Home / Educativ / Profesorul Ion Coja despre teoria conform căreia Hitler avea bunic evreu

Profesorul Ion Coja despre teoria conform căreia Hitler avea bunic evreu

Incorect Politic
Mai 11, 2022

 

Profesorul Ion Coja despre teoria conform căreia Hitler avea bunic evreu

Via IonCoja:

Hitler și bunicul său evreu

Acum, când Lavrov, ditamai ministrul de externe rus, s-a pronunțat cu privire la „sângele evreiesc” ce i-ar fi curs prin vine lui Hitler, putem lua ca pe o certitudine afirmația care circulă de ani de zile despre bunicul evreu pe linie maternă pe care l-a avut Hitler. La rangul său, Lavrov are informații bine documentate, putem conta pe acest adevăr: Hitler a avut un bunic evreu!

De ce este așa de important acest fapt? Motivul este simplu, deși nu este prea cunoscut de publicul larg: există o definiție oficială a evreului: este evreu orice persoană care are un bunic evreu! Într-un interviu dat în urmă cu câțiva ani, noul mare rabin din România a citat această definiție și a precizat un lucru cu totul surprinzător: această definiție este preluată de la cei mai aprigi antisemiți: naziștii! În legile anti-semite pe care aceștia le-au dat la Nuremberg au avut nevoie în textul legii de o definiție a evreilor și au dat această definiție: este evreu orice persoană care are un bunic evreu!

Noi credeam că este evreu orice persoană care are mamă o evreică! Circulă această definiție în „folclor”! Deci nu mai contează acest criteriu, conform căruia, bunăoară, reprezentantul actual al comunității evreiești din Parlamentul României nu ar fi evreu, deoarece mama sa nu este evreică!

Definiția dată de naziști este foarte importantă pentru evrei, căci le permite să sporească astfel numărul evreilor din lume într-o manieră neașteptată, cu rezultate spectaculoase. Cunosc multe persoane care au fost contactate pentru a li se comunica că …sunt evrei, deoarece unul dintre bunici a fost evreu! Bunăoară așa a aflat Kirk Douglas că ar fi evreu! Nu contează ceilalți trei bunici, ne-evrei, ci contează numai bunicul evreu! Iar acest bunic ar putea la rândul său să conteze ca evreu deoarece unul dintre bunicii săi a fost evreu!… În felul acesta va fi declarat evreu o persoană care are sânge evreiesc în proporție de 8%! Sau chiar mai puțin!

Este acesta oare artificiul prin care evreii, un Jacques Attali de exemplu, se laudă că sunt peste 200 de milioane de evrei în prezent?

Oricum, este evident că definiția dată de naziști evreilor este foarte favorabilă pentru aceștia! Naziștii le-au făcut astfel evreilor un cadou extrem de important și cu totul inexplicabil! Oare ce i-a împins pe legiuitorii naziști să le facă evreilor această favoare care contrazice atât realitatea cât și bunul simț, dar ține cont de un interes major al evreimii, aducându-le evreilor un serviciu imens din toate punctele de vedere?!

O întrebare legitimă: oare Hitler nu a cunoscut această prevedere a legilor anti-semite de la Nuremberg? Oare Hitler nu și-a dat seama că după aceste prevederi el, cu un bunic evreu, devenea evreu cu acte în regulă?!

Desigur, am putea interpreta această situație și ca pe o dovadă că Hitler nu știa că are un bunic evreu sau că într-adevăr nu avea în ascendența sa nici un evreu! Caz în care se înșeală toți Lavrovii care îl suspectează pe bietul Hitler că ar fi avut sânge evreiesc în nobilul său trup!

Dar rămâne în picioare mirarea noastră cu privire la legiuitorul nazist: într-un text de lege care urmărea să lovească în interesele și drepturile evreiești cum de apare o definiție a evreului atât de părtinitoare pentru evrei, aducându-le evreilor beneficii atât de importante?! Au fost nemții atât de neatenți, ca să nu le zic proști?! Au fost manipulați? Care este explicația acestui text de lege cu totul surprinzător de favorabil pentru evrei?

Mi-aduc aminte de o carte apărută în Israel al cărei titlu afirma ideea că apariția statului Israel evreii o datorează lui Hitler, creatorul de facto al Israelului! Ideea ar fi că prin cele petrecute în al Doilea Război Mondial – și e vorba în primul rând de Holocaust, persecuțiile dictate de Hitler au fost argumentele care au contat cel mai mult pentru apariția statului Israel! Pentru acceptarea inființării statului Israel!

Așadar, iată un subiect care se cere a fi discutat pe toate fețele: ce servicii și binefaceri au adus Hitler și naziștii intereselor majore ale evreimii, ale sioniștilor? Beneficii aduse cu sau fără voia lor de către Hitler și acoliții săi!

După părerea mea Hitler a adus evreimii talmudice un mare și cert serviciu, indiscutabil: moartea celor 60(șaizeci) de milioane de goimi sacrificați pe altarul celui de al Doilea Război Mondial!

Personal, am fost marcat în judecata mea de comportamentul aberant al lui Hitler în momentele când era clar că Germania pierde războiul, iar el nu a luat nicio clipă în calcul ideea capitulării Germaniei pentru a salva astfel câteva milioane de vieți! Faptul că a trimis pe front tineri neinstruiți mi s-a părut întotdeauna gestul unui personaj care avea de îndeplinit o sarcină: să provoace uciderea unui număr cât mai mare de germani, de goimi! Altminteri, gestul nu avea nicio rațiune politică sau militară! Indiferența lui Hitler față de viața acelor germani mi s-apărut a fi explicabilă și prin cauza imaginată de noi: scopul bine ascuns al lui Hitler a fost să distrugă Germania și poporul german! Rezultatul la care a ajuns Hitler va fi fost scopul urmărit de acesta! Această ipoteză devine și mai credibilă dacă cineva ne demonstrează că Hitler „a avut sânge evreiesc”!

Adaug la această suspiciune și altă bănuială rezonabilă: sinuciderea înscenată din buncărul berlinez. Sunt suficiente argumente din partea celor care susțin că Hitler a evadat din încercuire și s-a refugiat undeva în America de Sud unde nu a mai fost deranjat de nimeni!

Așadar este vorba de suspiciunea că Hitler a fost personajul principal al unei diversiuni colosale. Hitler a jucat magistral rolul de Fuhrer al unei Germanii revanșarde și antisemite, lider al unei coaliții ariene care a dus popoarele ariene în situația de a se extermina unele pe altele, într-un război care a distrus valori materiale și umane îndeosebi ale popoarelor ariene, ale goimilor, ale ne-evreilor.

Nu cumva este cazul să aplicăm regula străbună a lui cui prodest? Cine a tras cele mai mari beneficii la sfârșitul conflagrației modiale?

Evident, este vorba de o ipoteză, pe care o putem formula pornind de la câteva date unele certe, altele mai puțin sigure. În ipoteza propusă mai sus, există o logică în comportamentul lui Hitler care lipsește în versiunea curentă. O logică  a diversiunii colosale, monstruoase, care ar sta la baza evoluției lui Hitler, a prestației sale ca personaj politic de maximă anvergură.

Greșesc cumva?

Orice ipoteză are propria argumentație și se justifică prin logica propusă, demnă de a fi luată în seamă atâta timp cât versiunea oficială, aflată în circulație, prezintă fisuri de logică. Aceste fisuri nu lipsesc din narațiunea curentă privitoare la traiectoria lui Hitler prin istoria lumii. O parte din aceste fisuri sunt acoperite prin ipoteza de mai sus, care se impune astfel de la sine, prin forța faptelor. Aceste fapte impun deci imaginației noastre și ipoteza că Hitler, prin dezastrul provocat Germaniei și altor popoare ariene, și-a îndeplinit misiunea, ținta bine ascunsă a ascensiunii și a activității sale.

 

Ion Coja

9 comments

 1. Alexandru Balcu

  Da, este un subiect excelent de discutii – chiar propun o noua intrebare a zilei: A fost Hitler aliatul sionistilor in cel de-al doilea razboi mondial?
  Nu numai spre sfarsitul razboiului, cand Germania pierdea razboiul, cum spune domnul profesor, a luat Hitler decizii aberante, ci chiar atunci cand Germania era “pe cai mari”: cum ar fi decizia hotaratoare prin care Armata Germana a pierdut practic cea mai mare sansa de a cuceri Moscova, aceea prin care Hitler a considerat prioritara cucerirea Crimeii si a bazinului Donețk, desi toti generalii practic il implorau sa inceapa atacul decisiv asupra Moscovei (mai aveau doar 350 de kilometri). S-a spus ca Hitler a luat aceasta decizie (eronata pana la urma) dinb cauza propriilor lui defecte de caracter si absentei pregatirii militare tactice serioase, dar daca luam in considerare si incapatanarea criminala de a nu retrage armata a 6-a din fata Stalingradului, cand si cel mai neinstruit soldat stia ce inseamna replierea si contraatacul (mai tarziu s-a vazut cata dreptate a avut generalul SS Paul Hausner sa se retraga, sfidand ordinele, din Harkov iar in cca 3 saptamani sa il recucereasca), pare sa fie din ce in ce mai plauzibila ideea ca in mod constient si cinic pana la extrem Hitler a dorit inusuccesul si distrugerea armatei germane! Sa nu mai vorbim de Dunkerke, unde iar in mod inexplicabil aproape tot corpul expeditionar britanic a fost lasat sa scape.
  Aasadar, intrebarea referitoare la Hitler este cat se poate de logica – se pare chiar ca serviciul secret britanic a decis sa suprime orice incercare de atentat la viata lui Hitler, observand ca deciziile lui militare sunt catastrofale pentru Germania – iar la randul meu ma intreb daca nu cumva si Dumnezeu a intervenit direct in acest razboi, adica nu a dorit pur si simplu victoria Germaniei national-socialiste (unul din duhovnicii nostri spunea “Dumnezeu o vrut sa faca Sfinti cu comunismul aista”), stiind ca va urma teroarea bolsevica si ca rezultat o multime de Sfinti si Mucenici care se vor opune Fiarei rosii? Si, aici nu pot sa ma abtin sa nu plusez, o si mai mare reflectare a Adevarului, aceea ca de 2000 de ani incoace ucigasii lui Hristos si-au propus sa termine Europa alba crestina prin orice mijloace. Asta desi aparent sionistii au castigat dupa al doilea razboi mondial, dar noi stim ca diavolul nu este inteligent ci doar smecher si pana la urma el este cel care va fi cel pacalit.

  • “diavolul […] este cel care va fi cel pacalit.”

   De către cine? 🙂

   • Alexandru Balcu

    De propria-i prostie.

    • https://cautandadevarul.wordpress.com/2013/08/06/cu-diavolul-nu-joci-sah-ca-intotdeauna-pierzi/

     “diavolul, în primul rând, este mult mai inteligent decât tine, pentru că este o fiinţă superioară ţie, spirituală. El, chiar dacă este diavol, chiar dacă nu mai este înger, totuşi este o fiinţă mult mai inteligentă. Atunci, cu diavolul nu joci şah, că întotdeauna pierzi. Deci, întâi că este mult mai inteligent decât oricare om, iar în al doilea rând are mult mai multă experiență.Tu eşti un om, ai o experienţă limitată. Diavolul are toată experienţa de la întemeierea lumii până acum. Cunoaşte toate tipologiile umane, toate temperamentele, toate caracterele; deci, oricum e mult mai deştept decât tine.”

     În concluzie, întrebarea rămâne valabilă. De către cine?

 2. in ultimii ani izraelu isi numara 9 milioane,ultimul recensamint daduse 5,92 milioane:le-au dat cetatenia unora din ucraina,
  “rezerva de stat”….(urss “a vandut” doar pe comanda speciala,nu din “basarabia”,aviz amatorilor).

 3. in rest teoria cu “fondul genetic” tine de materialism si mai putin de “laptele supt”,vine pe ideologia “poporului ales”,haloimis reconfirmat prin mutilare ritualica.(si toata lumea e aproximativ multumita:Putin s-a limitat la conceptul de “nazist,nazisti”….)

 4. Eu sunt perfect de acord cu “teoria” asta: asta înseamnă că un evreu a ucis șase milioane de evrei și a provocat cel mai sângeros război din istorie. Motiv în plus să-i urâm și e un mod de a demonstra cât de nemernici sunt.

 5. Nein, Hitler n-a fost evreu deloc, dar “teoria” lui Lavrov ii pune pe evrei in dificultate pentru ca se simt obligati sa demonstreze ca Hitler n-a fost evreu deloc si nu dispun nici de dovezi si nici de argumente solide ba chiar s-au bagat si imai tare in rahat cand un “institut de cercetari genetice” din Israel a aratat ca Hitler avea gene de african si de evreu. Pentru evrei devine grav ca propaganda lor nu mai prinde la goymi. Daca un “evreu” a pus sa fie omorati 6 milioane de compatrihoti atunci cine-i mai crede? Holocaustul devine o afacere pur evreiasca si goymii sunt scosi de sub acuzare. E drept ca au mai fost in istorie evrei care si-au masacrat corelegionarii dar nu la asemenea proportii ca la holicaust. Sunt enorm de multe lucruri care dovedesc ca Adolf n-a fost evreu dar noi sa “recunoastem ” ca a fost ca sa ajutam Silovikii rusi sa realizeze in mod machiavelic ceea ce Hitler n-a reusit luptand in spirit arian. Sieg Heil!

 6. Alexandru Balcu

  Hitler, Goebbels, Himmler, nu prea aveau treaba cu standardele de arian asa cum le definise SS-ul. Dimpotriva, erau o groaza de “untermenschen” rusi sau bielorusi mai arieni de mii de ori decat Hitler. Evreu sau ne-evreu, arian sau chiar deloc, pana la urma Hitler s-a dovedit in final a fi cel mai mare dusman al nationalismului european din acea perioada. Nationalistii din Europa de Est mai ales si-au pus sperantele in Hitler si in Germania national-socialista pentru eliberarea tarilor lor de sub jugul bolsevic dar si-au dat seama ca planul celui de-al Treilea Reich nu avea in vedere o Europa pasnica a natiunilor libere si suverane, ci o Pax Germanica in care unii dintre ei chiar trebuiau sa dispara pentru a face loc poporului german arian (de exemplu Ucraina, unde deja in 1941 se faceau planuri pentru stramutarea unor germani in teritoriile eliberate de untermenschenii ucrainieni). Razboiul lui Hitler nu a fost din pacate strict cu oculta jidaneasca (cu care a si facut mega-afaceri – vezi Israel in Palestina si intelegerile lui Hitler cu liderii sionisti) si cu bolsevismul ci a fost dominat de setea de putere si de obsesia bolnava pentru “spatiul vital”. Incepand cu iarna campaniei din Est, s-a dovedit a fi cel mai mare inamic al propriei armate si numai eroismul si spiritul de sacrificiu ale germanilor si incepand din 1943 renuntarea la absurdele criterii de arianism ale Waffen SS au facut ca Germania sa reziste pana in primavara anului 1945.

Leave a Reply

Your email address will not be published.