Home / Educativ / “Cine conduce România?” Scrisoare deschisă către colegul meu de redacție, Miron Manega

“Cine conduce România?” Scrisoare deschisă către colegul meu de redacție, Miron Manega

Mihai Șerban
Incorect Politic
August 26, 2021

"Cine conduce România?" Scrisoare deschisă către colegul meu de redacție Miron Manega

Scrisoare deschisă

către colegul meu de redacție, Miron Manega,

care își încheie ultima expunere despre persecutarea „academică“

a marelui Nicolae Paulescu, cu întrebarea la care în mod oficial a răspuns și argumentat

Vasile I. Zărnescu: „Cine conduce, de fapt, România?“

 

„În curând, nu vom mai putea să gândim, să dezbatem sau să vorbim fără să fim târâți în fața judecătorilor să ne spună ce convine să gândim, să dezbatem și să vorbim“  (Tony Anatrella, Regatul lui Narcisse, 2005).

După cinci ani de luptă literară și publicistică serioasă, susținută prin mari eforturi, inevitabil am ajuns la niște concluzii zdrobitoare. La început, fiind animat de fibra curajoasă a pădurarilor din Ibănești (Jud. Mureș), dată și de sângele amestecat de secole cu frații din Gheorgheni (Jud. Harghita), când alții vorbeau în parabole nici măcar abstracte, eu m-am apucat de „CINE“ sau de (((CINE))) așa cum identifică cei mai tinerii. Fiind la comandă în România și nu numai aici, nu de azi, nu de ieri, ci de câteva secole – paranteza fanariotă fiind actul de naștere pentru teritoriul nostru, pornit de secta lui Sabbatai Tsevi, preluată mai târziu de Jacob Frank (secta Frankistă) –, am considerat că este de datoria mea să numesc comunitatea jidovească organizată și să continui munca de înțelegere și de denunț inițiată de înaintașii mei, crezând, cel puțin în faza inițială, că această metodă este alfa și omega în lupta pentru apărarea PROPRIETĂȚII spațiului geografic moștenit de la strămoși. Dar, așa cum aveam să remarc ceva mai târziu în evoluția mea intelectuală și politică, atât eu cât și înaintașii mei, prim-inițiatorii liniei de combatere a iudaismului organizat spre infiltrarea, diluarea și distrugerea colectivităților naționale europene, întru crearea dependentei și dominației despotice, greșisem atât diagnosticul, cât și concluzia. Aici a și fost momentul în care linia directoare care anima demersul meu „naționalist“ s-a prăbușit, lăsând în urmă un vid sideral.

Trebuie să recunosc un lucru absolut esențial din evoluția mea patriotică. Încă de la bun început, inițiat de oameni mult mai deștepți și mai experimentați decât mine,  în mod straniu, am resimțit că lupta intelectuală și ideologică pentru țară și popor, oricât încercam să neg sentimentul de fond, era încărcată cu ceva indescriptibil, dar cert necurat, care acționa împotriva oricărei  evoluții pozitive. Un sentiment de constantă neputință însoțea orice demers material sau imaterial inițiat pentru biruința neamului meu. Orice acțiune întreprinsă, spre sfârșitul ei, atunci când în mod normal ar fi trebuit culese roadele, se adeverea a fi doar un nou succes deconspirativ sau contra-informativ care muta implacabil într-o noua înfrângere pentru comunitatea națională care nu înțelegea CE, CINE, DE CE și CÂT de mult pierdea de fiecare dată în fața  necunoscutului agresor. Mai lacunar, orice succes aparent (de redacție, mai ales!) se finaliza printr-o înfrângere cât se poate de reală pentru națiunea și poporul meu. Legătura dintre succesul de redacție, ancheta jurnalistică propriu zis și decodificarea misivelor antiromânești, cuantificat prin gradul de deconspirare a diferitelor acțiuni antinaționale inițiate de diferitele guverne care se succedau, parcă deveneau cărbunii flăcărilor care mistuiau carcasa națională în asemenea hal încât acțiunea de rezistență se adeverea contraproductivă. Inevitabil, întrebarea DE CE? se stabilea definitiv și cerea răspuns grabnic.

Apoi, pe neașteptate, în etapa referendumului pentru familia naturală (cea mai violentă înfrângere populară din ultimele trei decenii!), a venit și ziua înțelegerii, ziua neplăcutei constatări că luptam împotriva morilor de vânt.

Sinteza marelui Karl Schmitt se poate rezuma în două cuvinte: „numește dușmanul“. Tot în două cuvinte îl putem sinteza pe Karl Marx care ne spune: „Iată dușmanul“ – Capitalul. Primul ne spune CUM și al doilea ne spune CINE. Dacă primul are virtutea de a face apel la rațiune și acțiune, chiar dacă nu spune CINE este dușmanul, Marx, care numește Capitalul și profetizează deriva acumulării (globalismul), nu este, totuși, dispus (sau nu trebuia…) să recunoască, implicit, că dialectica materialistă, în viziunea luptei de clasă – prin definiție, talmudistă! –, respingea și ducea inevitabil la anihilarea spiritualului din corpusul social (deicidul permanent), anihilând în paralel politica reală (Noul Testament), căci fără spiritual și rectitudine morală, zidurile Cetății Politice (Polis-ul lui Aristotel) se prăbușesc pavând drumul oamenilor spre inevitabila robie generalizată sau, după terminologia sectei cabalistice inițiate de Isaac Louria: Tikkoun Olam.

„Acumularea de bogăție în detrimentul națiunilor și popoarelor, prin inversarea și reinițierea certitudinilor evanghelice (Great Reset), va duce inevitabil la tirania statului global cu capitala la Ierusalim. Un regim antihristic genocidal o să se dezlănțuie peste moștenirea civilizației Eleno-Creștină“ (Pierre Hillard, Arhivele Mondialismului, 2021).

Și acum să revenim la momentul trezirii mele și la implicațiile acesteia în analiza vremurilor pe care le trăim. Prefer s-o spun din capul locului, exercițiul intelectual, care nu este doar fructul acumulării datelor diverse, se bazează în primul rând pe intensitatea instinctului propriu, pe capacitatea de structurare, articulare, mediere și, nu în ultimul rând, pe înțelegerea faptului că suntem doar niște curele de transmisie în angrenajul CONTINUITĂȚII. În definitiv, din perspectiva personală, consider că fără instinctul și experiența transmisă de generațiile trecute, inteligența rămâne un corp gelatinos plutitor în perimetrul balizat de doxă. Prin urmare, în definirea neputinței care urmează a fi prezentată, nu pot fi acuzat de formalitate, superficialitate, suficiență sau de individualism lipsit de perspectiva cronologică, sociologică sau istorică, cuplate la economia și suma dialectică a înaintașilor mei.

Domnule Miron Manega, haideți să ne înrăutățim cazul și să încercăm o analiză obiectivă, fără să încurcăm dragostea de țară, care este naționalism – adică apărarea valorilor naționale –, teritorialism și expresia continuității de neam, cu patriotismul prost înțeles, care constă în idolatria poporului de azi, devenit o populație sau o masă  informă de interese individuale și materialiste impregnate de progresism („Vrem o țară ca afară!“). În cel mai bun caz, când spunem „patriotism“, în general avem a face cu o masă dezorganizată, depolitizată, incultă, vociferând revendicări bazate pe referințe istorice sterile susținute de Regim, care nu a fost niciodată deranjat de reflexele naționaliste nestructurate sau de bătăile cu cărămida în piept de Întâi Decembrie prin satele maghiare din Transilvania. Exemplul cel mai flagrant fiind sloganurile patriotarzilor în favoarea democrației și statului de drept, când ambele sunt instituții sintetice de import imperialist, patronate vicios de Sinagogă, menite să distrugă lupta socială și politică pentru proprietatea și unitatea românilor într-o țară SUVERANĂ. O spun fără rezervă, democrația, dintotdeauna și oriunde, nu a fost nimic altceva decât paravanul după care se ascunde tirania jidovească internaționalistă! Statul de Drept (curmeziș) nu este nimic altceva decât excrescența metastazică a democrației jidovești pentru anexarea constituțională a țărilor la statul global, al cărui Drept ne spune că un nigerian, un somalez, un trădător afgan sau un jidan, introdus cu forța instanțelor internaționaliste în chiar inima României (sau măcar al televiziunii, ca Cabral, de exemplu!), dacă beneficiază de un vulgar buletin din plastic, este la fel de român ca Mihai Eminescu sau ca fiecare dintre noi înșine, români autentici, nu hibrizi?! Cât despre drepturile omului (jidovit), acesta ne spune că un sodomit care sodomizează un alt sodomit, când nu sodomizează un copil răpit de pe ulițele Deveselului (Jud. Olt), se poate căsătorii și adopta copii, uneori răpiți de stat din brațele părinților de drept pentru că aceștia se opun agendei progresisto-anale, nelăsându-și copii la orele infestate de propaganda L.G.B.T.Q. (sodomie instituționalizată) dispensate de Ministerul Adevărului, a Educației Progresiste și a Învățământului Sodomit… 

Două lovituri în plexul solar naționalist!

Prima întrebare: nu credeți că parazitismul jidovesc centenar din România are și el o cauză din moment ce amprenta Unirii este francmasonică? În 1891 horticultorul francez Marcel Benin De-Candel a observat că vița de vie din care era extras unul dintre cele mai vestite soiuri de vin din Alsacia dădea semne de boală. După o primă cercetare parțială, a ajuns la concluzia că vița era victima unei insecte numită philloxera, autorul prezumat al dezastrului. Apoi, a revenit asupra diagnosticului, descoperind că aparențele erau înșelătoare: oricât de prejudiciabilă era philloxera, nu aceasta era cauza bolii, ci vița însăși, care, anemică, lipsită de forță și fără curaj, obosită să trăiască pentru a fi exploatată, s-a lăsat invadată puțin câte puțin de infamul parazit, lăsându-și pradă prețioasa sevă miilor de sugative invitate la festin. Iată că, în același mod, preponderența trecută și actuală a jidovilor organizați, această philloxera socială, nu este cauza activă a tuturor necazurilor noastre, ci doar efectul, iar veritabila soluție la problema noastră constă în a căuta și găsi cauza inițială și nebănuită a propriei noastre degenerescențe și, găsind-o, dacă suntem în stare, s-o eliminăm! Numai astfel, vă rog să mă credeți, mai avem o șansă de însănătoșire. Atunci și numai atunci, jidovul organizat o să dispară așa cum dispar vampirii la răsăritul soarelui. Însă, chiar dacă poporul profund este în stare de revoluția anti-materialistă, ceea ce este greu de crezut în acest stadiu, ce ne facem cu burghezia mafiotă (apparatciki, copiii foștilor  membrii trădători de rang inferior ai „apparatului”) care, după așa zisa revoluție, s-a cocoțat în toate funcțiile și pozițiile privilegiate din care nici o scadență electoralistă nu este capabilă să-i mai dea jos? Știți și  dumneavoastră că jidovul are o suită întreagă de jidăniți și de jidănitori de profesie, puși să gestioneze de fațadă populația electoralizată, îngroșându-se până la morbiditate din amărăciunea și suferința românilor pe care i-ar trăda încă o mie de ani, în serviciul jidovimii organizate care a știut întotdeauna să le întrețină imoralitatea atât de producătoare de beneficii.

Ce facem cu iudaizanții bisericii, așa cum a denunțat Sf. Ioan Gură de Aur, în omiliile sale împotriva sectei jidovești (Adversus Judaeos)? Ce facem cu pseudo-ortodocșii care cred că jidovii sunt frații lor? Ce facem cu cei care cred că catedrala de un kilometru înălțime a fost sfințită cu Bergoglio L.G.B.T.-istul imigraționist ultra-Pfizer, Bartolomeu Întâiul agent C.I.A. de Constantinopol și restul suitei jidovești și protestante prezenți la evenimentul ecumenic –  ce templu este aceasta de poate găzdui atâta minciună, hoție și prostituție? Ce facem ca să scăpăm de consecințele paraziților ale căror cauze le prețuim cu atâta lăcomie? Găsiți dumneavoastră, domnule Manega, rezultatul la aceasta ecuație complexă: cum să fim tributarii unei paradigme suverane, care este posibilă numai sub dominația morală a Noului Testament, știind că cei mai buni dintre noi sunt împinși de ierarhii B.O.R. cu mii de mâini spre robia pregătită de Sinagogă? Subiectul actual de presă controlată din care se zvârcolește întreg Occidentul este victoria Talibanilor asupra organizaților teroriste globaliste finanțate de ZOG (Zionist Occupation Government). Vă dați seama că românii și chiar toți occidentalii la un loc nu le ajung talibanilor nici măcar la nivelul tălpii? Nu vă interpelează faptul că arabii musulmani, nu numai că au ținut baricada rezistenței, dar revin în forță împotriva tiraniei sioniste, în timp ce ortodocșii, care se proclamă buricul pământului, stau curmeziș de secole sub dominația poporului deicid? Ioan Slavici avea vedenii când a scris Soll și Haben, textul pe care toți au considerat necesar să-l părăsească cu grăbire, sau chiar așa era încă de atunci?

A doua întrebare: așa cum există partide cu rolul de a face opoziție politică controlată, să împiedice derapajul întrebării care omoară social sau literal: „CINE CONDUCE, DE FAPT, ROMÂNIA?!“ (căci nu trebuie numit jidovul, ci doar privit cu stupoare și teamă). Ce vă face să credeți că nu s-a introdus o biserică locală de opoziție (creștină) controlată? Ce sunt protestanții dacă nu chiar brațul armat al Vechiului Testament prost înțeles, exclusivist, rasist și răzbunător, împotriva universalismului catolic izvorât din Buna Vestire? Oare, B.O.R. nu este doar o sub-Sinagogă care mizează pe cartea opoziției spiritualicește controlate, împiedicând de la izvor fenomenul universalist mărturisit de legionari, al cărui țel suprem a fost revoluția anti-materialistă, întoarcerea la morală, la iubirea aproapelui și la unitatea de neam prin reconcilierea intimă cu Iisus Hristos? Dacă proiectul B.O.R nu a izvorât din trădarea și masacrarea legionarilor, cum explicați că s-a reușit într-atât încât foarte mulți români creștini și-au însușit propaganda postbelică anti-legionară a jidănimii și sunt anti-legionari și chiar confundă instituția B.O.R. cu casa Domnului din România?!…

Complexul de inferioritate al instituțiilor, domnule Manega, aceasta este boala de care suferă mișcarea intelectuală naționalistă. Instituția naționalismului infiltrat și denigrat a devenit capcana, așa cum ne-a prevenit excelentul Maurice Bardèche, înțelegând primul că acceptarea politică a înfrângerii din 1945, tradusă prin supunerea la Capitalul și la democrația transnațională, la drepturile omului și la legile scelerate supranaționale în favoarea unui grup etnic minoritar și eterogen – jidanii ashkenazi – în sânul tuturor națiunilor europene, o să ducă la gonflarea permanentă a narativei „holocaustului“ până la anihilarea totală a politicii, națiunilor și popoarelor. Întrebarea CINE? nu mai este de actualitate, haideți să nu ocultăm realitatea și să  recunoaștem că răspunsul a fost livrat de temerarul și curajosul Vasile I. Zărnescu, prim-rezistentul naționalist din țară persecutat de Regim la cel mai înalt nivel. Astăzi, curajul intelectual consistă în a lansa în dezbaterea publică singura întrebare care mai contează și anume: DE CE și CUM s-a ajuns aici? Rămâne grupul uman de interese și valori spirituale comune, sper să ne acordăm instrumentele în tabăra naționaliștilor până nu ne fugăresc românii pe stradă fiindcă nu acceptăm reeducarea post-națională eminesciană, din care se revendică tot mai mulți naționaliști.

Mihai Șerban, din vârful munților

 

P.S.: la apelul mai multor cititori, care și-au mărturisit lipsa de încredere în “justiția  românească”, aduc următoarele precizări.
În toate textele mele, care sunt eminamente politice, denunț orice formă de organizare sau adunare în vederea săvârșirii unor acte antinaționale împotriva românilor. Când se menționează în text “jidovi organizați”, “jidov internațional” sau alte forme la plural, bineînțeles că nu fac referire la toți jidanii din România sau din lume, ci la organizațiile sioniste care activează, așa cum am menționat în alte rânduri, împotriva intereselor tuturor persoanelor de religie iudaică în sânul tuturor națiunilor gazdă, inclusiv Palestina. Mai precis, fac referire la organizațiile comunitariste, supremasiste și exclusiviste, care impun prin intimidare și șantaj propriul cod penal împotriva adversarilor politici sau intelectuali, care doresc să trăiască alături de toți locuitorii națiunii în bună înțelegere și siguranță! Trebuie totuși să menționez o particularitate exclusiv românească. Cuvântul “evreu” nu este folosit nicăieri în lume pentru a defini populația actuală de religie iudaică! Numai în România a fost impus acest embargou semantic care, într-o oarecare măsură, neagă realitatea Noului Testament și împiedică opoziția politică și ideologică din fașă, fiind un abuz de natură evident totalitar, fapt ce dovedește că Vasile I. Zărnescu este persecutat politic, asemenea celor din etapa post-belică.

20 comments

 1. : …-„Baal, baal, baal, baal, baal, baal”: …-„Vorba lungă (fără rod), sărăcia omului!” /„Proverb Romanesc Ancestral”.

  -Dacă nu aș fi *Mesia* _ Ioan 1/1,2,5,14, …(și nu aș ști _ Ioan 2/25), …nu v-aș trimite (s-o luați de la capăt, să intrați în gestație intrauterină în pîntecele /(ovarele), mamelor voastre) să vă nașteți din nou, (să fiți evoluați), (așa cum este scris în profeții / vedeți, dacă nu sînteți orbi / dacă înțelegeți și nu sînteți orbi și surzi – morti _ Apocalipsa 3/1-3,(17-2021); _ Ioan 5/24,25,30,39; _ Isaia 6/8-13; 9/1,2,(6-„Eu sînt Acela!”), …

  totuși, ținînd cont de faptul că nu-Mi citiți mesajele (_ Ioan 1.1,2,5,14; 3/16-2021), …posibil voi fiind aceia care Mă cenzurați, iată sfatul Meu: …

  „Duceți-vă (la origini) să vă nașteți din nou” (așa cum este scris) _ Ioan 3/3-7, …și, dacă nu-Mi înțelegeți vobirea (vezi) _ Ieșirea 4/(1),10,(11-16); _ Matei 13/13-17,34,35, 19/11, …nu vă poate ajuta nici măcar Satana, (care lucrează pentru Dumnezeire) _ 1 Corinteni 5/1-5.

  -„Mesia”. -Dacă nu aflu printre voi (inclusiv și implicit printre alde „admini”), care, …nerăspunzîndu-Mi, …cel puțin aparent î-Mi sînteți potrivnici, …posibil neînțelegînd Scripturile, …vă zic (ceea ce posibil nu veți înțelege, ca fenomen implicit în incapabilitatea cerebrală, implicită în îngîmfarea prostească / animalică, in concordanță cu genetica individuală, …așa, ducîndu-vă agale zilele spre groapă, … „Ronțăind în ascuns, ca scroafa-n păpușoi!”-*Proverb Romanesc / Latinesac – Ancestral*.

  = Cu stimă.-„Mesia”: …-„Vai de voi, și de progeniturile voastre /(copilașii voștri _ Matei 19/11-14), …mai bine nu vă nășteați, …și nu mai aglomearați Planeta cu genetica voastră nefinită, în care nu poate fi împlinită Legea _ Romania 10/4.

  • Băi ”Gheorghe Moise” (-Dacă nu aș fi *Mesia* _ Ioan 1/1,2,5,14, ), pe românește, așa, MAI TACI DRACULUI DIN GURĂ, că demenți, fanatici ca tine dau foc …poporului. Beleaua este că, tu, vei ”arde” primul. Dar chiar nu ești capabil să observi că încalci toate Legile bunului simț românesc?
   Până când tot ai să tot înnebunești lumea(românească) cu aberațiile din nenorocita aia de (malefică) biblie.
   Ești genul de ”victima care naște criminalul”. Te suportă lumea sperând că te vei potoli, dar tu, nimic, nimic?!?

   Posibil ca administratorul blogului să nu aprobe/permită afișarea răspunsului(revoltat al) meu.
   Este DREPTUL LOR și-l respect.

  • : … -„Înțelegînd, (în concordanță și conformitate cu profețiile _ Ioan 5/30; 2/25), …nu vă mai postez nici un „comentariu / mesaj”;

   -„Veți fi ce ați fost (înainte de 1989) și mai mult de atît!”, potrivit vorbirii „Proverbiale Romane / Românești – Ancestrale!”.

   = „Mesia”/*Fiul Omului*, …& … -„Dacă vă veți trezi, este posibil ca fenomenul să fie în concordanță și conformitate cu profețiile, „privitor / privitoare la *Evoluție*”, …context în care „poate Mă veți căuta” (_ Isaia 55/1-11), …dacă nu cumva este implicit și se întîmplă fenomenul profetizat (_ Matei 19/11), …„bucurați-vă de plinătatea burților, (și celelalte plăceri trecătoare / căci sînt foarte trecătoare), …

   și atît cît vă permite orizontul limitat de lungul nasului, …cîtă vreme mai vă merge numele că trăiți, …care nume, încă nu v-a fost scris pe vre-un crucioi de lemn sau de piatră” (vezi) _ Apocalipsa 3/1-3,13-2021,(22), … -(Citește dacă poți pricepe): _ Ioan 8/2021,23,24,26,28,29; _ Galateni 4/4; _ Matei 11/19; 18/11; 10/34. … & … _ Luca 8/5-8,(18); 18/7,8.

   • Incorect Politic

    Nu mai spamați rubrica de comentarii cu certuri personale pe articole importante nici nu vă mirați de ce unele dispar, căci sunt prea multe și deraiază de la subiectul articolului. Mulțumesc.

   • Gheorghe vrea sa zica ca prima fiara -comunismul care a fost ranit si se va reface cu ajutorul fiarei stiintei- se va intoarce si toti i se vor inchina si vor zice “cine e mai bun decat comunismul care ne da VMU (venitul minim universal) traiasca papa si GAIA!”.

    • Sa zica in cateva randuri, cum faci dumneata!
     Forma paranormala – sa nu spun schizofrenica … nu e “de citit”, produce repulsie.
     O fi bine intentionat da’ nu e la tipografie sa-s publice operele ci intr-uin loc in care oamenii vorbesc aceeeasi limba, nu simbolistica devianta.
     ===================
     Rog si eu moderatorul/administratorul sa ne apere de atacuri psihiatrice…

     • gheorghe
      ”Forma paranormala – sa nu spun schizofrenica … nu e “de citit”,

      Aș dori, din partea ta, mai multă concizie, clarificare.
      Cei doi termeni, folosiți de tine ”paranormala” și ”schizofrenica ” introduc în gândirea celor ce citesc forme confuze:
      paranormal- Paranormalul este un termen pentru o varietate de fenomene care ies din sfera normalului. Termenul este folosit în parapsihologie și are de a face cu fenomene ca telepatia, vederea la distanță, energetica, divinația, percepția extrasenzorială, telekinezia și diverse feluri de a supraviețui după moarte ca reîncarnarea, fantomele și bântuirile.
      Termenul este folosit și pentru fenomene mai puțin spirituale, ca OZN-urile și mai multe creaturi misterioase descrise în criptozoologie. (Wikipedia)

      schizofrenica- SCHIZOFRENÍE, schizofrenii, s. f. Boală mintală cronică caracterizată prin slăbirea și destrămarea progresivă a funcțiilor psihice și prin pierderea contactului cu realitatea. – Din fr. schizophrénie.
      sursa: DEX ’09 (2009) adăugată de blaurb. acțiuni

      Dacă prima definiție se apropie de un posibil adevăr, a doua bate câmpii, cu grație.
      Medicina alopată nu acceptă decât în mică măsură, existența planurilor(nivelelor) superioare/inferioare de…existență, 1D, 2D/4D, 5D, nD. 3D, fiind planul de existență, terestru.
      Schizofrenia este începutul CLARAUDIȚIEI, dar nefiind cunoscută, este greu de înțeles, deoarece sunt percepute sunete, dincolo de percepția urechii fizice.
      ”Claraudiția (clarauz) se referă la a primi informații și mesaje prin sunet. Avem urechi care ne ajută să auzim sunetele exterioare corpului nostru, însă avem și centri energetici prin care putem auzi vocea interioară și mesajele divine. Acestui clar ii corespund chakrele urechii. Se vorbește mai rar despre ele, însă ele există. Culoarea acestor două chakre este violet-roșiatic; se află situate deasupra sprâncenelor, înspre urechi, în centrul capului”
      https://angelicsign.com/clarauditie/
      Mulțumesc pentru înțelegere
      Succes

     • avem și centri energetici prin care putem auzi vocea interioară și mesajele divine….

      Cunosc persoane. Cineva si a revenit si a recunoscut ca aceste mesaje sunt divine in masura in care demonii inca mai sunt considerati ingeri de lumina. Daca omul nu ar avea mandrie, nu ajungeam sa fim condusi de satana.

     • ”gheorghe August 28, 2021 at 2:23 pm
      Sa zica in cateva randuri, cum faci dumneata!
      Forma paranormala – sa nu spun schizofrenica … nu e “de citit”, produce repulsie.”

      :)))))))
      Apăi no, Gheorghe, iote ce te ascultă ”Forma paranormala – sa nu spun schizofrenica”. a mai postat încă un mesaj, mai lung decât tot articolul plus răspunsurile, celorlalți !!!!
      Și mai zici de…repulsie :))))
      Dacă redacția nu intervine cu un răspuns adecvat, la acele postări, sigur, există …ceva !?!
      Succes

    • Enoh August 29, 2021 at 1:13 pm
     ”avem și centri energetici prin care putem auzi vocea interioară și mesajele divine…”

     O rugăminte, aș avea la tine(voi): Nu confundați ”vocea interioară” cu ”simțirea”. Vocea interioară este vocea minții(mintea, care te…minte), a EGO-ului, spun spiritualii, iar religioșii spun….satana. MINTEA, este una din MARILE minciuni ale religiilor. ”VOCEA” spiritului este…TĂCEREA. ÎNTOTDEAUNA, când vei auzi ”vocea interioară” vei auzi de fapt, ”vocea” minții, care sare cu răspunsul ”i-al păsta, ăsta este răspunsul de care ai nevoie, pe când RĂSPUNSUL DIVIN, este acolo, în tine, permanent, dar trebuie să faci mintea, să tacă.
     În tăcere, se poate ”auzi”(simți) divinul. DIVINUL, nu are nimic în comun cu dumnezeul biblic.
     Le găsiți în Legile Kybalionului, condensat, mai explicate, noțiunile, sunt în Legile lui Zamolxe. Au mai spus-o și alții, ba chiar unii, au fost arși, pe rug.

     P.S. În atenția redacției: dacă comentariile mele, deranjează, anunțați-mă.
     Mulțumesc

     Succes

     • : … _„Ia cu pîine , (cu mare grijă, „admine de doi creițari”/*bineînțeles cenzurator*) să nu ți se aplece ca unui derbedeu sau dobitoc „nerumegător”, în context Scripturistic (_ Facerea 1/24,25), …și dacă crezi că te poți naște din nou („după ce te voi băga în pîntcelele maicătii”), …citește cu maximă atenți (copia unui mesaj din Blogul Meu): …

      Mesia / Messias / Messiah.

      luni, 30 august 2021
      _ Ieșirea /(Trimiterea / Exodul) 4/(1,10),11-16,(17); _ Romania 10/(4,14-?!!),16-2021; _ Ioan 3/3-7,(16) = “Exit the Matrix!”/_ Geneza 1/(24,25),26-31; _ 2 Pet. 3/13,(16); _ 2 Cor.5/17; ­_ Galateni 4/4; 6/15; _ Revelarea 5/1-9; 17/14; 22/13-2021; _ Romani’a 5/14; _ Ioan 1/1,2,5,11,14; _ Ioan 10/8,(9-16); 16/25.
      … _ 1 Corinteni 14/21: … _ @ [“Credinta” … (vs) … *Stiinta*]; _ 1 Tes.5/(19),20-22,

      partial implicit[e] _ Matei 13/13-15,[16,17],34,(35); _ Ioan 16/25, (coroboreaza) _ Deuteronom 18/15,18; _ Fapte 3/22; _ Matei 23/1,2,(3-15); _ Iesirea / Exodul / Trimiterea 3/14; 4/1,[10],11, 2012-2017; _ Matei [(1/18-21)/(2018-2021)]; 12/18-21; _ Ioan 7/(27,31),37-[39]; 14/1,6; 1/1,5,(11),14; 16/33; _ 1 Tesaloniceni 5/20,21; _ 2 Timotei 3/1-6,[7],(8,9: -Eu sint Acela); 4/3,4; _ Ioan 5/39; 9/39-[41]; _ Matei 5/17; _ Isaia 65/1; _ 1 Timotei 2/5,[6]; _ Isaia 52/6 _*Iata-Ma!*; _ Romani’a 5/(12),14; _ Fapte 26/23; _ Ioan 10/8,11-16; [4/(25),26; 5/39; 9/39].

      _“Credinta”, ca “notiune implicita in Scripturi” (vezi _ 2 Petru 1/[19],20 = “coroboreaza”) _ Marcu 16/16; _ Luca 16/31; _ Ioan 7/39; _ Romani’a 10/14; _ Galateni 3/8,11,22; _ 1 Timotei 1/4; _ Ev.11/3,23,24,27; _ 1 Petru 1/5; 2/1,2; _ Matei 17/20; _ Luca 17/6,

      prin “talcuire”, inseamna *Stiinta*/[_ Ioan 7/49; _ Osea 4/6; _ Romani’a 11/8-10], … adica, inseamna:

      -*Revelatie / Revelare*/”Descoperire / Lumina / Luminare” / “Vedere” / “Certitudine” / “Cunoastere”/*Intelepciune*/ “Mintuire” = *Mantuire*/{_ Romani’a 11/3-8; _ Deuteronom 29/4 … & …(_ Iuda 1/10; _ 1 Tim.4/7; 6/4,5)}; _ 2 Petru 1/5,6, *”capatata / evoluata”, implicita, genetic / cerebral* / “data inca (d)in facere in pantecele mamelor” _ Matei 19/11, “activata / activa” _ Ev.8/13; [_ Fapte 7/20-23]; _ Deuteronom 9/11-17; 10/1-5, dupa “Nasterea din Nou” (vezi) _ Ioan.3/3-7,(16); ; _ 2 Cor.5/17; ­ _ Gal.6/15; _ 2 Pet.3/13; _ Apoc.21/1;

      si, despre care (va) repet [asa cum este scris _ Fapte 3/22; 17/1,(2)-5; _ Ioan 5/(24,25),39] (coroboreaza) _ Marcu 1/15; 10/14; _ Isaia 6/(8),9,10-[13]; _ 1 Cor.6/9,10; 3/19;

      _ In contextul ca Scripturile [re]constituiesc Stiinta despre “Geneza Omului / Facerea (voastra), dupa chipul si asemanarea Noastra” (coroboreaza) _ Geneza 1/(26-30),31; 2/1,2; _ Romani’a 3/19; 10/4; _ Matei 16/13; 22/32; _ Apocalipsa 22/13,16; _ 1 Timotei 2/5,(6); _ Galateni 4/4; _ Ioan 1/1,5,14; 3/16; 8/(16,18),23,24-[29],32; 10/38; 14/10,11,

      “Codificata Ezoteric” _ Daniel (8/25,26; 9/25,26); 12/4,[9]; _ Matei 13/13-15,(34,35),[16,17]; 19/11; 22/29; _ Marcu 12/24; _ Isaia 6/8,(9-12),[13 -Eu sint Acela _ Fapte 3/22; _ Matei 23/1,2; _ Romani’a 5/14;
      _ Apocalipsa 5/1-9; 17/14; 22/13,16; _*Trimiterea, “la implinirea vremii _ Daniel 12/9,13; _ Isaia 6/(8)-13″* _ Galateni 4/4; … & … [_ Ioan 3/16; _ Matei 11/19]; _ *Trimiterea / Iesirea / Exodul* 3/14; 4/1-(10),11-[17],

      prin *Renastere*/[“Nasterea din Nou”] _ Ioan 3/3-7, fiind implicita posibilitatea *Devenirii _ Gen.1/26-31*/”Iesirii din Matricea Genetica Inferioara”/[*Exit the Matrix*/”Get out of the Matrix*] _ Geneza 1/24,25, implicit(a) “Schimbarea Legii /*Un Nou Legamant*/”O Lege Noua / O faptura Noua” (coroboreaza) _ Deuteronom 9/11-17; 10/1-5; _ Evrei 8/13; _ 2 Cor.5/17; ­ _ Gal.6/15; _ 2 Pet.3/13; _ Apoc.21/1; _ Ioan 3/3-7,(16); _ Matei 5/17; _ Ioan 4/(25),26; _ Apocalipsa 2/17; 3/12,21; 5/1-12,(13,14); 17/14; 21/7; _ Fapte 3/22; _ Matei [1/18-21]; 12/18-21; _ Ioan 3/16; 5/39; _ Isaia 65/1; 52/6 -“Gheorghe Moise _ Iata-Ma!”],

      implicita in prorocii (coroboreaza) _ Geneza 1/[24,25 = “matricea genetica inferioara”], 26-31; 2/1,2; _ Romani’a 10/4; 5/14; _ Fapte 26/23; _ Evrei 8/13; _ Isaia 9/1,2,[6];

      _ Eu, Mesia (vezi) _ Ioan 4/25,[26]; _ Matei 23/1,2, … & … [_ Romani’a 10/14 -(Cum ?!); 10/20; _ Isaia 65/1; 52/6 -“Gheorghe Moise” _ *Iata-Ma!*_ Matei 23/1,2], va zic (vezi contextul) _ 1 Cor.14/21; _ Matei 13/13-15,(34):

      -*Imparatia Mea nu este din lumea Aceasta* (coroboreaza) _ Ioan 18/36; 1/1,5,[11]-14; 10/[1-5], 8,11, 2012-2017; _ Luca 21/31, … si, nadajduiesc, in contextul _ Ioan 5/30;/[_ Isaia 6/9,10; _ Romani’a 3/19], ca, *poate, poate /[este posibil], se va gasi printre voi, macar unul *destept’at*, care aude, asculta, intelege, si doreste dialogul cu Mine* _ “Indrazniti!” _ Ioan 16/33; _ Romani’a 10/17, si lasati-Mi blogul “Public”/ *transmiteti-l*, sa fie citit *Pana la marginile Lumii* (vezi) _ Romani’a 10/[17],18-20, ca sa [va] hranesc omenirea, “[cu hrana curata _ Gen.1/29; 9/3-5]” _ Isaia 55/1,(6-8),9,[11]; _ Matei 4/4, spre “mintuire’a (cerebrala)” _ 1 Petru 2/1,2, … & … _ Romani’a 11/(3)-8; _ Deut.29/4,

      in caz contrar, vezi “pilda Roma’neasca”: -*Bagati-va mintile in Cap*/ “Luati Amin’te” /*Amin’titi-va* pilda privitor la moartea dobitoacelor in pustiu / desert’aciune, din lipsa hranei” /*iarba verde de pe camp* (coroboreaza) _ Geneza 1/24,25,[26-31]; 9/3,4; _ Matei 4/4; [7/6];

      _ Nu stiti ca “singuri va inselati avand iluzia ca sinteti destepti” (?!)/[controlati si cenzurati (?!!!) / valabil pentru “cenzuratori”] _ Romani’a 3/(10-18),19; _ Proverbe 12/1,(23); _ Iuda 1/10-16],
      si nu stiti ca *astfel*, singuri / prin faptele voastre [_ Fapte 13/(10),40], va automutilati cerebral si genetic _ 1Cor.3/20; _ Romani’a 1/21); _ 1Pet.2/1,2, (si pe copilasii vostri _ Matei 19/14; _ Marcu 10/14); _ 1 Corinteni 3/18,(19),20; _ Proverbe 8/10; 1/22,
      si, astfel, nu ajungeti la Sfarsitul Legii (coroboreaza) _ Romani’a 10/4; _ Psalmul 90/8-12; _ Ioan 11/9; 12/35,36; _ Geneza 6/3; [1/24,25]; _ 2 Pet.2/12; _ Iuda.1/10 -[16],

      pentru ca, in “inconstienta voastra iluzie a desteptaciunii”, confundati *Intelepciunea* cu “Viclenia”, [vezi “Proverbul Roman’esc”: -*Va furati singuri caciula*], slugind [_ Mat.6/24; _ Luca 6/13], doar pentru pantece (coroboreaza) _ Romani’a 16/18,[19]; [_ Matei 22/(17),21; _ Marcu 12/(14,16),17; _ Luca 20/(22,24),25]; _ Filipeni 3/19; _ Mica 2/1,2; 3/5,11; _ 2 Petru 2/1-3;

      _”Veti muri in pustiu / desert’aciune”, [potrivit starii genetice *Matrix* _ Geneza 1/24,25],

      *nemantuiti*=”nemintuiti”, adica, “fara minte” (coroboreaza) _ Geneza 1/(26-30),31; 2/1-3; _ Romani’a 11/8-10; _ 1Pet.2/1,2; _ 2Pet.2/12; _ Deut.29/4; _ Apoc.3/1, imbatranind devreme si neavand timp sa roditi (coroboreaza) _ Psalmul 90/8-10; _ Ioan 11/9; 12/35,36; _ Geneza 6/3,
      murind fara rod in voi, si ducand omenirea in ratacire (vezi) _ Isaia 9/16,
      *batjocorind ce nu cunoasteti, ca niste ‘Pomi Tomnatici’, de doua ori morti* (vezi) _ Iuda 1/10,12,13,16; _ 2 Petru 2/1-3,

      “in complicitate paralela / concomitenta”, intentionata sau neintentionata, “constienta sau inconstienta”, din *nestiinta sau prostie*, cu cei ce-si zic “Pastori, Preoti, InaltipreaSfinti si profesori – doctori in felurite Teologii si Religii” (coroboreaza) _ Matei 23/(1,2),3-10,13-15,24-28; 7/15-20; _ Isaia 3/12; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-8; _ Mica 2/(1)-3; 3/11; 7/(1)-3,
      “ca dobitoacele fara minte” _ Iuda 1/10; _ 2Pet.2/12, care, nu stiu ca “sunt de jos [_ Geneza 1/24,25]/ “sub lege [_ Gen.1/26-31]”, _ Romani’a 10/4; 3/10-18,[19]; _ Ioan 8/(21),23-29; [16/8-12,(13-15)],
      context in care, “falsa voastra credinta / asteptarile voastre” si ale intregii omeniri raman zadarnice” (coroboreaza)

      _ Iacov 1/26; [2/20]; 4/14; _ Romani’a 4/14; [5/14]; _ Ioan 1/1,14, … & … [_ 1 Corinteni 15/14,(17); _ Is.44/25; _ Is.55/1,6,7),8,9, (11) … & … (_ Matei 11/3; 12/18-21).

      … _ [Dar, trebuie sa (Ma) intrebati [-“Indrazniti!” _ Ioan 16/33], daca doriti sa cunoasteti detalii(le) despre “Cum puteti sa va nasteti din Nou” [(vezi) _ Ioan 3/3-7], …-*Indrazniti!* _ Ioan 8/32, … & … ,

      {{ poate vreti sa stiti unde este “Arca lui Noe – Epava”, sau *Chivotul Legamantului*, sau “țara Nod” _ Geneza 4/(8-10),15-17,[24-26], … sau “Mormantul Meu” _ Matei 27/60; _ Marcu 15/46; _ Ioan 19/41, sau “Taina re’venirii” / “Taina vietii si a mortii” / “Invierea dintre cei morti” _ Ioan 20/9,
      sau poate vreti *destainuirea “Fecioriei Mamei Mele – Maria” _ Matei 1/18-21; _ Romani’a 8/29,(30), precum si “infierea de catre Faraon”* _ Iesirea / Trimiterea / Exodul 2/(2),7-10; _ Ioan 1/1,14; 21/21-24; _ Matei 12/18-21, … sau “Taina lui Mos Craciun”, … sau “Cum identificati cele *12 Semintii ale lui D-zeu*” (vezi) _ Geneza 49/(1),28-[31]; _ Iesirea / Exodul 28/1; _ Matei 19/28,(30); 20/16; [22/14]; _ Ioan 1/1,2,(5,11),14; _ Luca 22/30; _ Fapte 26/7, …{sau orice altceva},

      … & … – *Unde este “FIARA”* _ Apocalipsa 13/1-17,[18] }} / Toata Scriptura _ Dan.12/4,9,[13]; _ Isaia 6/8,(9-12),[13]; 9/1,2,[6]; _ Apoc.5/1-9; 17/14; 22/13; _ Ioan 7/37-39; _ Isaia 55/1,(6-8),9,[11],

      in caz contrar ramaneti si muriti ca (niste) robi(i) nestiintei / “nemintuiti / fara minte” _ Ioan 7/49; _ Osea 4/6, “ratacind in pustiu, neafland Calea Ingusta si Poarta Stramta” _ Matei 7/13,14; 22/29; _ Marcu 12/24, cu iluzia ca stiti cate ceva _ 1 Timotei 4/7; 6/(3)-5, [“vai de copilasii vostri” _ Mat.19/14 ], (adica),

      morti in “Matrix” / “starea genetica inferioara” (coroboreaza)_ Geneza 1/24,25; _ Isaia 6/8,(9-12),13-“Eu sint acela” … & … _ Ioan 4/(25),26; 5/24,25,(39); 10/8,11, 2012-2017; 1/1,(5),14;
      … & …[_ Geneza 7/(1,10),12,17, (21),22; _ Romani’a 5/(12,13),14],

      “ca mortii, …morti”, adica, …”Fara sa (Ma) vedeti, si fara sa (Ma) auziti” (vezi) _ Apocalipsa 3/1; _ Ecleziastul 9/5; _ 1 Ioan 5/12, …[*nelegiuiti _ Romani’a 10/4*, ca “morti[i], morti “cu gura inchisa”/*muti* (vezi) _ Iov.15/5; _ Is.56/10; _ 1 Petru 2/15; _ Ioan 8/26-[29],

      _”Cautati-Ma, cata vreme sint Aproape” (vezi) _ Isaia 55/(1),6-8,[9],11; _ Ioan 8/21,23,24,[26]-29; 9/39,[40,41]; _ 1 Corinteni 14/21;

      _”Lepadati falsa credinta, [sau ceea ce in mod eronat ati inteles a fi credinta]” (vezi) _ 2 Tesaloniceni 2/(1)-4, inclusiv si implicit “indepartati-va de aceia care va duc in ratacire, in privinta intelegerii Scripturilor” _ Isaia 9/16; _ 1 Tes.5/20-22, *Cartea fiind pecetluita* (vezi) _ Daniel 12/4,(9),

      “pana la Mine” (vezi / coroboreaza) _ Ioan 4/25,(26); 1/1,(5),14; 3/16; _ Apocalipsa 5/1-9; _ Ioan 10/8-10; _ Matei 7/15-(20); 23/(1,2),13-15,24-28,

      … [“pana in ziua de Astazi” _ Romani’a 11/(3)-8; _ Deuteronom 29/4; _ Ev.3/7,13,15],

      toti fiind falsi “Pastori / Preoti, Inaltipreasfinti, Teologi si toata pleiada de Profesori in felurite Religii / Teologii, care, nu fac altceva decat, [ca]:

      -“Va grabesc caderea in Groapa / Gropi” (vezi) _ 2 Timotei 3/1-6,(7),[8,9 _”Eu sint Acela”]; 4/3,4; _ Matei 15/14; _ Luca 6/39; _ Romani’a 3/10-18,[19]; _ Ioan 16/[8]-12, … & … [_ Ioan 9/4,5; 11/9; 12/35,36; _ Iacov 4/14; _ Geneza 6/3; _ Psalmul 90/10];

      _*Am multe de zis despre voi si de osandit in voi; dar Cel ce M-a trimis este adevarat; si Eu, ce am auzit de la El, aceea spun lumii.* (vezi) _ Ioan.8/26;

      _*Mai am sa va spun multe lucruri, dar acum nu le puteti purta./[pentru ca sinteti in “Matrix”, (si), refuzati sa ascultati de Mine _ Fapte 3/22; _ Matei 1/18-21; 12/18-21; 17/(1),2-5; _ Romani’a 10/17]* (vezi) _ Ioan.16/12;

      _*Eu sint Acela* (vezi) _ Ioan 10/8,11, 2012-2017; 1/1,5,14; 3/16,[19]; 4/25,[26]; 5/(24,25),39; 9/[4,5],39,[40,41]; 16/25; _ Romani’a 16/25; _ Isaia 21/11,2012-16,(2017).

      _ Daca nu (Ma) ascultati /[(repet)_ Fapte 3/22; _ Matei 1/18-21; 17/1,(2-4),5; 12/18-21; _ Romani’a 10/(16),17], si /[sau], daca nu-Mi intelegeti vorbirea (vezi) _ Iesirea / Exodul / Trimiterea 3/14; 4/(1-10),11, 2012-2017,

      nu aveti decat “sa va faceti niste ziduri din pietre, si /[sau], sculpturi din pietre desenate si vopsite / picturi pe lemne / scanduri, si pe ziduri la care sa va rugati si /[sau], *sa plangeti* / sa invocati “rugaciuni”, si sa cereti implinirea dorintelor” /*rugaciunilor voastre* catre “Dumnezei Straini / Necunoscuti”, caci voi /[aveti “rugaciuni” _ Isa.44/9-20,(25)], nu aveti “rugaminti” / *Ruga’Mintii* voastre (vezi ?!/ citeste / coroboreaza) _ Fapt.17/23-31; _Romani’a 3/(10-18),19; _ Ioan.16/(8-11),12; _ Hab.2/18;

      _ Prin “Renastere / Nasterea din Nou” _ Ioan 1/14; 3/3-7,16, *Eu / Mesia*, …[ “Uns(ul) / Ales(ul) _ Matei 1/18-21; 12/18-21; 17/(1),[2-4],5; 20/16; 22/14; _ Luca 23/35, am reusit / “am biruit” (vezi) _ Apocalipsa 5/(1-4),5,(6-12), sa mananc din Rodul Pomului din Mijlocul Gradinii / Pomul Vietii /”Pomul Cunostintei Binelui si Raiului” (coroboreaza) _ Geneza 2/(8),9,[16,17]; _ Romani’a 5/14; _ Apocalipsa 3/12; 2/10,17; 6/2; 14/14, [*valabile si pentru alti posibil intimati / pretendenti sa primeasca “cununa” (care nu se tem de moarte* _ Iacov 1/12; _ Apoc.12/1 )]” (coroboreaza) _ Geneza 2/1,8,9,16,17; _ Matei 16/25; _ Marcu 8/35; _ Luca 9/24; 17/33; _ Geneza 3/5-8; _ Matei 22/26; _ Marcu 14/22,

      relevant, [relevant si implicit] “contextul Implinirii Fagaduintei”/[_ Deut.18/15,18; _ Fapte 3/22; _ Ioan 3/16], respectiv “Re’venirea / Descoperirea in VIITOR”/*la implinirea vremii* (coroboreaza) _ Daniel 12/4,(9); _ Galateni 4/4; _ 1 Timotei 2/5,(6); _ Isaia 6/8,[9-12],13; 9/1,2,(6); _ Ioan 4/25,26; _ Apocalipsa 1/(1,2),8; 5/1-9; 22/13,16; _ Daniel 8/25,26; 9/25,26, ceea ce *talcuit*, inseamna ca acum “am implinit”/ s-au implinit cele

      *saizeci si doua de saptamani*, … [adica], am varsta de 62 ani,

      la care am ajuns in starea de a fi deposedat de resursele de intretinere [de catre ce-i ce-si zic nemeritat “magistrati /judecatori, procurori si politisti, primari, secretari si alti derbedei din categorii similare de administrare / dregatorie, guvernanti si parlamentari, etc.”], (respectiv), care M-au deposedat abuziv de toate resursele materiale necesare unui trai decent /[nu am ce manca de la o zi la alta] (vezi) _ Isaia 53/1-7], de catre “Derbedeii inscaunati fara criterii de selectie in dregatoriile Poporului Roman / Romaniei” _ Daniel 11/14; _ Isaia 1/21,23; 3/12; 9/16; 63/18,19; _ Romani’a 3/10-18,[19]; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-8; _ Mica 2/1,2; 3/11; 7/1-4;

      _ Prin “Nasterea din Nou” _ Ioan 3/3-7, “este implicita materializarea genetica si cerebrala a fenomenului cunostintei / cunoasterii / stiintei”/[_ 1 Petru 2/1,2,(15)],

      in care este implicita destainuirea, relevarea / intelegerea / descoperirea Tainei lui D-zeu _ Geneza 2/[8,9],16,17; 3/[1-4],5-8,22; _ Apocalipsa 1/1; 10/7; _ Matei 24/14; _ Romani’a 5/14; 10/4; _ Matei 12/18-[21]; _ Isaia 53/11;

      – Despre “necredinta / nestiinta”, relevat[a] in proroci[i] (vezi / coroboreaza) _ Ioan 7/49; _ Osea 4/6; _ 1 Timotei 6/20; _ 1 Petru 2/1,2; _ Ioan 4/25; _ Luca 18/8; _ Matei 22/29; _ Luca 24/25-[27],(45 -?!!).

      _ In rezumat, … -*Scripturile, [re]constituiesc stiinta, “codificata ezoteric”* (coroboreaza) _ Daniel 12/4,[9]; _ Ioan 7/49, prin “vorbirea in pilde” _ Matei 13/13-15,[34],(35); 7/[15],16-20; _ Ioan 16/25, privitor la *Inceputul si Sfarsitul Creatiei Omului, dupa chipul si asemanarea Noastra* (vezi) _ Geneza 1/[26-31]; 2/1; _ Romani’a 10/4,

      [acum, in vremea de pe urma _ Daniel 12/(1),9,[13]; _ Galateni 4/4], dupa Sfarsitul Calendarului Mayas -21.12.2012, fiind “Timpul / Vremea / Inceputul Noii Ere Astrale” (coroboreaza) _ Ioan 1/1,[5],14; _ Revelatia / Apocalipsa 1/1,(5); 5/1-9; _ Daniel 12/9,[13],3,10, 1; _ Isaia 6/[8],9,10-[13]; 9/1,2,[6]; _ 1 Tim.2/5,[6]; _ Isaia 52/5,[6];

      -In _ Ioan 7/49, …([fiind vorba despre Legea Facerii Omului _ Geneza 1/26-28,[29-31, (prorociile fiind conditionate)], respectiv “implicit conditionand” Sfarsitul / Savarsirea / Implinirea Legii Facerii Omului _ Romani’a 10/4; _ Matei 24/14]), implicit

      fiind definita moartea din pricina nestiintei, nevederii si neintelegerii / “necunoasterii Adevarului”* _ Isaia 6/8-12; _ Ioan 1/1,14; 14/1,6, “credinta / stiinta, venind in urma Auzirii Cuvantului Meu” _ Faptele Ap.3/22; _ Matei 12/18-21; _ Gen.7/22,[23]; _ Romani’a [5/14]; 10/17; _ Faptele Ap.26/23; _ 1 Tim.2/5,[6]; _ Isaia 53/[1-10],11; _ Ioan 9/[4,5],39;

      – Cei ce-si zic “pastori si preoti” din toate “bisericile si religiile din lume, se ratacesc”, [inclusiv si implicit cei inscaunati in “dregatoriile popoarelor”] _ Matei 15/14; _ Luca 6/39, si manipuleaza omenirea, prin misticism / “nestiinta”/ “minciuna” _ 1 Tim.6/4,5; 4/7; _ 2 Timotei 3/1-6,(7),8,9; 4/3,4; _ 1 Petru 2/15,

      asa cum este scris in prorocii ([_ 2 Petru 2/1-3; _ Romani’a 16/18; 3/(10-18),19; _ Filipeni 3/19; _ Mica 3/(1-4),5; _ Matei 23/1,2,[3-10],13-15,24-28; {22/29}; _ 2 Tim.3/1-6,[7],8,9; 4/3,4; _ Luca 24/25]),

      fiind implicita “neputinta cerebrala, implicit[a] genetic[a]” _ Matei 19/11; _ Marcu 12/24; _ Romani’a 8/29;

      _*In fond*, notiunea “credinta”, netalcuita, “contine in mod implicit, fenomenul acceptarii unor ipoteze neverificate / neverificabile”, toti /[toate bisericile si religiile] “fortand si incercand falsa demonstratie a presupusei “credinte”, prin “datini / porunci omenesti”/”basme si povesti lumesti si babesti” (coroboreaza) _ 1 Timotei 6/4,5; _ Iuda 1/10-16; – 1 Timotei 4/7], “invataturi de datini omenesti / ritualuri / traditii, definite si implicite [pr]in notiunea *misticism*, condamnate de proroci(i), urmand sa le desfiintez [(coroboreaza) _ Luca 13/7; _ Matei 7/15-20; _ Ioan 8/32; 10/8,11-16]”, asa cum este scris (coroboreaza) _ Marcu 7/6-9; _ Isaia 1/10-16; 29/10-13,[14]; _ Ioan 4/25; _ Luca 18/8.

      _ Este scris in proroci[i] si despre “traditii / datini” = *ritualuri*, care au fost transmise potrivit _ Ev.1/1; _ 2 Petru 1/(19),[20],21, dar acestea [*ritualurile* =”traditiile / datinile”], trebuiesc decodate / talcuite, relevat in _ Ioan 1/14; 4/25; 7/37; _ Isaia 9/1,2,[6]; _ Fapte 3/22; _ 1 Petru 2/1,2,(15); _ Matei 12/18-21; 17/1-[5], … + … 5/17;

      -Dar, este posibil sa fiu mai greu inteles [(vezi) _ Iesirea / Trimiterea / Exodul 4/(1)-10, (11, 2012-2017)]; _ Matei 11/19; 19/11, cuvantul “dat” insemnand talcuit “primit / daruit genetic, inca din facere in pantecele mamelor” _ Romani’a 8/[29],30, … + … _ Daniel 12/[13],1,3,10 … + … _ Ioan 10/(1-5),8,(11,2012-2017).

      _ Revedeti cu mare, Mare, foarte MARE ATENTIE, prorocii[le] / Biblia / Scripturile, care in fond si in fapt “Vorbesc despre Viitor”, [si], “Nu despre Trecut”, asa cum au lasat sa se inţeleaga cei care au falsificat Scripturile, pentru a putea controla si manipila omenirea (coroboreaza) _ Isaia 6/8,[9-12],13; 8/20; 9/1,2,[6]; _ Romani’a 10/[14-?!!],16,[17-20]; _ 1 Petru 2/9; _ 2 Petru 1/19; _ Luca 12/32; _ Ioan 8/32.

      _ Multe dintre “evenimente / fapte” [din viitor, adica din “contemporaneitate”], s-au derulat culminand, aproximativ “la 3 ani dupa _ Fapte 7/20-23”,
      respectiv in perioada 1995-1998, coincidente cu perioada in care “Vanga Vanghelia a facut previziuni despre Mine si Romani’a”; _ Vedeti cateva detalii prin “google – com” (care Mi-au desfiintat contul din “google+”, si canalul “mesia55” / youtube – com), …si in pagina: …

      ,

      *previziunile fiind insusite / arestate de al’de S.S., dupa 1996, fiind minitorizat si concomitent “batjocorit in toate imprejurarile”, filmat(e) cu camere ascunse, in fostul Meu domiciliu / apartament din *Iacov*/”B’rai’la” [implicite _ Is.65/9 ; 6/8-13; 9/1,2,(6); _ Num.24/17 ; _ Apocalipsa 5/1-12; _ Matei 12/18-21], … din

      str. B’rai’lei, nr.18, et.2, Ap.57, potrivit actului “Buletin de Identitate”, neschimbat nici la ora actuala /(posibil eliminat teoretic)/ scos din Evidenta Populatiei de catre Politia Comunitara Secreta din Iacov / Braila, in cardasie cu ( Primarul si Secretarul) Chirita George Fanel, si, Sterian Alexandru, care posibil au primit “Ordin(e) Secret(e)” in acest sens, implicita “izolarea” prin “Deposedarea de resursele minime de trai” [(chiar si acum la *24 Martie 2018*, data editarii acestei paranteze, avand mai multe suprafate de pamant arabil, de 3,54 ha + 2019 mp, teren arabil ocupate abuziv de perioade de timp intre ~ 10 -25 ani, de catre “altii / alte societati”, cu complicitatea celor doi functionari ai Primariei Ianca [si altii],
      iar, la solicitarea de despagubiri, functionarii invocand “Refuzul ordonat de sefi / Functionari, factori de decizie din Bucuresti / Romania”)], si “amenintari oficiale” cu “Punerea sub Interdictie Judecatoreasca”, daca mai indraznesc sa apelez la “[in]Justitia din Romania”, dupa ce “[le]-am descoperit doar o mica parte din Faptele Penale”/ abuzuri’le privitor la “Actele si Faptele Penale de Administratie Locala”, in cardasie cu falsi judectori, procurori, politisti si alti complici de la “nivelurile superioare ale Administratiei judetului Braila”,

      in prorocii, evidentiate astfel (coroboreaza) _ Ioan 1/1,5,[11],14; 3/[16],19; 7/24-27; _ Luca 24/25-27; _ Isaia 53/1-7, … + … _ Matei 13/57; _ Marcu 6/4; _ Ioan 1/1; 4/44; 10/20; 20/9; 8/42,43,[44]-47; _ Matei 11/19; _ Luca 18/8; 8/5-8,(15-18); _ Ioan 8/32.

      _ “Eu sunt Alfa si Omega” /[A si W]/ *Mielul*, “Domnul Domnilor si Imparatul Imparatilor” (vezi) _ Apocalipsa 22/13; 5/1-9; 17/14; _ Ioan 1/1,2,5,14; 4/(25),26; 5/39; 10/8-16; 8/21,23,24,26-29; 16/8-11,[12]; _ Matei 11/19; _ Luca 18/8.

      = Cu stima. – Mesia (coroborează) _ Ioan 1/1,5,[11],14; 3/16,[19]; 4/25,[26]; 5/39; _ Matei 1/18-21; 12/18-21; _ Isaia 42/1-6; _ Luca 2/8,15-19; _ 1 Timotei 2/5,[6]; _ Matei 17/1,[2-4],5; _ Romani’a 10/14 – Cum ?!!!,

      vezi “Numele Meu Cel Nou potrivit Revelaţiei / Apocalipsa lui Ioan” (coroboreaza) _ Isaia 65/1; 52/6 _”Iata-Ma!” – Gheorghe Moise _ Biruitorul Intunericului /[*Biruitorul Balaurului – Misticismul _ Romani’a 11/3-5*]; _ Apoc.2/17; 3/12; 5/[1]-9; _ Fapte 4/12; _ Filipeni 2/[6]-8,[9]; _ Romani’a 5/14; _ Fapte 26/23; _ Romani’a 1/1-14,[15]; 10/[16],2017-2020; _ Iesirea / Trimiterea / Exodul 4/1,[10],11, 2012-2017; _ Luca 24/25,[26],27,(45 _ Inţelegeţi ? _ Matei 19/11; _ Romani’a 8/29.

      _*Eu am venit in Numele Tatalui Meu, si nu Ma primiti; daca va veni un altul, in numele lui insusi, pe acela i-l veti primi.* (vezi) _ Ioan.5/43; 3/16; 9/39; 12/18-21; _ Iesirea / Trimiterea / Exodul 4/1,(10), 2012-2017, … (coroboreaza) _ Ioan 5/39-41,[43],44-47; 10/8,11, 2012-2017,(24),25-30,33-38;

      _ Dacă auziţi, “răspundeţi-[Mi] Astăzi” (vezi) _ Luca 8/5-8,[15]; _ Evrei 3/7,13,[15], căci mîine s-ar putea să [va] fie tîrziu (vezi) _ Ioan 12/35,36; 11/9; 9/4,[5]; 8/21,23-29,32; 16/33; _ Iacov 4/14; _ Geneza 6/3; _ Psalmul 90/10; _ Isaia 55/[1],6-9,[10],11, …(vezi detalii in paginile):

      _ http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com ,

      _ https://www.facebook.com/gheorghe.moise.96 … “acest cont facebook”, fiindu-Mi blocat, respectiv subtilizat / furat, [nu mai pot posta mesaje], de catre cei ce controleaza “comunicatiile electronice / internet, telefonie, etc” /[“hackerii S.S.”]/(yahoo; gmail / google+; youtube; facebook), …dar daca cineva doreste, poate incerca sa posteze comentarii, si voi incerca sa raspund; [_ Am mai postat unele raspunsuri la unele intrebari, dar [Mi-]au fost sterse].

      *posibil si probabil cenzurat de către cei care iubesc întunericul /[“ascunzisurile”]* (coroborează) _ 1 Cor.3/19,20; _ Mica 2/1-3; _ Isaia 10/1-3; _ Ioan 3/[16],19; _ Fapte 13/[10],40; _ Matei 6/10, [„precum în Cer şi pe Pămînt”, sau „Ca-n Cer” / “Can’Cer’ul Lumii”], în Cer fiind [încă] întuneric / noapte / „lumina pe care ziceţi că o aveţi /[o vedeţi], este iluzorie”, şi, presupun că „[Astronomii]/ Astronomia” poate să vă confirme, dacă veţi asculta de cei ce citesc în stele [şi de “ghicitori”] (coroborează) _ Geneza 1/14-18; _ Ioan 1/1-14,[15-18]; 9/4,[5],39-41; 13/30; _ Isaia 21/11-16,[2017]; 9/1,2,[6],

      „cenzuratori, al căror Dumnezeu este pîntecele nesătul” (coroborează) _ Isaia 9/15-17; _ Romani’a 16/18; _ Filipeni 3/19, [şi, care-şi zic S.S. – “Servicii Secrete / Cia & Mossad şi alţii (Dss & Dst & Avo & Mi5-6), alias Sri”] (coroborează) _ Ioan 3/[16],19; _ Mica 3/5,[6-12]; _ Iuda 1/10-16; _ Romani’a 1/28-32;11/3-5,[7],8; _ Daniel 11/14,

      batjocoritorii dregătoriilor Poporului Meu, *mînă-n mînă şi cu cei care-şi zic:

      preoţi, pastori, dascăli, fericiţi, preafericiţi, sfinţi / înalţipreasfinţi, învăţători şi profesori teologi* [aşa cum este scris] (coroborează) _ Isaia 9/16; _ Ieremia 5/31; _ Mica 3/11; 7/3; _ Matei 23/1,2,[3-10],13-15,24-28, in complicitate cu cei ce-şi zic:

      politicieni / parlamentari, guvernanţi, judecători, procurori /„guvernanţi şi magistraţi”, care „[toţi] jură strîmb”, [pe ce nu cunosc / Cartea fiind pecetluită” (coroborează) _ Daniel 12/4,9; _ Marcu 7/6-9; _ Isaia 29/10-16 ], „jura ţinînd mîna pe Biblie” /[–auzi cum î-şi zic ?!: -„guvernanţi şi magistraţi (?!!!)”/„guvernarea si păstoritul lor fiind strîmbe la fel ca mintea /[minţile], şi jurămintele lor”],

      care au făcut şi continuă să facă Poporul Roman şi Romania de rîsul şi batjocura lumii (vezi prorociile / coroborează) _ Isaia 1/21,23; 3/12; 6/[8]-12,[13]; 9/[15],16; 63/18,19; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-5,8; _ Mica 2/1,2; 3/11; 7/[1],2-4; _ Matei 7/15-20; _ Ioan 10/20; 8/21,23-29; 7/26.

      _ Gasiti cateva detalii suplimentare in subiectul: …

      vineri, 20 noiembrie 2020
      Revelarea 22/13,(19),2020,2021; _ Romani’a 10/18,(19),2020,2021; _ Matei 11/19; 12/18,(19),2020,2021; _ 2Petru 1/(16,17),19,2020,2021; … & … @[** … & … & … & … “1955m …20 Noe’mbrie 2020”]

      _ Tare mult M-as bucura “sa rumegaţi mesajele Mele / hrana curata / iarba verde de pe camp” (coroboreaza) _ Geneza 1/29; 9/[2],3-5; _ Matei 4/4; 13/13-15,34, (implicite) _ Ioan 2/25; 5/30, totusi (vezi) _ 2 Petru 3/9, “ramane de vazut, daca sinteti din Turma Mica /[Ramasiţa _ Romani’a 11/(3)-5]”; _ Ioan 10/[1-5], 8, 11, 2012-2017; _ Matei 5/17 (adica 2017); 13/16,17,[34],35, implicit [(vezi) _ Ioan 2/25]; _ Iesirea / Exodul / Trimiterea 4/1-(10), 11, 2012-2017 /[ ramanand sa inteleg “daca Fratele Meu Aaron este in mijlocul vostru”]; _ Ioan 5/30; 16/25; _ Romani’a 16/25; _ Coloseni 1/26; … & …

      _(P.S. -Editare / 31 August 2021): …
      -Cei care se cred „dinozauri planetari”, (în contextul Profețiilor / Scripturilor), …adică „cei care Mă cenzurează” (coroborează) _ Daniel 11/14; _ Ioan 1/(1,2,5),11,(14); _ Romania 11/3-7, …neînțelegînd profețiile (_ Isaia 55/1-11), …implicit faptul că „dinozaurii vor fi dispăruți, din HIstoria Omenirii” (_ Ieșirea 20/4,5), …

      începînd de azi 31 August 2021, Mi-au blocat și contul _ facebook.com/gheorghe.moise.3114, …după ce în urmă cu mai mulți ani de zile Mi-au blocat contul _ facebook/gheorghe.moise.96 , …
      ”neștiind că prin faptele lor, precum Goliat, este posibil să atragă din Cer, pietrele din tărbaca lui David (Eu fiind Ra-Daci-na” _ Apocalipsa 5/1-9; 17/14; 22/13-2021), …„care pietre / pietricele, pot fi mai mititele sau de sute de ori *14M* tone diametru”, …adică, …să nu ajungi „un mare cimitir planetar, cum au pre-văzut unii vorbitori despre Dumnezeire!” _ 2 Petru 1/19-2021.

 2. Am dat peste niste documente ale initiatilor cabalisti aia mari si doua zile nu am putut sa dorm cand am vazut ce au cap si cat de bine respecta guvernul mondial strategia, adevarul e ca am plans. se intoarce comunismul cu evul mediu si ramanem cca 1.8-2mld pe planeta.
  DE CE? – pt ca pot, au adunat toti banii din lume, ei sunt adimintratori de averi ai tuturori regilor si imparatilor de 5000 de ani. De aceea Hristos ii numeste MAMONA. Cine face pact cu capitalul face cu MAMONA, isi vinde sufletul si pe ale celor condusi pana la ultima generatie. Acum vor nationaliza tot si se va implini promisiunea lor cu satana, ca vor avea in proprietate toata planeta si toate averile neamurilor, cei ramasi vor fi sclavi pecetluiti.
  CUM S_A AJUNS AICI? – prin crearea de cluburi de invatati, au aparut universitatile cabalist iluministe, au facut ordinul iezuit ca armata de vrajitori si criminali care fac tot ce vedeti acum in lume si au ridicat china la putere pt ca China a un stat anticristic, au facut sistemul piramidal masonic de obediente si din el au scos cadre supuse si spalate pe creier care au ocupat toate posturile din stat….azi statele au conduceri satanice si se vede….
  CREMATORIILE SUNT PREGATITE PT 6 miliarde. Uitati-va la satanistul Arafat ce fericit e ca are armata cu care sa ne vaccineze.
  Daca vrem sa scapam trebuie urgent sa iesim din toate tratatele internationale, sa expulzam toti tradatorii, impreuna cu cei care au facut imprumuturi pe 100 de ani peste capul poporului. Aceste imprumuturi au fost planificate dinainte pentru a ajunge pe mainile mafiei lor ca sa cumpere toate pamanturile, pafdurile si apele, in toate tarile e fenomenul asta…de aia zice la Apocalipsa ca pamantul nu v-a mai da nicun fel de road, foamete, totul va fi impregnat de blestemul satanei
  Armata si securitatea au tradat poporul, au pus toti botul la parteneriate si joint “venceruri”, afaceri si terenuri, acum joaca cum le dicteaza de afara aia cu grade mai mari

 3. ARE TOTALĂ DREPTATE MIHAI ȘERBAN. CÎND TĂVĂLUGUL VA FI GATA VĂ VA LUA PE TOȚI

  • Pana una alta, se autoinjecteaza, idiotii , total si cu sarg !
   Ca-s autodestructivi, ai uitat ?
   HAHAHAAAAAAAAAAAAAA!

   DECI TAVALUGUL II VA LUA PE EI, MAI INTAI !

   NOI POATE SCAPAM !

   ODER?

   • Într-adevăr, faptul că în israel se practică injectarea totală și „în formă continuată” este o enigmă colosală ! Ce i-o fi apucat, chiar cu această ocazie …?

  • … sa fie o legatura, nu numai logica, intre generatorul de la CERN si SARSCOV2?
   SUNT CONVINS CA, INCA NU AU GASIT SOLUTIA FRANELOR LA VITEZA LUMINII, DECI EXTINCTIA RASEI UMANE VA INTARZIA…

 4. Superba si apocaliptica nominalizare a dusmanului : Karl Schmitt va admira din mormant !
  Muntele Magic de pe care perorati, V-a ajutat cu adevarat sa uniti viii cu mortii, spre a descifra loviturile de ieri si de azi ,date de demoni, in plexul solar nationalist !

  Sper in acordurile instrumentelor nationalistilor spre a reintregi si incorda spiritele intru lupta suprema ce se va da fara mila , intr-un viitor foarte apropiat !

  De fapt lupta a inceput !

 5. Nu despartiti ZOG de trupa de elita a cabalistior luciferici- imperiulu londonez si elvetian- e ca si cum am vrea sa ne batem cu oglinda.
  FIARA are mai multe capete.

 6. E greu de schimbat “o iota” din ce scrie cu distinctie, noblete si sinceritate Dl. Serban!
  Demonstratie exacta, completa, clara si care reflecta realitatea!
  Bravo – dar sa nu va asteptati sa fie multi care cunosc si pricep datele din prezentarea Dumneavoastra, din nefericire…
  Si aici sintem o mana de oameni – nu toti in Tara…
  Eu mai am nadejde in Biserica Ortodoxa, cu toata alunecarea, caderea, moliciunea tolewranrta fata de erezii aratate…
  In rest, cata vreme asteptam altii si “de sus” sa vina vreun fel de …. nu stiu cum vedeti o rezolvare pasnica… asteptam degeaba – o sa ne omoare perversii astia iudaizati.
  Amintiti-va: NU SE FACE COMPROMIS fiindca e TRADARE!

  Repet – nu e loc de discutii, nu ai cu cine negocia – glontu’ si streangu, coasa si toporu!
  Astea au ramas singurele posibilitati de aparare, chiar daca politicile de pe net le considera instigare la ceva rau – sint sansa supravietuirii celor care apara CREATIA.
  “Ei” au “spatele” asigurat de forte inarmate – acolo sint prea multi idioti si sint condujsi de psihopati catre genocidul propriului popor – daca aveam arme ar fi condusa Tara cu respectul dat de frica, nu cu dusmanie si aroganta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.