Home / Evenimente / Sâmbătă 15 Mai – PROTESTE ÎN BUCUREȘTI împotriva vânzării pământului Românesc

Sâmbătă 15 Mai – PROTESTE ÎN BUCUREȘTI împotriva vânzării pământului Românesc

Incorect Politic
Mai 134, 2021

Sâmbătă 15 Mai - PROTESTE ÎN BUCUREȘTI împotriva vânzării pământului Românesc

Via Danielvla:

 

PROTEST IMPORTANT împotriva VÂNZĂRII PĂMÂNTULUI ROMÂNESC – 15 mai, Piața Universității ora 15:00 – București

Libertate și Pământ!

Să vedem câți români ies să lupte pentru PĂMÂNTUL ROMÂNESC, pentru ca unul din cele trei elemente al ȚĂRII (Neamul, Teritoriul și Puterea Suverană a Neamului) să mai rămână al nostru!

Pentru sângele vărsat al Batalioanelor Române care au trecut Carpații! Răspundeți fraților Prezent!

Români, pe 15 mai, ora 15, Piața Universității, ieșiți în stradă pentru a vă apăra Libertatea și Pământul. Prin proiectul de lege inițiat de parlamentari USR, UDMR și PNL (inclusiv ministrul agriculturii) pământul țării poate fi cumpărat de străini fără nicun fel de condiționare, limită. Lovitura de grație se va da prima dată în Transilvania, unde deja Ungaria a investit sute de milioane de euro în fermierii și agricultorii maghiari.

Sume enorme sunt pregătite de statul ungar pentru cumpărarea directă a terenurilor care încă mai sunt în posesia românilor sărăciți și înglodați în datorii, deci extrem de vulnerabili, mai ales după ultimul an în care politica restricțiilor și abuzurilor a pus la pământ întreaga economie. Primul ministru al Ungariei, Viktor Orban declara cu emfază: ,,a luat sfârșit era celor 100 de ani de singurătate maghiară. Suntem din nou puternici, avem determinare, suntem curajoși, avem putere, avem bani, avem resurse”. Așadar au tot ce le trebuie pentru a cumpăra la propriu Transilvania bucată cu bucată dacă noi le permitem asta. Nu, ,,nu vor lua pământul în spate și vor pleca cu el”, dar va fi al lor si nu al nostru, iar tu, române, în propria ta țară, nu vei mai putea călca pe el. Toate astea se vor putea întâmpla încă din acest an. Dacă mai avem în față și tabloul general al imenselor retrocedări ilegale, imaginea de ansamblu devine una de coșmar.

Vreau să fie clar pentru toată lumea, legile de până acum care au reglementat vânzarea pământurilor pentru străini au fost și ele foarte proaste, dovadă fiind faptul că până în prezent o mare parte din teritoriu nu ne mai apartine, căci a putut fi cumpărat de străini, în mod direct sau indirect. Acest proiect de lege însă este bomboana de pe coliva suveranității naționale grăbind într-un mod dramatic vânzarea pământurilor, mai ales, așa cum am spus mai sus, pe fondul actualei crize economice, pe fondul sărăcirii fermierilor prin neplata diverselor despăgubiri si a amânării la nesfârșit a palidelor subvenții. Să vă mai aduc aminte că în România prețul hectarului de pământ este cam cel mai mic din Europa? Știți cu siguranță acest lucru.

Concomitent cu lovitura mortală din Transilvania, aproape întreg Bărăganul și vaste zone din Moldova vor fi scoase la mezat la liber si achiziționate cu ușurință de diverse entități străine ce au deja puternice capete de pod în ariile menționate. Într-un an de zile putem rămâne fără nimic iar când spun nimic, nu mă refer doar la terenurile agricole ci și la pășuni, livezi, cam tot ce înseamnă extravilan. Fraților, chiar nu este de glumă, ăștia practic nu mai au răbdare și vor să distrugă complet România.

Siguranța națională va rămâne doar o vorbă în vânt, lipsită de orice conținut.Cerem la modul cel mai ferm cu putință să se interzică vânzarea pământurilor care au mai rămas ale noastre către străini și ca statul român să elaboreze o strategie de recuperare a imensului teritoriu pierdut.

Cerem bineînțeles ca proiectul de lege al grupului de parlamentari USR, UDMR, PNL să fie respins de parlament. Cerem ca guvernul să adopte o politică prin care fermierii si agricultorii români să fie sprijiniți în mod real. Cerem demiterea ministrului agriculturii, motivul principal fiind acela că acest ministru se află printre initiatorii proiectului de lege amintit mai sus. Cerem reglementarea legii și în privința arendei, în sensul limitării sau scoaterii entităților străine din dreptul de arendă.

Într-un cuvânt, ne cerem dreptul istoric firesc de a fi stăpâni pe tot ceea ce înseamnă Teritoriu Național.

Ne vedem pe 15 mai, ora 15, Piața Universității. De acolo pornim cu toții spre Guvern.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Mihai Tîrnoveanu

Vizionați videoclipul AICI

Libertatea și Pământul nu se vând străinilor!

Ne unim în acțiune. 15 mai, ora 15, Piața Universității. Protest masiv organizat de

Calea Neamului

,

Neamunit România

și

Starea de Libertate

Împotriva planului de distrugere completă a României. Lovitura de grație și finală ce se vrea a fi dată românilor, pe fondul restricțiilor din ultimul an, este proiectul de lege prin care li se permite străinilor (persoane fizice și juridice) să cumpere la liber pământ în România, fără niciun fel de condiție. Siguranța alimentară si implicit națională, cu toate conotațiile ei, este pusă într-un real pericol. Inițiatorii acestui atac fără precedent sunt parlamentari din USR, UDMR și PNL, inclusiv ministrul agriculturii, Nechita-Adrian Oros.

Pământul agricol național se va putea cumpăra și tranzactiona speculativ fără nicio constrângere, la fel ca o garsonieră sau un apartament cu două, trei camere. Străinii vor avea voie să-l cumpere la un preț de nimic comparativ cu prețul din țările lor, fără să aibă domiciliul în România, fără să aibă dovada că desfășoară activități agricole, fără niciun fel de limită de timp de păstrare a acelui teren, în sensul că azi îl cumpără si mâine îl pot vinde la un preț mai mare, bineînțeles. Românul de rând cu puterea lui financiară iese complet din această ecuație.

In schimb doi, trei miliardari din lumea asta, conform acestui proiect de lege, dacă-și pun doar o parte din bani la bătaie, ar putea să cumpere întreaga suprafață agricolă a României fără niciun fel de problemă. La fel ar putea face lucrul acesta în Transilvania și statul ungar, care oricum investește deja sute de milioane de euro în susținerea fermierilor de etnie maghiară din România. Protecționismul național în domeniul agricol dispare cu desăvârsire, mai ales că deja, cu toate normele actuale, peste 4 milioane de teren agricol românesc nu ne mai aparțin.

Revenim cu date si explicații, revenim în forță cu acest subiect și până în 15 mai si după aceea. Trebuie să facem tot ce ne stă în putință ca acest proiect de lege să nu treacă. Presiunea străzii asupra coaliției de guvernare si parlamentară este vitală.

Fraților, răspundeți Prezent, nu este de glumă. Toate cele trei organizații fac apel la unitatea voastră precum și la organizațiile agricultorilor, fermierilor, oierilor, la toți cei care spun NU vânzării pământurilor noastre către străini.

Doamne ajută!

PROTEST IMPORTANT împotriva VÂNZĂRII PĂMÂNTULUI ROMÂNESC – 15 mai, Piața Universității ora 15:00 – București

Acordarea de drepturi celor care se vaccinează înseamnă încălcarea drepturilor celor care nu se vaccinează.

Libertatea nu vine de la Guvern și nici de la vaccin! Libertatea ne-a dat-o Dumnezeu! Libertatea este scrisă în Constituție și nu doar cu cerneală, ci în primul rând cu sângele celor care au luptat și murit pentru ea! Să ne exercităm Libertatea așadar, nu cu șovăire, ci cu cea mai fermă hotărâre!

Libertate și Pământ,15 mai, ora 15, Piața Universității! Calea Neamului, Neamunit România și Starea de Libertate împreună în organizare. Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtatorul de Biruinta vine alături de noi!

După mitingul de la Universitate pornim în marș către Guvern.

Respingem în cel mai ferm mod politica antinațională a Guvernului care-i transformă pe românii care aleg să nu se vaccineze în cetățeni de mâna a doua. În România NU există legea vaccinării obligatorii si nici nu va exista, căci niciun parlament nu va avea curajul să o dea, căci în ziua eventualului vot, garantăm că ne strângem acolo cu zecile de mii si atunci chiar că nu vom mai pleca până când legea nu va fi respinsă! Acest guvern ticălos însă, caracterizat prin cel mai macabru fariseism, pune în practică ceea ce teoretic nu există în nicio lege: restrângerea drastică a drepturilor firești pentru românii care refuză din diferite motive, acest act medical, făcând din discriminare literă de lege…apropo, CNCD nu se autosesizează și în acest caz flagrant de discriminare instituționalizată, limpede ca lumina zilei? Se pare că nu!

De unde până unde își permite un prim-ministru ce ocupă această funcție în urma unor jocuri politicianiste, deci nici măcar în urma unui vot, să dea unora bilete de voie și altora interdicții? Dar cine ești tu tovarășe Câțu și ce te recomandă, califică pe tine pentru acest lucru??? Suntem pe vremea întrecerii socialiste a colectivizării? Tancurile sovietice au fost cumva înlocuite cu tancurile ”pandemiei”? S-a votat cumva tranziția de la ”cine trece la colectiv are drepturi” la ”cine se vaccinează are drepturi”? Restul oamenilor sunt doar un ”rest”, sunt dușmanii poporului și ai Noii Ordini Mondiale? Ne băgați în colonii de leproși tovarășe, în țarcuri, în cuști cu gratii așa cum au făcut rușii cu luptătorii pentru Libertate națională din Basarabia?

Vă anunțăm dragi tovarăși de la guvern, de la spectacole, teatre, restaurante etc, vă anunțăm pe toți cei care nu ne primiți decât cu carnețelul roșu de ”partid”, că rezistența va fi mare, mare de tot, în sensul că NU avem noi, nevoie de voi. Strada este a noastră, iar strada va însemna și spectacole si teatre și restaurante si tot ce ne interziceți voi. Suntem destul de hotărâți, inteligenți, inventivi, pentru a vă demonstra acest lucru. Suntem tovarăși, tot ceea ce nu sunteți voi, adică oameni liberi; și nu, nu negociem Libertatea!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

6 comments

 1. Un stat ilegal nu poate avea parlament legal.
  Iar pamanturile in care sunt oasele si sangele stramosilor nu poata fi vandut fara sa se abata blestemul peste neam.
  Vanzarea pamantului este culmea tradarii. Stat mondial necesita aceasta lege in toate tarile. E ORDIN de la Consiliul mondial al magistratilor lui lucifer, nobilimea satanica vrea humusul geto dacilor.
  Cedarea pamantului va aduce foametea, vin concernele satanice sa puna seminte modificate genetic, fiecare bob de grau si metru de pamant va sub semnul fiarei.
  Oare BISERICA ARE CEVA DE APARAT SAU NICI ACUM NU FACE POLITICA?

  Curtea Constitutionala trebuie sesizata. Nu e legal sa vinzi fara respectarea dreptului de PREEMPȚIUNE: RUDE-VECINI- CONSILIU LOCAL- CONSILIU JUDETEAN- PARLAMENT

 2. Suntem colonizati masiv cu alogeni, se umple de restaurante islamiste, si cupluri spurcate dintre un araboi/negrotei si o romanca curva.

  • 1,7 mil. De straini noi intre 2011 si 2014, din surse apropiate CIA. Si ne miram ca e plin de fete de tigani kazari

 3. INJECTIA FINALA

  La lupta, frati Români

  Ne ataca feroce noii huni
  Vor sa ne ia pamantul

  Si libertatea, goni’i’ar vantul

  Vor sa ne ucida cu vaccinul
  In burta mamei, iar cu pumnul
  Legii ticaloase si abjecte
  Vor sa ne transforme’n obiecte
  Si sa ne intepe pan’ce ne rapun

  Huni apocaliptici, faca’se’vor scrum

  Si’au dat toata silinta
  Sa goleasca fiinta
  Neamului Romanesc
  Sa fuga, de foame si scarba, din tara,

  Pentru’o paine amara

  Departe de copii si parinti
  De oseminte de sfinti
  De biserici si de voievozi

  Ce i’ar spulbera pe acesti nerozi
  O turma de ucigasi si de hoti
  In Siberii de gheata, pustii
  Poate s’or caii si traii

  Si’ar faurii statui de despoti
  Din zapada, n’ar mai visa prada
  Usoara, cuminte, ca doara
  Lucreaza media planetara

  Sa ne’adoarma afara si la noi
  Sa ne schimbe’n trupuri si spirite moi
  Sa uitam istoria si marii eroi
  Sa primim moartea ca blandele oi

  La lupta, frati Români
  De vreti sa fiti stapani
  In tara noastra sfanta

  Si sa’i gonim pe huni !

  14 mai – în Piața Revoluției! Martirii temnițelor comuniste vor fi comemorați și anul acesta

  Unde’s fratii nostri, torturati, ucisi
  Unde’s haiducii Domnului, proscrisi
  In ce codri verzi, infloreste luna
  Si care arhanghel le pune cununa ?
  Dupa chinuri cumplite si morti fara numar

  Eu de ce mai sufar ?

  Viata de ieri s’a dus
  Va fi robie din Rasarit in Apus
  Daca vointa de lupta n’ai depus
  Te vei bucura, liber, nesupus

  Pururea tineri, haiducii de’azur
  Scanteiaza in Cer, coroane de aur
  Ingereste, ne’ndeamna, e lupta finala
  Sa scapati de robia globala

  Noaptea, ei coboara pe franghii de vis
  Sa ne asigure ca’n paradis
  Slujitorii bravi ai lui Dumnezeu
  Fi’vor fericiti, in Casa’I, mereu !

  +++

  La lupta, studenti !
  Fiti viteji si drepti
  Vi se fura prezentul, viitorul
  Sa nu dati cu toporul
  Dar uitati’va la toti, in retina
  Pana’i prinde fiorul
  Ca vor fi inchisi cu zavorul
  Judecatii de’aici si de veci
  Si viata lor fi’va plina
  De nenorociri, dezastre si tina

  La lupta, studenti !
  Vor sa ne ia libertatea
  Guwernantii devenit’au dementi
  Ne ataca cu tancuri pe rulmenti
  Diabolici, cu axul seringa
  Inima tuturor s’o strapunga
  Si viata cumplit sa ne’o stinga

  La lupta, frati tineri !
  Antrenati in revolta, parintii
  Bunicii si rugati’i pe sfintii
  Ce’au salvat Romania
  Sa ne ajute de Sus
  Sa’l aparam pe Iisus
  SCUTUL ETERN, BLANDUL NESUPUS

  Chiar cu mucenicia !

 4. CSAT e gluga de coceni. Niste sclavi cu functii inalte. Serviciile armate secrete nesecrete sunt cancerul neamului romanesc. Nicio lege anti romaneasca nu putea trece prin parlament si guvern fara acceptul guvernului militar secret. Militarii si securistii au facut pact cu diavolul. Ei slujesc lui mamona nu lui Hristos, adica poporului botezat. Iar acum il boteaza pe popor cu celule din prunci satanizati si gene driver, cica vaccin in loc de otrava. Daca erau liberi si neinfricati precum stramosii geto daci toti astia gen Arafat si Rafila numiti de afara atarnau in tepe inalte alaturi de alti trimisi straini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *