Home / Internațional / China dă lovitura de grație Israelului la Tribunalul Internațional

China dă lovitura de grație Israelului la Tribunalul Internațional

Vlad Voicu
Incorect Politic
Februarie 24, 2024

China dă lovitura de grație Israelului la Tribunalul Internațional

CHINA DĂ LOVITURA DE GRAȚIE ISRAELULUI LA TRIBUNALUI INTERNATIONAL

Reprezentantul Chinei la Curtea de la Haga a afirmat că, în conformitate cu rezolutiile ONU, poporul palestinian este îndreptățit sa se apere impotriva ocupantului israelian, prin orice mijloace.

Acesta declarație poate constitui temeiul legal prin care etichetarea Hamas ca organizație terorista sa fie spulberat.

Implicațiile sunt majore deoarece opinia chinezilor deschide calea statelor și guvernelor lumii de a susține prin orice mijloace rezistenta palestiniana, inclusiv sa acorde sprijin Hamas.

Poziția Chinei dinamiteaza retorica Israelului referitoare la combaterea terorismului și demască lipsa temeiurilor legale în baza carora statul Israel desfășoară acțiuni militare în teritoriile ocupate palestiniene.

3 comments

  1. Statul National Legionar

    Profetiile biblice spun că în apropiere de sfârșitul lumii, Ierusalimul va fi asediat și ocupat de neamurile gențile. Să nu vă mire dacă la un moment dat rusii și chinezii și poate și alții vor ocupa Entitatea Sionistă Sinistră.

  2. Bravo, Chinei! România pe unde este poziționată în acest context, nu geografic?

  3. Așa cum am zis mereu. Nu China e problema, jidanii sunt problema. De-asta sunt atât de disperați să provoace un război cu China si Republicanii mănâncă rahat despre pericolul chinez dar nu îndrăznesc să zică nimic de jidani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *