Home / Actualitate / SERVICIILE NU O POT DOBORÎ! Diana Șoșoacă postează versurile lui Radu Gyr într-un comunicat oficial

SERVICIILE NU O POT DOBORÎ! Diana Șoșoacă postează versurile lui Radu Gyr într-un comunicat oficial

Incorect Politic
Februarie 19, 2024

SERVICIILE NU O POT DOBORÎ! Diana Șoșoacă postează versurile lui Radu Gyr într-un comunicat oficial

Via DianaȘoșoacăOficial:

Stimați membri ai Partidului S.O.S România, simpatizanți, iubitii mei români!

Prieteni!

Sunteți, desigur, la curent, cu asediul furibund care se exercită asupra Partidului S.O.S. România și a mea personal, din partea tuturor structurilor sistemului.

Nu am să vă dau detalii, explicații sau justificări pentru ruptura politică dintre mine și soțul meu. Am convingerea că puteți discerne singuri adevărul din spatele acestor atacuri și de partea cui este dreptatea.

Partidul S.O.S. România a devenit un pericol pentru structurile puterii și pentru specialiștii în aranjamente politice. Ei știu că Diana Iovanovici Șoșoacă nu e o marfă de vânzare-cumpărare.

Cu ea nu se pot face tranzacții pe spatele poporului român. De aceea au declașat împotriva mea toată artileria de care dispun, atât din exterior, cât și din interior.

Se încearcă distrugerea partidului sau măcar paralizarea lui.

Țineți minte ce vă spun acum!

Ați venit alături de mine pentru că ați avut încredere în sinceritatea, onestitatea și forța mea pusă în slujba voastră. Am onorat cât am putut, cu toata forța și profesionalismul ce ma caracterizează, această încredere și nu cred că v-am dezamăgit.

A venit vremea să vă probați încrederea în propria voastră forță, în propria voastră cinste.

Strângeți rândurile, nu vă risipiți!

Gândiți-vă la copiii voștri care așteaptă de la voi o viață mai bună, o țară mai bună.

Nu vă lăsați ispitiți de promisiuni iluzorii, de oriunde ar veni. Ajung 34 de ani de minciuni electorale și politice.

Nu vă lăsați din nou amăgiți.

Nu părăsiți dispozitivul de luptă, căci suntem, într-adevăr, într-o luptă pe viață și pe moarte pentru drepturile noastre călcate în picioare. Lupta este inegală, căci ei au toate resursele, toate instrumentele, toate butoanele.

Eu nu vă am decât pe voi. Iar voi sunteți mai puternici decât toate resursele, instrumentele și butoanele lor. Dar numai ÎMPREUNĂ!

Fără voi, eu nu pot face nimic pentru voi, doar pentru mine. Rămâneți ÎMPREUNĂ, rămâneți alături de mine, căci eu n-am să vă trădez și v-am dovedit acest fapt.

Singură, pot câștiga orice bătălie pe cont propriu dar numai în folosul meu. Împreună, putem să ne luăm înapoi țara și istoria.

Aveți încredere în voi, aveți încredere în mine!

Strângeți rândurile, căci a început lupta!

Și aduceți-vă aminte de poezia lui Radu Gyr:

Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!
Nu pentru-o lopată de rumenă pâine,
nu pentru pătule, nu pentru pogoane,
ci pentru văzduhul tău liber de mâine,
ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!
Pentru sângele neamului tău curs prin şanţuri,
pentru cântecul tău ţintuit în piroane,
pentru lacrima soarelui tău pus în lanţuri,
ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!
Nu pentru mânia scrâşnită-n măsele,
ci ca să aduni chiuind pe tăpșane
o claie de zări şi-o căciula de stele,
Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!
Aşa, ca să bei libertatea din ciuturi
şi-n ea să te-afunzi ca un cer în bulboane
şi zarzării ei peste tine să-i scuturi,
ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!
Şi ca să pui tot sărutul fierbinte
pe praguri, pe prispe, pe uşi, pe icoane,
pe toate ce slobode-ţi ies înainte,
ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!
Ridică-te, Gheorghe, pe lanţuri, pe funii!
Ridică-te, Ioane, pe sfinte ciolane!
Şi sus, spre lumina din urmă-a furtunii,
ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!

SENATOR AV. DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ PREȘEDINTELE PARTIDULUI S.O.S ROMÂNIA

14 comments

 1. Du-te-n mă-ta de paraşută! L-ai lăsat pe Silvestru la greu!

 2. Katana N’ Samurai

  Discordia nu vine neapărat din cauza serviciilor, ci poate veni chiar de la ariviştii intriganţi, care au luat cu asalt SOS din interese personale şi care vor să manipuleze în folos propriu chiar şi dezbinând o familie care a reuşit până acum doar unită. Paranoia anti-securistică poate face mai mult rău decât chiar “securiştii”.

 3. Sustine Doamna Senator Sosoaca candidatura la presedentie a Domnului Dan Puric? Cand este vorba de interesele Romaniei, poate Doamna Senator sa lase la o parte interesele personale? In jurul Domnului Puric se pot forma echipe de specialisti pentru fiecare minister. Romanii vor vota oameni scoliti si cu experienta de munca reala. Oameni care au reusit in viata prin propria lor munca, exact ca Domnul Puric. Testul adevaratului nationalism vine prin sacrificiul propriilor interese pentru interesele poporului roman. Nici AUR si nici SOS nu au demonstrat ca pot sa se “sacrifice” facand loc adevaratelor elite. Nici George Simion si nici Diana Sosoaca nu sunt elite, nu exemple de reala cultura, nu sunt exemple de moralitate, sau exemple de profesionalism…poate Doamna Sosoaca ca avocat, Domnul Simion chiar nu a demonstrat nimic profesional sau intelectual…

 4. Mare diferență de tact și subtilitate între Șloim Demetrescu și Heda Iovanovici. Dacă Șloim a fost condamnat la închisoare de justiția română pentru incitare la răsturnarea guvernului, Heda va fi băgată în ospiciu de către justiția neo-bolșevică pentru scenele isterice pe care le face. Altfel, tot un drac.

 5. L-au capturat globaliștii pe Silvestru Sosoaca! Acum, Silvestru Sosoaca este invitat la toate televiziunile corupte, globaliste și antiromânești, acolo, unde, Diana Sosoaca nu are acces și nici nu i se permite.

 6. Dan Puric presedinte ?!?!?!? Visez ?!?! Visati?!?!?
  Cosmar total!

  Puric este mason, introdus cu multi ani în urma pe lânga Parintele Justin Pârvu ……
  Acest puric l-a trādat pe Marele Duhovnic al Neamului Românesc Justin Pârvu care a facut 17 ani de închisoare sub jugul comunist-satanist.

  Faceti cercetari si vedeti ce s-a întâmplat la Aiud în 2009 când Puric sustinea proiectul masonic al unei “mânasturi ortodoxe” ridicate în cinstea eroilor -mucenici de la Aiud ! Proiectul Parintelui Justin care era cu adevarat Ortodox, a fost “spulberat” de masonul Puric si de sleahta lui masonica – ticaloasa.

  Concluzia : NU-L VOTATI pe Dan Puric!
  Acest bufon -tradator sa joace teatru, nu altceva !

  • Dan Puric are cel mai pro-creştin şi pro-românesc limbaj din tot Grupul pentru România. De aceea îl faceţi mason?
   Fundaţia Art Production, organizatoarea conferinţelor lui Dan Puric din anul 2009, a reuşit să doneze totusi 13000 euro pentru Schitul “Înălţarea Sfintei Cruci” de la Aiud, chiar dacă acuzatorii voiaţi sa dea 500000. A dat bani, nu a luat.

  • DACĂ Dan Puric vi se pare mason atunci alegeți-l pe Călin Georgescu care nu e mason.
   Pentru că FUNAR are vreo hibă? Alegeți-l pe Funar. Părerea mea e că voi vreți pe oricine vă lasă să furați, să trăiți viețile altora ,să vi se recunoască toate hîrțoagele cu care vă acoperiți fără să știți să scrieți corect limba română, în sfîrșit habar n-aveți cum se îngrijeșete o floare și aveți pretenția să guvernați un popor ,și nu orice popor, pe cel al Maicii Domnului. Nu sînteți decît niște năpîrci numai bune de ars
   Cum credeți, bă, dobizocilor că ați alege corect cînd în urnă pun numele lor, al celor care sînt deja ”aleși” ?
   Voi alegeți ce vi se pune în față, nu ce vreți voi, dac-ați vrea.
   V-a mai trecut vreodată prin capul ăla sec să nu vă duceți la vot, deloc?? Vedeți ce se întîmplă. LEGEA ELECTORALĂ E STRÎMBĂ și are ca efect asemenător cu cel al legii PONZI; ADICĂ DEZASTRUL. Mi se face silă

 7. Scrofița asta nu-i de partea noastră, idioților. Ce fel de “curaj” au conservatorii ăștia care nu sunt în stare să chestioneze Holocaustul? Șoșoacă l-a menționat pe Radu Gyr? Mare șmecherie–rapperul Cedry2k a făcut același lucru în deceniul trecut. Vă mai amintesc încă odată cel fel de om susțineți: https://www.incorectpolitic.com/avocatul-mihai-rapcea-o-critica-pe-diana-sosoaca-ca-nu-vorbeste-despre-crimele-israelului/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *