Home / Actualitate / Restaurante pentru zombi – Toți angajații s-au vaccinat

Restaurante pentru zombi – Toți angajații s-au vaccinat

Vlad Voicu
Incorect Politic
Mai 9, 2021

Cinci restaurante din Constanța au primit abțibilde din partea asociației RESTO în urma vaccinării tuturor angajaților unităților respective.

E ca și cum, la școală, lipeai o foaie pe spatele unui coleg, pe care scria “Dă-mi un șut”.

Spre deosebire de școala generală, astăzi roboțeii vaccinați se mândresc cu foaia pe spate și se apleacă să primească suturi.

Iată știrea:

Via Replicaonline:

Asociația Patronală RESTO Constanța a lansat Campania „Membru RESTO – restaurant sigur – Noi ne-am vaccinat pentru siguranța voastră!

Asociația invită, cu această ocazie constănțenii, vizitatorii și turiștii Litoralului Românesc și ai Destinației Dobrogea să aleagă Restaurantele, Cafenelele, Barurile, Beach Barurile și locațiile care afișează pe ușa de acces Stickerul “Membru RESTO – Restaurant SIGUR”. În cadrul zilei de miercuri, 5 mai, membrii Asociației Partonale RESTO au oferit primele cinci stickere locațiilor declarate safe.

Am lansat această campanie și vom înmâna primele cinci stickere pe care publicul larg le va regăsi pe ușile de acces din acele locații tocmai pentru ca vizitatorii și consumatorii să poată să primească un semnal de încredere și siguranță. În rândul operatorilor de alimentație publică din Constanța s-a creat deja o campanie de accelerare a ritmului de vaccinare pentru că sunt multe locații care au început să-și dorească acel sticker. Asta dovedește că oamenii caută această încredere și siguranță.

,,Vorbim despre cinci locații membre RESTO care îndeplinesc aceste condiții. Toate aceste locații vor primi acest sticker în cursul zilei de azi, mâine vom avea și o întâlnire cu premierul Florin Cîțu, la Constanța, așa cum am fost anunțați. Ne gândim ca prin campania noastră să stimulăm și noi acolo unde se dorește ritmul de vaccinare. În egală măsură ne dorim să atragem și vizitatori în cadrul locațiilor de pe litoral și să dăm un semnal de încredere. Asociația RESTO cuprinde tot sectorul HoReCa principal. Avem deja și hoteluri care sunt membre, avem baruri, beach baruri, avem restaurante, dar și săli de evenimente.”, a declarat Corina Martin, președinte de onoare al Asociației Patronale RESTO Constanța.

RESTO susține și recomandă vaccinarea personalului din industria ospitalității

Ne dorim să transmitem un semnal de siguranță și încredere clienților și turiștilor noștri și vom anunță, rând pe rând, locațiile care au personalul vaccinat , fără a ne obligă angajații, ci adoptând o politică de recomandare atent monitorizată”, a transmis președinte RESTO, Egevit Aslan.

10 comments

 1. RESTO in peace!

 2. Mai afisati-l odata pe Geert Vanden Bossche, savantul citat de tot mapamondul:

  Vaccinatii vor raspandi coroanele de opt ori mai frecvent si mai usor , decat nevaccinatii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Tot el spune ca vor incepe valuri valuri de boli care-i vor dobora pe vaccinati caci le-a distrus sistemul imunitar care se va autoagresa !

  Just you wait!

  Luati-va bine distanta de acesti vaccinati !!!!!!!

  Si mai ales de restaurantele lor!
  !
  Mai dureaza pana le cade fisa caci sunt extrem de multi puturosi la minte pe lumea asta iar dusmanul omenirii este ff lacom si ff pervers !

  Si tine cu dintii mediile cumparate in ghiarele lui ca sa dezinformeze tot mapamondul .
  Lupta noastra merge incet dar pana la urma adevarul acesta criminal va iesi negresit la lumina iar faptasii vor fi condamnati sipedepsiti intr-un proces international !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Președintele RESTO Egevit Aslan e un neaoș român. Cică nu i-au obligat să se vaccineze,doar au fost “atent monitorizați”. Spălați pe creier,vom vedea cum îi vor servi pe românii ( cei nevaccinați) veniți să mănânce în restaurantele lor.

 4. From a reader-

  Vaers reports as of Friday that in the US alone, 1,929,381 people have experienced serious injuries from all three Frankenvacs and 14,763 have DIED, including Marvin Hagler & Hank Aaron. mRNA DNA-altering concoctions that are NOT vaccines and DO NOT protect from corona viruses. Still want that Frankenvac for a virus with a 99.8% survival rate?? Did you know that there was no “flu season” this year? It was renamed “covid”

 5. ati vazut emisiunea cu Dinescu si Arafat de azi?
  https://vaivoua.wordpress.com/

 6. Cea ce vedem aici nu sut altceva decat niste idioti utili si idioate . Ca si marea majoritate a oilor care sau vaccinat ca imbecilii in Romania . Nu o sa ma vaccinez ca asa vrea un guvern de criminali si alogeni nenorociti de rasa jidaneasca. gen Catu , Arahat m Yohaniss, Rafila , si lista poate continua . Sper sa dea faliment industria asta Horeca din Romania cu tot cu patronii lor acolo .

 7. Macar așa vom ști in ce restaurante să nu intrăm, ca sa rămânem sănătoși! Idioții nu vor să știe că împrăștie carcalaci spike. Fie la ei, acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *