Home / Chestiunea Jidănească / Scrisoare deschisă adresată lui Alexandru Florian, directorul Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România “Elie Wiesel”

Scrisoare deschisă adresată lui Alexandru Florian, directorul Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România “Elie Wiesel”

Vasilică Militaru
Incorect Politic
Iunie 28, 2021

    

 

Domnului Alexandru Florian,

Directorul Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România Elie Wiesel

                                                                                              

Domnule director, 

 

Un Comunicat al I.N.S.H.R. „E.W.“ anunțăMarți, 29 iunie 2021(,) este o zi dedicată ceremoniilor de comemorare din cimitirele evreiești din Iași, Podu Iloaiei și Târgu Frumos. Reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, Guvernului, Administrației centrale și locale, ai Corpului diplomatic, ai comunității evreiești din Iași și ai societății civile vor transmite mesaje și vor depune coroane în memoria victimelor“.

Acest Comunicat menționează în mod fals, cităm: „moartea a peste 13.000 dintre ei, copii, bătrâni, femei sau bărbați, ne amintesc de una dintre cele mai întunecare (sic) (corect: „întunecate“ – n.n.) perioade din istoria orașului“ și „Iașiul a fost, deopotrivă, locul unde au apărut organizaţii politice antisemite (…), dar și locul în care trăiau circa 35.000 de evrei“. Aceste cifre avansate de I.N.S.H.R. „E.W.“ sunt false și demontate de datele statistice ale Institutului Central de Statistică. În realitate, în Iași trăiau la acea dată numai 33.135 de evrei, iar din aprilie 1941 până în mai 1942 au dispărut din Iași numai 3.468 de evrei.

Asociația NEAMUL ROMÂNESC vă prezintă studiul intitulat: Pogromul de la Iași între legendă falsificată și adevăr istoric.

Anul acesta se împlinesc 80 de ani de la acele evenimente în care unii evrei din Iași au fost uciși în curtea Chesturii de Poliție și pe unele străzi ale capitalei Moldovei. Două grupuri numeroase de evrei au fost îmbarcate în „trenurile morții“ cu destinația Podul Iloaiei și Călărași.

Aceste fapte petrecute în apropierea frontului Războiului de Eliberare spre Est sunt cunoscute în istorie ca „Pogromul de la Iași“. Pogromul din 29-30 iunie, încheiat, practic, în 6 iulie prin sosirea trenului la Călărași, constituie un eveniment nefericit din etapa războiului, început prin Ultimatumul U.R.S.S., din 26 iunie 1940, și necesită o analiză atentă, pentru a releva adevărul.

Cu toate aceste păreri de rău pentru faptele comise în acele zile, ca „români și ne-români“ – cum spune Beniuc –, avem obligația să contribuim la descoperirea adevărului.

În acest sens, am efectuat studiul în privința numărului victimelor Pogromului de la Iași. Plecând de la ideea că Raportul Final al Comisiei Internaționale „Elie Wiesel“ nu este decât un document de lucru, un Raport preliminar ca bază de pornire pentru studiul „Holocaustului din România“, am descoperit că se vehiculează un evantai de cifre aberante de victime ale „pogromului de la Iași“, care pornește de la „câteva mii“, crescând la „5.000 pînă la 6.000“, la „8000“, „cel puțin 12.000“, „peste 12.000“, „peste 13.000“, „14.850“ și ajungând la „cca.15.000“ de evrei uciși“ și, apoi, o scădere bruscă la „peste 13.000“ de victime etalate public de directorul I.N.S.H.R. „E.W.“ Desigur că nici una dintre aceste cifre nu are vreo acoperire documentară și nu există nici un fel de probe care să le susțină.

Am comparat datele recensământului din aprilie 1941, realizat cu 2 luni înainte de evenimente din Iași analizate, cu cele ale recensământului efectuat de Centrala Evreilor din România, cu sprijinul Institutului Central de Statistică, în luna mai a anului 1942, la aproape un an după Pogrom. Rezultatul unui calcul elementar a stabilit faptul că între 37.474 de evrei recenzați în aprilie 1941 și 34.006 evrei recenzați în mai 1942, la nivelul întregului județ Iași se deduce o diferență de exact 3.468 evrei dispăruți.

Cei 3.468 de evrei constituie numărul real maxim și de necontestat al tuturor victimelor pogromului de la Iași.

Domnul profesor univ. dr. în istorie Viorel Achim vă poate confirma aceste date prezentate.

O statistică a evreilor uciși în diferitele faze ale pogromului ne dezvăluie: 2 evrei în 26 iunie 1941, 6 evrei în noaptea de 27-28 iunie în cartierul Abator, 6 evrei în pădurea Cârlig, com. Copou, 500 de evrei în ziua de 29 iunie 1941 și 50 de evrei pe 30 iunie 1941. Adăugăm și decedații din cele două „trenuri ale morții“: 1.519 (trenul cu destinația Călărași) și 1.198 (trenul cu destinația Podul Iloaiei), rezultând un total de 2.717 de evrei morți.

Doar în bombardamentul anglo-american din 04.04.1944 contra Bucureștiului – deși nu era obiectiv militar – au fost uciși peste 2.800 de civili, dar lor nu li se face vreo comemorare și, mai mult, aviatorilor inamici uciși de Aviația și Antiaeriana noastă li s-a ridicat monument în Parcul Cișmigiu!

Conform documentelor existente până la această dată, emise de autoritățile române de la acea vreme, totalul general al evreilor decedați în evenimentele din iunie 1941 este de 3.281 de evrei, victime ale „Pogromului de la Iași“.

În speranța restabilirii adevărului istoric cu privire la acele evenimente din existența comunității evreiești ieșene, dar și pentru ceilalți locuitori ai orașului Iași, aveți datoria morală și răspunderea instituțională să stopați dezinformarea cu date false a opiniei publice românești, precum cele cuprinse în comunicatul I.N.S.H.R. „E.W.“ (cf. https://www.inshr-ew.ro/comemorare-80-ani-pogrom-iasi/ ).

 

Cu considerație,

Vasilică Militaru,

Președintele Asociației Neamul Românesc,

ing. dipl. și licențiat în teologie

 

21 comments

 1. Felicitari pentru eforturile pe cere le faceti pentru a “restabili” adevarul privind numarul evreilor cazuti victime in perioade tulburi de istorie, dar este de dorit sa cunoastem si cauzele unor rafueli cu comunitatea evreiasca! de la Iasi care a fost acuzata ca ar fi semnalat Armatei Sovietice -inamicul Romaniei – obiectivele care TREBUIAU sa fie bombardate!

  Desigur ca legal trebuia ca toti, dar absolut toti , cei care s-au dat cu inamicul Roamaniei sa fie judecati si condamnati conform legilor din timp de razboi de catre TRIBUNALUL MILITAR! si nu sa devina victimele unr persoane pornite pe “razbunare”!

  Eu astept si studii despre numarul cetatenilor de origine romana si de alte etnii cazute victime celor care au cooperat cu trupele sovietice care au invadat Basarabia, pamant romanesc, dar si cu victimele prigoanei comuniste condusa de “minoritarii” sositi pe tancuirle sovietice si instalati la carma Romaniei!

  POATE AVETI TOTUSI CURAJUL SA COORDONATI ACTIUNI DE AMPLOARE PENTRU A OBLIGA “PARLAMENTUL ROMANIEI” SA ADOPTE CAT MAI URGENT O LEGE CARE SA CONDAMNE DUR SI “ANTIROMANISMUL”!

  Ar fi bine ca STATUL ROMAN, pentru justitie si echitate, sa ceara Israelului ca sa permita acordarea cetateniei israeliene unui numar de cetateni de ORIGINE ROMANA egal cu al evreilor care au avut si au cetatenia romana! dublata de o legislatie fara echivoc care sa permita cetatenilor de origine romana care au capatat si cetatenia israeliana, sa ocupe functii de decizie in structurile politico administrative ale Statului Evreu!

  • DRAGA STERIE,

   AFISEAZA MUSAI FILMUL DE MAI JOS SAU MACAR PORTIUNEA IN CARE STOENESCU FACE COMENTARIUL ASUPRA FILMULUI DESPRE EVREII CARE AU ACTIONAT ALATURI DE RUSI , PURTAND STEAUA GALBENA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   FALSIFICATORII CU SISTEM AI ISTORIEI SE COMPORTA DE PARCA HITLER AR FI EXISTAT INTAI SI NUuuuuuuuuuuuuuuuuu CRIMINALII BOLSEVICI SI COMUNISMUL LOR ! remarca istoricul german ERNST NOLTE, DEZGUSTAT !
   SI NU NUMAI EL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   ALTFEL NU IESE POSTURA DE ETERNA AUTOVICTIMIZARE A EVREILOR CARE NU AU ATACAT NICIODATA PE NIMENI – OARE DECE ROMANII AU CONTRAATACAT , NU SE SPUNE !???????????????

   ASTA NU ESTE ISTORIE STIINTIFICA BAZATA PE FAPTE OBIECTIVE !
   TREBUIE SA MENTIONEZI SI FAPTELE ACELOR EVREI – FILMATI ! _ CARE S-AU ALATURAT RUSILOR SI AU ATACAT ROMANII, SPRE A-I ARUNCA IN GROPILE COMUNE INCA EXISTENTE IN ZONA MENTIONATA !!!

   STIATI CA IN ARHIVELE NOASTRE EXISTA UN FILM FACUT DE ARMATA ROMANA,LA ELIBERAREA CHISINAULUI IN 1941 DE CATRE ARMATA ROMANA, CU FAPTASII MACELULUI ASUPRA ROMANILOR , COMUNISTII EVREI , ALATURATI ARMATEI SOVIETICE SPRE A MACELARI ROMANII , MULTI DINTRE COMUNISTII EVREI PURTAND STEAUA GALBENA – FIIND COMUNISTI EXTREM DE MANDRI DE ETNIA LOR !???? PE CARE O AFISAU EMFATIC ???
   DESPRE GROPILE COMUNE PLINE DE ROMANI, IN ACEA ZONA, ROMANI UCISI IN MASA DE ARMATA SOVIETICA ,CU ACESTI SIMPATIZANTI EVREI, NU VORBESTE NIMENI SI NICI DESPRE CINE ERAU ACESTI COMUNISTI – UNII DINTRE EI, CU STEAUA GALBENA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   INTREBATI-L PE ISTORICUL ROMAN ALEX MIHAI STOENESCU CACI O ZICE PE YOU TUBE FOARTE PE SLEAU AICI , EL CERE AMBELE PARTI SI CRIMELE AMBELOR PARTI, SPRE A FI EXAMINATE SI LUATE IN CALCUL, NU DOAR RAZBUNAREA ROMANILOR ASUPRA CRIMINALILOR BOLSHEVICI – VEDETI AICI DISCUTIA CINSTITA A CELEBRULUI ISTORIC :

   pe la minutul 9 – :

   AMERICANII AU VRUT TRANSILVANIA PENTRU MAGHIARI
   95,885 views
   Oct 3, 2020
   https://www.youtube.com/watch?v=JUgAqJRvpHw

   M-AM SATURAT SA AUD DOAR ISTORIE CU CRIME IN SENS UNIC , CA ASA VOR UNII CRIMINALI SA SE SCRIE EA !

   • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    @ Caroline Gunderode Este interesant ce spune istoricul Alex Mihai Stoenescu dar este și deplorabil. Bine că toți șmecherii ăștia și-au ținut casetele acasă, în loc să fi invadat internetul cu acele imagini. Le-au ținut ca să primească bani pe ele. Cu câtă sfială vorbește despre Pogromul săvârșit de niște evrei comuniști săvârșit asupra unor români: violențe, masacre și gropi comune. Și asta s-a întâmplat începând cu iunie 1940!!!

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Virgil Ciuca Este interesantă ultima parte. Și eu mi-am pus problema să cer cetățenie israliană și să o ceară încă vreo 400.000 de români. Să vedem dacă Israelul este pregătit să ne primească acolo. România a fost obligată să primească evrei refugiați după cruntele pogromuri din Galiția. Refuzul a fost denumit antisemitism. Cum se va numi refuzul Israelului de a ne acorda cetățenie israeliană?

 2. : … -Invitatii la dialog public, necenzurat si puneti-le cateva intrebari / transmiteti-le intrebarile Mele, astfel: …

  -1) Daca „ei” au (o) patrie / tara (?!), si care are este numele Patriei lor / Tarii lor (?!), …si, daca pot sa raspunda si sa clarifice (cam) ce cauta „ei” prin Romania ?
  -2) Care este natiunea in care s-au nascut si de care zic ei ca apartin ?
  -3) Care este Numele Dumnezeului lor si unde sălășuiește (?), cum poate fi contactat ?
  -4) Daca acepta Scripturile / Biblia in „credinta lor”, si daca cred ca pot sa stea cu demnitate in dilog in contextul Re”Venirii lui *Mesia* …& …Descoperirii / Revelarii Tainei lui Dumnezeu _ Revelarea 1/1 …& …_ Apocalipsa 10/7ș
  -5) Cand au inventat I.N.S.H.R. „E.W.“, au facut un referendum National Romanesc pentru a intreba Poporul Meu Roman, daca este de acord (?!!!), sau cumva au luat-o pe scurtatura mâna-n mâna cu colaborationistii vanzatori si tradatori ai Patriei Mele / Țara Romania.
  -5) Sa spuna public „el si toti ai lor”, daca inteleg ceva, cumva din ”mesajul Meu”, …urmatorul: …

  : … -Poporul Roman este din neam de D-zeu, cum este scris in Profetiile Ancestrale, implicita conformitatea cu dorinta lui “Mihai Eminescu: …

  _”Ce-ţi doresc Eu ţie, dulce Romanie,
  Tara Mea de glorii, ţara Mea de dor, …(.)
  La trecutu-ţi Mare, mare VIITOR!”,
  cu corespondent in profetii (iata) _ Faptele Apostolilor 17/28,29, …in detaliu: …
  “dupa cum au zis si unii din poetii vostri: -“Suntem din neamul Lui…” … & … “Astfel, dar, fiindca suntem de neam din Dumnezeu, …(.)”, … & … _ 1 Petru 2/9,10,(15,16), …dar, mai trebuie putina rabdare;

  -Alte detalii, implicite in “datinile date / transmise” Poporului Roman, pe care le-am transmis intrun “mesaj” catre d-l parlamentar “Daniel Catalin Zamfir”, care ‘a zis’: …
  -“FIECARE CU AI LUI”, (referindu-se in special la “baciul cel Francean”, …iata copia: …

  : … @ [*FIECARE CU AI LUI*]: …

  : … -„Curata marsavie / golanie”, savarsita de „niste derbedei” _ Daniel 11/14, …in concordanta si cu profetia implicita in „Traditiile Poporului Roman”/”Balada Pastorului cel Bun -Miorita”, privitor la fapte si evenimente din viitor / contemporaneitate:

  „La Sfarsitul Erei astrale Soarele in Constelatia Pesti” _ 2 Cronici 18/(33),34, …co’incidenta ~ cu Sfarsitul Calendarului May’An 21.12.2012, …(in detaliu),

  -*La apus de Soare, …
  ‘Marii’ (alde SS) se vorbira si se sfatuira, …
  (Bacii, cel Francean, si cel Ungurean, la care s-au alaturat in haita si cei Austro-Germano-Americano-PambucCIAn, …{vezi „pilda” _ Matei 24/28}), …

  Cum sa Mi-l omoare ce cel „Roman”/*Moldo-Vlaho-Transilvan*,
  Ca-i mai ortoman,
  Are oi mai multe,
  Mandre si cornute,
  Si cai invatati,
  Si caini mai barbati,
  Pe-un picior de plai
  Pe-o gura de Rai, (.)
  Pe malurile Istrului,
  {In arealul Moesia / Gradina Eden, spre „Rasarit” _ Geneza / Facerea 2/8,(9-14),
  Unde, inca de la Facere’a Lumii _ Geneza / Facerea 1/1-26,
  D-zeu a asezat Omul, facut dupa chipul si asemanarea Noastra (_ Geneza 1/26-31),
  Ca s-o lucreze si s-o pazeasca _ Geneza / Facerea 2/15-17;

  -Da! … Dar, …din pricina vanzatorilor si tradatorilor „Imperiului Roman”/”Neamul Romanesc si Țara Romania”, …inclusiv si implicit Basa’Rabi’a /(talcuit): -“Tatal Intelepciunii”, …
  Poporul Tau Roman / Cel Sfant _ Isaia 6/8,(9-12),13 _ Roman’ia, …

  _ Isaia 63/18,19: …
  -*18. Poporul Tau cel Sfant, n-a stapanit tara decat putina vreme; Vrajmasii nostri au calcat in picioare locasul Tau cel Sfant;
  19. Am ajuns ca un popor pe care niciodata nu l-ai carmuit Tu, si peste care niciodata nu s-a chemat Numele Tau.*, …

  -Totusi nu te teme Turma Mica _ Luca 12/32; _ Isaia 6/8,(9-12),[13 – RAMASITA Imperiului Roman _ Romani’a 11/3-8].

  = Cu stima. –*Fiul Omului / Mesia / Mielul* _ Matei 11/19 /{_ Galateni 4/4}; _ Matei 18/11; 10/34 -“Mare ATENTIE!” … & … -“Omul” _ Ioan 19/5; _ Fapte 3/(17-2021),22; _ Ioan 4/25,[26]; _ Matei 1/18-2021; 12/18-2021; _ Luca 2/8,15-19; _ Romani’a 8/29; _ 1 Timotei 2/5,[6]; _ Matei 17/1,[2-4],5; _ Isaia 65/1; 52/6 _ „Biruitorul Balaurului – Misticismul” _ Ioan 7/49; _ Osea 4/6-12, …*Iată-Mă!* (vezi implicite) _ Apocalipsa 2/17; 3/12; _ Fapte 4/12; _ Filiu’peni 2/6-9; _ Romani’a 5/14; _ Fapte 26/23; _ Romani’a 10/4,(16),17-2021; _ Iesirea / Trimiterea 4/(1,10),11-16; _ Luca 24/25-27,45, …(detalii in pagina):

  _ http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com ,

  posibil si probabil cenzurat de către cei care iubesc întunericul (coroborează) _ Ioan 3/[16],17-2021; _ Matei 6/10, [„precum în Cer şi pe Pămînt”, sau „Ca-n Cer’ul Lumii”], în Cer fiind [încă] întuneric / noapte / „lumina pe care ziceţi că o aveţi /[o vedeţi] este iluzorie” [şi, presupun că „Astronomia poate să vă confirme, dacă veţi asculta de cei ce citesc în stele [“şi de ghicitori – pilda” ] /(coroborează) _ Geneza 1/14-18; _ Ioan 1/1-14,[15-18]; 9/4,[5],39-41; 13/30; _ Isaia 2021/11-16; 9/1,2,[6- Eu sint Acela!];

  _ Ioan 8/32: …-*32. veti cunoaste Adevarul, si Adevarul va va face slobozi.*, … & …

  …”eliberati din priponul nestiintei, prostiei, necunostintei” _ Ioan 7/49; _ Osea 4/6-10, …inclusiv si implicit eliberati din priponul „prostia” fiind implicita in Misticism / Superstitii (coroboreaza) _ Osea 4/6-12; _ Isaia 29/10-13,[14- “Urmeaza!”, …daca veti asculta de Mine _ Fapte 3/16,(17-2021),22; 17/23].

  · Răspunde si confirma daca ai primit „acest comentariu”, draga *incorectpolitic.com*.

  • Firește că primim comentariile dvs., deosebite ca de fiecare dată.

   • : …-Va multumesc mult, cu multa stima si deosebita consideratiune. = Cu stima. -„Mesia”.

   • : … Iata copia unui „mesaj / comentariu” la postarea cu subiectul * Suntem ROMA? * din pagina „presupusului” d-n profesor Ion COJA; … & … -*Da!*

    : … -Poate este cumva cuiva de folos, “copia unui mesaj” transmis prin Blog, si Facebook, …pentru a intelege [_ Daniel 12/(4),9], …ca “Suntem Roma” _ Roma’nia 1/14,15; 10/4,(14-?!!!),16,(17),18,(19),2020,2021. … & … -Iata copia “mesajului”: …

    : … @ [“Un prieten Mi-a zis: – Iubesc BRAILA”]; …- Raspunsul Meu: …- Este foarte bine ca iubiti *Braila*, …ca si Mine;

    _ Ar fi frumos / bine, daca ati vedea videoclipul -“Rai din Baragan” al lui Tudor Gheorghe {_ Veti intelege cum se adevereste “Proverbul Roman’esc”: -*Gura pacatosului Adevar graieste*, … (iata): …

    https://www.youtube.com/watch?v=qhqSrC4Xmtc ;

    – Revenind la implicitul proverb Romanesc: -*Vor vedea orbii Braila*, …acesta fiind in fond “o parabola”/*o pilda* {[reveland Ortodocs’oro’iginalitatea Ancestrala a Latinitatii Scripturilor, pastrate in principiu (si) prin “traditiile / ritualurile Romanesti”, din care fac parte in mod implicit si “pildele / Proverbele Romanesti”, in contextul faptului ca: …

    profetiile / prorociile, vorbesc despre fapte si evenimente din viitor, din aceasta vreme’a de pe urma /”indepartata” (coroboreaza)

    _ Daniel 12/(4),9; _ Fapte 3/(17-2021),22; _ Matei 13/13-15,(16,17),34,35:

    -*13. De aceea le vorbesc in pilde, pentru ca ei, macar ca vad, nu vad, si macar ca aud, nu aud, nici nu inteleg.
    14. Si cu privire la ei se implineste prorocia, care zice: -“Veti auzi cu urechile voastre, si nu veti intelege, veti privi cu ochii vostri, si nu veti vedea.
    15. Caci inima acestui popor s-a impietrit; au ajuns tari de urechi, si-au inchis ochii, ca nu cumva sa vada cu ochii, sa auda cu urechile, sa inteleaga cu inima, sa se intoarca la Dumnezeu, si sa-i vindec.”
    16. Dar ferice de ochii vostri ca vad, si de urechile voastre ca aud!
    17. Adevarat va spun ca multi proroci si oameni neprihaniti au dorit sa vada lucrurile pe care le vedeti voi, si nu le-au vazut, si sa auda lucrurile pe care le auziti voi, si nu le-au auzit.*], …coroborat cu …
    _ Matei 13/35: …-*35. ca sa se implineasca ce fusese vestit prin prorocul care zice: -“Voi vorbi in pilde, voi spune lucruri ascunse de la facerea lumii.”*, …implicit, despre: …

    -“Orbii care vor vedea, carora li se vor deschide ochii, care adica urmand implinirea pildei / proverbului: …-*Vor vedea orbii Braila* (asa cum este scris / vedeti ?!!) , …

    _ Ioan 10/2020,2021:

    *20. Multi dintre ei ziceau: -“Are drac, este nebun, de ce-L ascultati?”
    21. Altii ziceau: -“Cuvintele acestea nu sunt cuvinte de indracit, poate un drac sa deschida ochii orbilor?”*, …

    toate acestea, pentru ca iata, valabil pentru intreaga omenire / *Orbii, …[“de pe intreaga Planeta (citeste) _ Isaia 55/1,(6-8),9-11]”, …vor vedea Braila*,

    {[Q-?]: -Cum adica ?!], …adica, pentru ca “vor cauta sa afle unde este “Raiul”, …si, cand vor incepe sa vada, vor intelege ca “rai”-ul este in *B’rai’la*, aici implicit _ Ioan 1/1,2, 5, 14, …si, iar “implicit” faptul ca: …

    – Daca *Rai’ul* este pr’in *B’rai’la*, trebuie inteles in mod implicit si faptul ca *Mesia* se afla tot pr’in *Braila*, cel despre care este scris asa [vezi) _ Isaia 6/8,(9-12),[13 -*Poporul Acesta / Romania*]: …
    -*8. Am auzit glasul Domnului, intreband: “Pe cine sa trimit si cine va merge pentru Noe?” Eu am raspuns: -“Iata-Ma, trimite-Ma!”
    9. El a zis atunci: “Du-te si spune poporului acestuia: “Intruna veti auzi, si nu veti intelege, intruna veti vedea, si nu veti pricepe!”
    10. Impietreste inima acestui popor, fa-l tare de urechi si astupa-i ochii, ca sa nu vada cu ochii, sa n-auda cu urechile, sa nu inteleaga cu inima, sa nu se intoarca la Mine, si sa nu fie tamaduit.”
    11. Si, Eu am intrebat: -“Pana cand, Doamne?” El a raspuns: -“Pana cand vor ramane cetatile pustii si lipsite de locuitori, pana cand nu va mai fi nimeni in case, si tara va fi pustiita de tot;
    12. Pana va indeparta Domnul pe oameni, si tara va ajunge un mare pustiu.
    13. Si chiar a zecea parte de va mai ramane din locuitori, vor fi nimiciti si ei la randul lor. Dar, dupa cum terebintul si stejarul isi pastreaza butucul din *Ra’Daci’na*, cand sunt taiati, tot asa o Samanta Sfanta se va naste iarasi din poporul acesta – Romanesc”/[_ Roman’ia 10/4,(14-?!!!),16,[17],18,(19),2020,2021].

    {{-*P.S. – Mai aveam mult’e de scris despre “Vatican’ul”, dublicitar in vorbire: -*Ubi et Orbi*, in “Latineste”, – versus portul “Chipei” / chipiul de alta traditie mistica, …adica, in viclenia lor “joaca la doua capete”/[“crezand ca poate / ca pot pacali omenirea”, si zicand ca “slugesc /[*pentru pantece* _ Romani’a 16/18], …la doi stapani, fara sa fie descoperiti” (asa cum este scris / iata): …
    -*Nicio sluga nu poate sluji la doi stapani, caci sau va uri pe unul, si va iubi pe celalalt sau va tine numai la unul, si va nesocoti pe celalalt. Nu puteti sluji lui Dumnezeu si lui Mamona.”_ Luca 16/13, …implicit’e _ Daniel 11/14; _ Isaia 29/10-13,(14); _ Ioan 1/14; _ Romani’a 5/14.}}.

    = Cu stima. -“Mesia”/[“Omul” _ Ioan 19/55m]/”Inselatorul Acela” _ Ioan 4/(25),26; 5/(24,25),39; 10/8,(9-16); 16/8-11,[12]; _ Matei 27/63-66; _ Ioan 16/25,(33); _ Romani’a 16/25,26; _ Coloseni 1/25,26.

   • : … @(*Vlad Voicu June 28, 2021 at 5:52 pm -„comentariile deosebite ca de fiecare dată.*)
    ….
    _ Matei 13/13-17,34,35: …
    -*13. De aceea le vorbesc in pilde, pentru ca ei, macar ca vad, nu vad, si macar ca aud, nu aud, nici nu inteleg.

    14. Si cu privire la ei se implineste prorocia lui Isaia, care zice: “Veti auzi cu urechile voastre, si nu veti intelege; veti privi cu ochii vostri, si nu veti vedea.

    15. Caci inima acestui popor s-a impietrit; au ajuns tari de urechi, si-au inchis ochii, ca nu cumva sa vada cu ochii, sa auda cu urechile, sa inteleaga cu inima, sa se intoarca la Dumnezeu, si sa-i vindec.”

    16. Dar ferice de ochii vostri ca vad; si de urechile voastre ca aud!

    17. Adevarat va spun ca multi proroci si oameni neprihaniti au dorit sa vada lucrurile pe care le vedeti voi, si nu le-au vazut; si sa auda lucrurile pe care le auziti voi, si nu le-au auzit.

    34. Isus a spus noroadelor toate aceste lucruri in pilde; si nu le vorbea deloc fara pilda,

    35. ca sa se implineasca ce fusese vestit prin prorocul care zice: “Voi vorbi in pilde, voi spune lucruri ascunse de la facerea lumii.”*,

    _ Ioan 7/26,38-40,45,46: …
    -*Si totusi iata ca vorbeste pe fata, si ei nu-I zic nimic! Nu cumva, in adevar, cei mai mari vor fi cunoscut ca El este Hristosul?

    -38. Cine crede in Mine, din inima lui vor curge rauri de apa vie, cum zice Scriptura.”

    39. Spunea cuvintele acestea despre Duhul pe care aveau sa-L primeasca cei ce vor crede in El. Caci Duhul Sfant inca nu fusese dat, fiindca Isus nu fusese inca proslavit.

    40. Unii din norod, cand au auzit aceste cuvinte, ziceau: “Acesta este cu adevarat Prorocul.”

    44. Unii din ei voiau sa-L prinda; dar nimeni n-a pus mana pe El.

    45. Aprozii s-au intors deci la preotii cei mai de seama si la farisei. Si acestia le-au zis: “De ce nu L-ati adus?”

    46. Aprozii au raspuns: “Niciodata n-a vorbit vreun om ca Omul acesta.”*

    _ Ioan 9/29-33: …
    -*29. Stim ca Dumnezeu a vorbit lui Moise, dar Acesta nu stim de unde este.”

    30. “Aici este mirarea”, le-a raspuns omul acela, “ca voi nu stiti de unde este, si totusi El mi-a deschis ochii.

    31. Stim ca Dumnezeu n-asculta pe pacatosi; ci, daca este cineva temator de Dumnezeu si face voia Lui, pe acela il asculta.

    32. De cand este lumea, nu s-a auzit sa fi deschis cineva ochii unui orb din nastere.

    33. Daca Omul acesta n-ar veni de la Dumnezeu, n-ar putea face nimic.”*

    _ Ieșirea / Trimiterea 4/(1,10),11-16: …
    -*1. Moise a raspuns si a zis: “Iata ca n-au sa Ma creada, nici n-au sa asculte de glasul Meu. Ci vor zice: -“Nu ti S-a aratat Domnul!”

    10. Moise a zis Domnului: “Ah! Doamne, eu nu sunt un om cu vorbirea usoara, si cusurul acesta nu-i nici de ieri, nici de alaltaieri, nici macar de cand vorbesti Tu robului Tau, caci vorba si limba-mi este incurcata.”

    11. Domnul i-a zis: “Cine a facut gura omului? Si cine face pe om mut sau surd, cu vedere sau orb? Oare nu Eu, Domnul?

    12. Du-te, dar; Eu voi fi cu gura ta si te voi invata ce vei avea de spus.”

    13. Moise a zis: “Ah! Doamne, trimite pe cine vei vrea sa trimiti.”

    14. Atunci Domnul S-a maniat pe Moise si a zis: “Nu-i oare acolo fratele tau, Aaron, levitul? Stiu ca el vorbeste usor. Iata ca el insusi vine inaintea ta; si, cand te va vedea, se va bucura in inima lui.

    15. Tu ii vei vorbi si vei pune cuvintele in gura lui; si Eu voi fi cu gura ta si cu gura lui; si va voi invata ce veti avea de facut.

    16. El va vorbi poporului pentru tine, iti va sluji drept gura, si tu vei tine pentru el locul lui Dumnezeu.*

    = Cu stimă. -„Mesia” _ Ioan 4/25,(26); 5/39; -„Fiul Omului” _ Fapte 3/16-2021,22; _ Galateni 4/4; _ Matei 11/19; 18/11; 5/17; 1/18-2021; 12/18-2021; 10/34; -„Un Înșelător!” _ Matei 24/4,11,24; -„Înșelătorul Acela!” _ Matei 27/63-66; _ Fapte 17/23-31, … & … _ Romania 5/14; _ Fapte 26/23; _ Romania 10/4,(14- Cum ?!!!),16-2021.

 3. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Un articol în care Cornel Dan Niculae explică foarte multe lucruri. https://ioncoja.ro/adevaratele-pensii-nesimtite/

  • : … -In pagina d-lui Profesor ION COJA, am postat mai multa vreme sub idul „1955m”, …
   (codificare _ Ioan 19/5 (m-Mesia) -„Iata OMUL!”, asa cum a zis Pilat -Domnul Imperiului Roman al Romaniei, care Mi-a pus Cununa de Spini din Aur, in Cap … & … _ Matei 27/63-66), …
   dupa care am renuntat pentru a nu-i crea probleme, intelegand ca este supravegheat ca si „Colonelul (rtg.) Vasile I. Zărnescu”, …
   de catre niste cenzuratori bine platiti, prin *I.N.S.H.R. „E.W.“*, sau invers, …oricum „alias SeReI”.

   = Cu stima. -„Mesia”.

  • : …-Suparandu-Ma pe „presupusul” d-n Profesor Ion COJA, pentru ca „nu raspundea / nu reactiona in nici un fel la mesajele Mele”, …am vorbit un pic mai nervos printr-un „mesaj” …(aferent postarii: …
   * Atac la B.O.R.? *, …la care „a reactionat”, …Eu respectandu-Mi promisiunea de a inceta dialogul in pagina „ioncoja.ro”; …-Iata copia „mesajului”: …

   1955m 17 aprilie 2021 la 9:33 pm – Raspunde
   : … @ [*Nota redacției – Exagerează autorul textului atunci când afirmă că Biserica a cedat în fața autorităților. A recomanda vaccinarea nu este un gest de slăbiciune, ci de conformare la normalitate, atâta vreme cât nu există obligația de a te vaccina. Majoritatea medicilor de familie recomandă vaccinarea, enoriașii au toată libertatea să decidă fiecare ce face. Nu este acesta un subiect pe care B.O.R. să-și afirme „independența”. Nu intra în atribuțiile duhovnicești.*]

   _[Q-?]: -„Mai draga, *Nota redacției*”, …va rog {[daca nu esteti in conexiune „69” cu cei despre care este scris in profetii (vezi / coroboreaza) _ Matei 23/2-34; _ Romani’a 16/18]}, …
   sa-Mi raspundeti, la intrebarea: …

   -Care este legatura logica si utila (evolutiei umanitatii) intre „atributiile duhovnicesti in care sint implicite misticismul si superstitiile” (vezi) _ 1 Timotei 4/7; 6/3-5; _ 2 Petru 2/1-3; _ 2 Timotei 3/1-9; 4/3,4, …

   si, … *Adevar*, (vezi profetiile despre viitor / aceasta vreme indepartata) _ Daniel 12/9; _ Osea 4/6-14, …

   caci, daca veti refuza dialogul cu Mine (coroboreaza) _ Fapte 3/(17-2021),22; _ Ioan 4/(25),26; 5/39; 8/2021-29; 10/8; 16/8-11, …

   veti muri fara rod in voi, ca balariiile /[ca neghina, ca stuful sau ca pulamida in lanul de grau, care nu hranesc omenirea, adica, ca niste mincinosi fara minte _ Deuteronom 29/4, blestemati _ Ioan 7/49, frumos imbracati ca niste maracini _ Mica 7/1-4] (vezi) _ Matei 7/15,(16-20), si care neraspunzandu-Mi, nu intelegeti ce insemna _ Daniel 11/14, avand iluzia ca sinteti destepti (vezi) _ Revelarea / Apocalipsa 3/(17-2021),22,

   care, …chiar daca credti ca sinteti „dinozauri planetari” (sau d’in card’asie), care i-Mi cenzurati corespondenta, si nu-Mi raspundeti si, sau nu lasati „Cuvantul Meu” / mesajele Mele sa ajunga pana la marginile lumii (vezi) _ Romani’a 10/(17),18-2021, …veti muri ca [niste pacoste]/ un fel de balarii in lanul de grau care faceti umbra pamantului degeaba: …-„Va trebuie multa minte ( _ Deuteronom 29/4) ca sa puteti intelege, ca faptele voastre vorbesc despre voi, …faptele voastre fiind (un raspuns / o reactie), implicite in gene’tica, voastra involuata _ Geneza 1/24,25, …care traiti doar pentru „maca, maca si caca, caca”, …dar, sigur Ma tem ca nu-Mi veti intelege vorbirea care vrand sa ca hranesc cu margaritare, pe care nu le puteti mesteca si rumega (neavand dantura potrivita, respectiv potrivita cu genetica voastra), veti voi sa va intoarceti sa Ma rupeti /[„Vai de capetele voastre si de copilasii vostri”] _ Matei (4/4); 7/6.

   P.S.: … Pe alde B.O.R. hraniti-i si ajutati-i sa se impopotoneze cu felurie patrahire si tingire pe capatani, si incur’ajati-i sa (va) afume (toata lumea) cu tamaie si sa va faca rost de cat mai multe moaste / hoituri descarnate de viermi, pe care le pupati special in coccis, …[fiindca acolo gasiti resorbita, tainica putere adormita a Dumnezeirii, …in lipsa cocoselului, pe care nu-l mai puteti pupa, fiindca l-au mancat viermii _ Marcu 9/43-50], …

   si, in plus sa va bage la spovedanie, cu capetele sub poala / sub patrahire, sa le povestiti greselile voastre, caci „ei e aghiotantii lui D-zeu”, care va pot pune niste „pile la iertarea pacatelor”, adica „la Dracul Cel ales de Mine cu care sa va infratiti, potrivit Proverbului Romanesc: …

   -„Faceti-va frate cu Dracul, daca vreti sa treceti de la intuneric’ul vesnic la lumina” (coroboreaza) _ Isaia 9/1,2,(6); _ Ioan 9/4,5.

   _ „B.O.R-ul”, …cu toate haita de „pastori”, [despre care este scris in profetii _ Daniel 12/9] (vezi) _ Matei 7/15,(16-2020); 23/2-34; _ Ioan 10/8,(-15); 16/8-11,[12], …

   „sa (va) bine’cuvanteze exilul romanilor spre Apus la cules de Capsuni, Sparanghel si la sters de cururi Apusene.


   = Cu stima. – „Mesia / Omul” _ Ioan 19/55m; _ 1 Timotei 2/5,6; _ Filipeni 2/6-9, …”Mesia / Mielul / Prorocul / Inselatorul Acela” _ Ioan 1/12,14; 5/39; _ Revelarea 5/1-9; 17/14; 22/13; _ Matei 13/13-15,(16,17),34,35; 11/19; 18/11; 5/17; 10/34, …& … _ Luca 8/5-8,(18); 18/(7),8; 19/10, …
   [Q-?]: -Ce era pierdut ?!!! – Imperiul Roman [si, implicit *Parabola Rastignirii / Taina Rastignirii / Taina Dumnezeirii* _ Apocalipsa 10/7], …

   care prin „Pilat” – *Domnul* _ Matei 27/63-66, … „impreuna cu prietenul Irod”, …

   {[cititi-le, ca PARABOLE / PILDE, caci nu a fost niciodata nimeni „batut in cuie / crucificat pe vre-o cruce / pe vre-un crucioi din lemn, in urma cu 2000-2021 ani” _ Matei 22/29; _ Marcu 12/24; _ Osea 4/(8-11),12,(13,14,18,19)]} …

   „M-au Rastignit in Cruce” (nu pe Cruce), …[necesara ‘talcuirea’ (vezi) _ Iesirea 20/4,5; _ Deut.5/8,9],

   {[si, in mod asemanator, mai multi de pe intregul Pamant, despre care codificat potrivit Scripturilor / Profetiilor / Prorociilor, numiti „vamesi si pacatosi” _ Matei 11/19, …(nu „sfinti”, dintre cei morti, invocati in multe asa-zise „Biserici / Religii”), ATENTIE _ Marcu 12/27; _ Luca 20/38]}, …

   si care, cu referire la „Irod si Pilat”, …*sint vii in Cer, prin Mine, pe care L-au strapuns* {acum, in vremea de pe urma [_ Zaharia 12/10; _ Apocalipsa 5/1-5,(6-9)]} _ Ioan 19/34,37; _ Revelarea / Apocalipsa 1/7;

   -Sint aici acum, (in timpul vostru)/ [„in vremea aceasta de pe urma” _ Daniel 12/(4),9,(13,1,10,3); _ Galateni 4/4; _ Ioan 3/(16),19]; _ Matei 13/(13-15),16,17,(34,35); _ Ioan 16/25,(26); _ Iata-Ma! _ Isaia 52/6; 65/1 _ Iata-Ma! Iata-Ma!; _ Romani’a 16/25,(26); _ Coloseni 1/(25),26.

   Ion Coja 18 aprilie 2021 la 10:54 am – Raspunde
   Este ultima oară când vă mai las un asemenea comentariu. E rușinos că l-ați scris!

   1955m 18 aprilie 2021 la 12:47 pm – Raspunde
   : … -Multumesc pentru reactie, asa cum ati formulat-o, caci pe fond inteleg ca nu vrea sa dialogheze nimeni cu Mine, context in care, fac cateva „observatii”:

   -1) _ In mahnirea Mea (_ Isaia 65/1), …i-Mi insusesc „critica, cu demnitate”, pe care nu o aflati la nici unul dintre „pastorii vostri” _ Matei 23/2-34; _ Ioan 10/8, in supararea Mea, incercand „provocari la dialog”.
   -2) _ Puteati sa nu-Mi publicati „mesajul”, …si, sau, nu este tarziu sa-l stergeti;
   -3) _ Eu sint mai mahnit decat d-vs. pentru ca „nu reusesc sa prind in mreaja Cuvantului Meu _ Romani’a 10/17,(18-2021), …macar cativa „pestisori, (care sint vii in Ape _ Facerea 7/(17-2021),22, … pentru hrana (_ Facerea 1/29-31; 9/3-5; _ Matei 4/4) norodului” _ Ioan 2021/3-6.
   -4) _ Am mai incercat in urma cu multi ani (~) 2012 – 2013, sa transmit prin vorbire in concordanta si conformitate cu „profetiile” (coroboreaza) _ Fapte 3/(17-2021),22; _ Matei 13/13-15,(16,17),34,35; {[_ Ioan 16/25]}, … unele dintre „tainele incriptate in Scripturi” [_ Daniel 12/4,9; _ Revelarea 5/1-9; 10/7], …si tot ca acum nu-Mi raspundea nimeni, …
   motiv pentru care si atunci am renuntat sa mai postez „mesaje”, in aceasta pagina”. … & … {[_ Marcu 4/2021-25]};
   -5) _ In loc de concluzii, la fel ca atunci, incepand cu ziua de Astazi – Duminica 18 Aprilie 2021, nu (va) mai accesez *aceasta pagina*; …& … _*Nu se poate face dragoste cu sila!* – „Proverb Romanesc / Latinesc – Ancestral” (coroboreaza) _ Isaia 54/8; 63/17-19; _ Osea 11/9; _ Ioan 5/(24,25,30),42; _

   = Cu stima. – „Mesia” _ Ioan 8/2021-29; 42,43,45-47; _ Luca 8/18; 18/(7),8; … -„Cautati-Ma!” _ Isaia 52/6; 53/1-11; 55/(1),6-11; 65/1; _ Ioan 10/8-14.

  • : … @ (*https://ioncoja.ro/sesizare-catre-comunitatea-evreilor-din-romania/?fbclid=IwAR09Bz09BmbiFY-AbkgoLdouZ1yrs3L79vqyeegZ4Ol5yZk2ZfBnOK0FoOE *).

   : … (Copie): +*Comentariu in pagina Ion COJA* (nu stiu daca va fi afisat): … % : … @ [*Bună ziua domnule profesor – Ion COJA / Rob al Dumnezeirii!, …(si), …Buna sa va fie inima!*]

   _ Voiam o lamurire, in legatura cu faptul ca unele “id’uri” ale comentatorilor apar in pagina scrise in “albastru”, care contin in mod implicit “o functie / trimitere, catre unele detalii, …in timp ce alte “id’uri” apar in “negru”, fara sa contina “functia implicita / trimitere catre unele detalii”, …
   adica, in principiu, …

   sa stim cine face aceste “giumbuslucuri, in care este implicita cenzura” (?!!!), …
   ori “Redactia I.C.”, …ori alde: -“Anti’Spam’ii!”/*Akismeții! / ANCOM’ii / googlii / WorziPress.com’ii / Facebook’ii / Youtub’ii*, etc., …
   care se declara “protectori”, in fond fiind precum “Pastorii imbracati in haine de oi, dar, care (_ Fapte 13/10,40), sint niste lupi rapitori (_ Matei 7/15-20), …adica in genetica lor fiind scrisa si inca activa (neresorbita total in ‘coccis’) viclenia unor “dobitoace fara minte / pantece nesatule” -‘pilda’, potrivit profetiilor (_ Geneza 1/24,25; _ Iuda 1/10-16; _ 2 Petru 2/1-3; _ Romani’a 16/18,(19,2020),2021.

   {[(Profetiile / prorociile, vorbind despre fapte si evenimente viitoare, respectiv din (aceasta), vreme’a de pe urma _ Daniel 8/26; 12/9,(13); _ 2 Petru 1/19,2020,2021, …(trebuind sa coroborati) _ Fapte 3/(2020,2021),22,(23); _ Deuteronom 18/15,18,(19-2020,2021,22); _ Galateni 4/4; _ Ioan 1/1,2,5,(11),14; _ Matei 13/13-15,(16,17),34,35; _ Ioan 4/(25),26; 16/25,(26); _ Romania 16/25,(26); _ Coloseni 1/(25),26]}, …

   -“Inselatorul Acela” (_ Matei 27/63-66), …*Rastignit (prin “parabole / pilde de’spre evolutie”), in Cruce*, respectiv *in Cer*, („nu pe Cruce”), …pr’in genetica / in Facerea Omului, implicit’a in “nivelul maxim posibil al evolutiei” – *Omega* (_ Geneza / Facerea 1/(26-31); 2/1-3) …primind “Cununa de Spini, din Aur” (_ Marcu 15/17; _ Ioan 19/5,(25),26,37; _ Revelarea / Apocalipsa 3/(3),17-19; 6/2; 14/14, …

   [Q-?]: -Cand ?!!!, “In vremea de pe urma” _ Fapte 3/16,(17-2021),22, …”la implinirea vremii” _ Galateni 4/4; _ Ioan 19/26; _ Matei 11/19; 18/11; 10/34; 5/17, …
   adica, …
   Nu asa cum a fost si a ramas *ras’talmacirea* [implicita / anticipata in profetii _ Ioan 10/8; 16/8-11; _ Matei 23/1-(34); _ 2 Petru 2/1-3; _ 1 Timotei 6/3-5; 4/7; _ 2 Timotei 3/1-6,(7),[8,9] 4/3,4; _ Isaia 6/9-12,(13); 9/(15)-17; 29/10-13,[14]; _ Filipeni 3/17,(18,19,2020),2021]; _ Revelarea / Apocalipsa 3/1,17-19,2020,2021,[22], …

   nenorocirea /(“blestemul” _ Ioan 7/49; _ Osea 4/6-12), constand in faptul ca acei / acesti “derbedei” _ Daniel 11/14; _ Matei 23/1-34, …”auto’intitulandu-se pastori, rabini, preoti, prelati, prefericiti, arhimandriti si inaltipreasfinti – teologi universitari in toate feluritele biserici si religii “nascocite pe pamant” (_ Filipeni 3/19; _ Isaia 29/10-13; _ 2 Timotei 3/1-9; 4/3,4; _ Isaia 9/16,17; 66/1-4)”, …inseala intreaga omenire zicand ca “toate profetiile au fost (si), sau sint petrecute / s-au petrecut in urma cu mii de ani / cati: 2000 – 2020,2021 (?!!), neintelegand _ Ioan 10/8-16,2020,2021.

   _ Adica, …
   daca, *moartea a domnit pana la cine ?! /(Pana la Isus ?!!), …sau pana la Mine ?!!! _ Romani’a 5/14; 10/4,14-?!!!), acela pe care M-au strapuns* _ Ioan 19/37; _ Apocalipsa / Revelarea 6/2; 14/14, …

   Cel dintai din invierea mortilor ?!!!” _ Fapte 26/23; _ Romani’a 5/14, …aflati pr’in “Imperiul Roman, in care guverneza “Domnii: -Irod si Pilat”, inca *Domni* (_ Matei 27/63-66) d’in *Ramasita Imperiului Roman* _ Romani’a 11/(3)-8, …
   pentru ca, “Irod si Pilat, romani fiind, ca Mine (_ Ioan 18/35-37), asa cum v-am mai zis / scris, sint vii in Cer, inviati prin Mine” _ Apocalipsa 1/7; _ Romani’a 5/14; 10/4,(14-?!!!),16,[17],18,(19),2020,2021.

   = Cu stima. -“Mesia”/„Un Inselator!”/”Inselatorul Acela” _ Matei (24/4,11,24); 27/63-66; _ Ioan 20/9; 10/20; _ Fapte 17/23-26; 26/23; _ Ioan 19/5 -“Zice Pilat – Domnul” _ Matei 27/63; 10/34.

   • : … -In fotografia potrivit „linkului” de mai jos (dintre fotografiile din contul Meu * https://www.facebook.com/gheorghe.moise.3114 *,
    pot fi citite cateva detalii privitor la „masluirea Scripturilor Originale / Initiale – Latinesti”, …prin cardasie de catre cei care-si zic „Parinti Bisericesti, Pastori si Profesori in felurite Teologii / Religii, prin asa zisele Concilii Internationale, din pricina nestiintei, „Cartea fiind pecetluita” _ Daniel 12/(4),9, …„rastalmacind si amestecand prin confuzie parabolele / pildele, …

    translatand *Adevarul*/*Stiinta* (_ Osea 4/6-12), …in „minciuna misiticism si superstitii / povesti si basme lumesti si babesti / povestiri (_1 Timotei 4/7; 6/4,5), …istorisiri inchipuite (_ 2 Timotei 3/1-9; 4/3,4), …de mai mult de 2021 de ani, …

    toate acestea potrivit profetiilor _ Matei 22/29; 23/2-34, …pentru „castig” / „hrana pantecelor lor” _ 2 Petru 2/1-3; _ Filipeni 3/19; _ Romania 3/10-19; 16/18; … -Iata fotografia: …

    _ https://www.facebook.com/photo/?fbid=562005891182889&set=pob.100021204484965 .

    = Cu stima. -„Mesia” _ Romania 5/14; 10/4,(14- ?!!!),16-2021; _ Matei 1/18-2021; 12/18-2021; _ Isaia 8/19-2021,22.

 4. Cotidianul.ro: Redacţia publicaţiei americane Jewish Telegraphic Agency ne-a trimis un document excepţional care redeschide cazul „Pogromului de la Iaşi“. Este vorba despre buletinul zilnic de ştiri (Daily News Bulletin) din ziua de 24 august 1959, în care există ştirea că guvernul Germaniei de Vest îşi asumă responsabilitatea pentru Pogromul de la Iaşi şi acceptă să plătească despăgubiri familiilor de evrei ucişi.
  http://www.cunoastelumea.ro/institutul-elie-wiesel-lovit-in-moalele-capului-de-un-ziar-evreiesc-din-sua-care-spune-ca-pentru-pogromul-de-la-iasi-si-au-asumat-responsabilitatea-germanii-in-1959

 5. : … @ „Semnele Vremurilor” (coroboreaza) _ Apocalipsa 17/(13-16),17; _ 1 Corinteni 14/2021; _ Luca 8/5-8,(18); _ Iesirea /[Exodul] 4/(1,10),11-16. … & … Copie „mesaj” din 2015.

  https://www.facebook.com/video.php?v=653269708133687&set=vb.100003519908798&type=2&theater

  -1) _ *(.) “Spune-ne, cand se vor intampla aceste lucruri? /[implicita implinirea fagaduintei _ Deuteronom 18/15,18], …Si care va fi semnul venirii Tale si al sfarsitului veacului acestuia?”* (vezi) _ Matei 24/3 ;

  -2) _ *Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie: vedeti sa nu va inspaimantati, caci toate aceste lucruri trebuie sa se intample. Dar sfarsitul tot nu va fi atunci.* (vezi) _ Matei 24/6 ;

  -3) _*Un neam se va scula impotriva altui neam, si o imparatie impotriva altei imparatii, pe alocuri vor fi cutremure de pamant, foamete si tulburari. Aceste lucruri vor fi inceputul durerilor.*(vezi) _ Marcu 13/8 ;

  -4) _ *Prorocie asupra Dumei.
  …… -Mi se striga din Seir: … -“Strajerule, cat mai este din noapte? Strajerule, mai este mult din noapte?”* [adica, dupa Ziua a 6-a si noaptea zilei a 7-a (coroboreza) _ Geneza 1/31; 2/1-3; _ Isaia 21/11-16; _ 2 Petru 1/19-2021, … & … si, … „Va fi Lumina!” (_ Daniel 12/9; _ Isaia 9/1,2,6) /…_ Geneza / Facerea 1/1-5; _ Ioan 1/1-5;

  -5) _ *In vremea aceea, se vor ridica multi impotriva *Imparatului de la Miazazi*, si o ceata de derbedei din poporul tau se vor rascula, ca sa implineasca vedenia, dar vor cadea.* (vezi) _ Daniel 11/14: …

  _ http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.ro/2011/10/previziunile-profetiile-indianului.html

  = Cu stima. – Gheorghe Moise, [care], talmacit, inseamna _*Mesia*, …in concordanta si conformitate cu prorocii[le] (vezi) _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/16,(17-2021),22; _ Ioan 4/25,[26]; _ Romani[a] 10/14 – Care-i Nume Lui ?!; _ Matei 17/1,[2-4],5; _ Apocalipsa 2/17; _ Romani[a] 10/17; _ Isaia 52/6 _ *Iata-Ma!*: …
  -Se adevereste faptul ca prorocii nu au gresit (vezi) _ Daniel 12/4,[9]; _ Matei 22/29: …

  -”Omenirea nu stie pe cine sa astepte” (vezi) _ Romani[a] 10/14 – Eroare milenara !!! …

  -“Nici unul nu cheama Numele Meu” (vezi) _ Isaia 65/1; _ Romani[a] 10/[17],18-2021; _ Luca 16/29,31; 24/25-27,[45]; _ Romani[a] 5/14; _ Faptele Ap.26/23; 17/23, …
  …-*Inselatorul Acela* _ Matei 27/63-66; _ Ioan 20/9;

  …-*Cercetati toate lucrurile (.)* (vezi) _ 1 Tesaloniceni 5/[19]-2020,2021,22; _ Ioan 5/39: …

  _ Vedeti Blogul „Mesia / Messias / Messiah”: _ http://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com

  …posibil si probabil *cenzurat / [sau cu functii implicite mutilate / anulate, … & … blocat de alde „Wikipedia”], de catre cei care iubesc mai mult intunericul*, …[si, care-si zic “S.S. / Cia & Mossad & Dss & Dst & Avo & Mi5-6, (s.a.), alias Sri”] -*Sunt Soptitori*(vezi) _ Romani[a] 1/28-32; _ Isaia 9/16; _ 1 Corinteni 3/19, …

  …*mana-n mana cu cei care batjocoresc dregatoriile Poporului Meu* (vezi) _ Romani[a] 11/3-8; …[_ 1 Petru 2/9,10]*, …

  …si care continua sa Ma batjocoreasca si sa Ma umileasca [de mai multi ani de zile], cum greu va puteti imagina (vezi prorocii[le]) _ Isaia 53/1-11; _ Ioan 7/26; _ Luca 24/[25],26, … implicati / complici [si] multi care-si zic: …

  – “Legiuitori / parlamentari, Guvernanti / Administratori, judecatori / procurori, politisti, …s.a./[controlat / cenzurat si supravegheat (prin media-internet / sateliti, si feluriti informatori din felurite „medii”, de regula „subcultura”] (vezi) _ Ioan 3/[16],19-2021; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-5,8; _ Isaia 9/[15],16,[17]; 10/1-3; _ Mica 2/1,2; 3/11; 7/1-4.

 6. : … @ _*Taina FECIOAREI* (vezi) _ Isaia 7/14; _ Matei 1/[18-2021],23. … & … -Copie „mesaj” din Blog / 2013.

  _ In concordanta cu “Implinirea Fagaduintei” (coroboreaza) _ Deuteronom 18/15,18; _ Fapte 3/16,(17-2021),22; _ Ioan 4/25,[26]; _ Romani[a] 8/29; _ Galateni 4/4; _ Luca 24/25-[27],45: …[iata]:

  _ De mii de ani, si “pana in ziua de Astazi” (vezi / coroboreaza) _ Romani[a] 11/8; _ Deuteronom 29/4; _ Isaia 21/11-16; _ Iesirea / Trimiterea 4/(1,10),11-16, …cei ce-si zic:

  *pastori, preoti si invatatori de seama / Profesori si Doctori in felurite Teologii si Religii, care stau [nemeritat] pe Scaunul Meu* (vezi) _ Matei 23/(1),2-34; _ Isaia 9/[15],16,(17),

  se ratacesc si duc omenirea in ratacire (vezi) _ Luca 6/39; _ Matei 15/[8],14; 22/29, … [pentru ca], nu au inteles “Cartea Pecetluita” (vezi) _ Daniel 12/4,[9], si, astfel au facut si continua sa faca confuzie,

  amestecand profetiile, despre:

  “ridicarea si trimiterea”/*Venirea Fiului Omului* / “nasterea din Femeie” – Maria /[Mama Mea] _ Matei 1/18,21; _ Galateni 4/4; _ Romani[a] 8/29; _ Isaia 6/[8]-13,

  [si], incurcand parabolele”, respectiv,

  “amestecand prin confuzie”, cu: -*Semnele Vremurilor [nasterii / venirii Mele]* _ Isaia 7/14; _ Matei 1/23 -“Emanuel”;

  _ Adica, au amestecat si substituit, *Isus [?!]* & “Emanuel”, [*nasterea din femeie
  -Maria (vezi) _ Matei 1/18; _ Galateni 4/4*]; _ Isaia 9/[1,2],6,

  rezultand intelegerea eronata, [ca], “nasterea din Fecioara Maria / Maria Fecioara”,

  si, in concordanta [si conformitate] cu _ Matei 6/10, *Maria*/[femeie (vezi) _ Galateni 4/4], a nascut pe *Gheorghe*/[“Purtatorul de Biruinta”/*Mielul* _ Apocalipsa 5/1-9; 17/14]; 2/17; 3/12,21; _ Matei 1/18-2021; _ Romani[a] 8/29; _ Romani[a] 5/14; _ Fapte 4/12; 26/23;

  _ Astfel, in conformitate si concordanta cu _ Matei 13/34,35,[16,17],13-15, prin:

  -“Iata, Fecioara va fi insarcinata, va naste un Fiu -Emanuel” [deci, repet, Fecioara naste pe Emanuel, nu pe Isus] (vezi) _ Matei 1/23; _ Isaia 7/14,

  este vorba despre *Semnul [d]in Cer al Vremurilor venirii / nasterii / Fiului Omului* / “Ridicarii Mele” (coroboreaza) _ Matei 24/30; _ Fapte 3/16,(17-2021),22; _ Matei 17/1,[2-4],5, …astfel [sub]intelegandu-se ca:

  -*Fecioara este insarcinata [acum]*, inca de la inceputul lui 2012, vezi [in mod implicit], Sfarsitul Calendarului MayAn – 21.12.2012, si in contextul urmatoarelor precizari:

  -Pentru a intelege, mai mult si mai bine, trebuie [macar] sa cititi Cartea (vezi) _ Daniel 12/4, si [mai mult de atat], *cei carora “le este dat”/”daruit genetic, inca din facere, in pantecele mamelor* (coroboreaza) _ Matei 19/11; _ Luca 12/48, sa [si] cerceteze (coroboreaza) _ 1 Tes.5/[19]-2021; _ Ioan 5/39, [implicit _ 2 Petru 1/19-2021];

  _ Astfel, (in concordanta si conformitate cu) _ Matei 6/10: -”Vie Imparatia Ta, Faca-se voia Ta, precum in Cer si pe Pamant”,

  [privitor si la “Semnele Vremurilor / venirea Fiului Omului”] (vezi) _ Luca 21/7, [iata prorociile]:

  -*Pe alocuri vor fi mari cutremure de pamant, vor fi aratari inspaimantatoare si semne
  mari in Cer [vezi evolutia Astronomica & Astrologica].* (coroboreaza) _ Luca 21/11; _ Matei 1/2021-23;

  -*Vor fi semne in soare, in luna si in stele [evolutia AstroLogica, inclusiv exploziile Solare, si altele]*. (coroboreaza) _ Geneza 1/14-16; _ Matei 1/2021-[23], … Si pe pamant va fi stramtorare printre neamuri, care nu vor sti ce sa faca la auzul urletului marii si al valurilor _ Apocalipsa 17/15, …/[“marea si valurile” simbolizand “migratia populatiilor / Primavara Araba / Africana, si altele, cum ar fi „exilarea a milioane de Romani (pentru hrana / supravietuire), din cauza incompetentei „păstorilor”: …guvernantilor, magistratilor, preotilor” ]* (vezi / coroboreaza) _ Luca 21/25; _ Isaia 1/(10-17),18,(19-2023); 3/12; 9/16; _ Ieremia 5/26-31; 9/3-5,8; _ Mica 3/11; 7/1-4.

  _ Analizati, comparati si evaluati, dupa ce coroborati si insumati [cele pe care le-ati vazut si despre care ati auzit (Tv.)] toate catastrofele planetare], astfel:

  razboaiele provocate si intretinute de cei care se cred “jandarmii planetari”, miscarile seismice / cutremurele, inundatiile, incendiile, avalansele, alunecarile de terenuri etc,

  incepand cu “tsunami”-ul din martie 2011 din Japonia, care,

  [ca posibil fenomen deosebit], a fost pre-vizionat / pre-dictionat, de catre “un mare proroc Roman – Simon(a)” /[alias] *Urania*,

  fapte si evenimente, care trebuiesc coroborate in sensul analizei “coincidentei fenomenelor pre-vizionate”, [cu] _ Matei 1/[18],21-23, unde este scris clar:

  -*Iata, Fecioara va fi insarcinata, va naste un fiu, (.), – ”Emanuel”*,

  ceea ce inseamna ca [in concordanta cu prorociile], despre “Semnele Vremurilor”, vorbesc [in mod implicit, asa cum este scris], si:

  -”Astrele / Stelele, Planetele [etc]” (vezi) _ Geneza 1/14,[15,16],

  [acum / Astazi], cu referire la Constelatia Fecioara, in care a intrat Marte [masculin], la sfarsitul anului 2011, asa cum a pre’dictionat Simon(a) /[alias *Urania*], implicita intrararea in Noua Era Astrala, cum am mai precizat, coincidentă cu Sfarsitul Calendarului MayAn,

  toate acestea fiind in concordanta si conformitate cu (coroboreaza) _ Matei 6/10; _ Geneza1/14-18, …cum ?, cand ?[!],

  “acum” /[_ in mileniul 3] / a 3-a zi (vezi) _ 2 Petru 3/8, cand am inviat [d]in morti _ Romani[a] 5/14; _ Ioan 20/9, si trimis (vezi) _ Iesirea /[Trimiterea] 4/(1,10),11-16, pentru “Implinirea Legii” (coroboreaza) _ Matei 5/17; _ Romani[a] 10/4; _ Ioan 1/1,5,[11]-14, prorocii[le] vorbind despre viitor [-nu despre trecut _ Ioan 10/8,(9-15),16]/ asa cum este scris:

  -*„Stiu”, a zis femeia, “ca are sa vina Mesia; Cand va veni El, are sa ne spuna toate lucrurile”* (vezi) _ Ioan 4/25,[26], …///(cand ?): -„La implinirea Vremii!” _ Daniel 12/9,(13,10,3); _ Galateni 4/4; _ Isaia 9/1,2,6,/// …

  ceea ce incerc sa fac, pentru cei care au urechi de auzit, si [chiar] aud (vezi) _ Luca 8/5-8; _ Romani[a] 10/17; -Dar, [Ma] credeti ? (vezi) _ Luca 18/8, … & … _ Luca 16/29,31, [astfel, iata]:

  pentru ca notiunea “prorocie” inseamna “pre-viziune in viitor / despre viitor” (vezi) _ Daniel 8/26; 12/[4],9,[13],

  adica, [prorociile vorbesc despre aceasta vreme de pe urma] (coroboreaza) _ Isaia 6/8,(9-12),13; _ Ev.1/2,[3]; _ Galateni 4/4; _ Ioan 1/1,5,[11]-14,(15-18).

  _ Aceasta a fost doar „o parte” din „Taina Fecioarei”, urmand ca cealalta parte, despre, *nasterea din Tatal* (vezi) _ Ioan 1/1,14; 3/16,[19]; 8/23; _ 1 Timotei 2/5,6; _ Filipeni 2/4-[9], sa o aflati, dupa ce, aceia care i-Mi cenzureaza corespondenta vor intelege ca „nu au minte” (coroboreaza) _ Iuda 1/10-16; _ Romani[a] 1/28-32; 11/8; _ Deuteronom 29/4; _ Faptele Ap.13/[10],40; _ Isaia 55/6-9; _ 1 Petru 2/1,2,15,16,[22].

  _ Vezi, [si]:

  – Subtitlul [pe “font rosu”]: _* A última previsão de Vanga*, din pagina:

  _ http://www.ocultismodesoculto.com/2011/03/baba-vanga-vidente-cega.html

  = Cu stima. – „Mesia”, („Nasterea din Tatal -Ioan … & … Facerea prin Maria” _ Galateni 4/4; _ Matei 11/19; 10/34).

 7. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Acum am recitit articolul publicat. Ca și articolul privind “Pogromul de la Iași între falsificare și adevăr istoric”. am descoperit inserări de afiramții care nu-mi aparțin. Eu am trimis scrisoarea originală în mod oficial, înregistrată la INSHR-EW cu numărul 791/28.06.2021. Este regeretabil că textul trimis redacției a fost modificat fără acordul meu. Nu port responsabilitatea afirmațiilor care nu-mi aparțin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *