Home / Internațional / RECORD: Temperaturi scăzute sub -70C în Statele Unite

RECORD: Temperaturi scăzute sub -70C în Statele Unite

Redacția Internațională
Incorect Politic
Decembrie 27, 2022

Temperaturi de aproape -700C în Statele Unite

Tanti Știința ne-a prevenit. Încălzirea climatică este deosebit de intensă. De aceea, se moare de frig în Europa și America de Nord, nu în Africa.

De necrezut.

Un foarte brutal val de frig polar, cu temperaturi incredibile, s-a abătut zilele astea peste Statele Unite. În Wyoming s-au înregistrat temperaturi de -570C. Cei mai optimiști, dintre autorii și partizanii Războiului din Ucraina, speră temperaturi de până la -700C, care ar dovedi că Putin e neputincios, că Pentagonul i-a furat deocamdată iarna, după care va veni Siberia toată, petrolul și celelalte.

 

Pentru 22 decembrie și 23 decembrie au fost prevăzute temperaturi apropiate de -70° !

Astfel de temperaturi nu se văd prea des nici în Siberia, Polul Nord sau Antarctida. Nu strică să fim prevăzători, să evităm imprudențele și obișnuitele petreceri de sărbători, să protejăm copiii, persoanele vulnerabile, animalele domestice, să evităm, pe moment, ieșirile și plimbările obișnuite.

 

Pentru evitarea oricăror fake news, experții guvernului Ciucă, ai UE și ai Statelor Unite spulberă toți dezinformatorii putiniști: FRIGUL ACESTA TERIBIL SE DATOREAZĂ ÎNCĂLZIRII CLIMATICE. CU CÂT NI SE PARE CĂ E MAI CALD, CU ATÂT E MAI FRIG!

CA ÎN PANDEMIA COVIDICĂ: CU CÂT SUNTEM MAI SĂNĂTOȘI, CU ATÂT SUNTEM MAI ASIMPTOMATICI, MAI PUTINIȘTI, MAI FASCIȘTI, MAI LEGIONARI.

One comment

  1. Sinagoga satanei a pus armele HAARP în functiune……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *