Home / Internațional / Redacția Vice din Quebec Luată cu Asalt După Modelul Românesc

Redacția Vice din Quebec Luată cu Asalt După Modelul Românesc

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 31, 2018

Paul Hitter și Cătălin Mărincuș sunt modele pentru naționaliștii din Quebec.

Câțiva membri din gruparea Atlante, cea mai mare organizație naționalistă din Quebec, au preluat strategia românilor și au intrat peste “jurnaliștii” din redacția Vice.

Aceștia au răspândit pliante și nasuri de clovn (aluzie la “lumea clovnilor”, concept care descrie fenomenul de inversare a valorilor).

Activiștii au adus și un trofeu pe care scriseseră “VICE gunoaie media 2018”

Evenimentul a avut loc la patru luni după ce Paul Hitter și Călin Mărincuș, au dat buzna în redacția VICE România.

Cel mai mare șoc al străinilor când au citit despre episodul de la noi a fost să afle că Vice.com are o redacție în România.

Trebuie să înțelegeți că occidentalii cu bun simț au o părere  foarte…romantică despre România și țările din Europa de Est în general.

Își imaginează că tragem musulmanii în țeapă, batem homosexualii pe stradă, micționăm pe directivele europene (mai mult Polonia și Ungaria) și în general nu dăm doi bani pe corectitudinea politică. Sentimentele acestea sunt împărtășite de majoritatea populației, dar guvernele rămân aservite Porții Europene și în ciuda oportunismului electoral, ele nu reprezintă interesele poporului.

Revenind la Vice, poate începe un trend ca și Ice Bucket Challenge prin care redacțiile Vice din diferite țări sunt vizitate de naționaliștii locali.

Vice Trashing Challenge.

 

 

One comment

  1. Ce ma bucur cand vad ca se intampla asta si la straini.
    Vice=sobolani gretosi ce mint si calomniaza

Leave a Reply

Your email address will not be published.