Home / Actualitate / Perspectiva războiului în România : De atâtea ori am avertizat că nu e bine să ne băgăm…

Perspectiva războiului în România : De atâtea ori am avertizat că nu e bine să ne băgăm…

Incorect Politic
Aprilie 28, 2022

Perspectiva războiului în România : De atâtea ori am avertizat că nu e bine să ne băgăm...

Perspectiva războiului în România : De atâtea ori am avertizat că nu e bine să ne băgăm…

Via Dan Diaconu:

– SUA, dincolo de alte ajutoare care nu sunt OK, a ajutat Ucraina să doboare un avion care transporta trupe rusești. Toată tărășenia a ieșit de curând la suprafață.
– Anglia dorește să le dea ucrainenilor rachete cu ajutorul cărora să țintească obiective de pe teritoriul Rusiei.
– România și Polonia au livrat Ucrainei nu doar avioane de luptă, dar și echipamente și servicii complexe de război;
– Militari din mai multe state NATO luptă în Ucraina sub masca de mercenari.

Având în vedere aceste elemente și multe altele pe care nu are sens să le mai înșir, tot mai considerați că țările NATO nu sunt implicate în Ucraina? În conformitate cu orice lege a războiului, țările NATO sunt parte a războiului, motiv pentru care oricând rușii au justificarea de a ataca. Vă spun asta ca să nu vă surprindă ceea ce urmează.

De atâtea ori am avertizat că nu e bine să ne băgăm. Ne-am băgat ca musca-n rahat. Dacă se va întâmpla un atac, oare ne va încălzi isteria media cu „agresiunea rusească”? Dați un ochi la ceea ce se întâmplă în Ucraina și trageți concluziile care se cuvin!

5 comments

 1. Nărozii ăștia din palatele puterii bucureștene își îndeplinesc cu sârg ordinele primite, băgând pe români într-un război care nu ne privește, carne de tun pentru interese globali$$t – $$atanist- $$ioniste, care au centrul de comandă la orașul de pe Potomac.
  Iar noi stăm ca oile tâmpe și ne uităm cum ne îmbracă în uniforme și ne expediază în gura Ursului, ca să scăpăm țara vecină neprietenă nouă de cînd s-a înființat ea.
  Mai ține minte cineva tratatul secret de asistență reciprocă în caz de război semnat de Yoianus cu ucrii în 2019 (dk nu mă înșel asupra anului)…adeca înainte de lansarea showului Operațiunea Specială ucria ??!!
  Pe vremea aia, ne întrebam câțiva de ce mama dreak face preșul nostru chestia aia??!! Uite că făcea parte din planul cincinal $$__ist 2020-2024 ! ! !

 2. “România și Polonia au livrat Ucrainei nu doar avioane de luptă, dar și echipamente și servicii complexe de război;”

  Eu știam că n-au livrat, pentru că ar fi nevoie să se dea o lege care încă un s-a dat și nu-mi dau seama dacă livrarea avioanelor respective ar reprezenta ajutor sau sabotaj:

  https://www.defenseromania.ro/dincu-ucraina-nu-a-cerut-avioanele-mig-21-lancer-romania-a-demarat-o-analiza-complexa-a-aeronavelor_616192.html

  În orice caz:

  https://saccsiv.wordpress.com/2022/04/27/israel-365-news-despre-mesajul-de-sfintele-pasti-al-presedintelui-volodimir-zelenski/

  “Iar adevărul, oamenii, Domnul și lumina cerească sunt de partea noastră.” (Zelensky)

  https://yewtu.be/watch?v=9cwOqKfEYTg

  “Military cemeteries around the world are packed with brainwashed dead soldiers who were convinced God was on their side. America prays for God to destroy our enemies. Our enemies pray for God to destroy us. Somebody’s gonna be disappointed. Somebody’s wasting their fucking time. Could it be… everyone?” (George Carlin)

 3. Daca romanul nu este capabil sa se trezeasca, sa se uneasca si sa spuna un NU hotarat planurilor ocultei mai mult decât evidente, atunci destinul nostru ca neam si tara se va opri acum, in viitorul apropriat. O mișcare patriotica in interes national nu poate pleca decat de jos in sus, invers este imposibil deoarece la varful puterii, totul este putred si malefic.
  Dar nici jos nu stam prea bine, nu exista niciun cheag, nicio forta capabila sa schimbe planurile satanelor care ne conduc. Si foarte putina lume realizează pericolul.. Doar o minune Dumnezeiasca ne mai poate salva.

 4. Romania nu are ce cauta in conflictul Ruso-american
  razboiul rece din 2022, ucraina este doar o fatada

 5. “Militari din mai multe state NATO luptă în Ucraina sub masca de mercenari”. Militarii din statele NATO castiga mult mai bine in statele lor de bastina, in Ucraina vin sa lupte ca voluntari, din idealism, nu pentru a se capatui (daca ideile lor sunt bune sau rele este o alta discutie)
  Stiu ce vorbesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *