Home / Actualitate / Poponarii Cer Privilegii la București

Poponarii Cer Privilegii la București

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Octombrie 22, 2017

https://streamable.com/s/2z78z/aejqku

https://streamable.com/s/rr7vw/jqglkf

 

Circul de la București, un pastel viu al afecțiunilor mintale.

Mitingul s-a bazat pe o solicitare mincinoasă: “Vrem drepturi”.

Mincinoasă pentru că actualmente homosexualii au aceleași drepturi ca restul.

Să fie foarte clar: Homosexualii au dreptul să aibă firme, să își deschidă afaceri. Au dreptul să voteze. Au dreptul să participe la alegeri. Au dreptul să studieze, să muncească, să beneficieze de asistență socială și sanitară. În plus, dacă joacă cartea minorității opresate, o parte din aparatul de stat îi favorizează, iar mass-media îi pupă în cur.

Homosexualii nu sunt deloc persecutați, absolut deloc.

Ceea ce vor homosexualii prin tumbele lor publicitare de azi sunt privilegii.

Vor să aibă un statut social prin care să poată întoarce ordinea naturala, să îndoaie regulile sociale pentru a normaliza o boală mintală.

Media joacă eterna carte a sentimentalismului, ca și gayii care leagă animalele draguțe de homosexualitate prin mesajul “Cățelușii nu înțeleg homofobia”. Acești oameni nu mai au nici un strop de rușine, obrazul mai gros ca zidurile de apărare ale Sarmizegetusei.

Prin apelul la emoție irațională speră să obțină sprijin public.

Irațională pentru că logica spune verde în față că homosexualii sunt o aberație incapabilă de a produce viață. Logica spune că familiile cu doi părinți de același sex au mai mari rate de depresie cronică la copii.

De asemenea, LGBT-iștii au convins doi bătrâni să facă parteneriat civil homosexual, totul pentru a ciupi înca un pic de simpatie. Probabil au făcut ca PSD-ul și le-au dat câțiva lei.

Coruperea de minori

O altă latură a acestor evenimente este coruperea de minori. Aceasta este cea mai importantă latură care trebuie discutată.

Părinții incompetenți și-au adus copii la miting, punându-i să fluture steagul LGBT. Din expresia lor se vede că nu prea înțeleg ce se întâmplă. Unii se bucură doar pentru că sunt colorate, fiind la o vârstă la care nu înțelege substratul mitingului.

Copii aceștia au fost abuzați pentru că au fost literalmente obligați să participe și să fluture steagul canceros al bolunzilor.

În Occident, homalăii sunt privilegiați. Preoții care refuză să le oficieze căsătoria sunt arestați, cum a fost cazul Kim Davis.

Ce dorim pentru România?

O țară care slăvește nebunia sau o țară care ține la ordinea ei?

Răspunsul îl vom primi la Referendum, când poporul, masele de români, vor decide ce fel de țară este România.

Și răspunsul va fi:

O țară creșțină.

One comment

  1. Aveti stiri asa cum ar trebui. Releviziunea nu mai promoveaza valorile normale deci aven mare nevoie de oameni ca voi. Va admir din tot sufletul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *