Home / Știrea zilei / Presedintele Ghanei prezinta documentul prin care Fundatia Rockefeler impreuna cu Bill Gates si Fauci au pus la cale scenariul pandemiei cu COVID 19

Presedintele Ghanei prezinta documentul prin care Fundatia Rockefeler impreuna cu Bill Gates si Fauci au pus la cale scenariul pandemiei cu COVID 19

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Iulie 20, 2020

Actualizare 31 iulie: Videoclipul a fost dat jos de pe net, l-am urcat din nou aici:

5 comments

 1. Exact acest scenariu se petrece in Romania

 2. Scenariul se petrece peste tot !
  Si in Belgia si in Germania planuiesc covit 2
  In Antwerpen/Anvers au inceput sa organizeze echipe care sa vina dupa tine si sa-ti traseze toate contactele , daca iesi tu sau un prieten sau un vecin, pozitiv . Daca esti nesupus, te livreaza unei comisii – zii commando – special !
  lumea se lasa prostita si inspaimantata la un nivel faraminos . Si ASTA FARA AUTOPSII SUFICIENTE CA SA FUNDAMENTEZE STIINTIFIC CATI A MURIT CU ADEVARAT DE COVIT SI NU DE ALTELE !
  SI DACA ……

 3. Am ajuns la punctul unde am mai mult respect pentru negrul ăsta și alții ca el decât pentru mulți albi suficienți în prostia lor combinată cu aroganța când vine vorba și de Covid-19, și de altele, ca de exemplu istoria celui de-al doilea război mondial.

 4. “A da vina pe protestatari pentru creșterea numărului de cazuri în a doua fază”. Exact ce spuneam acum câteva zile, că vor da vina pe “rebeli” pentru “cazurile” de “boală”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *