Home / Actualitate / Profitând de Coronavirus, Klaus Iohannis Legiferează Educația Sexuală în Școli

Profitând de Coronavirus, Klaus Iohannis Legiferează Educația Sexuală în Școli

Incorect Politic
Aprilie 7, 2020

Educația Sexuală în Școli

ActiveNews:

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care prevede obligativitatea organizării în unitățile școlare, cel puțin o dată pe semestru, a unor programe de educație pentru viață și pentru sănătate, inclusiv educație sexuală pentru copii, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, actul normativ modifică și completează Legea 272/2004 privind “protecția și promovarea drepturilor copilului”.

„Organele de specialitate ale administrației publice centrale, autoritățile administrației publice locale, precum și orice alte instituții publice sau private cu atribuții în domeniul sănătății și în domeniul educației sunt obligate să adopte, în condițiile legii, toate măsurile necesare pentru: derularea sistematică în unitățile școlare, cel puțin o dată pe semestru, de programe de educație pentru viață, inclusiv educație sexuală pentru copii, în vederea prevenirii contactării bolilor cu transmitere sexuală și a gravidității minorelor; derularea sistematică în unitățile școlare, cel puțin o dată pe semestru, de programe de educație pentru sănătate, inclusiv pentru dezvoltarea capacităților psiho-emoționale, a competențelor sociale și interpersonale”, se arată în lege.

ActiveNews a relatat, la începutul lunii martie, că deputații au adoptat un proiect de lege care prevede obligativitatea organizării în școli, cel puțin semestrial, a unor programe pentru viață și sănătate, inclusiv educație sexuală pentru copii. Propunerea legislativă modifică și completează Legea 272/2004 privind „protecția și promovarea drepturilor copilului”.

3 comments

 1. … “educație pentru viață, inclusiv educație sexuală pentru copii, în vederea prevenirii contactării bolilor cu transmitere sexuală și a gravidității minorelor”
  Traducere: invata minorele ca e bine sa faca sex de orice fel, cu oricine, oricand… asa, “sa se cunoasca” si daca raman insarcinate, “pentru viata lor” e bine sa omoare copilul.
  —————
  “dezvoltarea capacităților psiho-emoționale, a competențelor sociale și interpersonale”
  Traducere: daca parintii nu lasa minorele sa curveasca, “oprimatele” sa sune sa ii reclame ca sa nu se simta stresate.
  ======================
  Animalul asta impotent se razbuna pe fiicel romanilor….

  Unde e Armata sa rastoarne oranduirea potrivnica, criminala, nedreapta?

 2. Un jeg…nu am cuvinte.

 3. Este cea mai importanta stire a ultimilor 5 ani. Din acest moment slutirea, distrugerea mentalului copiilor, indepartarea lor de la Dumnezeu, este obligatorie in Romania. Homosexualitatea, masturbarea, toate schiolambaielile sexuale vor fi materii obligatorii. Cu RRC2018 v-as legitima, dupa care v-as da lgbt pe paine…pana vomitati. Va uram succese nebanuite in cresterea generatiilor viitoare in teritoriul administrativ numit Romania. O rusine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *