Home / Știrea zilei / HALUCINANT! Călăul Cosmin Prelipceanu: “Să-i scăpăm pe copii de părinții lor, asta trebuie sa facă școala!

HALUCINANT! Călăul Cosmin Prelipceanu: “Să-i scăpăm pe copii de părinții lor, asta trebuie sa facă școala!

Vlad Voicu
Incorect Politic
Septembrie 29, 2021

7 comments

 1. Ok, ok, dar ce-a spus înainte și ce-a spus după? Că contează:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Quoting_out_of_context#%22Absurd_in_the_highest_degree%22

  Citatul lui Darwin era mai lung decât al lui Prelipceanu și inclusiv în Noul Testament sunt citate din Vechiul Testament, scoase din context astfel încât să li se schimbe semnificația (Matei 2:16-18 -> Ieremia 31:15-17) ca să nu mai zic de scrierile sfinților, unde e dezastru. Adică să nu umblăm cu cioara vopsită.

 2. Gata l-am găsit (Vasilică Militaru to the rescue – https://www.incorectpolitic.com/exclusiv-romani-cat-mai-suportam/#comment-46517). Dar de ce puneți https://www.incorectpolitic.com/wp-content/uploads/2021/09/asta-trebuie-sa-faca-scoala.mp4 care are 385KB și 12s și care e filmat de pe ceva ecran și din care nu se înțelege nimic și nu puneți https://www.facebook.com/SorinMCimpeanu/videos/2494123657389494/ care are 74.3 MB și 26m8s și se vede și bine, că e chiar mai rău decât cum zice titlul de aici? Că din ce-am văzut aici puteam să mă gândesc că se referă la ce se întâmplă în țările civilizate, unde copiii sunt întrebați la școală despre cum se poartă părinții cu ei, n-aveam de unde să știu că e vorba de vaccinuri.

 3. “sa-i”:problema e ca ne baga in porcaria lui,incearca o conjuratie satanica, nu au puterea si isi cauta anturajul,
  “isi arunca pocitura/bulbucatii ochi de broasca/oastea sa si-o recunoasca”

 4. Intrebare : ce este de blamat in cuvintele domnului Prelipceanu caci eu…sincer sa fiu , n-am reusit sa ma prind inca ? Campeanu…alunecos precum pestii , n-a prea pus botu’ la provocarile , gafele , sau oricare aiureala debitata d e Prelipceanu si ma-ntreb cum de i-a reusit performantza ?!

  • “E foarte ciudat ce se întâmplă, pentru că am aflat de exemplu că dintre cei peste 100000 de elevi din București au fost testați mai puțin de 2.5% […] și atunci să fie treaba părinților să-și testeze copiii, dacă nu i-au vaccinat” adică vrea neapărat să le bage bățu-n nas la copii, de parcă n-ar fi suficient de terorizați cu măștile și cu izolarea/școala pe internet și vrea să-i și vaccineze. Pe copii. Iar Câmpeanu nu prea l-a contrazis. Uită-te la tot, am dat legătura mai sus, că n-am timp să fac toată transcrierea și:

   http://korallion.blogspot.com/p/mic-dictionar-de-falaciozitati_11.html

   “Aserțiunea Goală”, “Omul de Paie”, “Cauza Falsă”, “Argumentul din Întrebare”, “Argumentul din Vorbire Rapidă”, “Argumentul din Jumătatea de Adevăr”, “Exprimare Ambiguă”, “Eroarea Factuală” etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.