Home / Actualitate / Pângărirea Muzeului Țăranului Român prin difuzarea de filme sodomite

Pângărirea Muzeului Țăranului Român prin difuzarea de filme sodomite

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Noiembrie 14, 2022

Pângărirea Muzeului Țăranului Român prin difuzarea de filme sodomite

Pângărirea Muzeului Țăranului Român prin difuzarea de filme sodomite

 

Muzeul Țăranului Român e ținta unor atacuri satanizate, se urmărește pângărirea acestui lăcaș atât de apropiat de sufletul românesc. În fapt, vorbim de încercări de a corupe sufletul națiunii, desfășurate pe mai multe fronturi. Nu este prima oară când MȚR e sub asediu din partea agendei gay, în 2014 s-a vrut difuzarea unui film cu lesbiene dar până la urmă intervenția patrioților a oprit difuzarea, însă în 2018 s-a difuzat filmul “Poveste din Ferentari”, cu țigani gay.

R3Media:

Pe 14 noiembrie, de la ora 19:00, la cinematograful din cadrul Muzeului Țăranului Român, studio Horia Bernea, va avea loc premiera scurtmetrajului documentar „Eu sunt Nicu”, realizat de Alina Șerban.

Pelicula aduce în atenție cazul unui tânăr rom, care a fost instituționalizat și a devenit homosexual. De altfel, filmul va fi prezentat în cadrul galei „Eu contez”, în care se aduc în atenția publicului poveștile și experiențele tinerilor instituționalizați.

Ce curajos. Un țigan sodomit și bolund.

Are sens acum de ce intrarea este gratuită, căci cine ar plăti să vadă așa ceva?

Filmul „Eu sunt Nicu” face parte proiectul „Eu sunt regizorul/regizoarea poveștii mele” este co-finanțat de Primăria Municipiului București prin ARCUB în cadrul Programului București afectiv 2022. Instituția condusă de Nicușor Dan a precizat că pozițiile exprimate în materialul respectiv „nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB”.

Primăria Bucuresti finanțează difuzări de filme sodomite la MȚR. Rușine.

Intrarea este gratuită în limita locurilor disponibile pe bază de rezervare la adresa: [email protected]

Alegerea MȚR drept locație pentru premiera acestui film este menită să stârnească discuții, având în vedere simbolistica și menirea instituției muzeale.

În trecut, mai multe astfel de lansări au adus controverse. În 2018, organizații non-guvernamentale creștine au protestat față de proiectarea la MȚR a filmului „Soldații. Poveste din Ferentari”, peliculă care prezenta relații homosexuale.

Soldații din Ferentari era alt film despre țigani gay.

Anterior, aceeași reacție negativă a stârnit-o și filmul „120 de bătăi pe minut”, proiecția fiind întreruptă de câteva zeci de creștini. Filmul glorifica niște homosexuali francezi. Pelicula, adusă în România de Cristian Mungiu, a fost reprogramată.

În 2014, un protest monstru a avut loc la MȚR după ce s-a programat acolo lansarea filmului „The Kids are allright”, despre un cuplu de lesbiene.

Proiecția a fost întreruptă de zeci de protestatari, ulterior fiind reprogramată la intervenția Ambasadei SUA din România.

Organizațiile creștine au argumentat că spațiul muzeal a fost dedicat spiritualității țăranului român, nefiind un spațiu potrivit pentru filme cu o tematică LGBT.

 

Am întrebat câțiva tineri pe internet, elevi și studenți, ce părere au despre această știre.

Iată răspunsurile:

V.: Cioran a avut dreptate, vestul e decadent, iar noi imităm ca dobitocii. La fel cum în vest vezi biserici vechi de secole cu steagul poponarilor, clădiri pe care se pune cel puțin o reclamă cu diversitate și cel mult construiesc pe ea o urâțenie de sticlă, beton și oțel….și noi o luăm în aceeași direcție.

H.: Veșnicia s-a născut la sat. Românitatea e centrată pe cultura satului, poponarii nu atacă la întâmplare MTR.

O.: Trist, cel mai ciudat e că e într-un muzeu tradițional…ai zice că progresiștii nu-s cu dinastea, cel mult țăranii îi dezgustă la câtă propagandă anti-țărani a fost la TV și pe internet. Probabil că special fac asta să enerveze mișcarea conservatoare.

G.: Vorbim despre un război spiritual în care tot ce are neamul mai bun este murdărit, mâzgălit, desacralizat. Urmărim o descaralizare a valorilor românești și este un lucru care mă revoltă la profunzimea ființei mele. N-am să uit.

Răspândirea cancerului LGBT în societatea românească este un semn că ne apropiem de moartea noastră ca popor, dar boala nu este încă în metastaze, spre deosebire de vest, noi ne mai putem salva.

De ce depinde salvarea?

De fiecare dintre noi.

3 comments

  1. Bineînțeles că știu și un cântec (franțuzesc) din 1992 referitor la copiii instituționalizați, care abordează inclusiv probleme legate de birocrația din domeniul respectiv, dar mi s-a zis să mă abțin. Totuși dacă e cineva interesat… (despre țigani sau alte aspecte menționate mai sus nu știu)

  2. https://www.incorectpolitic.com/sigmund-freud-si-adaptarea-cum-din-fiecare-om-normal-freud-face-un-nevrotic-x/

    “În mediul familial, nu a putut suporta pianul, muzica îl scotea din sărite, acesta fiind indicele sigur de dezadaptare senzorială şi emoţională considerabilă.”

    Chiar nimeni interesat?…

Leave a Reply

Your email address will not be published.