Home / Educativ / Scleroză multiplă cauzată de vaccinul împotriva hepatitei B

Scleroză multiplă cauzată de vaccinul împotriva hepatitei B

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 7, 2021

Scleroză multiplă cauzată de vaccinul împotriva hepatitei B

Aproape 20 de ani mai târziu, o reflecție retrospectivă poate fi schițată din aceste date oficiale și, de asemenea, de la agenția națională de farmacovigilență. Datele statistice din aceste ultime surse par să arate o corelație semnificativă între numărul vaccinărilor împotriva hepatitei B efectuate și declararea la farmacovigilență a sclerozei multiple care apare între 1 și 2 ani mai târziu. Aplicarea criteriilor Hill la aceste date indică faptul că corelația dintre vaccinul împotriva hepatitei B și scleroza multiplă poate fi cauzală.

Sursa: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4266455/

5 comments

 1. Va dati seama ce de victime vor fi in 20 de ani la vaccinul covid 19?
  De 12 ani se chinuie lumea sa inventeze un vaccin contra SIDA si n-au reusit .
  Covidul este un virus de laborator grefat pe HIV(SIDA).
  Va dati seama cata cercetare si testare, cati ani grei ar fi trebuit sa dureze acestea, daca ar fi fost facute cinstit ? Mai ales ca este un sistem cu totul nou de vaccinare, inca neexperimentat vreodata, prin schimbarea ARN !!!

  • Dragă Caroline, nu există și nu poate exista un vaccin cu adevărat bun, pentru toată lumea. Toate vaccinurile sunt rele, unele chiar catastrofale. Cartea lui Louis de Brouwer (Vaccinarea, Eroarea medicală a secolului) rămâne probabil cea mai completă, printre lucrările de popularizare. Pentru că aveți șansa să trăiți într-o lume în care încă se pot găsi, destul de ușor, câteva cărți de Medicină adevărată, încercați să dați de urma câtorva dintre zecile de cărți ale Dr. Paul CARTON (decedat în 1947). Dacă nu trăiți la Paris, încercați să dați de adresa librăriei LETYMARIE, rue Saint Jacques, nu știu numărul, undeva la 50 de metri de intrarea principală în Sorbona Veche. Scrieți Domnului LEYMARIE. Dacă vreți o singură carte, cereți Tratatul lui Carton de Medicină generală naturistă, car ar putea costa vreo sută poate două de Euro (în jur de 1500 de pagini).
   Dacă vreți să mergeți și mai departe cu înțelegerea lumii micro-organismelor și a vaccinurilor va trebui să ajungeți la Antoine Bechamp. Va fi ceva mai greu, dar nu imposibil, eventual prin redacția internațională Incorect Politic. Cine caută bine găsește mai mult decât caută.
   Albu

 2. PRESA A LUAT BANI MASIV SI IN CORPORE CA SA FACA RECLAMA VACCINULUI!
  PRECIS CA A LUAT BANI SI CA SA TACA DESPRE COPIII ROMANI UCISI PRIN INFECTAREA CU SIDA :
  SUBTERANA ESTE VECHE, EVIDENT , SI COLCAIE DIN CE IN CE MAI PURULENT, IN CONTINUARE :

  “Romania nu are nicio lege a presei si nicio lege a delictelor de presa . Otrepele astea au abrogat de doua ori legea presei si nu exista nici o lege a presei si nicio lege a delictelor de presa , impusa de imbecila Constitutie fondata pe inexistente legi , decrete- legi si pseudo-acte normative emise cu violarea Constitutiei RSR republicata in 1986 si normelor de tehnica legislativa ”
  ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  “Neexistand o lege a presei in Romania, toti fac PRESA FARA DREPT , profesii penale fara baza legala .”

  Concluzia : “DE FAPT SI DE DREPT AU PRIMIT MAI MULT . SI UITE ASA SI PE NESIMTITE, NE-AM TREZIT INTR-O DISTOPIE FASCISTA . NU STIU DECE AM EU IMPRESIA CA RECLAMELE PRO COVID SUNT CELE MAI BINE PLATITE .”

  link:
  https://www.docdroid.net/0G229AR/lista-posturi-tv-site-uri-bani-presa-guvern-cumparate-pdf

  Lista-posturi-tv-site-uri-bani-presa-guvern-cumparate.pdf

  titlu:
  BANI PENTRU PRESĂ. Grupul Intact, cei mai mulți bani de la Guvern: peste 3,2 milioane de euro. Grupul ProSport, Cancan și Gândul, primul la online. Lista parțială a contractelor. Cine și cât ia?

 3. 50 de ani de experienta ca doctor, despre vaccinuri.

  https://www.ageofautism.com/2020/02/the-jig-is-up-1.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *