Home / Actualitate / Polițiștii s-au săturat să fie cozi de topor și avertizează că nu vor controla certificate verzi

Polițiștii s-au săturat să fie cozi de topor și avertizează că nu vor controla certificate verzi

Incorect Politic
Septembrie 29, 2021

Polițiștii s-au săturat să fie cozi de topor

Conform Activenews, un sondaj realizat de Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual Constanța a arătat că 57% dintre angajații MAI nu vor să se vaccineze, dând un semnal decisiv intenției Guvernului de a impune, într-o formă sau alta, imunizarea anti-Covid. Totodată, sindicaliștii din Poliție i-au transmis ministrului Lucian Bode că nu vor controla certificatele verzi, aceasta fiind atribuția DSP-urilor, informează Claudia Marcu în NAȚIONAL.

Cu cât Guvernul încearcă să-i forțeze pe oameni să se vaccineze, cu atât reacțiile sunt mai negative. În ce-i privește pe polițiști, amenințați în repetate rânduri cu vaccinarea obligatorie sau testarea din bani proprii, aceștia au transmis un semnal extrem de clar autorităților.

Polițiștii i-au transmis ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, că nu vor să controleze certificatele digitale, având în vedere că nu intră în competența loc, ci a direcțiilor de sănătate publică. Aceștia cer să nu mai fie puși împotriva populației.

”Nu acceptăm să fim cobai ai vaccinării”

Conducerea centrală a SNPPC a atras atenția că polițiștii nu vor accepta să fie cobai ai vaccinării și nici gardieni ai legiferărilor fără noimă. Într-o adresă oficială trimisă MAI, SNPPC a cerut lămuriri privind legislația care stabilește responsabilitatea polițiștilor de a verifica certificatul digital, procedurile, facilitățile de formare profesională, precum și dotările aferente pentru implementarea unor astfel de sarcini.

9 comments

 1. Or sa aduca mercenari dinafara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Oricum vor sa pregateasca o armata EU – pentru ce credeti ?
  Pentru anihilarea noastra – gradat sau deodata !

  ORGANIZATI-VA MAI REPEDE PENTRU CE-I MAI RAU!
  INSTITUTIILE STATELOR NU MAI fUNCTIONEAZA IN MAJORITATEA STATELOR EUROPENE !

  VINE LUPTA DESCHISA CU MAFIA DE OCUPATIE !

 2. @draga carolina
  politia stie cel mai bine cu cine are de a face, patruleaza strazile:
  https://dailystormer.su/wp-content/uploads/2021/09/refugee-boy.jpeg

 3. “o ploaie care sa spele jegul de pe strazi” e de faptu un ideal,undeva candva trebuie inceput.

 4. Mai pune cineva botu’ la vrajelile astora ? Da’ pana cum ce ma-sa au facut , abia cum au inteles ca au devenit partasi la nelegiuiri DUPA ce ei insasi le-au facut ? Abia acum au inteles DUPA ce Coarna a devanit DEPUTAT ? In plus , in afara de cainii comunitari , cainii astia “nationali ” adica , astia cu SCOALA DE POLITIE la baza , astia din MAI…astia , exceptand faptul de-a avea dreptul la un sindicat , astia tot militari sant deci executa ordine ca nu-i dupa ei da-i dracului !!! Nu executa , adio si-un praz verde : ai incalta instantaneu cu trei cizme caci doritori la un post in Politia Romana…se gasesc pe toate coclaurile si , sa nu uitam cate ” cartitze ” interlope exista in structurile Politiei . Cine-i crede ? Dracu-i crede ! Sa nu uitam ca si ” atunci ” nu N ATIONALII ci COMUNITARIi au strigat : IESI AFARA JAVRA ORDINARA !!! Nu-i bai daca nu mai executa turma de civili obraznici : raman vajnicii jandarmi !

 5. Bine ar fi… pentru ca si ei fac parte din acest popor asuprit!

 6. la Brăila chiar sint ferplay nici nu dai de ei pe stradă bv, chiar mă miram de ce nu sint organice de politie pe străzi nu știam motivul acum că lam aflat nu pot să sp că și ei sint oameni și bv lor de decizia loata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *