Home / Actualitate / Persoane RĂPITE de autorități – Abuz în Pandemie

Persoane RĂPITE de autorități – Abuz în Pandemie

Vlad Voicu
Incorect Politic
Mai 11, 2020

Plouă cu abuzuri în dictatura lui Iohannis sub pretextul pandemuii. Iată un reportaj din Neamț:

Via  ActiveNews:

O parte a personalului de la Centrul de Recuperare Păstrăveni, județul Neamț, reclamă că este tratat inuman, după ce au fost descoperite infectări cu coronavirus în instituție.

Astfel, după ce la unitatea din subordinea Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, care adăpostește peste 400 de persoane din toată țara, au fost depistați pozitiv 28 de salariați și 16 asistați, o parte dintre angajații care au domiciliul în comuna Păstrăveni au fost luați pe sus de jandarmi și polițiști și duși Spitalul Județean Piatra Neamț.

Angajații au protestat, considerând că măsurile sunt nejustificate dat fiind faptul că sunt asimptomatici.

„Apel disperat!!!! Către instituțiile abilitate ale statului!

Angajații CRRPH Păstrăveni, incarantinati de 14 zile, suntem victimele unor măsuri eronate, ca urmare a depistării unor colegi în condiții destul de incerte cu COVID-19.

Suntem luați pe timp de noapte din case și duși la spital cu forța, generându-se o stare de neimaginat și cu consecințe grave pentru copiii noștri, care ne văd răpiți și duși cu forța la spital, ca pe niște animale fără drept de replică… Strigăte de disperare ale copiilor…Nu ne lăsa mămica, tăticule….

Vă rugăm să interveniți până când nu apar și consecințe ale disperării! AJUTOR!!!”, sună apelul acestora publicat de Ziar Piatra Neamț.

În această noapte (7/8 mai – n.r.) am fost contactat telefonic de mai mulți angajați ai centrului, deoarece sunt nemulțumiți de faptul că sunt luați și transportați în mijlocul nopții la diferite unități medicale în urma diagnosticării cu sars cov 2. Aceștia precizează că nu manifestă niciun simptom și solicită refacerea testelor la o clinică autorizată din domeniul privat și izolarea lor la locul de muncă”, a postat, pe Facebook, primarul Anton Gorea.

„Nu mă opun ordonanțelor militare care au dispus măsuri de combatere a îmbolnăvirilor, dar în situația creată nu am nicio posibilitate legală să o rezolv de unul singur. Vă asigur, oameni buni, că vom lua toate măsurile legale și de sănătate pentru intrarea în normalitate a comunei noastre. Vă rog să vă păstrați calmul, nădejdea și credința că totul va fi bine. Vă doresc multă sănătate vouă și familiilor voastre! Vom trece și peste asta! Doamne ajută!”, a mai afirmat primarul.

Primarul Gorea a mai postat în această dimineață un mesaj despre cele petrecute: „Astăzi am fost contactat de domnul Firăstrău, director al Direcției de Sănătate Publică Neamț, care își exprimă regretul pentru situația creată în comunitate. M-a rugat să vă transmit că, în urma deciziei luate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, un număr de 10 persoane confirmate cu covid-9 trebuiau transportate către unitățile spitalicești între orele 19-21, în data de 07.05.2020. Întârzierea s-a datorat celor de la ISU și Ambulanță”.

*

Aceste două luni sunt o mostră, aperitivul. Ne așteaptă, conform declarațiilor lui Nelu Tătaru, 2 ani de dictatură.

Personal, cred că ne așteaptă mai mult. Sub bombardamentul politico-mediatic, populația a fost condiționată în asemenea hal încât regretă decizia CCR cu privire la neconstituționalitatea amenzilor.

În ritmul ăsta, Românii care încă mai au conștiință se vor uni mai  devreme decât ne-am fi așteptat.

Continuarea dictaturii pe termen scurt înseamnă îngroparea acestui regim pe termen lung.

2 comments

  1. Culmea că se desfășoară mișcări ample de protest împotriva statelor în toată U.E. și în SUA, în țări care nici măcar nu a practicat carantina, cum ar fi Elveția, iar românii stau cuminți așteptând directivele guvernului de ocupație. Dacă e să facem o statistică de supunere populară la orice fel de tiranie pe plan continental, de data prin manipularea Covid-19, românii sunt pe locul întâi! Ca sociolog merg mai departe în analiză, din moment ce s-a dovedit că președintele țării a făcut trafic de copii, știind că românii se auto-proclamă popor Ortodox, cum se poate să fie supuși unui neo-protestant vânzător de copii? Copii despre care astăzi nu se mai știe nimic…

  2. ca sa fac o gluma…
    Romanii care ieseau in strada dupa ’90…. AM plecat si unde am ajuns nu iesim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *