Home / Actualitate / Poporul Român DISTRUGE Planurile de UMILIRE a ROMÂNIEI La Eurovizion

Poporul Român DISTRUGE Planurile de UMILIRE a ROMÂNIEI La Eurovizion

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Februarie 27, 2018

Aș dori să mulțumesc tuturor românilor care s-au implicat în evitarea unui dezastru național.

Planurile de UMILIRE a ROMÂNIEI au fost dejucate chiar ieri, o zi istorică!

În cele mai negre cugetări ale inteligenței anti-românești, acești filo-țigani de mai jos ar fi fost reprezentanții noștri la Eurovizion 2018:

Să vedeți dimensiunea tragediei care a fost evitată…

Trupa este formată dintr-un român (Cu nume de străin, o fi vreun 56%) și un argentinian. Aceștia susțin că stereotipurile sunt greșite, că ar trebui să înțelegem să ne acceptăm unii pe alții și că în anul curent nu mai avem nici o scuză decât răutatea.

Planurile de UMILIRE a ROMÂNIEIEduard “Cioara ta e viața mea” Santha

Într-un interviu televizat, una dintre femeile inutile ale societății care a urmat o carieră în ‘jurnalism’ le pune următoarea întrebare:

De ce manifestul ăsta? Nu v-ați gândit că vom avea probleme într-o Românie în care noi (nu neapărat noi, nu vorbesc de mine) dar majoritatea nu sunt atât de deschiși la partea asta de Romales?

Răspunsul a fost pe măsura piesei:

Să știți că trăim într-o lume în care tre să începem sa acceptăm. Suntem tot mai mulți și mai mulți pe globul ăsta și dacă nu ne acceptăm între noi s-a cam terminat. Și o să dăm de tot mai multe războaie, de tot mai multe conflicte și ne-am săturat de toată treaba asta. Și e responsabilitatea noastră a artiștilor să vorbim despre asta. N-o să intru în politică că nu-i treaba noastră.

Lăsând la o parte cacofonia, mesajul de fond este unul interesant și contradictoriu. Pledoaria despre acceptare și anti-discriminare este urmată instantaneu de “n-o să intru în politică”…băiete, tocmai ai intrat.

Ai intrat în politică atunci când ai făcut piesa, când ai dat interviul și când ai făcut comentarii și îndemnuri evident politice pe Facebook:

Planurile de UMILIRE a ROMÂNIEITotuși, în occident s-ar putea interpreta că sunt cam rasiști băieții, dacă vorbesc în numele unei alte etnii, ei nefăcând parte din ea? Dacă te străduiești, orice poate fi interpretat ca fiind rasist.

Apropo, stereotipurile nu au fost fabulele unor oameni plini de ură și răutate, ele sunt reale și au fost generate de anumite modele comportamentale observate în timp. (cum ar fi faptul că evreii sunt lacomi și mincinoși sau că țiganii sunt hoți și nespălați. Ambele stereotipuri sunt reale, demonstrabile.)

Cât despre războaie, dacă pui două grupuri diferite pe același spațiu geografic, este la mintea cocoșului că vei avea conflict.

Dacă Santha și Lucas sunt sinceri în dorința lor de a stopa conflictul și războiul, atunci ar denunța politicile europene de aducere a musulmanilor și a africanilor pe spațiul european. Culturile acestea nu sunt compatibile cu ale noastre, iar resursele sunt limitate, așadar conflictul este inevitabil.

Întreg interviul jalnic poate fi urmărit pe YouTube;

Observăm tactica acestora, o dau pe toleranță și acceptare, dar dacă votezi împotriva lor ești rasist.

Acum că au pierdut ocazia de a ne face de rușine peste hotare, aceștia vor susține sus și tare cât de rasiști sunt românii și cât de înapoiata e țara.

Totuși, dacă suntem sinceri, ei nu aveau nici o șansă împotriva arienei blonde pur-sange românesc de la The Humans:

Chiar dacă piesa ei nu este una câștigătoare, mai bine pierdem cu românca decât să câștigăm cu țiganii.

Ar fi fost prea de tot ca în 2018, la 100 de ani de la Marea Unire, să alegem cultura țigănească ca și cultură reprezentativă.

Românismul n-a murit, în ciuda tuturor încercărilor de spălare a creierelor.

Reacția fiecărui român care a votat la Eurovizion

4 comments

  1. Un articol excepțional ce pune punctul pe i! Mai ales datorită faptului că Eurovizionul m-a interesat întotdeauna. Toate bune!

  2. nu era mai bine daca ar fi castigat tiganii? vrem o reputatie cat mai proasta in afara pentru a nu atrage namolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *