Home / Educativ / Sabin Orcan Acoperit DGIA (Seria MMM)

Sabin Orcan Acoperit DGIA (Seria MMM)

Majadahonda
Incorect Politic
Aprilie 30, 2018

Vă prezentăm continuarea serialului : IUD€L€ AUTOHTONE PROPAGĂ „HOLOCAUSTUL“

Episodul anterior: Sabin Orcan Analfabetul de Presă

Motto: „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“
Victor Ponta (2012)

5. Infiltratul Sabin Horcan-Insalubru’

Desigur, aici nu am expus decît cîteva dintre mizeriile lui Sabin Horcan-Insalubru’. Și deși debordează de calități negative, este proptit în mod ocult – de parcă ar fi „mîna invizibilă“ a lui Adam Smith – de cineva interesat să fie prezent și el în diversele redacții în care este implantat!

Așteptăm cu încredere și cu mult interes „Lista lui Dragomir“!

  1. Unii, însă o spun direct, scris și semnat: „mîna invizibilă“ devine vizibilă fiindcă este stropită nu cu apă, ca în filmul Omul invizibil, ci cu „acid sulfuric“ într-un articol echivalent cu un veritabil ecarisaj mediatic, o adevărată „execuție publică“, precum și aceasta de față. Astfel, ceea ce mi se părea o concluzie plauzibilă rezultată din analizarea și sintetizarea materialelor relevate anterior devine un fapt confirmat printr-un expres denunț de presă.

Petruț Ștefănescu dezvăluie cu duritate:

«Sabin Orcan, B1 TV, ofiţer acoperit al DGIA, acuză tot timpul ofiţerii SRI în direct, în special pe gnr. Coldea, nefondat, abuziv, pentru infractori monitorizaţi cu mandate de la judecători, Gâdea Mihai, Mugur Ciuvică, Mircea Badea acuză nefondat şi abuziv pe gnr. Coldea şi pe alţi ofiţeri SRI pentru infractori monitorizaţi de SRI cu mandat de la judecători, în schimbul acuzărilor primesc zeci de mii de euro la negru şi zic că i-au şi scăpat de puşcărie.

Dragii noştri cititori, continuăm în această ediţie cu cele mai mari jeguri de, chipurile, jurnalişti de la B1 TV şi Antena 3, care îşi bat joc aproape seară de seară de ex-directorul SRI Maior, gnr. Coldea şi alţi ofiţeri SRI şi SIE care au avut cea mai mare performanţă la monitorizări profesionale, recuperări de prejudicii de sute de milioane de euro, şi-au făcut treaba foarte bine de peste 8 ani de zile, fără a executa vreun dosar la comandă, cum au făcut cei de la DGIPI Bucureşti şi SIPI provincii MAI.

Hăpău

Acoperitul DGIA, Sabin Orcan, locotenent-colonel, trimis de gnr. de marmeladă Marian Hăpău, DGIA, la B1 TV în locul locotenent-colonelului Turcescu, pentru a discredita în mod abuziv pe ex-directorul Maior, gnr. Coldea şi alţi ofiţeri SRI care şi-au făcut treaba profesional şi legal la locurile de muncă.

Această mizerie ordinară de Orcan Sabin, plătit bine fiind de alţi infractori, o face seară de seară, precum curvele pe centură. Parazitul societăţii, Orcan, stă la Direcţia de Informaţii cu gnr. Hăpău şi pregătesc tot felul de diversiuni împotriva ofiţerilor SRI şi a ex-directorului Maior.

Acest ordinar gay, Sabin Orcan, joacă teatru în direct, face numai îmbârligături şi diversiuni pentru a-şi atinge scopul mitei primite de la alţi infractori dovediţi de SRI şi DNA. Legal, DGIA nu are voie să-şi trimită ofiţerii la posturi TV. Îi trimit Hăpău şi alţii pentru a-şi bate joc de alţi ofiţeri şi directori care le-au legat prieteni, mai bine zis, sponsori.

Ei se cred ca în 1989 decembrie, când trăgeau cu armele în sus sau în popor, diversiuni la maxim, lovitură de stat, cadavre mii, victime mii. Le-am făcut noi o sesizare la şeful secţiilor militare Bucureşti şi acesta doarme în post, trăgându-şi mălaiul de la infractorii DGIA, care aceştia mişună peste tot, îşi fac de cap, ca la lovitura de stat pe care au dat-o în 1989.

Strigă poporul: “Cine a tras în noi?”, ei se fac mici şi nevăzuţi, că doar criminali care au omorât o parte din popor sunt ei. Această Direcţie de Informaţii a Armatei nu-i controlată de nimeni. Îşi fac de cap de pe timpul comuniştilor, încearcă să manipuleze o parte din popor, se mai gândesc din când în când să mai distrugă adversari politici ai prietenilor lor care le-au dat bănuţul des. Ei neavând competenţe de cercetare sau de monitorizare, se infiltrează în mod abuziv şi se înfig precum căpuşele în victime care şi-au făcut treaba la locurile de muncă, precum SRI, SIE şi DNA. Cu veninul lor otrăvesc ofiţerii SRI, SIE, profesionişti, şi procurorii DNA.

Orcănele, Orcănele, o să stai în celulă ca maimuţa în cuşcă. Din informaţiile noastre a reieşit că sunt mulţi ofiţeri acoperiţi ai DGIA la posturi TV, Parlament, Cameră, Guvern. Stau jigodiile în mod abuziv, fără niciun Dumnezeu, trag informaţii de la păcălici, chipurile colegi de-ai lor, după aceea le vând la alţi politruci cu bani şi încep diversiunile cu puţin adevăr. Ăsta e DGIA-ul MApN!»[1].

  1. Deși Petruț Ștefănescu îl califică pe Sabin Orcan ca un „ordinar gay“ – cu un termen biblic, sodomist, adică, literar zis, poponar sau, în exprimarea populăroasă a ex-președintelui Traian Băsescu, găozar –, totuși, se pare că ar fi nu un „ordinar gay“, ci un „extra-ordinar gay“, căci are și cevașilea calități „pozitive“. Nu în mod absolut, ci în sens relativ: adică exclusiv în beneficiul său, nu al nostru, aflați în fața tv-ului, fără să știm că vom fi agresați de comportamentul său de handicapat moral și caracterial. Astfel, deși se vrea o „vedetă“, un țigan-spălat – în sensul de parvenit, nu neapărat că ar fi țigan ca etnie, ci țigan ca caracter și ca comportament – a comis o mezalianță: s-a însurat cu o jidancă, Rachela Moses[2]; probabil că a fost atrasă de chelia lui ca musca de bec. Despre un alt chelios, Edward Pastia, s-a redactat un articol îngălat cu titlul „Studiu: 70% din (sic) românce și-ar înșela partenerul cu Edward Pastia“[3], în care, printre altele, se spune: „…un om care a (sic) o astfel de privire de oțel…“. Dar Edward Pastia din poză are o privire de-a dreptul bleagă, de „bou blînd“. Chiar miroase a bășcălie; dar, mai știi, poate fi și un bou rău, care dă cu copita!

Sabin Orcan crede că dacă a penetrat-o pe Rachela Moses, care face parte din „poporul ales“, atunci își închipuie că, prin această mezalianță, Sabin Orcan-Parvenitu’ a penetrat și „poporul ales“, tot așa cum el, ca un vierme, intromisionează diverse redacții!

Pentru a-și masca trădarea poporului din care provin și pentru a reliefa „loialitatea“ față de gazdele suspicioase, parveniții, renegații, trădătorii „sunt mai catolici decît papa!“ De exemplu, cum se știe, românii maghiarizați se cred mai unguri decît „bozgorii“ și acționează ca atare: Micloș Patrubany[4] (vedeți ce nume de „ungur“ are acest antiromân sordid: Patrubany?! – nu și-a putut „maghiariza“ numele decît prin schimbarea lui „i“ în „y“!), Gabor Koszokar[5] (din Cojocaru), Petru Lakatos[6] (din Lăcătușu!), György Frunda (fost Gheorghe Frunda[7]) sunt mai înverșunați antiromâni decît ungurii!!!

Vorba lui Victor Ponta: pe ăștia, „Nici dacă-i împuşti nu e suficient!“[8]

„Evident, Victor Ponta a făcut o figură de stil, o hiperbolă, oarecum, deoarece, ca fost procuror, a avut pistolet în dotare pentru autoapărare şi ştie că, în ultima vreme, muniţia s-a scumpit foarte mult şi, apoi, ar fi risipă de cartuşe: mai ieftină ar fi spînzurătoarea şi, mai eficientă imagologic, tragerea în ţeapă; fiindcă brazii nu au fost tăiaţi toţi de Attila Verestóy[9]! Dar şi aşa ar scăpa prea uşor, căci ăştia merită o pedeapsă mai mare: puşcăria pe viaţă în minele de uraniu[10] şi confiscarea totală a averii pînă la al şaptelea neam!“[11]

În mod similar, jidănirea lui Sabin Horcan-Oblio prin relația de tranzitivitate cu nevastă-sa l-a făcut să se creadă zmeu și, desigur, zmeu-zmecher. Dar, cum am spus, Sabin Horcan este, deja, bătut de Dumnezeu prin faptul că și-a trădat neamul și s-a jidănit. El, ca fost activist comunist, deci ateu, „este nedus la Biserică“ și nu știe versetul: „Iată, îți dau din sinagoga Satanei, dintre cei care se zic pe sine că sunt iudei, și nu sunt, ci mint…“ (Apocalipsa, 3, 9).

Ignoranța lui Sabin Orcan – care nu constituie o scuză pentru el – îl face să se dea zmeu nu doar față de invitații din studio – faptă pentru care l-au ridiculizat și denunțat confrații săi de presă Anca Murgoci, Mircea Morariu, Radu Banciu și Petruț Ștefănescu –, ci, curajos nevoie-mare, se dă zmeu îndeosebi față de cei din afara studioului, care nu puteau să-i dea, cu promptitudine, replica sau, eventual, cum a făcut Mirel Palade, cîțiva pumni în meclă. În mod categoric și evident, Sabin Orcan-Oblio, prin iudaizarea sa, a devenit o iudă, este un $uport€r al propagandei holocaustice și se face vinovat de reluarea, sub altă formă, a campaniei „Toarnă-ți prietenul!“[12] inițiată de escrocul Efraim Zuroff – urmașul escrocului Simon Wiesenthal[13] la conducerea „Centrului Wiesenthal“ – în Germania și care, apoi, a fost extinsă în întreaga Europă – inclusiv în România!

Efraim Zuroff împînzise panourile publicitare din București – și, fără îndoială, și din țară – cu un afiș intitulat ULTIMA ȘANSĂ[14], în care îndemna cetățenii României să-i denunțe pe presupușii români vinovați de holocaustarea jidanilor, caz în care vor primi 10.000 de dolari.

Weisenthal

Printr-un memoriu adresat premierului din acea vreme, am cerut sesizarea din oficiu a Parchetului General pentru inculparea lui Efraim Zuroff pentru incitare la denunț calomnios provocator de moarte, dar un procuror ticălos a refuzat demersul pe motiv că eu nu-mi pusesem adresa – ceea ce era absolut fals, fiindcă nu puteam depune memoriul fără să-mi fi trecut adresa, căci nu l-ar fi primit polițistul de la Registratura Guvernului! Voi dezvolta acest subiect în volumul al doilea al cărții HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ.

 

6. Sabin Orcan-Imprecatoru’

Și, ca atare, Sabin-Horcan a început să horcăie la mine.

În emisiunea X-Press, din 5 martie 2017, cu un preambul de la min 30 la min 32, dar îndeosebi de la minutul 45.15 la min 51.30 (cu o mică revenire injurioasă între minutele 52.50-53.02), începe să mă înjure ca o bestie[15]. Vorba d-lui Ion Iliescu: „De ce strigi, măi, animalule!“[16] Am telefonat la numărul lung de pe ecran, dar suna mereu „ocupat“; apoi, am sunat la numărul scurt afișat și i-am cerut celui care mi-a răspuns să îi transmită lui Sabin Orcan să îmi dea cuvîntul imediat, în direct, ca să îmi dea ocazia să mă apăr, „căci altfel îl dau în judecată fiindcă mă insultă și îl reclam și la Consiliul Național al Audiovizualului să-l amendeze“; dar, fiindcă îl înjuram și eu pe Sabin Orcan de toți dumnezeii lui (deși se pare că nu are nici unul!), operatorul mi-a închis telefonul.

Am revenit insistent, dar, firește, suna mereu „ocupat“.

Nu știam că Sabin Horcan-Oblio este un dobitoc (dar nu ca directorul F.B.I., James Comey), fiindcă nici nu știusem că există, nu auzisem niciodată nimic despre el: nu îi urmărisem vreodată emisiunea, cum urmăream, uneori, emisiunile lui Radu Banciu, Silviu Mănăstire, ale lui Striblea și ale altora de la B1 TV. De Sabin Orcan nu auzisem, realmente, niciodată! Dar, sporadic, îl urmăream pe Radu Banciu și, într-o seară, s-a întîmplat să-l aud că vorbește, expeditiv, despre cartea mea, dar pe un ton neutru, în sensul că există, totuși, opinii de acest gen, în virtutea libertății cuvîntului, garantată de Constituție.

Astfel s-a nimerit să dau, apoi, și peste Sabin Orcan-Bestia, care mă înjura copios, perorînd furios că „…trebuie să fie băgat la pușcărie“, că „…este nebun de legat. NU e o problemă că este nebun, fiindcă sunt mulți nebuni pe lumea asta, dar ăsta a fost colonel la S.R.I., domnilor! Participă la adunările Asociației Rezerviștilor din S.R.I., ce mai, este un om periculos“ etc., etc. Și cum, adică?! NU am voie să particip la adunările Asociației Rezerviștilor din S.R.I., al cărei membru cotizant sunt?!

Vorba lui Victor Ciutacu: ce, „am ciungă-n păr“?! Firește că particip, însă nu am vorbit niciodată despre acest fapt. Dar de unde știe el că eu particip la „adunările Asociației Rezerviștilor din S.R.I.“?! L-a informat cineva de acolo?! Are „surse“ la A.C.M.R.R.-S.R.I.[17]?! Oricum, Sabin Orcan-Oblio nu este „rezervist S.R.I.“! Iar de „activ S.R.I.“, adică, mai plauzibil, să fie vreun „acoperit S.R.I.“ nu are nici față, nici cap… Doar dacă, nu cumva, așa cum am presupus, acționează „legendat“: adică acționează acoperit, mascat sub fața lui de prost, fiindcă nu l-ar bănui nimeni că ar fi în solda „Serviciilor“…

Despre denunțul lui Petruț Ștefănescu aveam să aflu abia la începutul lui 2018, cînd am adus la zi textul inițial al acestui pamflet, scos din tipografie în 23 noiembrie 2017 și prezentat, în aceeași zi, la Tîrgul de carte din noiembrie 2017, prin broșura SABIN ORCAN $UPORT€R, pusă în vînzare în 27 noiembrie la Librăria „Mihai Eminescu“ (și scoasă, și aceasta, de la vînzare de către directoarea librăriei, în 15 februarie 2018, speriată fiind de o adresă a Secției 6 Poliție, care-i cerea să dea o declarație cum că a pus în vînzare cărțile mele). Ulterior, diverse variante intermediare fuseseră publicate pe cîteva site-uri[18].

Parcă îl vedeai pe importantissimul Sabin Orcan că se cufurise pe el de frica mea! Avea și motive! Cartea HOLOCAUSTUL – GOGORIȚA DIABOLICĂ. Extorcarea de „bani de holocaust“ a fost cerută, în cea mai mare parte, de către colegii mei, colonei rezerviști din S.R.I. și din alte Servicii Secrete – cîțiva fiind chiar generali! –, precum și de către români patrioți din Austria, Australia, Argentina, Belgia, Canada, Franța, Germania, Italia, S.U.A. etc. Cu cîteva excepții, cei care mi-au cerut cartea sunt medici, avocați, profesori universitari, artiști; trei exemplare au fost cumpărate de la Librăria „Mihai Eminescu“ de Biroul de presă al S.R.I., iar alte trei exemplare au fost cumpărate chiar de către liderii Federației Comunității Evreilor din România-Cultul Mozaic (F.C.E.R.-C.M.)! Evident, nu din patriotism… Și, evident, nici românii și nici jidanii care și-au procurat-o nu sunt „nebuni“, cum îi insultă interesat acest dezinformator grosier analfabet, Sabin BOrcan-Borîtu’.

 

 

 

[1] Cf. Petruț Ștefănescu „Sabin Orcan, moderator B1 TV, ofiţer acoperit al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei, acuză nefondat şi abuziv ofiţerii SRI, precum şi pe ex-directorul Maior, creează diversiuni în direct, Gâdea Mihai, Mugur Ciuvică şi Mircea Badea de la Antena 3 acuză nefondat, plătiţi de PSD-işti, pe gnr. Coldea SRI şi alţi ofiţeri pentru infractorii care au fost arestaţi şi condamnaţi“, editiespecialapress.ro, 29 aprilie 2016, pe http://www.editiespecialapress.ro/ancheta/sabin-orcan-moderator-b1-tv-ofiter-acoperit-al-directiei-generale-de-informatii-a-armatei-acuza-nefondat-si-abuziv-ofiterii-sri-precum-si-pe-ex-directorul-maior-creeaza-diversiuni-in-direct-gade

[2] https://www.facebook.com/sabin.orcan

[3] Cf. http://www.timesnewroman.ro/entry/studiu-70-din-romance-si-ar-insela-partenerul-cu-edward-pastia

[4] https://ro.wikipedia.org/wiki/Mikl%C3%B3s_Patrub%C3%A1ny

[5] https://ro.wikipedia.org/wiki/G%C3%A1bor_Kozsok%C3%A1r

[6] http://www.ziare.com/petru-lakatos/stiri-petru-lakatos/ani-verifica-averea-fostului-deputat-udmr-peter-lakatos-1133280

[7] http://roncea.ro/2015/07/21/dan-tanasa-intreaba-a-fost-sau-nu-gyorgy-gheorghe-frunda-colaborator-al-securitatii/

[8] ***, „Ponta, despre răspunderea guvernanţilor în cazul OUG 107/2010: Nici dacă-i împuşti nu e suficient“, Mediafax, 25 aprilie 2012, pe http://www.mediafax.ro/politic/ponta-despre-raspunderea-guvernantilor-in-cazul-oug-107-2010-nici-daca-i-impusti-nu-e-suficient-9571664.

[9] Cf. https://www.hotnews.ro/stiri-politic-22266013-senatorul-udmr-veresty-attila-fost-inmormantat-onoruri-militare.htm

[10] Cf. http://ro.altermedia.info/general/armaghedonul-magistratilor-2_15772.html#more-15772 ; vezi și: http://www.curentul.net/2010/02/02/mascarada-magistraturii-maculate/

[11] Vasile I. Zărnescu, „Scursurile din P.D.L. se preling în U.S.L.!“, MonitorSRI, 30 aprilie 2012, pe http://monitorsri.blogspot.com/2012/04/scursurile-din-pdl-se-preling-in-usl.html. Vezi și: http://www.curentul.net/2012/05/01/scursurile-din-pdl-se-preling-in-usl/ ; http://www.badpolitics.ro/scursurile-din-pdl-se-preling-in-usl-circuitul-mizeriei-in-natura/

[12] Colonel (r.) Vasile I. Zărnescu, „Campania «Toarnă-ți prietenul!», Necenzurat, 14 martie 2015, pe https://necenzuratmm.ro/dezvaluiri/46968-campania-toarna-ti-prietenul.html; http://ro.altermedia.info/noua-ordine-mondiala/campania-toarna-ti-vecinul_940.html ; http://ro.altermedia.info/antisistem/mariana-maxim-nemernica-neamului_24170.html; https://arhiva-romanilor.blogspot.ro/2012/12/mariana-maxim-nemernica-neamului-tag.html?m=0; https://www.scribd.com/document/61301636/San-Tine-La-009; http://basarabialiterara.com.md/?p=13938; https://www.scribd.com/doc/273141078/In%C5%9Fel%C4%83toria-Secolului-Xx-Arthur-Robert-Butz

[13] Cf. http://www.curentul.net/2013/02/08/simon-wiesenthal-impostorul-nr-2/; http://www.art-emis.ro/analize/1385-simon-wiesenthal-impostorul-numarul-doi.html; http://cleptocratia.blogspot.ro/2012/12/simon-wiesenthal-impostorul-nr-2.html;

[14] Vezi și: Efraim Zuroff, Vânătorul-șef de naziști al Centrului „Simon Wiesenthal“, Operațiunea ULTIMA ȘANSĂ. Editura Hasefer, București, 2016.

[15] Vezi, numai prin Internet Explorer, emisiunea aici: http://inregistrari.b1.ro/view-05_Mar-2017-x_press-108.html ; sau pe YouTube, aici: https://www.youtube.com/watch?v=8MI6hDbx8-U

[16] Vezi http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/actualitate/iata-cum-s-a-intamplat-si-cui-i-s-a-pus-eticheta-celebra-expresie-mai-animalule-a-lui-iliescu-face-20-de-ani-42160-377554.html  http://adevarul.ro/locale/constanta/mai-animalule-momentul-ion-iliescu-scapat-boii-frau-1_529892bbc7b855ff56536566/index.html

[17] http://intelligence.sri.ro/asociatia-cadrelor-militare-rezerva-si-retragere-din-sri/

[18] Cf.: http://www.justitiarul.ro/16532-2/; https://octavpelin.wordpress.com/2018/01/09/sabin-borcanscuze-devenit-orcan-si-a-pus-pe-chelie-tichia-de-margaritar-a-holocaustului/; http://www.trezirealarealitate.ro/tag/sabin-orcan/; http://www.ziarulnatiunea.ro/2018/01/19/uporteri-antiromani-ai-holocaustului-3/; http://www.noidacii.ro/Nr.%20105,%202018/$UPORT%E2%82%ACRI%20ANTIROM%C3%82NI%20-%20articol%20(1)corectat.pdf ; etc.

4 comments

  1. hi 🙂 bross 🙂

  2. posso usare l’italiano or english

  3. i am from Italy hello. Can you help me translate? /rardor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *