisoare deschisă către deputatul Silviu Vexler – ADN-ul românilor, bătaia de joc a Statului Israel

Scrisoare deschisă către deputatul Silviu Vexler – ADN-ul românilor, bătaia de joc a Statului Israel

Luiza Volf
Incorect Politic
Aprilie 2, 2024

Scrisoare deschisă către deputatul Silviu Vexler – ADN-ul românilor, bătaia de joc a Statului Israel

Scrisoare publică adresată deputatului Silviu Vexler

Domnule deputat Silviu Vexler,

În declarația din plenul Parlamentului, cu ocazia votului legii privind adoptarea „Zilei Prieteniei și Solidarității dintre România și Statul Israel“, stabilită pentru ziua de 14 mai, ne-ați adus la cunoștință că „România și poporul Român fac parte cu adevărat integrantă din ADN-ul poporului Israel“.

În acest context, vă întrebăm în baza căror informații științifice și istorice vă permiteți să afirmați cele de mai sus, de la tribuna Parlamentului României?

În ce calitate ați făcut această afirmație? De deputat al României (căci al cetățenilor români – fie ei și iudei – cu certitudine nu sunteți!) sau de cetățean al statului Israel?

Este bine de știut că această lege nu a avut girul Consiliului Legislativ din următoarele considerente principale: alegerea zilei de 14 mai nu este motivată și nu se face vorbire de reciprocitate, deci este un demers unilateral din partea unor parlamentari antiromâni ai României.

Considerăm că acest comportament al dumneavoastră are caracter de propagandă șovină, în sensul de încercare de a schimba percepția realității istorice, substituind, la nivel declarativ, chiar Statul Român în beneficiul Statului Izraelian – chestiune care aduce atingere demnității întregului popor, securității naționale și libertății de conștiință. Prin declarația incriminată vreți să insinuați că iudeii „biblici“ și stră-românii (traco-daco-geții) ar fi fost copărtași, creatori și continuatori comuni ai civilizației arhaice, cuprinsă între anii 6.500 și 3.500 î.Hr. – care a avut o structură social-economică sedentarizată și, deci, bine consolidată, chiar „civilizată“. Este o insinuare eminamente falsă! Cu doua milenii înainte de Hristos așa-zișii „iudei biblici“ viețuiau sub formă de nomazi, cutreierând Peninsula Arabică, așa cum de altfel putem afla inclusiv din Manualul de istorie al evreilor impus în școlile românești, manual în care la pagina 10 se consemnează, pe baza scrierilor vetero-testamentare și a ideologiei iudaice, că „Istoria evreilor începe cu peste 4000 de ani în urmă. Între mileniul al II-lea Î.Ch. și secolul al XIII-lea Î.Ch. s-a desfășurat un proces complex de formare a identității, a credinței și a teritoriului vechilor evrei“.

Revenind la istoria noastră multimilenară situată în hinterlandul României, Maria Gimbutas (1921-1994), profesoară de arheologie europeană la Universitatea californiana din Los Angeles (UCLA) și prima care a enunțat ideea de Vechea Civilizație Europeană sau „Vechea Europa“, a spus: „A devenit evident că această străveche civilizație europeană precede cu câteva milenii pe cea sumeriană“.

Străvechimea și continuitatea noastră în vatra actuală este documentată în aur, dar și în scrieri foarte vechi ale istoricilor, inclusiv iudei. Continuitatea noastră genetică este și ea stabilită prin studii științifice internaționale. Nu degeaba ne spune arheologul american W. Schiller că „civilizația și istoria au început acolo unde locuiește azi Neamul Românesc“.

Prin urmare vă sugerăm ca atâta timp cât vă desfășurați activitatea în Statul Român, care, prin politica excesiv de permisivă față de minoritățile naționale, v-a făcut ceea ce sunteți, să aveți OBLIGAȚIA de a vă cere public iertare pentru  afirmația incorectă în cadrul plenului reunit al Parlamentului, ținând seama, în primul rând, că Statul Israel a fost declarat stat etnocratic!

Desigur, nu dorim să ne lansăm în speculații care țin de politica fiecărui stat, însă vă atragem atenția că parlamentarii noștri (cu mult prea puține exemple pozitive) sunt doar politicianiști și nu mai reprezintă poporul român, nu mai reprezintă interesele noastre și de multe ori ignoră chiar și Constituția României, așa cum au făcut votând această lege cu data de sărbătorire stabilită, în mod sfidător, chiar în ziua de 14 mai, când este deja stabilită celebrarea Zilei naționale de cinstire a martirilor din temnițele iudeo-bolșevice, în amintirea evenimentelor petrecute în noaptea de 14 spre 15 mai 1948, când au fost arestați numeroși tineri, intelectuali – români care s-au opus regimului bolșevic; regim totalitar care a fost adus în România de către iudeii sovietici!

Și, totuși, românii nu au devenit, încă, „anti-evrei“ în mod manifest. Se construiesc cartiere pentru aceștia (cu circuit închis), li se redă neîntemeiat cetățenia română, în Învățământul Românesc se impun versiuni ale „istoriei evreilor“ contrafăcute de către liderii comunității iudaice și, cel mai mult, iudeii au acces, cu ușurință, la poziții importante în aparatul de stat. Chiar dumneavoastră, domnule Vexler, vă bucurați de poziția pe care ați obținut-o, prin mijloace oculte, în Parlamentul României, o poziție atât de puternică încât ați reușit să impuneți 4-5 legi antiromânești, chiar și „istoria poporului evreu“ în școlile românești. Este poate necesar din punctul dumneavoastră de vedere, dar, atâta timp cât vă permiteți să umiliți un întreg popor prin aceste imixtiuni impardonabile, vă cerem să fiți mijlocitorul nostru în fața Knessetului izraelian de a se învăța istoria reală a poporului român în școlile Israelului, în spiritul reciprocității, adevărului și prieteniei pe care o clamați.

Vă amintim câteva articole ale Constituției României care sunt încălcate prin afirmația pe care ați comis-o: art. 1 alin. (1); art. 2 alin. (1); art. 4 alineatele (1) și (2); art. 6 alin (1) și articolul 29 alin. (1).

În același timp, vă faceți vinovat de discriminare, conform Ordonanței nr. 137 din 31 august 2000 privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare. Prin multele propuneri legislative – dintre care vreo opt au și fost adoptate – nu faceți decât să umiliți răbdătorul și tolerantul popor român și să promovați, subtil, ideea că faceți parte din „poporul ales“! Nu faceți parte! Iudeii din România și cei din Israel – în proporție de circa 95 la sută – sunt descendenți (k)hazari și provin din Imperiul Țarist; acestora li s-a impus talmudismul, la anul 740, de către șeful triburilor (k)hazare și ca atare, nu au nici o legătură cu Palestina, cu Iordanul, cu Avraam, cu Sara, Rașela, Solomon, David etc. O spune răspicat și documentat chiar savantul atomist iudeu Arthur Koestler, în formidabila sa carte, „Al 13-lea trib“!

Luiza Volf
Campania Pentru Viață în România

12 comments

 1. Sfântul Gheorghe

  Felicitări, Luiza! De data asta sunt de acord cu tine.

 2. Cat de bine li s-ar arata Adevarul, …. cu astia BU SE POATE DISCUTA!
  Se cred atat de puternici incat fac ce vor cu animalele care-ii lasa la “putere” prin neprezentare la pot – de fapt, manipulati si inselati, cetatenii Romaniei (ca e greu sa consideri roman pr toti, sau aproape pe toti… ori nu vin la vot, ori vin cei care voteaza anti-roman.
  Puterea lor este slabiciunea crestinului tolerant fata de “aproape” si sorupt de mandrie si pofte – chiar cand stie cum sta treaba da’ prefera sa doarma cu propaganda televizata talmudista-n cap…, “desscurcaret” – ” ‘oi vedea eu, a n-o fi dracu; atat de negru!”…, si fugind dupa mirajul imbogatirii jidaneste – profit si inseolare, … ca doar belferii sint exemplu de viata, nu Iisus Hristos, nu-i asa?

 3. Extraordinar de adevărat! Publicați această scrisoare peste tot în toate mediile. Bunul Dumnezeu să ne ajute să scăpăm de aceste hiene și lipitori criminale , ce au ADN de lucifer în ei.

  Aveți canal de telegram?

 4. FELICITARI PENTRU SETEA DE ADEVAR SI PENTRU CURAJUL CU CARE O DOVEDITI, STIMATA DOAMNA LUIZA VOLF !
  VA DORESC VIATA LUNGA SI FERICITA !

 5. Silviu Vexler este un om alb, in primul rand. In al doilea rând, acești albi nu au legătură cu evreii semiți. Sunt falși evrei. Evreii semiți arată ca arabii/palestinienii. Uitați-vă la cei care conduc guvernul israelian, majoritatea sunt albi.

  • Nu prea, Silviu Vexler arata ca si Adam Greenblatt, care nu e alb, ci jidan. La fel cu Aurel Vainer dinaintea lui Vexler.

  • Silviu Vexler nu este „un om alb”, ca, de altfel, și ceilalți jidovi ashkenazi – cum sunt, în Lume, în cuantum de 95 la sută! Ei sunt oameni galbeni: în primul rînd de oftică, pentru că nu sunt albi, și, apoi, fiindcă vin din Asia, sunt descendenți ai (k)hazarilor – un neam turco-mongol, fără nici o legătură cu iudeii așa-zis „biblici” (care nici nu mai există), fără nici o legătură cu Palestina, cu Avraam, cu Sara, Rașela, Iabob/Iacov și cu celelalte personaje din balivernele vetero-testamentare! (cf. https://www.academia.edu/44757454/Cuv%C3%A2ntul_evreu_trebuie_scos_din_uz ).
   Uitați-vă la fața lui de pitecantrop! Se dă drept ziarist, dar nu a urmat nici o facultate de ziaristică. Meritul lui este că a fost scutierul lui Aurel Vainer – alt impostor, care o vreme s-a dat drept neamț – , iar acest Vainer l-a propulsat în locul său, deși mulți jidovi au contestat propunerea de a-l înlocui pe Vainer! Chiar escrocul vamal cu dosare mușamalizate de Parchet, Maximilian Marco Katz (pe numele real Matei Marcu Katz) a fost împotriva alegerii lui Vexler!

 6. Ăștia trebuie dați afară în șuturi, puși sa ne plătească despăgubiri pentru toate dezastrele cauzate statului și națiunii române, începând cu data întrării frauduloase pe teritoriul României și terminând cu lovitura de stat din 89, jefuirea prin devalorizare, privatizare, devalizare, transformării în colonie, toate acestea cauzate de ocupația iudaica.

 7. Felicitări pentru curajul de a spune adevărul acestor alogeni pripășiți pe pământul românesc care vor cu tot dinadinsul să fie stăpânii noștrii, ai României , care folosesc mijloace diabolice să-și împlinească dorința!!! E timpul să îi punem la punct, gata , destul , până aici!! Marș la voi de unde ați venit!!!

 8. Foarte adevarat si bine punctat dar, vina ne apartine, noi, poporului roman, am permis acestor indivizi sa ajunga acolo si sa impuna legi in asa fel incit sa fim obligati sa acceptam toate aceste mizerii ale lor. Daca in continuare vom permite astfel de atacuri , acesti indivizi ne vor extermina fara sa clipeasca. Poate pare dur dar …sint capabili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *