Home / Actualitate / Poza zilei: România Construiește Tabere Pentru Invadatorii Musulmani

Poza zilei: România Construiește Tabere Pentru Invadatorii Musulmani

Mortuz
Incorect Politic
Februarie 16, 2018

România Construiește Tabere

O altă zi, o nouă cacealma în România.

V-am spus cât de mult încearcă UE să transforme țările europene în țări islamice? De prea multe ori.

Cel mai nou incident este că guvernul român începe să construiască tabere pentru refugiați în județul Banat, mai exact în Timiș și Caraș-Severin.

Romaniaregional:

Autoritatea din România pentru protecţia în faţa catastrofelor se pregăteşte pentru înfiinţarea de tabere mobile pentru refugiaţi.

România se pregăteşte pentru sosirea unor mase de migranţi, de aceea autoritatea de specialitate IGSU  achiziţionează containere pentru amenajarea a 36 de tabere mobile de refugiaţi – a relatat cotidianul bucureştean Adevărul, citându-l pe colonelul Cristian Radu, comandantul adjunct al IGSU.

Marţi, în cadrul unei conferinţe de presă din Alba Iulia, Radu a vorbit despre proiectele IGSU pentru anul în curs şi pentru anii următori. Printre acestea a menţionat că până în anul 2020 IGSU va fi dotat cu containere speciale potrivite pentru instalarea de tabere de refugiaţi în orice zonă a ţării. În fiecare dintre aceste tabere se pot asigura chiar şi pe o perioadă de mai multe săptămâni condiţiile necesare pentru 200 de refugiaţi.

Containerele vor putea fi folosite şi în cazul producerii unor catastrofe naturale, evacuări în masă, dar se potrivesc şi pentru cazarea şi hrănirea imigranţilor în cazul în care fenomenul migraţiei va deveni unul cu caracter de masă.

O parte importantă a taberelor de containere mobile va fi amplasată în Banat – în judeţele Timiş şi Caraş-Severin, locul unde intră în ţară imigranţii dinspre Serbia. O altă zonă de risc se află în Dobrogea – în judeţele Constanţa şi Tulcea  aflate la Marea Neagră.

Comandantul adjunct al IGSU a adăugat că în momentul de faţă nu există informaţii care să anunţe apariţia iminentă a unei crize, riscul este “moderat”, dar nu se poate neglija eventualitatea pericolului ca pe viitor migraţia care tranzitează România să se transforme într-una cu caracter de masă, dar a precizat că autorităţile vor să se fie pregătite şi pentru această eventualitate.

 

Riscul este “moderat”? N-ar mai există niciun risc dacă nu am fi adus acești sălbatici la noi în țară. Sunt persoane care încă cred că musulmanii s-au moderat în ultimii 1400 de ani, adică de la concepția religiei islam.

Credeți-mă când va zic, orice sancțiune, amendă sau pedeapsa pe care le-am fi putut primi de la UE dacă i-am fi refuzat, ar fi fost mult mai convenabil decât să acceptăm imigrația în masă. N-ați văzut cât de rău o duc celelalte țări occidentale?

Dragi români, fiți puternici și credincioși.

UE și musulmanii vor să vă subjuge.

Nu vă lăsăți și continuați să luptați.

 

One comment

  1. https://youtu.be/g7dTKkfFIXs

    Deja au inceput cu cersitu pentru propaganda la noi .Si daca te uiti printre ei , abia vezi unul sau doi care sunt de origine romaneasca, restu veniti din alte cotloane aici ca sa impinga narativul cu imigrantii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *