Home / Articole Promovate / RĂZBOIUL RASIAL A ÎNCEPUT ÎN VASLUI

RĂZBOIUL RASIAL A ÎNCEPUT ÎN VASLUI

Vlad Voicu
Incorect Politic
December 27, 2019

RĂZBOIUL RASIAL A ÎNCEPUT ÎN VASLUI

Iată consecința generată de antagonismul grupurilor țigănești. Consecința unei coabitări eșuate, a două rase cu culturi incompatibile, în același spațiu geografic. Este un studiu de caz și un avertisment pentru toți susținătorii imigrației prostești.

RomaniaTV:

Romii dintr-un cartier mărginaş din Vaslui au fost atacaţi de 40 de oameni dintr-o comună învecinată. Atacatorii au dat buzna peste ţigani în casă, i-au lovit şi i-au ameninţat că îi omoară, informează România TV.

Romii s-au trezit atacaţi în noapte de 40 de bărbaţi din localitatea Munteni. Totul ar fi pornit de la o ceartă la şcoală, între doi copii de 15 anim, unul ţigan şi unul român.

“Au fost 40 de inşi şi au devastat casele, gardurile. Erau înarmaţi cu săbii, cu sprayuri, cu bâte”, a povestit un localnic-

Atacatorii nu au ştiut însă excat unde se alfă cei pe care îi caută, aşa că au dat buzna peste mai multe familii. Una dintre victime s-a ales cu capul spart. “Aveam fata de nouă luni în casă. Au intrat în casă şi mi-au dat aici cu parul. Mi-au spart capul”, s-a plâns un altul.

Oamenii au sunat disperaţi la 112 şi au cerut ajutor. Poliţişti urmează să stabiliească cine sunt atacatorii şi cum vor fi sancţionaţi.

Când sunt mulți și românul e singur, îl înjură, se dau șmecheri, îl scuipă.

Când românii îi snopesc în bătaie, se prefac victime nevinovate.

Atitudinea românilor care au intrat peste țigani este un exemplu de “așa da”!

Metaforic vorbind, dacă un țigan dă să te înjunghie cu cuțitul, îi prinzi lama în mână și-i tragi un pumn de leșină. Rana din palmă este un preț mic față de o rană în burtă, iar lecția pe care țiganul o învață e neprețuită.

One comment

  1. Bine le-au facut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *