Home / Actualitate / Prăjită Reacționează la Pliantele Pentru Referendum

Prăjită Reacționează la Pliantele Pentru Referendum

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Septembrie 26, 2018

Prăjită Reacționează la Pliantele Pentru Referendum

From: Oana <[email protected]>

Subject: Flyere

Message Body: Am in fata un flyer de al vostru, l-am primit in posta, as vrea sa va zic urmatorul lucru: Imi este scarba de felul voastru de a aborda lucrurile. Imi este rusine ca traiesc pe langa oameni ca voi, ce discrimineaza si ofera informatii false. Punctul 4 al flyerului Unul din opt barbati gay din Londra are HIV, mai da-va dracu, stiti voi tot ma, pe toti ii stiti asa-i? Dupa cum vad numai despre boli scrieti…imi pare rau sa va zic dar Studiile voastre sunt de 2 lei la fel ca si voi.

Sa va fie rusine!

“Darul”- un documentar despre homosexuali care se infectează intenționat cu virusul HIV, ca să “scape de o grijă”

Având relații neprotejate cu zeci de alți bărbați, uneori în party-uri în grup – trăiesc mereu cu frica în sân să nu ia SIDA.

Așa că se hotărăsc să se infecteze intenționat, ca să nu mai aibă și grija asta.

Răspuns la email-ul prăjitei: Mulțumim că participi la referendum şi că vei vota DA pentru familie! Mesajul tău a fost postat pe site şi am primit mai multe mailuri de la oameni nemulțumiți de propaganda gay. Datorită cuvintelor tale şi mai mulți români au fost determinați să voteze pentru familie! Deci ai contribuit mai mult decât cu un singur vot! Mulțumim! O zi bună!

One comment

  1. yeah, facem o colecta si-i cumparam un dildo. sa aiva si [email protected] o bucurie. ca la cat o fi de hidoasa nici dracu nu ar f..teo

Leave a Reply

Your email address will not be published.