Home / Educativ / Scapă cine poate! De ce să-și riște viața medicii și asistenții?

Scapă cine poate! De ce să-și riște viața medicii și asistenții?

Ion Di La Vidin
Incorect Politic
Aprilie 3, 2020

Comentariu iscălit la articolul “Narativa superiorității ardelenești, iluzie spulberată de demisia cadrelor medicale din Ardeal.”

*

Prea ușor vorbește autorul de demisia cadrelor medicale din Ardeal și Banat. Întrucât România nu mai este de mult Românie, de ce să-și riște viața bieții oameni? Pentru ca Șapte Case să devină Paișpe Case? Pentru ca Ludcovid 19 să devină Lucoivid 38? Cândva, se spunea cu mândrie: Căci din vultur, vultur naște, Din stejar, stejar răsare! Din hoți, bandiți, nulități politicarde și tot felul de lichele, ce-ar putea să nască? România și-a încetat existența la 23 August 1944, dată la care Armata Țării, Regele Țării, Guvernul Țării s-au pus în slujba dușmanului. Princicipial vorbind, situația nu s-a schimbat. Sub pretextul unui virus inventat de savanți demenți în slujba unor interese și banditisme oculte, de aproape o lună trăim sub regim de dictatură. Dușmanii noștri nu sunt virușii, nici bacteriile sau microbii. Bacteriile, microbii, virușii, întreaga natură, într-un cuvânt, este și va rămâne în limitele ei dintotdeauna. Problema lumii actuale este societatea omenească, cultura, ca să spunem așa, nu natura. Ori, cultura a devenit o minciună, una foarte bine organizată și structurată: minciună politică, minciuna istorică, minciuna religioasă, minciuna medicală, minciuna farmaceutică, minciuna școlară, etc.

După lovitura de Stat iudeo-americană și ex-bolșevică din decembrie 1989, în fruntea fostei Românii au stat numai lichele, trădători, hoți, într-un cuvânt nulități, din punct de vedere omenesc. De ce ar trebui ca medicii și personalul medical, mai bun sau mai rău, să moară prostește, pentru ca Lucoivizii lui Șapte Case să se dea mari… Ei care ne fac legi și ne pun biruri, ne vorbesc filosofie… Să nu uităm că semnalul demisiei medicale, pentru a-i spune astfel, a pornit de la penultimul ministru al Sănătății. Personal, mă mir și-i admir pe cei care continuă să-și riște viața, pe frontul medical, cu mâinile goale. Îi admir mai mult ca pe niște fenomene ale naturii, nu ale culturii. Nu prea au cum să fie fenomene culturale, pentru că întreaga știință medicală se sprijină pe minciuna pasteuriană, după care bolile sunt cauzate exclusiv sau aproape de factori externi. Lucrurile nu stau așa. Într-o situația sau alta, microbul, virusul, factorul extern au desigur rolul și greutatea lor, putând fi considerați ultima picătură ce face să se verse paharul. Terenul însă, organismul fiecăruia este cheia sănătății fiecăruia. De ce ar trebui ca medicii de bună credință să rămână pe baricadele criminale ale ignoranței și relei credințe a falsei științe medicale actuale? Pentru ca peste o lună sau două să ne otrăvească cu Vaccinurile criminale fabricate de aceleași laboratoare care au fabricat pe tovarășul Covid-19, aceleași loji satanice care au fabricat pe tovarășii Lucoivizi liberali, pe tovarășii Șapte Case, Paișpe Case și așa mai departe?. Cred că toți acești nemernici merită să piară. Un bun Român nu trebuie să ajute bandiții de politicieni să instaureze un regim de teroare. Datoria noastră este să-i împingem către pieire, pe acești trădători, așa cum și ei ne împing către sclavie, mizerie, moarte națională.

Între multe altele, adevărata medicină trebuie să învețe, să-l ajute pe fiecare să devină propriul său medic. Ori, medicina oficială actuală, în pretinsa lume civilizată, tinde să devină polițienească, criminală. Bandiții ce ne guvernează vor să ne zombizeze cu forța, prin vaccinare, psihiatrie represivă și alte procedee, unul mai criminal ca altul. Medicii care demisionează din rândurile banditismului arafaților actuali sunt, probabil și de la caz la caz, cei mai adevărați discipoli ai lui Esculap și Hipocrate. Ei refuză să fie slugoii și călăii cu siringă ai lui Șapte Case și ai Lucoivizilor ce ambiționează să facă din fosta Românie o pată neagră și rușinoasă pe harta fostei Europe.

Situația este de așa natură încât scapă cine poate. Repet: adevărații noștri dușmani sunt hoții, tâlharii și trădătorii , în frunte cu Șapte Case și Lucoivizii. Jos cu Lucoivizii, Coivizirii și celelalte hahalere criminale din toate guvernele de după 1990.

În numele adevărului, dreptății și speranței, ION DI LA VIDIN (în a doua încarnare).

2 comments

 1. De aici sunt 2 posibilitati:
  *epidemia duce la prabusirea regimului tradator
  *epidemia duce la intarirea regimului tradator

 2. Medicii din Germania si din Franta sunt transformati in criminali datorita lipsei de aparatura : ei sunt pusi sa aleaga intre a trata un batran – tot ce este peste 80 de ani este lasat sa moara netratat in spitalele Germaniei in clipa asta – un batran care a muncit o viata si un parazit de emigrant mai tanar , ce are pretentii ca li se cuvine patul batranului din spitale si accesul la masini de ventilatie a plamanilor , adica de respiratie si oxigenare artificiala a sangelui pe care plamanul bolnav cu covid si cu alte boli , nu o mai poate face – datorita tineretii lui !
  Asa considera si merkelistii care baga invadatorii necunoscuti , in fata,fara niciun control medical la granita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fara sa-i legitimeze – IN CONTINUARE CACI NIMENI NU A OPRIT IN FAPT EMIGRATIA FORTATA SI NECENZURATA .Austria s-a razgandit si ea , ii lasa liberi desi prim – ministrul promisese oprirea emigrantilor necontrolati medical etc
  DE AICI SE VEDE CA COVIDUL ESTE POLITICA UCIGASE , PURA sI BINE CALCULATA : STARE DE ASEDIU PENTRU BASTINASII MONOPOLIZATI IN CASA DESI MULTI ISI PIERD SLUJBELE SI MOR DE FOAME, CA SA BAGE EMIGRANTII NETULBURATI PENTRU MONOPOLIZAREA SPITALELOR etc RARINDU BASTINASII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Si in tot timpul asta masele din toata IOROPA LOR, STAU HIPNOTIZATE DE FRICA CU OCHII PE TELEVIZOARELE AUTOALESILOR COMUNITARI PLATITI DE OCULTA, CARE-SI BAT JOC DE OMENIREA INTREAGA STARNIND FRICA CU STATISTICI EXTRAORDINAR DE FALSE !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *