Home / Actualitate / ROMÂNISM NEAPOLOGETIC! Diana Șoșoacă NU ÎȘI CERE SCUZE institutului Elie Wiesel și spune “NE LUĂM ȚARA ÎNAPOI!”

ROMÂNISM NEAPOLOGETIC! Diana Șoșoacă NU ÎȘI CERE SCUZE institutului Elie Wiesel și spune “NE LUĂM ȚARA ÎNAPOI!”

Vlad Voicu
Incorect Politic
Februarie 23, 2024

ROMÂNISM NEAPOLOGETIC! Diana Șoșoacă NU ÎȘI CERE SCUZE institutului Elie Wiesel și spune "NE LUĂM ȚARA ÎNAPOI!"

ROMÂNISM NEAPOLOGETIC! Diana Șoșoacă NU ÎȘI CERE SCUZE institutului Elie Wiesel și spune:

“NE LUĂM ȚARA ÎNAPOI!”

 

În urma comunicatului public în care a inclus versurile poetului Radu Gyr, senatoarea Diana Șoșoacă s-a ales cu o sesizare făcută de institutul antiromânesc Elie Wiesel la Parchetul General.

G4Media:

Institutul Elie Wiesel a sesizat Parchetul General după ce Diana Șoșoacă l-a invocat într-un comunicat pe poetul legionar Radu Gyr

Institutul pentru Studierea Holocaustului din România ”Elie Wiesel” a sesizat joi Parchetul General după ce Diana Șoșoacă l-a invocat într-un comunicat pe poetul legionar Radu Gyr, potrivit unui document consultat de G4Media.

E vorba despre un comunicat al Partidului SOS România, semnat de Diana Șoșoacă, în care e citată o poezie scrisă de Radu Gyr.

”Radu Gyr a fost comandant legionar șii demnitar în cadrul Ministerului Educației, Artelor și Cultelor în perioada Statului Național-Legionar, precum și ideolog al Mișcării Legionare. În această calitate, Radu Gyr a fost autorul mai multora dintre imnurile Mișcării Legionare, printre care ,,Sfântă tinerețe legionară”. A fost condamnat în ”lotul ziariștilor”, pe baza legii nr. 312/1945 pentru urmărirea și sancționarea celor vinovați de dezastrul țăii sau de crime de război prin Hotărarea nr. 2 din 4 iunie 1945, acesta având astazi statutul de criminal de război”, se arată în sesizare.

Reamintim că ordonanța 31/2002 prevede că promovarea cultului persoanelor vinovate de săvârşirea unei infracţiuni contra păcii şi omenirii sau promovarea ideologiei fasciste, rasiste ori xenofobe, prin propagandă, săvârşită prin orice mijloace, în public, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea unor drepturi.

Mercenarii de la G(ay)4Media invocă legislația care încalcă libertatea de exprimare, celebra OUG 31/2002 pe baza căreia profesori și activiști pro-români au fost hărțuiți de sistemul de ocupație sionistă de la conducerea României.

Între timp, senatoarea Diana Șoșoacă a scris că este onorată de al patrulea dosar făcut de teroriștii de la institutul antiromânesc Elie Wiesel.

Diana Șoșoacă nu și-a cerut scuze, ci le-a amintit că legionarul Radu Gyr a înființat teatrul evreiesc Barașeum, lucru pentru care nu ne sunt deloc recunoscători. Așa cum nu ne sunt recunoscători nici pentru faptul că Ion Antonescu a salvat 400.000 de iudei și le-a permis să iasă din țară, după cum afirmă Shimon Peres, părinte fondator al Israelului modern.

Activenews:

Shimon Peres a spus că nu va uita niciodată că, în perioada cea mai întunecata a istoriei, perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel.

„Nu vom uita niciodată că, în perioada cea mai întunecata a istoriei, perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel, au ajutat la construirea Israelului, dar, în același timp, nu și-au uitat iubirea pentru România, și-au păstrat cultura românească”, spunea acesta în urmă cu un an la București.

 

 

Iată declarația senatoarei:

SUNT ONORATĂ SĂ AM CEL DE-AL PATRULEA DOSAR PENAL FĂCUT DE INSTITUTUL ANTIROMÂNESC ELIE WIESEL!
MIE NU ÎMI ESTE FRICĂ DE VOI, ANTISEMIȚILOR ȘI ANTIROMÂNILOR!

RADU GYR A FOST UN EROU NAȚIONAL PE CARE NU ÎL VEȚI PUTEA CENZURA NICIODATĂ, PT CĂ ESTE VEȘNIC IN SUFLETELE NOASTRE ROMÂNEȘTI ȘI MAI ACTUAL CA ORICÂND! MAI MULT, LEPRELOR, V-A CONSTRUIT TEATRUL BARAȘEUM (TEATRUL EVREIESC)!

SISTEMUL ATACĂ PE TOATE FLANCURILE UNICUL OM POLITIC CARE FACE DIFERENȚA ȘI CARE DE 4 ANI DE ZILE CONSTITUIE MAJORITATEA! VĂ VOM STRIVI CA PE NIȘTE VIERMI, ANTIROMÂNILOR!

NE LUĂM ȚARA ÎNAPOI!

RIDICĂ -TE GHEORGHE, RIDICĂ- TE IOANE!

Strategia lor mereu s-a bazat pe frică și intimidare, dar se pare că Șoșoaca nu se lasă intimidată.

Este pentru prima dată în istoria recentă când în fața presiunilor, provocărilor și manevrelor făcute de institutul Elie Wiesel, un politician român trece pe ofensivă.

Mesajul ei spune răspicat “NE LUĂM ȚARA ÎNAPOI!” și se încheie sfidător cu titlul poeziei lui Rady Gyr, “RIDICĂ -TE GHEORGHE, RIDICĂ- TE IOANE!”

 

 

Vlad VOICU

Memele au început să apară.

 

4 comments

  1. Felicitări doamna senator Diana Iovanovici Sosoaca !!! Nu mor caii când vor câinii!! Ridica-te Gheorghe, ridica-te Ioane!!

    • Statul National Legionar

      Sunt curios care judecător va condamna un senator al României pentru o poezie! Există și un bine în toate aceste nenorociri: românii încep să vadă și să înțeleagă anumite chestiuni. Încep să își pună întrebări. Asta e bine.

  2. Pun pariu că aceste vorbe “curajoase” nu vor avea niciun efect asupra sistemului. Având în vedere faptul că ea n-a reușit să rezolve nimic în ultimii 3 ani, poate de data asta va avea loc o dezvoltare pozitivă? Bineînțeles că nu. Toți fraierii vor ca Șoșoacă să devină mama lor și să le schimbe scutecele în timp ce ăștia își fac laba uitându-se la corpul ei dezgustător.

  3. OUG 31/2002 este neconstitutionala, intre timp a survenit modificarea Constitutiei din 2003, vezi art.115 alin6;
    evident ca mai ramane Decizia CCR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *