Home / Articole Promovate / Regina Aprobă un Brexit Fără Acord?

Regina Aprobă un Brexit Fără Acord?

Incorect Politic
August 29, 2019

Brexit Fără Acord

Via ActiveNews:

Regina Elisabeta a II-a a aprobat miercuri planul premierului Boris Johnson de a suspenda parlamentul, relevă o declarație a organismului oficial de consilieri ai Reginei, cunoscut drept Privy Council, potrivit Reuters, citată de Agerpres.

Suspendarea Parlamentului i-ar împiedica pe deputați să se opună unui Brexit fără acord, mai cu seamă având în vedere că există o majoritate în Camera Comunelor, care nu accepta această variantă de ieșire din UE.

Declarația confirmă că parlamentul Regatului Unit va fi suspendat începând cu o zi din intervalul 9-12 septembrie până la 14 octombrie.

„În această zi, Majestatea Sa a ordonat în Consiliu ca parlamentul să fie suspendat începând cu o zi care să nu fie mai devreme de luni, 9 septembrie 2019, și nu mai târziu de joi, 12 septembrie 2019, până în ziua de luni, 14 octombrie 2019’”, se arată în declarația citată de Reuters.

Suspendarea parlamentului britanic până la 14 octombrie, anunțată de premierul Boris Johnson, este un „scandal constituțional”, a declarat președintele Camerei Comunelor, John Bercow, potrivit AFP.

„Este absolut evident că obiectivul suspendării este acum de a împiedica parlamentul să dezbată Brexitul și să-și îndeplinească datoria de a defini o traiectorie pentru țară”, a spus Bercow.

La rândul său, liderul opoziției laburiste Jeremy Corbyn a afirmat că intenția premierului Boris Johnson de a extinde vacanța parlamentară până la 14 octombrie este „o faptă reprobabilă și o amenințare pentru democrația’” britanică.

2 comments

 1. Nu e suspendat Parlamentul ci oprita activitatea – ca de multe alte ori cand erau campanii politice – ceea ce nu afecteaza decat bugetul, parlamentarii primind bani sa stea acasa.
  BINE A FACUT!
  E clar ca apartenenta la UE inseamna renuntarea la suveranitate pana la renuntarea la Suveran – Rege sau Regina.
  De aceea statele (nu tarile!) “tarii n gura” pe tema avantajellor de a fi in UE sint franc-masonice, si-au rasturnat ci chiar omorat Suveranul avand presedinte. – Franta, Germania, – chiar Italia (desi Salvini contreaza strategia…), … tarile “foste socialiiste”.
  Avantajele sint doar de partea sefilor franc-masonieriei (ca organizatie globala cu multe capete dar unic “Arhitect” pe care-l slujec, Satana) care sint talmudisti babilonieni, nici macar inregimentati in stgructurile tip cloaca anti-crestina care este caracteristica lor.

 2. Stire calda:

  Inca un false flag organizat de evrei!

  https://www.rt.com/usa/467419-hostage-situation-shooting-dead/

  A man armed with a high-powered rifle has barricaded himself in a home in West Helena, Arkansas and is shooting at responding police officers.

  Un negru a impuscat doi oameni, si acum trage in politisti.

  Dupa cum stiu toti, negrii sunt blanzi ca niste iepurasi si nu ar trage cu arma in nimeni, niciodata.

  De fiecare data cand un negru impusca un politist: de fapt EVREII au organizat un “false flag”.

  Politistii se stropesc cu sange fals si se prefac ca sunt morti.

  Negrii sunt asa de blanzi ca nu ar putea rani pe nimeni, niciodata.

  Evreii sunt geniali ca pot organiza false flag-uri, iar politistii se pot preface ca sunt morti si se stropesc unul pe altul cu sange ….. desi sunt zeci de martori la fata locului, oameni obisnuiti care ii pot vedea.

  Nu numai ca se stropesc unul pe altul cu sange… dar incredibil doamnelor si domnilor… dupa ce se stropesc cu sange se urca in masina si pornesc masina si incep sa conduca, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

  Oare cate false flag-uri ale evreilor vor face ca unii negri complet inocenti sa ajunga la inchisoare pentru ca niste politisti s-au stropit cu sange si s-au prefacut ca sunt morti.

  Hai sa vedem cate false flag-uri in care negri impusca politisti vor reusi evreii sa inventeze in acest an.

  Cati negrii inocenti vor ajunge la inchisoare din cauza evreilor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *