Home / Internațional / Profesorul Christian Perronne: „Ni se inventează un al doilea val pe baza testelor PCR, de multe ori fals pozitive”

Profesorul Christian Perronne: „Ni se inventează un al doilea val pe baza testelor PCR, de multe ori fals pozitive”

Incorect Politic
Octombrie 17, 2020

Profesorul Christian Perronne: „Ni se inventează un al doilea val pe baza testelor PCR, de multe ori fals pozitive”

“După „războiul” împotriva coronavirusului declarat în primăvară de președintele Macron, este o „pace ciudată” care se pregătește.

Iar intervenția profesorului Christian Perronne, la postul Sud Radio, amintește acest lucru. Puterea politică, după ce s-a împiedicat la începutul pandemiei, negând utilitatea măștii, fiind incapabili să organizeze o campanie de testare pentru izolarea și tratarea bolnavilor, caută acum să bată recordul mondial de teste pentru a-i face pe oameni să uite că Franța deține tristul record mondial de mortalitate în raport cu numărul de cazuri de Covid 19.

„Simțim instrumentalizarea fricii”, declară cu tărie profesorul Perronne. În timp ce „în Germania sau Italia, nu există nicio explozie a epidemiei”, în Franța „inventăm un al doilea val catastrofal, pe baza testelor PCR la originea multor „fals pozitive”.

„Sunt de acord, epidemia continuă să circule”, dar puterea virusului a scăzut și, mai presus de toate, ceea ce contează în statistici este numărul de spitalizări și numărul de decese”.

Și el spune: „Aceste teste distrug asigurările sociale. Este politică, nu este medicină, nu este știință, sincer este un mare scandal între sănătate și politică, frica este instrumentalizată”.

În interviul de la Sud Radio, Christian Perronne citează un studiu realizat de cea mai mare Asociație a medicilor și chirurgilor americani cu privire la gestionarea pandemiei de pe întreaga planetă. Se pare că „țările care nu au utilizat clorochină au o mortalitate mult mai mare decât celelalte țări”. Franța este „singura țară din lume care a interzis clorochina”.

Fără ca informațiile să fi circulat în presă, din 11 iulie „medicii generaliști au, din nou, dreptul de a prescrie clorochină”, dar „am îngrozit atât de mult medicii încât ei nu îndrăznesc să prescrie”.
Șeful departamentului de boli infecțioase de la Spitalul Garches este și mai sever atunci când este întrebat despre măști. „Această dictatură a măștilor este complet nefondată”. Masca, adaugă el, „este o botniță, nu mai avem dreptul să vorbim astăzi”.

Răspunzând la întrebarea unui ascultător cu privire la un posibil vaccin, Christian Perronne este categoric: „Am trăit valul epidemic, acum avem un tratament: hidroxiclorochină și azitromicină, s-a demonstrat” și „ dacă am da aceste medicamente tuturor, nu ar mai exista epidemie”. Vaccinul „nu are sens, nu va vedea lumina zilei”, două laboratoare și-au oprit deja studiile.
Problema este că guvernul a anunțat în urmă cu cinci luni un tratament „în scurt timp” și că președintele Macron a vorbit, în discursul său din 14 iulie, despre un vaccin „în următoarele câteva luni”.

Și, pentru că a avut curajul să se ridice, să vorbească și să scrie, profesorul Perronne suferă soarta rezervată de obicei celor care refuză aservirea. „Încearcă să-mi omoare cariera, explică el, prin orice mijloace și punând presiune pe tineri, să părăsească cursurile mele”.”

SURSA: smartradio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *